Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oyy bende bu ay aşılama oldm. yumurtalarn kaç mm deydı cnm
Valla tam bilmiyorum ama herşeyim çok iyiydi klomen ve gonalf iğne sonra ovitrelle oldum rahim duvarım birde 2 yumurtam vardı rahmin muhteşem dedi aşışama anındada, uzun süresir yaptıgım en iyi aşılama dedi çok güzel çekti içine dedi spermleri içeri verirken çok ümütliydim ama eşimden dolayı olmuyomuş morfoloji bozuk ileri hareket yok gebelik için siz bundan sonra tüp bebekliksiniz dedi eğer tutmazsa dedi zatrnde tutmadı mesaj atyım kendisine de zaten kestim tedaviyi önce eşim twdavi olsun sonra bidaha aşılama beklerim tüp bebek istemiyorum kaldıramam o sıkıntıyı aşılama olduğumdada çok moralim bozuluyodu neden olmuyo hep iğne oluyorum diye

Kızlar lekem kan olmuş ama sıvı değil kadı leke leke geliyor sildiğim zaman ama çok tuhaf bişe de gelmiş et gibi minnacık gebe olsamda düşük olabilirim acaba sağlık ocagında sabah kan verdim aricam seni dedi hemşire daha aramadı en azından hamileysemde acile giderdim hemen

bizimde sebepsiz. doktor ilk aşılama ile başloorz dedi. daha sonra da tüp dedi. yani bu zamana kadar olmadıysa zaten doğal yolla olmsz

Canım kürtajdan sonraki adet parçalı olabiliyo. Ben kürtajdan hemen sonra kanama yaşadım 5-6 gün ve hep parmak gibi afedersin ciğer gibi parçalar geldi. Çünkü rahime dokunmadan kürtaj yapıyolar ve içeri bi tane fitil atıyolar. O fitil gebelik boyunca kalınlaşan rahimi parça ve kan yoluyla atıyo. Sonra da 34 gün sonra normal adet kanaması yaşamıştım

kızlar bgn gebelık testi yaptm. iğnenın etkısı illakı geçmemiştir de. dedim ki hcg yapayımi çift çizgi nasıl oluyo. sonunda gördüm :)

Canım benim bugün 42 ci günüm test 14 gün önce test yaptım bişe yoktu negatifti iki gün önce yaptım ikinci çizgi silikti dünden beli kahve rengi lekelrim oldu şimdide kan gibi leke var bide senin dedin gibi ciger gibi ama sarı rengi kırmızı degil

bizimde sebepsiz. doktor ilk aşılama ile başloorz dedi. daha sonra da tüp dedi. yani bu zamana kadar olmadıysa zaten doğal yolla olmsz
İnşallah cnm sende tez zamanda gebe kalırsın. Ben eşimi tedavi ettirip doktora sonra bidaha baslıcam bugun dr konuştum söyledim eşim iyi olmadan gelmem daha dedim.

Günaydın kızlar az önce lavaboya gittim affedersiniz oturduğum zaman içimden bile geldiğini hissettim ama düştü kan parçası gibi bilseydi ama siyah dı kan rengi değildi

Günaydın kızlar iğneyi yapalı 5gun oldu benim belim ve kasiklarim çok agriyo böyle bi etkisi olan oldumu normal mi ?

Kan sonucun nasıl canım. Bi de hiç doktorla görüştün mü

Verdim canm dün sağlık ocağında hemşire dün yada bugünü demişti aricam diye ama aramadı daha sabah tekrar test yaptım ama çok az bir şişik çizgi var ama sabah lavaboya otırdugumda içimden bi şe geldi siyahtı sonra leke leke parçalar geldi anlamadım gitti ya hamiörysem bu ne kan sonucun çıksaydı hamileysem hemen acile gidecektim ama hemşire daha aramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…