- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.881
Deger kaç canmgöğüsler şiş cnm. çok acıyo. benım ilk aşılamam acaba bu değeer yükselirmi en çok onu merak ediyorum
2.9 çıktı cnmDe
Deger kaç canm
Kaçıncı gününde bu deger çıktı2.9 çıktı cnm
aşılamam 29 nisan da yapıldıKaçıncı gününde bu deger çıktı
Daha çok erken canım inşallah yükseliraşılamam 29 nisan da yapıldı
inş ağzınsan bal damlıyo cnm :) sen ne durumdasınDaha çok erken canım inşallah yükselir
Bende şuan adetliyim bekleyşteyiminş ağzınsan bal damlıyo cnm :) sen ne durumdasın
3 gün sonra tekrar bir kan ver tam belli olurinş ağzınsan bal damlıyo cnm :) sen ne durumdasın
bakalm cnm haftaya pazartesi veririz.3 gün sonra tekrar bir kan ver tam belli olur
insallah canim kilo verirsin hem bu arada kafan rahatlar bende cok takiyordum sonra bir neden cikti bendede takmiyorum iyi oldu cok sukurgittim doktora canım yeni geldim eve herseyi anlattim geçirdiğim tedavileri herseyi ama bana kilo vermek lazım dedi veriyorum dedim devam et dedi 90 altina dusmen lazim dua öyle gel ben herzaman burdayim bir hemseri çıktık doktorla okdr güzel.ilgilendiki istersen zaman kaybetmek istemiyorum diyorsan hemen asilama yapalim ama benim fikrim önce biraz kilo ver daha kolay olur çünkü gebe kalınca da kilo alacaksin dedi yani sorun kilodan dolayi hormon bozukluğunda canım cok sıkildi süre uzayacak yine allah büyük inşallah veririm bu kilolari 13 kilo vereceğim @BrrkAlene @AloeeVeraa Y yaprakali @Ocean
Hayırlısı canım inşallah hamilesindirbakalm cnm haftaya pazartesi veririz.
bir haftada yükselir herhalde dahaHayırlısı canım inşallah hamilesindir
İnşallah yükselir daha çok. Varbir haftada yükselir herhalde daha
öyle cnm. bizde artk gzl haberler alalımİnşallah yükselir daha çok. Var
BEnde 85 kiloyum doktor kilo versen daha kolay olur demişti ama çokta üzerinde durmadı sabret bekle olur diyo ama ben çok sabırısızımgidersem sorarim söz ne bileyim ya sismana sismanisn xayifa zayıf nasıl hamile kalicaz biz
ah ah şu sabret sözleri yokmu insanı çileden cikariyo gel de sabret sana biledemi kilo ver deniliyorBEnde 85 kiloyum doktor kilo versen daha kolay olur demişti ama çokta üzerinde durmadı sabret bekle olur diyo ama ben çok sabırısızım
ah canm takmamak zor ama mecburuz sen nasilsin neler yapiyosninsallah canim kilo verirsin hem bu arada kafan rahatlar bende cok takiyordum sonra bir neden cikti bendede takmiyorum iyi oldu cok sukur
Diyorum ya çok üzerinde durmadı ama biraz kilo versen daha kolay hamile kalırsın dedi ve bir defa sadece söyledi . Sonra hep bana olur senin ciddi bişeyin Yok bekle dediah ah şu sabret sözleri yokmu insanı çileden cikariyo gel de sabret sana biledemi kilo ver deniliyor
Sen bir defa hamilelik mi geçirdin cnmah ah şu sabret sözleri yokmu insanı çileden cikariyo gel de sabret sana biledemi kilo ver deniliyor
Evet ama 7 haftalikken dusun yaptim tedavi ile kalmistim ondan sonra dahada kalamadimSen bir defa hamilelik mi geçirdin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?