- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.781
Şu an muhtemelen iğne etkisidir ama takip et canım devam ediyosa ikinci çizgi gelmiştir bebişin27 nisan da çatlatma ovıtrel oldm cnm. 29 da aşılama oldm.. ıkıncı çizgiyi özldm herhalde :) :)
ay inş ya. gelsn de artk rahat edelim.Şu an muhtemelen iğne etkisidir ama takip et canım devam ediyosa ikinci çizgi gelmiştir bebişin
Gitti bugun morfoloji bozukluğunun nedenini araştıralım demiş pazartesi kan verilcek hormonlara filan bakılcak sonrada bidaha sperm ver ama hiç mide ilacı özellikle içme demiş mide ilacı spermlere çok etki ediyomış eşimi tanıdım tanıyalı mide surubu ve ilacı içer lıkır lıkır hemde reglimin de 2.günü bayagı fazla geldi bu ay galiba aşılama olmadı diye..hmm en iyisi öyle tbi cnm. eşlerin de ne kdr tedaviye istekli oldkları çok önmli
çok gçmş olsn cnm. mide rahatszlığı zor gerçktn bi an önce eşinde tedavisini yptrsn. daha sonra morfolojık bozklklarn tedavisine başlasa daha iyi olr. sigara da çok etkılı spermlere. kalıcı dna hasarına yol açıoGitti bugun morfoloji bozukluğunun nedenini araştıralım demiş pazartesi kan verilcek hormonlara filan bakılcak sonrada bidaha sperm ver ama hiç mide ilacı özellikle içme demiş mide ilacı spermlere çok etki ediyomış eşimi tanıdım tanıyalı mide surubu ve ilacı içer lıkır lıkır hemde reglimin de 2.günü bayagı fazla geldi bu ay galiba aşılama olmadı diye..
Canım öncelikle ben sana eşin muayene oldu mu diye sorayım çünkü bu hep gözden kaçırılıyo ve önemsenmiyoKızlar merhabalar Benimde adetlerim duzenli. 1 yıl oldu hiç bir sorun yok hamile kalamiyorum. O yüzden bende çatlatma iğnesi için doktora gidim diyorum. Siz faydasıni gördünüz mü sormak istedim .birde çatlatma ignesini adet gunundemi vuruluyoruz ona göre doktora gideceğim bugün ilk regl günüm ne zaman gitmeliyim iğne için doktora?
Sen aferin 3 günü git tedaviye başlarlarOldu herhangi bir sorun çıkmadı canim
O zaman klomen ve çatlatma iğnesiyle olumlu sonuç alırsınız büyük ihtimalle canımOldu herhangi bir sorun çıkmadı canim
Canim canim hemen git cunku catlatma oncesi yumurta buyumesi icin ilac veriyorKızlar merhabalar Benimde adetlerim duzenli. 1 yıl oldu hiç bir sorun yok hamile kalamiyorum. O yüzden bende çatlatma iğnesi için doktora gidim diyorum. Siz faydasıni gördünüz mü sormak istedim .birde çatlatma ignesini adet gunundemi vuruluyoruz ona göre doktora gideceğim bugün ilk regl günüm ne zaman gitmeliyim iğne için doktora?
Tamam Canım benim sagolasinCanim canim hemen git cunku catlatma oncesi yumurta buyumesi icin ilac veriyor
Kuzum biz hastaları adetin 2. ya da 3.günü çağırıyorduk ikisi de olur yani, hakkında hayırlısı olsun bize haber verkızlar herseyi not alarak bugün doktordan 3 te randevu aldim gidicem inşallah kanamam bugün kirmizi oldu ama adetin 2. günü sayılır hormon tahlili istese uygunmudur sizce yarin 3. gunu pazar malum pazartesi 4. gün oluyor bugün herşey belli olacak doktor cok ama çok iyimis herkes çok iyi diyor A AloeeVeraaAlene Red Phoenix H E
Zaten 2. ya da 3. günü bakılıyo tahlillere canım, o yüzden bugün tam zamanıkızlar herseyi not alarak bugün doktordan 3 te randevu aldim gidicem inşallah kanamam bugün kirmizi oldu ama adetin 2. günü sayılır hormon tahlili istese uygunmudur sizce yarin 3. gunu pazar malum pazartesi 4. gün oluyor bugün herşey belli olacak doktor cok ama çok iyimis herkes çok iyi diyor A AloeeVeraaAlene Red Phoenix H E
bugün 2. günü canm dün kahve çamur lekeler geldi bugün kan a dönüştü yarın kapali zaten ondan ideali bugün canm buarada sen ne iş yapoyorsun kuzum veriirm elbetKuzum biz hastaları adetin 2. ya da 3.günü çağırıyorduk ikisi de olur yani, hakkında hayırlısı olsun bize haber ver
Evet 3 te gidicem hayirlisiyla çok heycanliyim inşallah hamile kalırım bu seferZaten 2. ya da 3. günü bakılıyo tahlillere canım, o yüzden bugün tam zamanı
Kuzum hemşireyim ben aslında, tüp bebek merkezlerinde çalıştım geçmişte ama şu an hemşirelik yapmıyorum farklı bir sektördeyim çok uzun zamandırbugün 2. günü canm dün kahve çamur lekeler geldi bugün kan a dönüştü yarın kapali zaten ondan ideali bugün canm buarada sen ne iş yapoyorsun kuzum veriirm elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?