- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.741
İnşallah seninkide tutmuştur bugün 9 da kan vercem inşallah vardırinş tutunmştr cnm bende aşılama oldm. merak edıorm sonucu
inş tutmştr cnm. sağlıkla gelsn de başka dileğim yok. senınde inş tutunma lekesidirİnşallah seninkide tutmuştur bugün 9 da kan vercem inşallah vardır
canım benim dualarımdasın.Kizlar iyi aksamlar msj lari tek tek okudum ama tek tek etiketleyemedim iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Hala hastanedeyim uzun süreli bir tedavi sürecine girdim belki 1ay hastanede yaticam cogunlukla günler cok agir geciyor. Rabbim sizlere yaşatmasın.
hayırlısı canım belirsizlik çok zorgaliba dunu baz almam gerekiyormus çünkü az önce pembe leke geldi kızlar galiba adet olucam @Brrk @AloeeVeraaAlene Ocean
Aynen canım ya ya bebek ya regl ikiside yok nasıl bisey buhayırlısı canım belirsizlik çok zor
ya bebek gelsin ya regl
kimyasal gebelik gibi bir şey mi oldu acaba?Kızlar lekem fazla olmuş arada adet sancısı gibi agrimda oluyor neden acaba birazdan sağlık ocagına gitcem
artık sonucu bekleyeceğizKızlar sağlık ocağındayım kan verdim burfa idrar testi de yapıyorlar yaptım önceki testinde çizgi vardı hemşire dedi var ama yeni yaptığımda görmedi ama ben sanki silik bir çizgi gördüm çöpe attı onu hemşira zaten kan vermişiz onda tam kesin çıkar dedi
Bilmiyorum canım kimyasal gebelik nasıl bişekimyasal gebelik gibi bir şey mi oldu acaba?
kan verdin mi?
Evet canm inşallah vardır ya akıntımda hala varartık sonucu bekleyeceğiz
hayırlı haberler olur inşallah
döllenme oluyor ama embriyo kaliteli olmadığı için rahme tutunamadan düşüyorBilmiyorum canım kimyasal gebelik nasıl bişe
İnşallah öyle değildirdöllenme oluyor ama embriyo kaliteli olmadığı için rahme tutunamadan düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?