Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm kanda baktır belkı vrdır belli de olmaz. inş bizde bebeklerı yakalıcaz en kısa sürede. ah bu eşler yokmu. bzdede durumlar pek farksz değil
O kadar kaçtıki hevesim bulduğum her boşlukta ağlama krizine girdim halbuki olmazsa olmaz napim diyodum ama çok üzüldüm. Eşime kızıyorum içten içe ama elimde degil
Merhaba kizlar bugun asilamamin 13. Gunu 12. Gune kadar hep silik cikti sabahleyin test yaptim hic bir sey yoktu 5 saat sonra tekrarladim silik cizgi cikti,kan testi yaptirsammi,hayal kirikligina ugramak istrmiyorum
Benimdeb13. Günüm enazından silik çıkmış bende oda yok bence sende var bişiler yarın test yaptır doktor 14.gün nokta atısı olsun emin olalım demişti ama ben dün akşam yaptım prediktörle tek çizgiydi

Canim ne guzel bi kizin varmis,o olduysa ikincide mutlaka gelecektir,stres yapma yipratma kendini, akisina birak hic ummadigin bi zamanda olacak insallah

Canim ne guzel bi kizin varmis,o olduysa ikincide mutlaka gelecektir,stres yapma yipratma kendini, akisina birak hic ummadigin bi zamanda olacak insallah
İnşallah cnm hepimize nasip eder rabbim.
Kızım hergun soruyo lardeşim karnına geldimi anne diye içim parçalanıyo başkalarının bebeklerini bir seviyor bir hevesleniyı ki sorma okulda geçen ay herkeze demiş kardeşim olcak diye kimyasal olunca kızım başka bigün yine gelcek dedim

benm hiç bebeğim yok cnm. her tedaviye başlsdığımozda eşimin hevesimi kırmasına sinir oluorm artk. nefrey gelıo onun bana stres yapma demesndem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…