- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.031
- 48
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.841
nasalalh ben okdrda degilim ama kalamadim bu türlü7 sene olmadı cnm doğl yoldan oldu. daha sonra ikinci bebekte oldu 2 yıl ara ile
kuzum bende 48 kıloyum yıne kalamdm. bunun zayıflıkla ilgisi yoknasalalh ben okdrda degilim ama kalamadim bu türlü
doktor bey bana kadindaki östrojen hormonu fazla yag dokusunu sevmiyor gizleniyor o yüzden salagilanmadigi içinde hamile kalmak zorlasiyor dedikuzum bende 48 kıloyum yıne kalamdm. bunun zayıflıkla ilgisi yok
zayıflarda ne dıcek acaba bi daha sorarmısın :)doktor bey bana kadindaki östrojen hormonu fazla yag dokusunu sevmiyor gizleniyor o yüzden salagilanmadigi içinde hamile kalmak zorlasiyor dedi
insallah canim AMINNNevet uğurlu geldi geçmiş zamanlari okudum ikizhamile kalan tek kalan birsürü var burda bizde kaliriz insalalh
cok güzel canim senee baya uzun süre beklemissin cok sükür simdi masallah hamilesin. nasil gidiyor hamilelik ?Ben yine buralardayım canım. Ovitrelleyle falan hamile kalmadım aslında ama bu topikte hamile kaldığım için elimden geldiğince burda da yardımcı olmaya çalışıyorum
7 ay bekedim çok uzun olmasa da bize çok uzun geldi canım. Zaten o yüzden biz elimizi çabuk tutup 3 ay olmayınca doktora gittik. Çok şükür canım iyi gidiyo hamilelikcok güzel canim senee baya uzun süre beklemissin cok sükür simdi masallah hamilesin. nasil gidiyor hamilelik ?
gidersem sorarim söz ne bileyim ya sismana sismanisn xayifa zayıf nasıl hamile kalicaz bizzayıflarda ne dıcek acaba bi daha sorarmısın :)
blmıorm cnm bn aşılama oldm 29 nisan da. 27 nısan dada çatlatma iğnesi oldm sonuç bklıorm tutarsa sanada söylerim":)gidersem sorarim söz ne bileyim ya sismana sismanisn xayifa zayıf nasıl hamile kalicaz biz
inşallah canm nekdra maal oldu asilama size bide nerde yaşıyorsun canmblmıorm cnm bn aşılama oldm 29 nisan da. 27 nısan dada çatlatma iğnesi oldm sonuç bklıorm tutarsa sanada söylerim":)
cok güzel canim cok sevindim masallah. allah saglikla kucagina almayi nasip etsin vaktinde insallah7 ay bekedim çok uzun olmasa da bize çok uzun geldi canım. Zaten o yüzden biz elimizi çabuk tutup 3 ay olmayınca doktora gittik. Çok şükür canım iyi gidiyo hamilelik
ben izmirdeyim cnm. 2 kez 165 tl hocaya muayene parası ve 185 tl aşılama ücreti verdim prof girdi diye. ilaçlar ne kadar thtck bilmıorm. bgn beta yptm 2. çizgi hafif görünüyo. ilaç etkısımı acaba bılemedminşallah canm nekdra maal oldu asilama size bide nerde yaşıyorsun canm
bende izmirdeyim kiz neresinde otryosun gerçi ben daha 2 3 ay oldu tasinali izmire istanbuldaydim daha önce dün doktorum bana 2 3 bin arasi tutar asilama dediben izmirdeyim cnm. 2 kez 165 tl hocaya muayene parası ve 185 tl aşılama ücreti verdim prof girdi diye. ilaçlar ne kadar thtck bilmıorm. bgn beta yptm 2. çizgi hafif görünüyo. ilaç etkısımı acaba bılemedm
aa aa nie öyle çok demiş. hangi hastaneye gidiosn sen. bornova tarafındaym cnmbende izmirdeyim kiz neresinde otryosun gerçi ben daha 2 3 ay oldu tasinali izmire istanbuldaydim daha önce dün doktorum bana 2 3 bin arasi tutar asilama dedi
canm ben özel klinige gidiyorum öyle dedi vallaaa aa nie öyle çok demiş. hangi hastaneye gidiosn sen. bornova tarafındaym cnm
hm hangi dpktorcanm ben özel klinige gidiyorum öyle dedi valla
BARIŞ ÇOBAN CANM DOKTORUmun adihm hangi dpktor
Amiin kuzum inşallahcok güzel canim cok sevindim masallah. allah saglikla kucagina almayi nasip etsin vaktinde insallah
hmm duymadm. ben ege ünv. profa ücrerlı gıdıorm cnmBARIŞ ÇOBAN CANM DOKTORUmun adi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?