- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.761
oyy bende bu ay aşılama oldm. yumurtalarn kaç mm deydı cnmKan verdim kızlar 0,5 çıktı malesef aşılamada tutmadı zaten lekelendim de.
Valla tam bilmiyorum ama herşeyim çok iyiydi klomen ve gonalf iğne sonra ovitrelle oldum rahim duvarım birde 2 yumurtam vardı rahmin muhteşem dedi aşışama anındada, uzun süresir yaptıgım en iyi aşılama dedi çok güzel çekti içine dedi spermleri içeri verirken çok ümütliydim ama eşimden dolayı olmuyomuş morfoloji bozuk ileri hareket yok gebelik için siz bundan sonra tüp bebekliksiniz dedi eğer tutmazsa dedi zatrnde tutmadı mesaj atyım kendisine de zaten kestim tedaviyi önce eşim twdavi olsun sonra bidaha aşılama beklerim tüp bebek istemiyorum kaldıramam o sıkıntıyı aşılama olduğumdada çok moralim bozuluyodu neden olmuyo hep iğne oluyorum diyeoyy bende bu ay aşılama oldm. yumurtalarn kaç mm deydı cnm
bizimde sebepsiz. doktor ilk aşılama ile başloorz dedi. daha sonra da tüp dedi. yani bu zamana kadar olmadıysa zaten doğal yolla olmszValla tam bilmiyorum ama herşeyim çok iyiydi klomen ve gonalf iğne sonra ovitrelle oldum rahim duvarım birde 2 yumurtam vardı rahmin muhteşem dedi aşışama anındada, uzun süresir yaptıgım en iyi aşılama dedi çok güzel çekti içine dedi spermleri içeri verirken çok ümütliydim ama eşimden dolayı olmuyomuş morfoloji bozuk ileri hareket yok gebelik için siz bundan sonra tüp bebekliksiniz dedi eğer tutmazsa dedi zatrnde tutmadı mesaj atyım kendisine de zaten kestim tedaviyi önce eşim twdavi olsun sonra bidaha aşılama beklerim tüp bebek istemiyorum kaldıramam o sıkıntıyı aşılama olduğumdada çok moralim bozuluyodu neden olmuyo hep iğne oluyorum diye
Canım kürtajdan sonraki adet parçalı olabiliyo. Ben kürtajdan hemen sonra kanama yaşadım 5-6 gün ve hep parmak gibi afedersin ciğer gibi parçalar geldi. Çünkü rahime dokunmadan kürtaj yapıyolar ve içeri bi tane fitil atıyolar. O fitil gebelik boyunca kalınlaşan rahimi parça ve kan yoluyla atıyo. Sonra da 34 gün sonra normal adet kanaması yaşamıştımKızlar lekem kan olmuş ama sıvı değil kadı leke leke geliyor sildiğim zaman ama çok tuhaf bişe de gelmiş et gibi minnacık gebe olsamda düşük olabilirim acaba sağlık ocagında sabah kan verdim aricam seni dedi hemşire daha aramadı en azından hamileysemde acile giderdim hemen
Canım benim bugün 42 ci günüm test 14 gün önce test yaptım bişe yoktu negatifti iki gün önce yaptım ikinci çizgi silikti dünden beli kahve rengi lekelrim oldu şimdide kan gibi leke var bide senin dedin gibi ciger gibi ama sarı rengi kırmızı degilCanım kürtajdan sonraki adet parçalı olabiliyo. Ben kürtajdan hemen sonra kanama yaşadım 5-6 gün ve hep parmak gibi afedersin ciğer gibi parçalar geldi. Çünkü rahime dokunmadan kürtaj yapıyolar ve içeri bi tane fitil atıyolar. O fitil gebelik boyunca kalınlaşan rahimi parça ve kan yoluyla atıyo. Sonra da 34 gün sonra normal adet kanaması yaşamıştım
İnşallah cnm sende tez zamanda gebe kalırsın. Ben eşimi tedavi ettirip doktora sonra bidaha baslıcam bugun dr konuştum söyledim eşim iyi olmadan gelmem daha dedim.bizimde sebepsiz. doktor ilk aşılama ile başloorz dedi. daha sonra da tüp dedi. yani bu zamana kadar olmadıysa zaten doğal yolla olmsz
hmm en iyisi öyle tbi cnm. eşlerin de ne kdr tedaviye istekli oldkları çok önmliİnşallah cnm sende tez zamanda gebe kalırsın. Ben eşimi tedavi ettirip doktora sonra bidaha baslıcam bugun dr konuştum söyledim eşim iyi olmadan gelmem daha dedim.
Aşılamanın kaçıncı günü canım, tutmuştur belki bu onun habercisidir :)kızlar bgn gebelık testi yaptm. iğnenın etkısı illakı geçmemiştir de. dedim ki hcg yapayımi çift çizgi nasıl oluyo. sonunda gördüm :)
Kan sonucun nasıl canım. Bi de hiç doktorla görüştün müCanım benim bugün 42 ci günüm test 14 gün önce test yaptım bişe yoktu negatifti iki gün önce yaptım ikinci çizgi silikti dünden beli kahve rengi lekelrim oldu şimdide kan gibi leke var bide senin dedin gibi ciger gibi ama sarı rengi kırmızı degil
Aynısını yaşadım geçen ay test negatifti iki gün sonra adet oldumtatlım benim bugün 1 hafta gecikiyor ve cuma kan tahlili 0.23 çıktı ama agrilarim var kaşık agrisi bol akıntı gel agrisi hala regl olmadim
Daha aramadı hemşire sonuç için bugün test yaptım tekrar silik çizgi var kanamam var amaKan sonucun nasıl canım. Bi de hiç doktorla görüştün mü
Sonucunu bekleyelim bakalım canım, en kesin cevabı o veriyoDaha aramadı hemşire sonuç için bugün test yaptım tekrar silik çizgi var kanamam var ama
27 nisan da çatlatma ovıtrel oldm cnm. 29 da aşılama oldm.. ıkıncı çizgiyi özldm herhalde :) :)Aşılamanın kaçıncı günü canım, tutmuştur belki bu onun habercisidir :)
bende dün adet oldum canm baya gecikti ama oldum az az geliyor ama geliyor şükür yarin doktora randevu aldim gidicem inşallah bakalim çok iyi bir doktor işinin ehli yarın büyük gün bakalim ne diycek nasıl tedavi uyguliycakAynısını yaşadım geçen ay test negatifti iki gün sonra adet oldum
Verdim canm dün sağlık ocağında hemşire dün yada bugünü demişti aricam diye ama aramadı daha sabah tekrar test yaptım ama çok az bir şişik çizgi var ama sabah lavaboya otırdugumda içimden bi şe geldi siyahtı sonra leke leke parçalar geldi anlamadım gitti ya hamiörysem bu ne kan sonucun çıksaydı hamileysem hemen acile gidecektim ama hemşire daha aramadıbende dün adet oldum canm baya gecikti ama oldum az az geliyor ama geliyor şükür yarin doktora randevu aldim gidicem inşallah bakalim çok iyi bir doktor işinin ehli yarın büyük gün bakalim ne diycek nasıl tedavi uyguliycakRed Phoenix A AloeeVeraa Y yaprakali Alene tatlım kan verdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?