- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.001
ben oluyorum bende acaba tek benmiyim diye düsünüyorum 2 aksamdir donuyorum aksamlari titriyorum. gece terliyorum sabah sicakliyorum ögleden sonrada bir sicak basmasi oluyor sanki menopoza giriyorum bi donuyorum bi yaniyorumKızlar ben aşırı üşüyorum yani abartılı bir şekilde elim ayağım buz gibi böyle olan var mı ?
allah birdaha yasatmasin o üzüntüyü canim insallah saglikli bir gebelik gecirir saglikli bir sekilde dogum yapariz bebeklerimizde saglikli olsun insallah. benim adet günü belli degil cok düzensiz oldugu icin. igne 1 mayis öglen yapmistim 9. gün oldu benimde. test yapiyorum hala daha yeri belli cok hafiften 2. cizginin. tamamen ne zaman gider bilmiyorum bekliyorum bende. 13. gün pazartesi kan vermeyi düsünüyorum bendeBende 3 kimyasal geçirdim bendede göğüslerde böyleydi ama inşallah sağlıkla olur busefer hepimizin. Ignenin 11. Günü adete 8 gün var
Ben dün ve bugün test yaptım etkisi geçmişti. Bana dr etin 17sinde yao dedi o günü bekliycem zaten çok moralimi bozuyorum kaset tezlerde falan. Allah gönlüne göre versin inşallah canım en kısa zamandaallah birdaha yasatmasin o üzüntüyü canim insallah saglikli bir gebelik gecirir saglikli bir sekilde dogum yapariz bebeklerimizde saglikli olsun insallah. benim adet günü belli degil cok düzensiz oldugu icin. igne 1 mayis öglen yapmistim 9. gün oldu benimde. test yapiyorum hala daha yeri belli cok hafiften 2. cizginin. tamamen ne zaman gider bilmiyorum bekliyorum bende. 13. gün pazartesi kan vermeyi düsünüyorum bende
canim topik bu konu yani bu sayfa yukarda baslik yaziyor ya ovitrelle catlatma ignesi olanlar diye. bu baslik altinda bu topik altindayiz bu sayfada. bu topik yani bu yazistigimiz yer cok kisiye ugurlu geldi insallah öylede devam eder :) seninle ayni günde igne yaptirmisiz 1 mayista benden önce yapanlar vardi ayni günde yoktu son sayfalarda bi kisi daha vardi sanirim 3 kisi olduk ayni günde igne olan.Merhaba dışarıdan dahil oldum böyle pat diye kusura bakmayın. Bende bebek isteyenlerdenim. Topik dediğiniz nedir bilgi verebilir misiniz? Bende her çareyi düşünür oldumbu arada aşılamamın 9. Günü ama yinede ihtimalleri düşünüyorum.
insallah yükselir canim birdahaki testinde kat kat fazlasi ciksin insallahBen iğneyi vurulalı 14 gün oldu bata da 4 gün kaldı bata 10 gün kala kan testi yaptırdım 2.50 çıktı beta hcg daha da yaptırmadım
Yaa çok pardon ben bugün üye oldumda sayfa hakkında derin bilgim yok henüzcanim topik bu konu yani bu sayfa yukarda baslik yaziyor ya ovitrelle catlatma ignesi olanlar diye. bu baslik altinda bu topik altindayiz bu sayfada. bu topik yani bu yazistigimiz yer cok kisiye ugurlu geldi insallah öylede devam eder :) seninle ayni günde igne yaptirmisiz 1 mayista benden önce yapanlar vardi ayni günde yoktu son sayfalarda bi kisi daha vardi sanirim 3 kisi olduk ayni günde igne olan.
amin canim. ben etkisi ne zaman gidecek merak ettigim icin her sabah yapiyorum. simdilik daha umut oldugu icin moralim bozulmadi. igneden sonra 17. gün cok ya nasil bekliceksin o kadar ben cok sabirsizim. herkezin vücudu farkli kimisi cabuk atiyor kimisinin daha uzun sürüyor. senin cabuk attiysa daha iyi insallah ikinci cizgi belirginlesir ve emin olursun bende gecenkinde direkt gecis yapmistk hic tam negatif olmamisti o yüzden pek emin olamamistimBen dün ve bugün test yaptım etkisi geçmişti. Bana dr etin 17sinde yao dedi o günü bekliycem zaten çok moralimi bozuyorum kaset tezlerde falan. Allah gönlüne göre versin inşallah canım en kısa zamanda
amin canim insallah. hosgeldinYaa çok pardon ben bugün üye oldumda sayfa hakkında derin bilgim yok henüzBenim 9. Günüm bugün dayanamadım test yaptım bu akşam negatif çıktı doktor 14. Gün yap demişti ama bekleyemedim. Belki 5 güne değişir diye ümit ediyorum. İnşallah bebeğimiz olur Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
hadi insallah canim siradaki müjdeyi sen ver insallah bizden daha ilerdekk günlerdesin :)Benim iğnemin etkisi etkisi nihayet bugün geçtiiğneden sonraki 12.günüm, yumurtlamadan sonraki 9.günüm. Adete kaldı 5 günnnn
İnşallah canım teşekkürlerinsallah yükselir canim birdahaki testinde kat kat fazlasi ciksin insallah
Acaba erken gebelik testi mi yaptınız yoksa normal miYaa çok pardon ben bugün üye oldumda sayfa hakkında derin bilgim yok henüzBenim 9. Günüm bugün dayanamadım test yaptım bu akşam negatif çıktı doktor 14. Gün yap demişti ama bekleyemedim. Belki 5 güne değişir diye ümit ediyorum. İnşallah bebeğimiz olur Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Normal evde yapılan testlerden yaptım. İdrar damlası yani adını da bilmiyorum kiAcaba erken gebelik testi mi yaptınız yoksa normal mi
30 unda yaptırdım canm ben iğneden sonraki günü 1 sayıyorum ben bugün 9. Günüm evet ovitrelle yaptırdım ilk yaotircam test gebelik testi yapmadım hiç erken diyecanim sen ovitrelle mi yaptirdin ? ve daha öncesinde kan testi yaptirdinmi yoksa ilk 13. gündemi yaptiracaksin ? normal gebelik testlerinde birsey cikiyormu ? birde sendemi 1 mayisda. aptiedin igneyi ? ayni günmü yaptirmisiz ? :)
İnşallah canm Rabbim hepimize evlatlar versin inşallah bu ay doldursun karinlarimizıay insallah canim. bende kimyasal gebelik oldugunda benden gittiginde farketmistim öyle cok keskin bi agri olmustu sonra kaybettim allahim sana yerlesme belirtisi olarak hissettirsin insallah. bu defa cok hafiften birseyler oldugunu hissediyorum ama öyle fazla bir dikkat cekici birsey olmadi simdiye kadsr
Ay bende yanma yokta ciddi üşüyorum yani donuyorumben oluyorum bende acaba tek benmiyim diye düsünüyorum 2 aksamdir donuyorum aksamlari titriyorum. gece terliyorum sabah sicakliyorum ögleden sonrada bir sicak basmasi oluyor sanki menopoza giriyorum bi donuyorum bi yaniyorum
Canım merhaba hoş geldin buralara. Topik kadınlar kulübündeki gruplara deniyo, bi çok ayrı konuda topik var.Merhaba dışarıdan dahil oldum böyle pat diye kusura bakmayın. Bende bebek isteyenlerdenim. Topik dediğiniz nedir bilgi verebilir misiniz? Bende her çareyi düşünür oldumbu arada aşılamamın 9. Günü ama yinede ihtimalleri düşünüyorum.
Çok teşekkür ederimCanım merhaba hoş geldin buralara. Topik kadınlar kulübündeki gruplara deniyo, bi çok ayrı konuda topik var.
Aşılaman hayırlı olsun, inşallah bebişin bu mübarek günlerde gelmiştir ve sizi daha çok bekletmez
Amiin canımÇok teşekkür ederimAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Ramazanınız mübarek olsun hepinizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?