- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.861
Ben doktora dedim bana kilolusun ondan diyorlar diye doktor bana ne alaka canım senin abartacak bir kilon yok dediyani canm ama doktor hamile kalamak için 90 olsan yeterli dedi çünkü 4 yıldır uğraşıyoruz baya sıkıldık artık bian önce olsun isitiyoruz 2 ayda duserim kendimi sıkicam artık inşallah 90 95 arasi olsam
aynı gğnde çatlatma iğnesi olmşz cnmAy ben de izmirdeyim diyerek konuya dalıyorummerhabalar ben bu ay ilk kez klomen kullandım, adetin 10.günü biri 20mm üç yumurtam oluşmuş. Lh düşük olduğu için de ovitrelle verdi doktorum. İğnem 27sinde vuruldu ateş ile de takip ediyorum zaten, 30unda da yumurtlama oldu.
Bugün yumurtlamadan sonraki 5.günümHayırlısı olsun hepimiz için
sen kaç kilosun kuzumBen doktora dedim bana kilolusun ondan diyorlar diye doktor bana ne alaka canım senin abartacak bir kilon yok dedi
En son 80 dim ama baya verdim şimdi bilmiyorumsen kaç kilosun kuzum
Ata Sağlık’ta Meltem Hanım var canım, çok sevdim ben, ne sorsam cevaplıyor sohbet ediyor açıklıyor. İki ay önce hamile kaldım benimle sevindi ama kimyasal oldu. Onunla devam ediyorumaynı gğnde çatlatma iğnesi olmşz cnm
hangi doktora gidiosn
doktorla uyumu yakalamak önmli cnm. test yptnmı bgn hiç nasıl çıkıoAta Sağlık’ta Meltem Hanım var canım, çok sevdim ben, ne sorsam cevaplıyor sohbet ediyor açıklıyor. İki ay önce hamile kaldım benimle sevindi ama kimyasal oldu. Onunla devam ediyorum
Birazcıkdoktorla uyumu yakalamak önmli cnm. test yptnmı bgn hiç nasıl çıkıo
ay canim bende hergün yapiyorum etkisi ne zaman gidecek görmek icin :) beklemesi cok zor ya benim daha 4,5 gün oldu sen baya ilerletmissin. insallah bebeginin yaptigi ikinci cizgiyi görürsün yakinda :)Birazcıkiğnenin 4.gününden beri her sabah yapıyorum, değişimi sıfırlanmayı merak ediyorum
Ayy inşallah hepimiz gerçek çift çizgilerimizi görelimay canim bende hergün yapiyorum etkisi ne zaman gidecek görmek icin :) beklemesi cok zor ya benim daha 4,5 gün oldu sen baya ilerletmissin. insallah bebeginin yaptigi ikinci cizgiyi görürsün yakinda :)
amin canim insallah :)Ayy inşallah hepimiz gerçek çift çizgilerimizi görelimbakalım ne zaman olacak ☺
bendede aynısı cnm. bakalm yarn gidicm kan vercm. ne çıkckBirazcıkiğnenin 4.gününden beri her sabah yapıyorum, değişimi sıfırlanmayı merak ediyorum
sende ignenin kacinci günü canim ? kan verdinmi ne cikti ? :)bendede aynısı cnm. bakalm yarn gidicm kan vercm. ne çıkck
kan vermedm cnm. kaset test yptm. negatif bgnsende ignenin kacinci günü canim ? kan verdinmi ne cikti ? :)
insallah önümüzdeki günlerde yükselir artik. haber ver bizede canimkan vermedm cnm. kaset test yptm. negatif bgn
inş cnm doktor 13 mayısta kan ver dediinsallah önümüzdeki günlerde yükselir artik. haber ver bizede canim
Bende 29uda yaptım. Etkisi geçmek üzeredir ozaman dimi ? Etkisi geçtiği halde göğüslerde ağrı şişlik falan varmı? Ben 3 kimyasalda aynı şekilde olmuştu göğüslerim. Bugün 8. Gün iğnenin.27 nısan da iğne yptm. bgn kanda baktm etkısı geçmş. 2.9 cıkto
göğüsler şiş cnm. çok acıyo. benım ilk aşılamam acaba bu değeer yükselirmi en çok onu merak ediyorumBende 29uda yaptım. Etkisi geçmek üzeredir ozaman dimi ? Etkisi geçtiği halde göğüslerde ağrı şişlik falan varmı? Ben 3 kimyasalda aynı şekilde olmuştu göğüslerim. Bugün 8. Gün iğnenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?