Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam seni etiketliyodum kuzum :) hadi inşallah bu topik uğurlu olucak
Merhaba dışarıdan dahil oldum böyle pat diye kusura bakmayın. Bende bebek isteyenlerdenim. Topik dediğiniz nedir bilgi verebilir misiniz? Bende her çareyi düşünür oldum bu arada aşılamamın 9. Günü ama yinede ihtimalleri düşünüyorum.

Canim daha önce tedavi falan gördün mü peki
Yok canm ilk tedavimiz ben kiloluydum pcosluyum 95 ten 75 e düştüm ama diyet filan iptal oldu şimdi sürekli yiyorum sanırım iğneden
Kilo verdik şimdi tedaviye başladım bakalım ilk çatlatma iğnesi deneyimim heycanliyim 9. Gün bugün yarın on içim içimi yiyor

hayırlısı olsun insAllah canım normalde çıkardı belki testte ama iğne olunca farklı oluyormuş hayırlı haberlerini bekliyoruz insAllah

Ben iğneyi vurulalı 14 gün oldu bata da 4 gün kaldı bata 10 gün kala kan testi yaptırdım 2.50 çıktı beta hcg daha da yaptırmadım

tsk ederim canim cevabin icin. mesayi saati disinda hic yapmazlarki ? yani mesayi saatinde yapmak istemiyorlarsa o saatin disinda gideyim dicemde. ne bileyim. pazartesi tekrar soracagim igne 1 mayista olmustu pazartesi 13. gün olcak ins o zaman yaparlar

Kızlar naptiniz benimde bugün 9. Gün günler geçmiyor gerçekten 13. Güne randevu aldım kanda çıkar mı 13. Günde gebelik varsa
canim sen ovitrelle mi yaptirdin ? ve daha öncesinde kan testi yaptirdinmi yoksa ilk 13. gündemi yaptiracaksin ? normal gebelik testlerinde birsey cikiyormu ? birde sendemi 1 mayisda. aptiedin igneyi ? ayni günmü yaptirmisiz ? :)

Arkadaslar merhaba hepinize geçen ay doktora gittim çatlama sorunun var adet olunca gel tahlil yaPalım dedi .. sizce nasıl bir yol izleyecek benzer durumda ilerleyen var mı hepimizin gönülden geçen nasip olsun
hormonlarina bakar herhalde adet zamani cagiriyorsa canim. catlama sorunu varsa yumurta takibiyle yeteri büyüklüge ulasinca catlatma ignesi verir canim insallah ilk denemende tutar ve bebegine kavusursun

ay insallah canim. bende kimyasal gebelik oldugunda benden gittiginde farketmistim öyle cok keskin bi agri olmustu sonra kaybettim allahim sana yerlesme belirtisi olarak hissettirsin insallah. bu defa cok hafiften birseyler oldugunu hissediyorum ama öyle fazla bir dikkat cekici birsey olmadi simdiye kadsr

bende cok hafiften hissediyorum gögüsümün icinde kücük bir baski oldugunu. kimyasal gebelikte adete yaklastigimda biraz daha belirgin hissetmistim. sende nasil kacinci gündesin ?
Bende 3 kimyasal geçirdim bendede göğüslerde böyleydi ama inşallah sağlıkla olur busefer hepimizin. Ignenin 11. Günü adete 8 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…