- 30 Ocak 2018
- 387
- 307
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.921
Çok geçmiş olsun cnm, atlattın inş.Kuzum 4 kere operasyon oldu. Suan beklemedeyim hastanede yatiyorum. Bazen çok çok kötülesiyorum . Rabbim kimseye yasatmasin
Çok çok geçmiş olsun canım bugünlerde geride kalıcak sen moralini yüksek tut inşallah Allahım sana acil şifa versinKuzum 4 kere operasyon oldu. Suan beklemedeyim hastanede yatiyorum. Bazen çok çok kötülesiyorum . Rabbim kimseye yasatmasin
Canim benim isten dolayi engel cikti kendim deniyorum ama cokta takmiyom yoksa temmuzda tup bebek deneyecektim sen napiyosun bu aydada degerlendirmek zorah canm takmamak zor ama mecburuz sen nasilsin neler yapiyosn
Evet bayrama kadar izinliyizCanim benim isten dolayi engel cikti kendim deniyorum ama cokta takmiyom yoksa temmuzda tup bebek deneyecektim sen napiyosun bu aydada degerlendirmek zor
Sigara alkol öyle şeyleri yok tek tiryakisi mide ilaçları testesteronu düşük çıkmış tahlillerde lh fsh hepsi normallçok gçmş olsn cnm. mide rahatszlığı zor gerçktn bi an önce eşinde tedavisini yptrsn. daha sonra morfolojık bozklklarn tedavisine başlasa daha iyi olr. sigara da çok etkılı spermlere. kalıcı dna hasarına yol açıo
inşallah canım ya en zoruda sebebsiz olmaması diğerlerinde millet tedavi oluyorEvet bayrama kadar izinliyizbayramdan sonra kilo verdikce duzelecekdedi doktorum kendimce temmuz agustos eylul aylarini karar kildim kuzum bakalim inslalah olacak bu sefee
Evet yumurtlamadan itibaren hem gebelik testiyle hem ovulasyon testiyle takip ediyorum her gün ☺ Bu sabah son gebelik testinde gebelik testinde gölge halinde de olsa görüyorum, bine zaman silinir tamamen bilemiyorum
Benim bugün iğneden sonraki 11.günüm ovulasyondan sonraki 8.günüm canım. Gebeliğin ovulasyon testinde belli olması ikimiz için de çok erken. Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler genellikle adete 2-3 kala yani yumurtlamadan 11-12 gün sonra koyulaşma görüp, adet zamanı pik ya da pike yakın görmüşler.canim senin ovulasyon testlerinde koyulasma oldumu hic ? bende igneden sonra cok koyu cikti sonra azaldi ikinci cizgi hafif oldu son 3 gündürde koyu cikiyor yine. gebelik testinde yeri belli ikinci cizginin hala igne etkisidir o ama ovulasyon testinde koyulasmaya basladi. bugün daha igneden sonraki 7. gün. igneyi 1 mayisda yapmistim ben. ?
Benim bugün iğneden sonraki 11.günüm ovulasyondan sonraki 8.günüm canım. Gebeliğin ovulasyon testinde belli olması ikimiz için de çok erken. Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler genellikle adete 2-3 kala yani yumurtlamadan 11-12 gün sonra koyulaşma görüp, adet zamanı pik ya da pike yakın görmüşler.
Benim ovulasyon testlerimde de son günlerde koyulaşma var gibi, bugünkünü yapmadım henüz birazdan yapar paylaşırım ama normal bir dalgalanmadır diye düşünüyorum. Belirtiler için çok erken, iğnenin etkisi olabilir hepsi o yüzden en azından iğneden sonra ç 12-13 geçene kadar belirtileri dinlemeyelim bence ☺ İnşallah olur tabiiii
İnşallah yükselir canım daha çok erkenKızlar merhaba bende yeniyim burada klomen tedavisi görüyorum dün iğneden sonra 10.günümdü dayanamayıp kan testi yaptım 2.50 çıktı erken gebelik testinde de hayalet şeklinde bir çizgi çıkıyor yorumlar mısınız lütfen daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim
İnşallah teşekkür ederimİnşallah yükselir canım daha çok erken
İnşallah teşekkür ederim
İnşallah teşekkür ederim
[/QUOT rica ederim canım inşallah hamilesindir
cnm ben iğnenın 10. günü gttm yptrdm. kan da 2.9 çıktı. nasl yptrdğmsa adliyede çalışıyorm. mecbur yapacaklar :). işleri düşüyo çünkü. ama mesai saati içerisinde acilden pek ypmk istemıolr.kizlar birseyi merak ettim size sorayim. gebelik süphesiyle erkenden kan testi yaptiriyor bir cogunuz saglik ocaklarinda veya hastanelerde. igneden daha 10 gün sonra hatta 6 gün sonra bile yaptiranlar okudum. benim merak ettigim siz bu kan testini yaptirmayi nasil basariyorsunuz ? ben dr a rica ediyorum yinede yapmiyorlar testleri. devlet hastanelerinde birsürü farkli dr a gittim kizilaya gittim hicbirinde yapmadilar en az 23 gün gecmesi lazim igneden sonra diyorlar kimi en az 3 hafta gecmesi lazim diyor. yapmiyorlar ne kadar ricada etsem yalvarsamda yapmiyorlar. en sonunda sordum sizin icin bir sakincasi varmi kanda baktirmamizin dedim yok dedi olmaz dedi yine birsürü farkli seyler. bitürlü yapmiyorlar. igneyi yaptiktan 3 hafta sonra zaten her testte belli olur gebelik rahatca. ben merak ettigim icin erkenden bakilsin istiyorum mesela igneden sonraki 11. günden baslayarak 2 günde bir yaptirmak isterim ama yapmiyorlar.
özele gitsem dr a girmeden direkt laboratuvarda kan testi yaptirabiliyorum ama beta hcg 65 lira 3-4 defa kontrol icin versem 260 lira edecek. sigortamiz var devlet hastanedinde bedava baktirmak varken özelide istemedim.
ovitrelle igneden sonra siz kacinci günlerde test yaptirdiniz ve yapmalari icin ne dediniz de ikna ettiniz dr lari ? yardimci olursaniz cok sevinirim.
cnm ben iğnenın 10. günü gttm yptrdm. kan da 2.9 çıktı. nasl yptrdğmsa adliyede çalışıyorm. mecbur yapacaklar :). işleri düşüyo çünkü. ama mesai saati içerisinde acilden pek ypmk istemıolr.
Ben özelde yaptırdım canımkizlar birseyi merak ettim size sorayim. gebelik süphesiyle erkenden kan testi yaptiriyor bir cogunuz saglik ocaklarinda veya hastanelerde. igneden daha 10 gün sonra hatta 6 gün sonra bile yaptiranlar okudum. benim merak ettigim siz bu kan testini yaptirmayi nasil basariyorsunuz ? ben dr a rica ediyorum yinede yapmiyorlar testleri. devlet hastanelerinde birsürü farkli dr a gittim kizilaya gittim hicbirinde yapmadilar en az 23 gün gecmesi lazim igneden sonra diyorlar kimi en az 3 hafta gecmesi lazim diyor. yapmiyorlar ne kadar ricada etsem yalvarsamda yapmiyorlar. en sonunda sordum sizin icin bir sakincasi varmi kanda baktirmamizin dedim yok dedi olmaz dedi yine birsürü farkli seyler. bitürlü yapmiyorlar. igneyi yaptiktan 3 hafta sonra zaten her testte belli olur gebelik rahatca. ben merak ettigim icin erkenden bakilsin istiyorum mesela igneden sonraki 11. günden baslayarak 2 günde bir yaptirmak isterim ama yapmiyorlar.
özele gitsem dr a girmeden direkt laboratuvarda kan testi yaptirabiliyorum ama beta hcg 65 lira 3-4 defa kontrol icin versem 260 lira edecek. sigortamiz var devlet hastanedinde bedava baktirmak varken özelide istemedim.
ovitrelle igneden sonra siz kacinci günlerde test yaptirdiniz ve yapmalari icin ne dediniz de ikna ettiniz dr lari ? yardimci olursaniz cok sevinirim.
Merhaba bata kaç gün kala 2.9 çıktı acabacnm ben iğnenın 10. günü gttm yptrdm. kan da 2.9 çıktı. nasl yptrdğmsa adliyede çalışıyorm. mecbur yapacaklar :). işleri düşüyo çünkü. ama mesai saati içerisinde acilden pek ypmk istemıolr.
cnö ben iğnenın 10. günü yptrdm regle 15 gün vrdı. acaba tuttumu çok merk edıomMerhaba bata kaç gün kala 2.9 çıktı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?