Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar naptiniz benimde bugün 9. Gün günler geçmiyor gerçekten 13. Güne randevu aldım kanda çıkar mı 13. Günde gebelik varsa

Arkadaslar merhaba hepinize geçen ay doktora gittim çatlama sorunun var adet olunca gel tahlil yaPalım dedi .. sizce nasıl bir yol izleyecek benzer durumda ilerleyen var mı hepimizin gönülden geçen nasip olsun

Arkadaslar merhaba hepinize geçen ay doktora gittim çatlama sorunun var adet olunca gel tahlil yaPalım dedi .. sizce nasıl bir yol izleyecek benzer durumda ilerleyen var mı hepimizin gönülden geçen nasip olsun
Canm ilk önce adetliyken kist kist varmı bakar yoksa yumurta takibine başlar canm ilaçla yumurta büyütür ve catlatir inşallah gebelik olur

Benim
InşAllah canım mübarek ayin hürmetine hepimize nasip eder Rabbim .. geçen ay 25 mm olmuş tu çatlamaz dedi keza da öyle oldu sanırım
Canm benimde 25 ti bu ay catladi iğne vurulmusmuydun banada kist olur vurma iğne dedielr hemen özele gittim vurul catlayabilir dedi vuruldum ultrasonda baktirmaya gittim catladi canm inşallah dollenirde az önce bıçak saplanır gibi oldu ayy acaba gebelik belirtisimi

Yok canım daha 2 aydır değerlendirdik olmadı Dr a boyutuna bakmaya gittim çünkü 16 günüm ve ovulasyon testinde pozitifi görmemiştim daha Dr 25 mm catlamaz adet olunca gel tahlil yapalım dedi ona göre karar veririz kaçıncı günün canım bugün ilk çocuğun mu birde

Keşke iğne vurulduydin canm banada dediler vuruldum catladim bugün 9. Gün canm 5 yıllık evliyim hiç bebişim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…