- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.901
KAç kiloyla kaldın.bide nasıl bi tedavi gördün cnmEvet ama 7 haftalikken dusun yaptim tedavi ile kalmistim ondan sonra dahada kalamadim
Tabi yükselebilir adete nekadar vargöğüsler şiş cnm. çok acıyo. benım ilk aşılamam acaba bu değeer yükselirmi en çok onu merak ediyorum
15 gun var dahaTabi yükselebilir adete nekadar var
Yani daha çok erken gebelik belirtisi demek için ama zaten iğnenin içind e gebelik hormonu varmış heralde o yapıyordur.kizlar ben geceleri cok terliyorum istahimda acildi sürekli acikiyorum ayaklarim ellerim yaniyor sanki. ovitrelle etkisimidir bu acaba ? adet olmadan önce ben böyle olmuyordum. idrar da rengi koyu. bugün igneden sonraki 6. gün. böyle belirtiler yasayanlar varmi ? gebelikmidir acaba ? beklemesi cok zor geliyor biraz sabirsizim :)
İpneden sonraki 6.günse muhtemelen yumurtlamadan sonraki 3-4.gündür. Yani henüz varsa bile yerleşmemiştir. O yüzden iğne etkisi olabilir. Ama inşallah gerçekten de vardır gebelikkizlar ben geceleri cok terliyorum istahimda acildi sürekli acikiyorum ayaklarim ellerim yaniyor sanki. ovitrelle etkisimidir bu acaba ? adet olmadan önce ben böyle olmuyordum. idrar da rengi koyu. bugün igneden sonraki 6. gün. böyle belirtiler yasayanlar varmi ? gebelikmidir acaba ? beklemesi cok zor geliyor biraz sabirsizim :)
evet igneyi ilk yaptigimda 1 gün filan öyleydi sonra gecti normalde 2-3 gün simdi yine böyle 1-2 gündür koyu.Yani daha çok erken gebelik belirtisi demek için ama zaten iğnenin içind e gebelik hormonu varmış heralde o yapıyordur.
Ignejin etkisi geçtimi sizde takip ettinizmi gebelik testiyle falan ?İpneden sonraki 6.günse muhtemelen yumurtlamadan sonraki 3-4.gündür. Yani henüz varsa bile yerleşmemiştir. O yüzden iğne etkisi olabilir. Ama inşallah gerçekten de vardır gebelikbenim de iğneden sonraki 10. Yumurtlamadan sonraki 7.günüm..
İpneden sonraki 6.günse muhtemelen yumurtlamadan sonraki 3-4.gündür. Yani henüz varsa bile yerleşmemiştir. O yüzden iğne etkisi olabilir. Ama inşallah gerçekten de vardır gebelikbenim de iğneden sonraki 10. Yumurtlamadan sonraki 7.günüm..
Evet yumurtlamadan itibaren hem gebelik testiyle hem ovulasyon testiyle takip ediyorum her günIgnejin etkisi geçtimi sizde takip ettinizmi gebelik testiyle falan ?
Açıkçası şu an arada kasık ağrısı dışında hiç belirtim yokevet daha erken bu hafta icinde yerlesir insallah varsa. sende nasil belirtiler var ? bir degisiklik farkettinmi ?
benim ocaktaki kimyasalda yumurtlamadan 9. -10. günden itibaren farketmistim bircok degisikligi ve testlerde belli olmaya baslamisti.
Açıkçası şu an arada kasık ağrısı dışında hiç belirtim yokakıntım yok kuruyum, göğüslerde hassasiyet yok, iştah açılması ya da iştahsızlık yok. Dün aşırı uyku halindeydim ama ramazanın ilk günü diye düşünüyorum
Ben de şubatta kimyasal gebelik yaşadım, onda da belirtilerim yoktu aslında. Ama belirti mi tesadüf mü bilmem yumurtladığım tarafta hafif seğirme gibi pıtpıtlar oluyordu. Bu sefer o da yok
benim testlerde seninkilere benziyor ama bende cok erkenden silinmeye basladiEvet yumurtlamadan itibaren hem gebelik testiyle hem ovulasyon testiyle takip ediyorum her gün ☺ Bu sabah son gebelik testinde gebelik testinde gölge halinde de olsa görüyorum, bine zaman silinir tamamen bilemiyorum
Umutumut82 canım nasılsın durumun nasıl merak ettim seni
Canım merhaba arkadaşlarım aktivetisi bölümünde gördüm mesajını merak ettim ne operasyonu iyi misinKuzum 4 kere operasyon oldu. Suan beklemedeyim hastanede yatiyorum. Bazen çok çok kötülesiyorum . Rabbim kimseye yasatmasin
canim cok gecmis olsun allah birdaha göstermesin kötü günleri.Kuzum 4 kere operasyon oldu. Suan beklemedeyim hastanede yatiyorum. Bazen çok çok kötülesiyorum . Rabbim kimseye yasatmasin
canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifanı versin bir an önce.Kuzum 4 kere operasyon oldu. Suan beklemedeyim hastanede yatiyorum. Bazen çok çok kötülesiyorum . Rabbim kimseye yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?