Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim isten dolayi engel cikti kendim deniyorum ama cokta takmiyom yoksa temmuzda tup bebek deneyecektim sen napiyosun bu aydada degerlendirmek zor
Evet bayrama kadar izinliyiz bayramdan sonra kilo verdikce duzelecekdedi doktorum kendimce temmuz agustos eylul aylarini karar kildim kuzum bakalim inslalah olacak bu sefee

Sigara alkol öyle şeyleri yok tek tiryakisi mide ilaçları testesteronu düşük çıkmış tahlillerde lh fsh hepsi normall

Evet yumurtlamadan itibaren hem gebelik testiyle hem ovulasyon testiyle takip ediyorum her gün ☺ Bu sabah son gebelik testinde gebelik testinde gölge halinde de olsa görüyorum, bine zaman silinir tamamen bilemiyorum

canim senin ovulasyon testlerinde koyulasma oldumu hic ? bende igneden sonra cok koyu cikti sonra azaldi ikinci cizgi hafif oldu son 3 gündürde koyu cikiyor yine. gebelik testinde yeri belli ikinci cizginin hala igne etkisidir o ama ovulasyon testinde koyulasmaya basladi. bugün daha igneden sonraki 7. gün. igneyi 1 mayisda yapmistim ben. ?

ovitrelleden sonra ovulasyon testi önce siliklesip sonra koyulasma olan varmi aramizda deneyen oldumu ve anlami neydi ? gebelikmi oldu adet mi oldunuz kizlar ?

Benim bugün iğneden sonraki 11.günüm ovulasyondan sonraki 8.günüm canım. Gebeliğin ovulasyon testinde belli olması ikimiz için de çok erken. Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler genellikle adete 2-3 kala yani yumurtlamadan 11-12 gün sonra koyulaşma görüp, adet zamanı pik ya da pike yakın görmüşler.

Benim ovulasyon testlerimde de son günlerde koyulaşma var gibi, bugünkünü yapmadım henüz birazdan yapar paylaşırım ama normal bir dalgalanmadır diye düşünüyorum. Belirtiler için çok erken, iğnenin etkisi olabilir hepsi o yüzden en azından iğneden sonra ç 12-13 geçene kadar belirtileri dinlemeyelim bence İnşallah olur tabiiii

dogru söylüyorsun canimda iste beklemek cok zor en kücük birseyi bile yorumlamaya calisiyor insan. bende 10 gündür testleri yapiyorum. vakit gecmiyor sanki ya :) hayirlisi olsun hepimiz icin. insallah bu mübarek ayda hepimiz sirayla müjdeleri veririz

İnşallah yükselir canım daha çok erken

kizlar birseyi merak ettim size sorayim. gebelik süphesiyle erkenden kan testi yaptiriyor bir cogunuz saglik ocaklarinda veya hastanelerde. igneden daha 10 gün sonra hatta 6 gün sonra bile yaptiranlar okudum. benim merak ettigim siz bu kan testini yaptirmayi nasil basariyorsunuz ? ben dr a rica ediyorum yinede yapmiyorlar testleri. devlet hastanelerinde birsürü farkli dr a gittim kizilaya gittim hicbirinde yapmadilar en az 23 gün gecmesi lazim igneden sonra diyorlar kimi en az 3 hafta gecmesi lazim diyor. yapmiyorlar ne kadar ricada etsem yalvarsamda yapmiyorlar. en sonunda sordum sizin icin bir sakincasi varmi kanda baktirmamizin dedim yok dedi olmaz dedi yine birsürü farkli seyler. bitürlü yapmiyorlar. igneyi yaptiktan 3 hafta sonra zaten her testte belli olur gebelik rahatca. ben merak ettigim icin erkenden bakilsin istiyorum mesela igneden sonraki 11. günden baslayarak 2 günde bir yaptirmak isterim ama yapmiyorlar.
özele gitsem dr a girmeden direkt laboratuvarda kan testi yaptirabiliyorum ama beta hcg 65 lira 3-4 defa kontrol icin versem 260 lira edecek. sigortamiz var devlet hastanedinde bedava baktirmak varken özelide istemedim.

ovitrelle igneden sonra siz kacinci günlerde test yaptirdiniz ve yapmalari icin ne dediniz de ikna ettiniz dr lari ? yardimci olursaniz cok sevinirim.

cnm ben iğnenın 10. günü gttm yptrdm. kan da 2.9 çıktı. nasl yptrdğmsa adliyede çalışıyorm. mecbur yapacaklar :). işleri düşüyo çünkü. ama mesai saati içerisinde acilden pek ypmk istemıolr.

Ben özelde yaptırdım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…