- 27 Aralık 2017
- 487
- 235
- 103
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.941
Şuan kaç gün var bataMerhaba bata kaç gün kala 2.9 çıktı acaba
Benimde ignenin 11.günü bata 8 gün var sizce beta baksammi gerçi dün idrar testi yaptım ama negatifticnö ben iğnenın 10. günü yptrdm regle 15 gün vrdı. acaba tuttumu çok merk edıom
herkeste farklı cnm. istersen yptr. aşılamanın kaçıncı günüydüBenimde ignenin 11.günü bata 8 gün var sizce beta baksammi gerçi dün idrar testi yaptım ama negatifti
Ben aşılama yapmadım canım menegon iğne kullandım ve ovitrelle kullandım normal yoldan deniyoruzherkeste farklı cnm. istersen yptr. aşılamanın kaçıncı günüydü
10 günde iğne etkısı geçmiş olblr cnm. istersen kan ver. bazen kaset testler negatif çıkabılıo. kanda pozitif verıoBen aşılama yapmadım canım menegon iğne kullandım ve ovitrelle kullandım normal yoldan deniyoruz
meraba cnm bn iğneyi vurdğm gunu saydm cnm. 10. gün kanda 2.90 çıktıKızlar yani birinizin yazması çok mu zor bişey sadece hangi gün başlıyorsunuz saymaya onu demeniz yeterli
Allah razı olsun cevap verdiğin için canım bende 29 unda vurdum ama o gün ilişki olmadı diye 30 undan mı hesap yapayım yoksa 29 undan mı hesaplim canımmeraba cnm bn iğneyi vurdğm gunu saydm cnm. 10. gün kanda 2.90 çıktı
Allah razı olsun cevap verdiğin için canım bende 29 unda vurdum ama o gün ilişki olmadı diye 30 undan mı hesap yapayım yoksa 29 undan mı hesaplim canım
ben iğne gününü baz aldım hep cnm. iğnenın etkıısıne göre hesapladmAllah razı olsun cevap verdiğin için canım bende 29 unda vurdum ama o gün ilişki olmadı diye 30 undan mı hesap yapayım yoksa 29 undan mı hesaplim canım
O zaman benim 11 inci gün mü oluyor bugün test yaptım 15 20 dakika içinde hafif silikti olsa bi çizgi çıktı acaba iğne etkisi geçmiş mi merak ettimben iğne gününü baz aldım hep cnm. iğnenın etkıısıne göre hesapladm
İğne olduğun günü say canmKızlar yani birinizin yazması çok mu zor bişey sadece hangi gün başlıyorsunuz saymaya onu demeniz yeterli
İğne olduğun günü say canmKızlar yani birinizin yazması çok mu zor bişey sadece hangi gün başlıyorsunuz saymaya onu demeniz yeterli
Allah razı olsun tmam canım o zaman 11 inci gün oluyor benimİğne olduğun günü say canm
geçmşte olblr cnm. belkı 3 yada 4 aralarında da olblrO zaman benim 11 inci gün mü oluyor bugün test yaptım 15 20 dakika içinde hafif silikti olsa bi çizgi çıktı acaba iğne etkisi geçmiş mi merak ettim
ben yarın yine tekrardan yapayım o zaman çok teşekkürler canımgeçmşte olblr cnm. belkı 3 yada 4 aralarında da olblr
bende pzt ypcm tekrar cnmben yarın yine tekrardan yapayım o zaman çok teşekkürler canım
Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah yabende pzt ypcm tekrar cnm
amin cnm. inş tutar bnm ilk aşılamamRabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ya
İnsallah canım sen aşılama mı yaptın benim sadece kloman ve çatlama yaptımamin cnm. inş tutar bnm ilk aşılamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?