- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.021
masallah iyi sabredebiliyorsun allahim insallah yüksek deger görmeyi nasib eder sana ilk test yaptiginda.30 unda yaptırdım canm ben iğneden sonraki günü 1 sayıyorum ben bugün 9. Günüm evet ovitrelle yaptırdım ilk yaotircam test gebelik testi yapmadım hiç erken diye
insallah bu da bir belirtidir canimAy bende yanma yokta ciddi üşüyorum yani donuyorum
Aynı sorun bende de var vücudum donuyor üzerimde hırkayla dolaşıyorum evin içinde bile iğnenin etkisi ya da hasta olucaz diye oluyor anlayamadımAy bende yanma yokta ciddi üşüyorum yani donuyorum
İnşallah gebeliktendir inşallah canm ya hayirli sonuç almayı nasip etsin tabbimAynı sorun bende de var vücudum donuyor üzerimde hırkayla dolaşıyorum evin içinde bile iğnenin etkisi ya da hasta olucaz diye oluyor anlayamadım
acilden şansını dene bı cnmtsk ederim canim cevabin icin. mesayi saati disinda hic yapmazlarki ? yani mesayi saatinde yapmak istemiyorlarsa o saatin disinda gideyim dicemde. ne bileyim. pazartesi tekrar soracagim igne 1 mayista olmustu pazartesi 13. gün olcak ins o zaman yaparlar
İnşallah gebeliktendir canmmAynı sorun bende de var vücudum donuyor üzerimde hırkayla dolaşıyorum evin içinde bile iğnenin etkisi ya da hasta olucaz diye oluyor anlayamadım
sagol normal yoldan olmazsa dogum hastanesinde bende normal bir hastaneye gidip acilden denerim. ordada saatlerce bekletiyorlar sira gelene kadar sadece bir kan almak icinacilden şansını dene bı cnm
canim ben her türlü sayip bakmaya calisiyorum iste bi umut :) ama en dogrusu sanirim mesela ben saat 11:30 da igne olmustum öglen. bundan 24 saat sonra yani yarin öglen saat 11:30 da 1 gün dolmus gibi sayiyorum. ondan sonraki gün yani öbürgün öglen saat 11:30 da 2. dolmus oluyor. saatine göre sayiyorum. cünkü bazisi sabah yapiyor igneyi bazisi gece arada nerdeyse 1 gün fark oluyor bu kisilerdeKızlar ben iğneden bir gün sonrasını sayiyorum siz galiba iğne olduğunuz gününde ki sayiyorsunuz?
hmm. inş iyi sonuçlar alırsın cnm. bende öyle. güzl günler gelsn inşsagol normal yoldan olmazsa dogum hastanesinde bende normal bir hastaneye gidip acilden denerim. ordada saatlerce bekletiyorlar sira gelene kadar sadece bir kan almak icin
Canım umut dünyası işte sen de haklısın valla ah ah rabbim şu emeklerimizi boşa çıkarmadı yaşın kaccanim ben her türlü sayip bakmaya calisiyorum iste bi umut :) ama en dogrusu sanirim mesela ben saat 11:30 da igne olmustum öglen. bundan 24 saat sonra yani yarin öglen saat 11:30 da 1 gün dolmus gibi sayiyorum. ondan sonraki gün yani öbürgün öglen saat 11:30 da 2. dolmus oluyor. saatine göre sayiyorum. cünkü bazisi sabah yapiyor igneyi bazisi gece arada nerdeyse 1 gün fark oluyor bu kisilerde
hormonlarina bakar herhalde adet zamani cagiriyorsa canim. catlama sorunu varsa yumurta takibiyle yeteri büyüklüge ulasinca catlatma ignesi verir canim insallah ilk denemende tutar ve bebegine kavusursun
Ah kızlar pazartesiyi iple çekiyorum hayilrisi bugün agrilarim hafifledi acaba iğnenin etkisi mi bitti
bende de pazartesi günü test ypcmAh kızlar pazartesiyi iple çekiyorum hayilrisi bugün agrilarim hafifledi acaba iğnenin etkisi mi bitti
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah şu mübarek aydaİnşallah gebeliktendir canmm
Amin canm insallahhİnşallah canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah şu mübarek ayda
Yaz mutlaka buraya canmbende de pazartesi günü test ypcm
Yap canım şansını deneAcaba eşime test aldirsammi ama 10. Gün erken diye aldırmak istemiyorum ama çok da heycanliyim
Çok erken canm pozitif çıkması lazım yarın filan belki yaparım şimdi bir sürü yaparım yapsam dayanamam burda bir test 6 TL yazık paramaYap canım şansını dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?