Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
her ay adetin 23 25. günleri oluyorum o günleri baz alirsak 7 gün geçiyor ama geçen ay 30 martta oldum onu baz alirsak bugün günüm tatlim bugün adetimin 32. gunu
Canım gününü bugün sayalım biz, benim de bat 3 geçene kadar çıkmadı biliyorsun. 2 gün sonra adet gelmezse tekrar edelim

Kizlar iyi aksamlar msj lari tek tek okudum ama tek tek etiketleyemedim iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Hala hastanedeyim uzun süreli bir tedavi sürecine girdim belki 1ay hastanede yaticam cogunlukla günler cok agir geciyor. Rabbim sizlere yaşatmasın.

canm allah yardimcin olsun geçmiş olsun sagsaglim cikacaksin inşallah dualarim seninle

Canım benim ya Allahım sana acil şifalar versin şu an tedavine odaklan başka bi şey düşünme, olumsuz her şeyi aklından çıkar canım. Sen güçlü bi annesin, bu konuda da ne kadar güçlü olursan o kadar çabuk sağlığına kavuşursun

Canım Allah yar ve yardımcın olsun biran önce sağlığına kavuşucaksın inşallah. Moralini yüksek tut, güzel düşün güzel olsun. Dualarım seninle

Allahım saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin benim daha hiç Yok Nasip .. doğru zamanı biliyordur allah diyorum telkin ediyorum kendimi ..

Rabbim yar ve yardımcın olsun bitanem, o kimseye kaldıramayacağı yükü vermez, birazcık sabır, heosi geçecek, düzelecek, çok öpüyorum, rabbim şifanı versin inşallah..

Selam kıZlar aşılamamın 13.günü bügün dün akşam early testlerden yaptım bariz negatifti silik hiçbişey yoktu çok üzgünüm çok moralim bozuldu gecen ay kimyasal olmuştu bu ay ilk ve son aşılamamdı zaten eşimden dolayı bidaha aşılama yapmam tüpbebeklik senin olayın dedi çok ağladım dünden beri gözlerim şişti resmen kızım kardeş çok istiyodu Rabbim nasip etmedi.. Herşey Allahtan ama gözyaşımı furduramıyorum çok bozuk moralim

cnm kanda baktır belkı vrdır belli de olmaz. inş bizde bebeklerı yakalıcaz en kısa sürede. ah bu eşler yokmu. bzdede durumlar pek farksz değil

Merhaba kizlar bugun asilamamin 13. Gunu 12. Gune kadar hep silik cikti sabahleyin test yaptim hic bir sey yoktu 5 saat sonra tekrarladim silik cizgi cikti,kan testi yaptirsammi,hayal kirikligina ugramak istrmiyorum

Canım çok çok geçmiş olsun bir an evvel toparlanırsın inşallah.. güçlü durmaya çalış sen mutlaka sağlığına kavuşacaksın kısa sürede eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…