- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.681
Sagol canım inşallahsilik vr gibi cnm. inş gzl habrlerinizi aallım
kasik agrisi ile beraber bel agrisida varmi canm kasinti neden olsunkiBenim de 3 gündür akıntım kasıntı bide kasık ağrım var inşallah vardır
Sen yine bi doktora muayene ol canım. Farklı bi nedenden gecikme yaşıyo olabilirsin. Küçük kistlerin falan varsa en azından onları eritip söktürücü verir doktor. Yani bebek yoksa yeni döngün gecikmesin zaman kaybetme canımcanm cuma gittim kan verdim 0.23 çıktı bugün sira bulamadım kan veremedim bende test aldim yaptim ama çıkmadı yine kaşık agrim bel ağrım akintim çok
oyle mi yapayim cunku agrilarimda var adet sancisi gibi aynıSen yine bi doktora muayene ol canım. Farklı bi nedenden gecikme yaşıyo olabilirsin. Küçük kistlerin falan varsa en azından onları eritip söktürücü verir doktor. Yani bebek yoksa yeni döngün gecikmesin zaman kaybetme canım
Bence doktora görünmekte yarar var canım, yani sana vakit kaybı olmaz en azındanoyle mi yapayim cunku agrilarimda var adet sancisi gibi aynı
Belim agrıyodu başta sol kasıgıma batma oluyor bugün 40 günüm oldukasik agrisi ile beraber bel agrisida varmi canm kasinti neden olsunki
Test yaptınmı canmcanm hafif te olsa gördüm ben canim inşallah kesin vardır günün gectmi bende bugün test aldim birazdan yapicam dua et nolur halen kanama gelmedi bol akıntı gel kaşık agrisi var 7 gün gecti
adetinin 40.gunu demi canmBelim agrıyodu başta sol kasıgıma batma oluyor bugün 40 günüm oldu
Ben çizgi göremedim
Evet canımadetinin 40.gunu demi canm
yok evet belkide ben goremiyorum sandım ama gerçekten yok agrilarim hala var nasıl bir iş bu anlamadim benB
Ben çizgi göremedim
Valla canım ben bişe göremedimşimdide bisey görunuyorrmu kızlar bi bakarmisnzAlene A AloeeVeraa Ocean Red Phoenix Eki Görüntüle 2263990
Yok gibi canım ama emin olamıyorumşimdide bisey görunuyorrmu kızlar bi bakarmisnzAlene A AloeeVeraa Ocean Red Phoenix Eki Görüntüle 2263990
Kuzu göremiyorum ne yazık ki erken gebelik testi mi bu?şimdide bisey görunuyorrmu kızlar bi bakarmisnzAlene A AloeeVeraa Ocean Red Phoenix Eki Görüntüle 2263990
anladim canm neyse sağlık olsnnnYok gibi canım ama emin olamıyorum
yok bebegim ya normal testlerden pufffffKuzu göremiyorum ne yazık ki erken gebelik testi mi bu?
Bata kac var kuzu?yok bebegim ya normal testlerden pufffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?