- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.721
İnşallah hamilesindir adet olmazsın bende de dünden beli hafif lekeler vargaliba dunu baz almam gerekiyormus çünkü az önce pembe leke geldi kızlar galiba adet olucamRed Phoenix @AloeeVeraa Alene @Ocean
sende inşallah hamilesindir kuzum bence sen kesin hamilesi ve yerleşme kanamasi yasiyosun ben çok karmasigim bilmiyorum yaİnşallah hamilesindir adet olmazsın bende de dünden beli hafif lekeler var
O kadar kaçtıki hevesim bulduğum her boşlukta ağlama krizine girdim halbuki olmazsa olmaz napim diyodum ama çok üzüldüm. Eşime kızıyorum içten içe ama elimde degilcnm kanda baktır belkı vrdır belli de olmaz. inş bizde bebeklerı yakalıcaz en kısa sürede. ah bu eşler yokmu. bzdede durumlar pek farksz değil
Benimdeb13. Günüm enazından silik çıkmış bende oda yok bence sende var bişiler yarın test yaptır doktor 14.gün nokta atısı olsun emin olalım demişti ama ben dün akşam yaptım prediktörle tek çizgiydiMerhaba kizlar bugun asilamamin 13. Gunu 12. Gune kadar hep silik cikti sabahleyin test yaptim hic bir sey yoktu 5 saat sonra tekrarladim silik cizgi cikti,kan testi yaptirsammi,hayal kirikligina ugramak istrmiyorum
Canim ne guzel bi kizin varmis,o olduysa ikincide mutlaka gelecektir,stres yapma yipratma kendini, akisina birak hic ummadigin bi zamanda olacak insallahO kadar kaçtıki hevesim bulduğum her boşlukta ağlama krizine girdim halbuki olmazsa olmaz napim diyodum ama çok üzüldüm. Eşime kızıyorum içten içe ama elimde degil
Benimdeb13. Günüm enazından silik çıkmış bende oda yok bence sende var bişiler yarın test yaptır doktor 14.gün nokta atısı olsun emin olalım demişti ama ben dün akşam yaptım prediktörle tek çizgiydi
İnşallah cnm hepimize nasip eder rabbim.Canim ne guzel bi kizin varmis,o olduysa ikincide mutlaka gelecektir,stres yapma yipratma kendini, akisina birak hic ummadigin bi zamanda olacak insallah
benm hiç bebeğim yok cnm. her tedaviye başlsdığımozda eşimin hevesimi kırmasına sinir oluorm artk. nefrey gelıo onun bana stres yapma demesndemO kadar kaçtıki hevesim bulduğum her boşlukta ağlama krizine girdim halbuki olmazsa olmaz napim diyodum ama çok üzüldüm. Eşime kızıyorum içten içe ama elimde degil
Benimdeb13. Günüm enazından silik çıkmış bende oda yok bence sende var bişiler yarın test yaptır doktor 14.gün nokta atısı olsun emin olalım demişti ama ben dün akşam yaptım prediktörle tek çizgiydi
İnşallah canım bide leke hala var duş aldım yoktu 3 saat falan ama az önce peceteyle sildigimde vardı kahve rengi sabah kan vercem inşallah bir sıkıntı yoktursende inşallah hamilesindir kuzum bence sen kesin hamilesi ve yerleşme kanamasi yasiyosun ben çok karmasigim bilmiyorum ya
Canım benimde yok sıkma canını inşallah en kısa zamanda Allah'ım isteyen herkese versinbenm hiç bebeğim yok cnm. her tedaviye başlsdığımozda eşimin hevesimi kırmasına sinir oluorm artk. nefrey gelıo onun bana stres yapma demesndem
icimi ferah tür sen kuzum bebisin seninleİnşallah canım bide leke hala var duş aldım yoktu 3 saat falan ama az önce peceteyle sildigimde vardı kahve rengi sabah kan vercem inşallah bir sıkıntı yoktur
Hayırlısı olsun kuzum üzülme önümüzdeki ay senin olsungaliba dunu baz almam gerekiyormus çünkü az önce pembe leke geldi kızlar galiba adet olucamRed Phoenix @AloeeVeraa Alene @Ocean
İnşallah Allah'ım hamileyimdir sabah kan tahlili yapmaya sağlık ocagına giycemicimi ferah tür sen kuzum bebisin seninle
devamı gelmedi ya of deliricem vallaha keşke gelse hemen tedaviye gecicem çünkü canmHayırlısı olsun kuzum üzülme önümüzdeki ay senin olsun
bizi anca biz anlıorz cnm. inş bizimde olck sen ne durumdasın. tedavıne başladnmıCanım benimde yok sıkma canını inşallah en kısa zamanda Allah'ım isteyen herkese versin
Canım test yaptım ikinci çizgi vardı sabah kan vercembizi anca biz anlıorz cnm. inş bizimde olck sen ne durumdasın. tedavıne başladnmı
aa aaa hadi gözn aydn cnm. kaçıncı günün bgnCanım test yaptım ikinci çizgi vardı sabah kan vercem
42 günüm bugün bak böyleaa aaa hadi gözn aydn cnm. kaçıncı günün bgn
senın belli çok. tebrıkler çok sevındm. aşılamamıydı42 günüm bugün bak böyleEki Görüntüle 2264390
Hayır canımsenın belli çok. tebrıkler çok sevındm. aşılamamıydı
inş tutunmştr cnm bende aşılama oldm. merak edıorm sonucuHayır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?