Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyi aksamlar kizlar.

ovitrelle igneyi yaptiktan kac saat sonra ovulasyon testi pik yapti sizlerde ?

gebelik testinde ne zaman tam koyu cikti ikinci cizgi ?

ben bugün öglen 11:30 da ovitrelle yaptim az önce 23:30 da hem ovulasyon hemde hcg testi yaptim ne durumda diye görmek icin ikisindede 2. cizgi cikti ama öyle fazla koyu degil.

yarin sabah yine yapicam testleri kontrol etmek icin. fazla sivida almadim aslinda ama azcik icince bile farkediyormuki ?

igneyi yaptiktan 3,5 saat sonra iliski oldu. yeterli olurmu acaba tek seferlik ?
esim sürekli sehir disinda is nedeniyle.

igne etkisi hicbirsey hissetmiyorum. beklemek cok zor oluyor. bana benzer durumu olupda hamile kalan varmi yada duydugunuz tanidiklar ?

Kızlar lekem fazla olmuş arada adet sancısı gibi agrimda oluyor neden acaba birazdan sağlık ocagına gitcem

canım benim dualarımdasın.
oğlumun öğretmeni de çok ağır hasta dün akşam ikinize de bol bol dua ettim
Allah şifanızı versin bir an önce.

Kızlar sağlık ocağındayım kan verdim burfa idrar testi de yapıyorlar yaptım önceki testinde çizgi vardı hemşire dedi var ama yeni yaptığımda görmedi ama ben sanki silik bir çizgi gördüm çöpe attı onu hemşira zaten kan vermişiz onda tam kesin çıkar dedi

artık sonucu bekleyeceğiz
hayırlı haberler olur inşallah

Kızlar bir bakar mısınız 3 tane çizgi var sanki ilk çizginin yanıntaki değil ama t harfinin altında çok çok hafif bir çizgi var sanki

Eklentiler

• 20190502_115907.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…