Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yine buralardayım canım. Ovitrelleyle falan hamile kalmadım aslında ama bu topikte hamile kaldığım için elimden geldiğince burda da yardımcı olmaya çalışıyorum
cok güzel canim senee baya uzun süre beklemissin cok sükür simdi masallah hamilesin. nasil gidiyor hamilelik ?

cok güzel canim senee baya uzun süre beklemissin cok sükür simdi masallah hamilesin. nasil gidiyor hamilelik ?
7 ay bekedim çok uzun olmasa da bize çok uzun geldi canım. Zaten o yüzden biz elimizi çabuk tutup 3 ay olmayınca doktora gittik. Çok şükür canım iyi gidiyo hamilelik

7 ay bekedim çok uzun olmasa da bize çok uzun geldi canım. Zaten o yüzden biz elimizi çabuk tutup 3 ay olmayınca doktora gittik. Çok şükür canım iyi gidiyo hamilelik
cok güzel canim cok sevindim masallah. allah saglikla kucagina almayi nasip etsin vaktinde insallah

ben izmirdeyim cnm. 2 kez 165 tl hocaya muayene parası ve 185 tl aşılama ücreti verdim prof girdi diye. ilaçlar ne kadar thtck bilmıorm. bgn beta yptm 2. çizgi hafif görünüyo. ilaç etkısımı acaba bılemedm
bende izmirdeyim kiz neresinde otryosun gerçi ben daha 2 3 ay oldu tasinali izmire istanbuldaydim daha önce dün doktorum bana 2 3 bin arasi tutar asilama dedi

Ay ben de izmirdeyim diyerek konuya dalıyorum merhabalar ben bu ay ilk kez klomen kullandım, adetin 10.günü biri 20mm üç yumurtam oluşmuş. Lh düşük olduğu için de ovitrelle verdi doktorum. İğnem 27sinde vuruldu ateş ile de takip ediyorum zaten, 30unda da yumurtlama oldu.

Bugün yumurtlamadan sonraki 5.günüm Hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…