Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar ben geceleri cok terliyorum istahimda acildi sürekli acikiyorum ayaklarim ellerim yaniyor sanki. ovitrelle etkisimidir bu acaba ? adet olmadan önce ben böyle olmuyordum. idrar da rengi koyu. bugün igneden sonraki 6. gün. böyle belirtiler yasayanlar varmi ? gebelikmidir acaba ? beklemesi cok zor geliyor biraz sabirsizim :)

Yani daha çok erken gebelik belirtisi demek için ama zaten iğnenin içind e gebelik hormonu varmış heralde o yapıyordur.

İpneden sonraki 6.günse muhtemelen yumurtlamadan sonraki 3-4.gündür. Yani henüz varsa bile yerleşmemiştir. O yüzden iğne etkisi olabilir. Ama inşallah gerçekten de vardır gebelik benim de iğneden sonraki 10. Yumurtlamadan sonraki 7.günüm..

Ignejin etkisi geçtimi sizde takip ettinizmi gebelik testiyle falan ?

evet daha erken bu hafta icinde yerlesir insallah varsa. sende nasil belirtiler var ? bir degisiklik farkettinmi ?

benim ocaktaki kimyasalda yumurtlamadan 9. -10. günden itibaren farketmistim bircok degisikligi ve testlerde belli olmaya baslamisti.

Ignejin etkisi geçtimi sizde takip ettinizmi gebelik testiyle falan ?
Evet yumurtlamadan itibaren hem gebelik testiyle hem ovulasyon testiyle takip ediyorum her gün Bu sabah son gebelik testinde gebelik testinde gölge halinde de olsa görüyorum, bine zaman silinir tamamen bilemiyorum

Eklentiler

• 2102267E-4A8C-4768-B6BE-A1203F9E7986.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 289
  • DDF7F5B6-C048-40A5-8F44-0ABD05232121.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 80
Açıkçası şu an arada kasık ağrısı dışında hiç belirtim yok akıntım yok kuruyum, göğüslerde hassasiyet yok, iştah açılması ya da iştahsızlık yok. Dün aşırı uyku halindeydim ama ramazanın ilk günü diye düşünüyorum

Ben de şubatta kimyasal gebelik yaşadım, onda da belirtilerim yoktu aslında. Ama belirti mi tesadüf mü bilmem yumurtladığım tarafta hafif seğirme gibi pıtpıtlar oluyordu. Bu sefer o da yok

insallah bu defa ikimizinde olsun. ikimizde kimyasal gecirmisiz yakin zamanda.

bende hergün hem ovulasyon testiyle hemde gebelik testiyle kontrol ediyorum gebelik testinde azaldi ovulasyondada azaldi son 2 gündür kalinlasti yine. bakalim nasil olacak hergün devam edecegim daha.

Evet yumurtlamadan itibaren hem gebelik testiyle hem ovulasyon testiyle takip ediyorum her gün ☺ Bu sabah son gebelik testinde gebelik testinde gölge halinde de olsa görüyorum, bine zaman silinir tamamen bilemiyorum
benim testlerde seninkilere benziyor ama bende cok erkenden silinmeye basladi

Kızlar merhaba bende yeniyim burada klomen tedavisi görüyorum dün iğneden sonra 10.günümdü dayanamayıp kan testi yaptım 2.50 çıktı erken gebelik testinde de hayalet şeklinde bir çizgi çıkıyor yorumlar mısınız lütfen daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…