Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben iğneden bir gün sonrasını sayiyorum siz galiba iğne olduğunuz gününde ki sayiyorsunuz?
canim ben her türlü sayip bakmaya calisiyorum iste bi umut :) ama en dogrusu sanirim mesela ben saat 11:30 da igne olmustum öglen. bundan 24 saat sonra yani yarin öglen saat 11:30 da 1 gün dolmus gibi sayiyorum. ondan sonraki gün yani öbürgün öglen saat 11:30 da 2. dolmus oluyor. saatine göre sayiyorum. cünkü bazisi sabah yapiyor igneyi bazisi gece arada nerdeyse 1 gün fark oluyor bu kisilerde

Canım umut dünyası işte sen de haklısın valla ah ah rabbim şu emeklerimizi boşa çıkarmadı yaşın kac

hormonlarina bakar herhalde adet zamani cagiriyorsa canim. catlama sorunu varsa yumurta takibiyle yeteri büyüklüge ulasinca catlatma ignesi verir canim insallah ilk denemende tutar ve bebegine kavusursun

amin canın Allah razı olsun cümlemiz unsAllah mübarek ayın hürmetine çık aramadan kavusuruz bebislerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…