- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.801
3 cü günü yapıyorlar inşallah güzel şeyler olurkızlar herseyi not alarak bugün doktordan 3 te randevu aldim gidicem inşallah kanamam bugün kirmizi oldu ama adetin 2. günü sayılır hormon tahlili istese uygunmudur sizce yarin 3. gunu pazar malum pazartesi 4. gün oluyor bugün herşey belli olacak doktor cok ama çok iyimis herkes çok iyi diyor A AloeeVeraaAlene Red Phoenix @H E
belki bir bilgin olur diye sormak istedim aralik ayında fsh lh tsh bakildi bugün tekrar istermi acaba doktr canmKuzum hemşireyim ben aslında, tüp bebek merkezlerinde çalıştım geçmişte ama şu an hemşirelik yapmıyorum farklı bir sektördeyim çok uzun zamandır
inslalah canm sağol senin kanaman hala devam ediyormu3 cü günü yapıyorlar inşallah güzel şeyler olur
Evet canım hem de çok karnım ve belim agrıyo çokinslalah canm sağol senin kanaman hala devam ediyormu
Doktora bağlı kuzum isterse de bu zamanlar da isteniyor zatenbelki bir bilgin olur diye sormak istedim aralik ayında fsh lh tsh bakildi bugün tekrar istermi acaba doktr canm
gittim doktora canım yeni geldim eve herseyi anlattim geçirdiğim tedavileri herseyi ama bana kilo vermek lazım dedi veriyorum dedim devam et dedi 90 altina dusmen lazim dua öyle gel ben herzaman burdayim bir hemseri çıktık doktorla okdr güzel.ilgilendiki istersen zaman kaybetmek istemiyorum diyorsan hemen asilama yapalim ama benim fikrim önce biraz kilo ver daha kolay olur çünkü gebe kalınca da kilo alacaksin dedi yani sorun kilodan dolayi hormon bozukluğunda canım cok sıkildi süre uzayacak yine allah büyük inşallah veririm bu kilolari 13 kilo vereceğimDoktora bağlı kuzum isterse de bu zamanlar da isteniyor zaten
Bendede kilo sıkıntısı var 65 kilodan 70 oldum sonra 80 oldum şimdi vermeye çalışıyorum inşallah sende verirsin ben pko olduğum için çok çabuk alıp zor veriyorumgittim doktora canım yeni geldim eve herseyi anlattim geçirdiğim tedavileri herseyi ama bana kilo vermek lazım dedi veriyorum dedim devam et dedi 90 altina dusmen lazim dua öyle gel ben herzaman burdayim bir hemseri çıktık doktorla okdr güzel.ilgilendiki istersen zaman kaybetmek istemiyorum diyorsan hemen asilama yapalim ama benim fikrim önce biraz kilo ver daha kolay olur çünkü gebe kalınca da kilo alacaksin dedi yani sorun kilodan dolayi hormon bozukluğunda canım cok sıkildi süre uzayacak yine allah büyük inşallah veririm bu kilolari 13 kilo vereceğimRed Phoenix Alene A AloeeVeraa Y yaprakali Ocean
tatlım doktor bana 90 95 arasi olsan kafii dedi insaah ya 2 ayda verir.insalalh sonra gel yanima tedaviye başlayalım dediBendede kilo sıkıntısı var 65 kilodan 70 oldum sonra 80 oldum şimdi vermeye çalışıyorum inşallah sende verirsin ben pko olduğum için çok çabuk alıp zor veriyorum
off sorma yabu kiloları başa bela
Kaç kilosun canmoff sorma ya
111.4 ten 102.2 ye düştüm suan 102.0 im canimKaç kilosun canm
111.4 ten 102.2 ye düştüm suan 102.0 im canim
[/QUOkaç yasındasın canmTE]
Kaç yaşındasın canım kilon fazlaymış111.4 ten 102.2 ye düştüm suan 102.0 im canim
30 tatlmKaç yaşındasın canım kilon fazlaymış
Yaşında büyük değil ama fazla kilon var 80 olsan yeter30 tatlm
meraba cnm kıloyu dert etme fazla. banada zayıfsın dedıler. folık asıtle kılo al falan. yıne olmadı. teyzemın kızı obez 2. doğurdu :)30 tatlm
yani canm ama doktor hamile kalamak için 90 olsan yeterli dedi çünkü 4 yıldır uğraşıyoruz baya sıkıldık artık bian önce olsun isitiyoruz 2 ayda duserim kendimi sıkicam artık inşallah 90 95 arasi olsamYaşında büyük değil ama fazla kilon var 80 olsan yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?