Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben doktora dedim bana kilolusun ondan diyorlar diye doktor bana ne alaka canım senin abartacak bir kilon yok dedi

aynı gğnde çatlatma iğnesi olmşz cnm
hangi doktora gidiosn

Birazcık iğnenin 4.gününden beri her sabah yapıyorum, değişimi sıfırlanmayı merak ediyorum
ay canim bende hergün yapiyorum etkisi ne zaman gidecek görmek icin :) beklemesi cok zor ya benim daha 4,5 gün oldu sen baya ilerletmissin. insallah bebeginin yaptigi ikinci cizgiyi görürsün yakinda :)

ay canim bende hergün yapiyorum etkisi ne zaman gidecek görmek icin :) beklemesi cok zor ya benim daha 4,5 gün oldu sen baya ilerletmissin. insallah bebeginin yaptigi ikinci cizgiyi görürsün yakinda :)
Ayy inşallah hepimiz gerçek çift çizgilerimizi görelim bakalım ne zaman olacak ☺

27 nısan da iğne yptm. bgn kanda baktm etkısı geçmş. 2.9 cıkto
Bende 29uda yaptım. Etkisi geçmek üzeredir ozaman dimi ? Etkisi geçtiği halde göğüslerde ağrı şişlik falan varmı? Ben 3 kimyasalda aynı şekilde olmuştu göğüslerim. Bugün 8. Gün iğnenin.

göğüsler şiş cnm. çok acıyo. benım ilk aşılamam acaba bu değeer yükselirmi en çok onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…