Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 cü günü yapıyorlar inşallah güzel şeyler olur

Kuzum hemşireyim ben aslında, tüp bebek merkezlerinde çalıştım geçmişte ama şu an hemşirelik yapmıyorum farklı bir sektördeyim çok uzun zamandır
belki bir bilgin olur diye sormak istedim aralik ayında fsh lh tsh bakildi bugün tekrar istermi acaba doktr canm

Doktora bağlı kuzum isterse de bu zamanlar da isteniyor zaten
gittim doktora canım yeni geldim eve herseyi anlattim geçirdiğim tedavileri herseyi ama bana kilo vermek lazım dedi veriyorum dedim devam et dedi 90 altina dusmen lazim dua öyle gel ben herzaman burdayim bir hemseri çıktık doktorla okdr güzel.ilgilendiki istersen zaman kaybetmek istemiyorum diyorsan hemen asilama yapalim ama benim fikrim önce biraz kilo ver daha kolay olur çünkü gebe kalınca da kilo alacaksin dedi yani sorun kilodan dolayi hormon bozukluğunda canım cok sıkildi süre uzayacak yine allah büyük inşallah veririm bu kilolari 13 kilo vereceğim Red Phoenix Alene A AloeeVeraa Y yaprakali Ocean

Bendede kilo sıkıntısı var 65 kilodan 70 oldum sonra 80 oldum şimdi vermeye çalışıyorum inşallah sende verirsin ben pko olduğum için çok çabuk alıp zor veriyorum

Bendede kilo sıkıntısı var 65 kilodan 70 oldum sonra 80 oldum şimdi vermeye çalışıyorum inşallah sende verirsin ben pko olduğum için çok çabuk alıp zor veriyorum
tatlım doktor bana 90 95 arasi olsan kafii dedi insaah ya 2 ayda verir.insalalh sonra gel yanima tedaviye başlayalım dedi

kizlar merhaba, sizinle birlikte beklemeye geldim. baska bir yere yazmistim kimse birsey demedi belki siz yardimci olursunuz diye buraya geldim.
bana belki biraz umut verirsiniz tecrübelerinizi anlatirsiniz diye yaziyorum

bu ayki deneme icin en son adet 18 nisanda basladi (önceki yumurtalar büyümedigi icin tarlusal kullandim 18. de adet basladi 3. den 7. güne kadar femara aldim)

1 mayisda yumurta 20 mm olmus ve dr catlatma ignesini yapmami söyledi öglen 11:30 da yaptim igneyi. igneden 3,5 saat sonra birliktelik oldu öglen saat 15 de. ondan sonra birdaha olmadi (esim isi dolayisiyla sürekli sehir disinda ara sira yurt disinada gidiyor).

bu defa yumurtanin catladigini hissetmedim ben bundan öncekinde tam saatini hissetmistim catladiginda ama bu defa hicbirsey olmadi.

3 mayisda kontrole gittim dr bakti sag tarafta 20 mm lik yumrta yoktu sadece kücükler vardi onlardanda en büyügü 9 mm di ( bende cok yumurta oluyor ama büyümüyor kaliyo)

pazartesiden beri ovulasyon testi yapiyorum ve carsambadan beride ek olarak gebelik testide yapiyorum igne etkisini takip edebilmek icin.

3 mayisda dr hcg de bakmak istedi kandan 44,3 cikti o da. igne etkisini biraz hizli kaybetmis sanki

daha cok erken biliyorum ama bu konulari konusacak kimsem yok o yüzden sizinle paylasmak istedim.

bendeki farkettiklerim vücut isisi biraz yükseldi daha sicak hissediyorum ara sira aksam ve sabahlari ellerim ayaklarim üsüyor. daha cok tuvalete gidiyorum. aksam erken uykum geliyor saat 21-22 gibi yataga geciyorum sabahda cok erken uyaniyorum sabah ezani civarinda.
ben normalde en az gece 1-2 ye kadar oturur ve öglen 1-2 gibi kalkardim. simdi bunlar ignenin etkisiyle oluyordur büyük ihtimal diye düsünüyorum. birde istahim acildi sanki sürekli acikiyorum. daha önceleri ben 1-2 gün yemek yemesem aramam dururum öyle farketmem bile

aranizda daha önce ovitrelle yada herhangi baska catlatma ignesini kullanip hamile kalmayip yaptigi etkileri hatirlayanlar varmi ve sonrasinda yine igneyle hamile kalip bi önceki hamile kalmadiginda yaptigi etkiler arasinda bir fark varmiydi ?

yani igne yapip hamile kalmayip o ignenin yaptigi etkiler ve igne yapip hamile kalip o ignenin yaptigi etkiler arasinda hangi farklar vardi ?

cok üzgünüm suan acaba yetmismidir gebelik olusmusmudur ?

bana fikirlerinizi söylerseniz bir teselli olacak

Yaşında büyük değil ama fazla kilon var 80 olsan yeter
yani canm ama doktor hamile kalamak için 90 olsan yeterli dedi çünkü 4 yıldır uğraşıyoruz baya sıkıldık artık bian önce olsun isitiyoruz 2 ayda duserim kendimi sıkicam artık inşallah 90 95 arasi olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…