Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben aşırı üşüyorum yani abartılı bir şekilde elim ayağım buz gibi böyle olan var mı ?
ben oluyorum bende acaba tek benmiyim diye düsünüyorum 2 aksamdir donuyorum aksamlari titriyorum. gece terliyorum sabah sicakliyorum ögleden sonrada bir sicak basmasi oluyor sanki menopoza giriyorum bi donuyorum bi yaniyorum

Bende 3 kimyasal geçirdim bendede göğüslerde böyleydi ama inşallah sağlıkla olur busefer hepimizin. Ignenin 11. Günü adete 8 gün var
allah birdaha yasatmasin o üzüntüyü canim insallah saglikli bir gebelik gecirir saglikli bir sekilde dogum yapariz bebeklerimizde saglikli olsun insallah. benim adet günü belli degil cok düzensiz oldugu icin. igne 1 mayis öglen yapmistim 9. gün oldu benimde. test yapiyorum hala daha yeri belli cok hafiften 2. cizginin. tamamen ne zaman gider bilmiyorum bekliyorum bende. 13. gün pazartesi kan vermeyi düsünüyorum bende

Ben dün ve bugün test yaptım etkisi geçmişti. Bana dr etin 17sinde yao dedi o günü bekliycem zaten çok moralimi bozuyorum kaset tezlerde falan. Allah gönlüne göre versin inşallah canım en kısa zamanda

canim topik bu konu yani bu sayfa yukarda baslik yaziyor ya ovitrelle catlatma ignesi olanlar diye. bu baslik altinda bu topik altindayiz bu sayfada. bu topik yani bu yazistigimiz yer cok kisiye ugurlu geldi insallah öylede devam eder :) seninle ayni günde igne yaptirmisiz 1 mayista benden önce yapanlar vardi ayni günde yoktu son sayfalarda bi kisi daha vardi sanirim 3 kisi olduk ayni günde igne olan.

Yaa çok pardon ben bugün üye oldumda sayfa hakkında derin bilgim yok henüz Benim 9. Günüm bugün dayanamadım test yaptım bu akşam negatif çıktı doktor 14. Gün yap demişti ama bekleyemedim. Belki 5 güne değişir diye ümit ediyorum. İnşallah bebeğimiz olur Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben dün ve bugün test yaptım etkisi geçmişti. Bana dr etin 17sinde yao dedi o günü bekliycem zaten çok moralimi bozuyorum kaset tezlerde falan. Allah gönlüne göre versin inşallah canım en kısa zamanda
amin canim. ben etkisi ne zaman gidecek merak ettigim icin her sabah yapiyorum. simdilik daha umut oldugu icin moralim bozulmadi. igneden sonra 17. gün cok ya nasil bekliceksin o kadar ben cok sabirsizim. herkezin vücudu farkli kimisi cabuk atiyor kimisinin daha uzun sürüyor. senin cabuk attiysa daha iyi insallah ikinci cizgi belirginlesir ve emin olursun bende gecenkinde direkt gecis yapmistk hic tam negatif olmamisti o yüzden pek emin olamamistim

amin canim insallah. hosgeldin hic sorun degil bende ilk geldigimde pek birsey anlamiyordum ben bildiklerimle yardimci olurum elimden geldigi kadar. ben gecen hafta pazartesiden beri ovulasyon testi yapiyorum igne yaptigimdan beri hem ovulasyon testi hem gebelik testi yapiyorum. beklemesi cok zor ya burda en iyi birbirimizi yine biz anlariz. insallah amin allah nasip etsin hepimize

Ben iğneyi vurulalı 14 gün oldu bata da 4 gün kaldı bata 10 gün kala kan testi yaptırdım 2.50 çıktı beta hcg daha da yaptırmadım

Acaba erken gebelik testi mi yaptınız yoksa normal mi

canim sen ovitrelle mi yaptirdin ? ve daha öncesinde kan testi yaptirdinmi yoksa ilk 13. gündemi yaptiracaksin ? normal gebelik testlerinde birsey cikiyormu ? birde sendemi 1 mayisda. aptiedin igneyi ? ayni günmü yaptirmisiz ? :)
30 unda yaptırdım canm ben iğneden sonraki günü 1 sayıyorum ben bugün 9. Günüm evet ovitrelle yaptırdım ilk yaotircam test gebelik testi yapmadım hiç erken diye

İnşallah canm Rabbim hepimize evlatlar versin inşallah bu ay doldursun karinlarimizı

Canım merhaba hoş geldin buralara. Topik kadınlar kulübündeki gruplara deniyo, bi çok ayrı konuda topik var.
Aşılaman hayırlı olsun, inşallah bebişin bu mübarek günlerde gelmiştir ve sizi daha çok bekletmez

Çok teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Ramazanınız mübarek olsun hepinizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…