- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.031
- 48
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.701
her ay adetin 23 25. günleri oluyorum o günleri baz alirsak 7 gün geçiyor ama geçen ay 30 martta oldum onu baz alirsak bugün günüm tatlim bugün adetimin 32. gunuBata kac var kuzu?
Canım gününü bugün sayalım biz, benim de bat 3 geçene kadar çıkmadı biliyorsun. 2 gün sonra adet gelmezse tekrar edelimher ay adetin 23 25. günleri oluyorum o günleri baz alirsak 7 gün geçiyor ama geçen ay 30 martta oldum onu baz alirsak bugün günüm tatlim bugün adetimin 32. gunu
2 gün sonra tekrarlayim o zaman canm şimdiye çoktan olmam lazımdı ama kafam karistiCanım gününü bugün sayalım biz, benim de bat 3 geçene kadar çıkmadı biliyorsun. 2 gün sonra adet gelmezse tekrar edelim
canm allah yardimcin olsun geçmiş olsun sagsaglim cikacaksin inşallah dualarim seninleKizlar iyi aksamlar msj lari tek tek okudum ama tek tek etiketleyemedim iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Hala hastanedeyim uzun süreli bir tedavi sürecine girdim belki 1ay hastanede yaticam cogunlukla günler cok agir geciyor. Rabbim sizlere yaşatmasın.
tatlım yerleşme kanamasi ooKızlaraz önce lavaboya gittim kahve rengi gibi bir leke gelmişti testim de silik çizgisi vardı bu ne lekesi anlamadm
Canım benim ya Allahım sana acil şifalar versinKizlar iyi aksamlar msj lari tek tek okudum ama tek tek etiketleyemedim iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Hala hastanedeyim uzun süreli bir tedavi sürecine girdim belki 1ay hastanede yaticam cogunlukla günler cok agir geciyor. Rabbim sizlere yaşatmasın.
Canım Allah yar ve yardımcın olsun biran önce sağlığına kavuşucaksın inşallah. Moralini yüksek tut, güzel düşün güzel olsun. Dualarım seninleKizlar iyi aksamlar msj lari tek tek okudum ama tek tek etiketleyemedim iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Hala hastanedeyim uzun süreli bir tedavi sürecine girdim belki 1ay hastanede yaticam cogunlukla günler cok agir geciyor. Rabbim sizlere yaşatmasın.
Allahım saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin benim daha hiç Yok Nasip .. doğru zamanı biliyordur allah diyorum telkin ediyorum kendimi ..Aslinda bu ay bende normal denemeyi dusunuyordum klomen kullandim cunku dr 2tane yumurta var deneyelim dedi kafam karisti cunku catlamiyorki asilama ne mantik dedim ama 2ovitrelle deneyelim diyince tmm dedim dedigine gore catlamis hayirlisi.. biraz aci hissettim kastigim icin kendimi kanamamda oldu benim ama cok zor islem degil kisiye gore degisir 5 10 dkk arasi suruyor 20 dkk yattim ben sonra eve..
Benim iki kizim var pkos oldugumdan dr gitmeden tedavi gormeden gebelik olmuyor ilk evlendigim 3.5 yil cok ugrastim klomen asilama 2tup bebek ve 1dondurulmus sonrasi bunaldim ve umidimi kestigim anda dr buldum ve gittim baska dr a bana 3ayda 15kilo ver 3ay icinde klomen kullaniriz eger hamile kalmazsan duruma bakariz ama ben seni hamile biraktiririm dedi ben icimden guldum hastalanmamistim klomen verdi bu ay degil 2.ay takip edelim dedi ve diyetisyene yonlendirdi beni 1ayda 5kilo verdim osure zarfinda klomende kullandim yuruyus spor yapiyorum farketmedim reglim 1hafta gecti ihtimal bile vermedim oylesine kan testi verdim vee bingo hamileyim.. saka gibi onca tedavi sonrasi takipsiz klomenle gebe kalmistim.. sonrasinda 4yasina gelince kizim 2.dusunduk yine dr yolu klomen catlayma ignesi yine ilk ay hamile kaldim 2.kizimda 6yasina geldi 3.istedik ama 1.5yildir ugrasiyoruz yine vardir bir hayir diyorum. Rabbimin vardir bir bildigi hakkimizda hayirlisiysa hayirlisi olan zamanda nasip eder ins.
Kızlaraz önce lavaboya gittim kahve rengi gibi bir leke gelmişti testim de silik çizgisi vardı bu ne lekesi anlamadm
İnşallah öyledir korkuyorumtatlım yerleşme kanamasi oo
Ne zamana kadar devam eder şu anda biraz var kendimi sildigimdetatlım yerleşme kanamasi oo
Rabbim yar ve yardımcın olsun bitanem, o kimseye kaldıramayacağı yükü vermez, birazcık sabır, heosi geçecek, düzelecek, çok öpüyorum, rabbim şifanı versin inşallah..Kizlar iyi aksamlar msj lari tek tek okudum ama tek tek etiketleyemedim iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Hala hastanedeyim uzun süreli bir tedavi sürecine girdim belki 1ay hastanede yaticam cogunlukla günler cok agir geciyor. Rabbim sizlere yaşatmasın.
2 3 gün sürer canmNe zamana kadar devam eder şu anda biraz var kendimi sildigimde
Tama canım sagol2 3 gün sürer canm
cnm kanda baktır belkı vrdır belli de olmaz. inş bizde bebeklerı yakalıcaz en kısa sürede. ah bu eşler yokmu. bzdede durumlar pek farksz değilSelam kıZlar aşılamamın 13.günü bügün dün akşam early testlerden yaptım bariz negatifti silik hiçbişey yoktu çok üzgünüm çok moralim bozuldu gecen ay kimyasal olmuştu bu ay ilk ve son aşılamamdı zaten eşimden dolayı bidaha aşılama yapmam tüpbebeklik senin olayın dedi çok ağladım dünden beri gözlerim şişti resmen kızım kardeş çok istiyodu Rabbim nasip etmedi.. Herşey Allahtan ama gözyaşımı furduramıyorum çok bozuk moralim
Canım çok çok geçmiş olsun bir an evvel toparlanırsın inşallah.. güçlü durmaya çalış sen mutlaka sağlığına kavuşacaksın kısa sürede eminim..Kizlar iyi aksamlar msj lari tek tek okudum ama tek tek etiketleyemedim iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Hala hastanedeyim uzun süreli bir tedavi sürecine girdim belki 1ay hastanede yaticam cogunlukla günler cok agir geciyor. Rabbim sizlere yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?