- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.041
inş cnm bakalm artk. gzl hsberler olsnYaz mutlaka buraya canm
İnşallah valla düşüne düşüne beynimi yediminş cnm bakalm artk. gzl hsberler olsn
aminn insallah canimhmm. inş iyi sonuçlar alırsın cnm. bende öyle. güzl günler gelsn inş
amin canim insallah hem maddi hem manevi tükendik artik. bu mübarek günlerde yüzümüzü güldürsün insallah allahim. 32 yasindayim ben canim. sen kac yasindasin ?Canım umut dünyası işte sen de haklısın valla ah ah rabbim şu emeklerimizi boşa çıkarmadı yaşın kac
aminnnamin canın Allah razı olsun cümlemiz unsAllah mübarek ayın hürmetine çık aramadan kavusuruz bebislerimize
sorma canim ya dakikalar bile gecmiyor. iftar ve sahuru beklerken biraz oyalaniyor insan ama yinede gecmiyo zaman bende pazartesiyi bekliyorum kan vermek icin.Ah kızlar pazartesiyi iple çekiyorum hayilrisi bugün agrilarim hafifledi acaba iğnenin etkisi mi bitti
canim ben önceki denememde eczaneden 5-6 tane test almistim bitmesin diye kullanmakda istemiyordum beklemekde cok zor birde pahali eczanede. bu defa internetten siparis verdirttim bi arkadasa. ovulasyon testi gebelik testi erken gebelik testi hepsinden bol bol aldim hergün sabah yapiyorum rahatla. tanesi 1 liraya geliyor internettenAcaba eşime test aldirsammi ama 10. Gün erken diye aldırmak istemiyorum ama çok da heycanliyim
22 yım ama 5 yıllık evliyim eşim senle yaşıt canm baskı çok fazla ustumdeamin canim insallah hem maddi hem manevi tükendik artik. bu mübarek günlerde yüzümüzü güldürsün insallah allahim. 32 yasindayim ben canim. sen kac yasindasin ?
Ay bugün gidesim var kan vermeye ama çıkmaz mı imkansiz yüksek cikar kesinsorma canim ya dakikalar bile gecmiyor. iftar ve sahuru beklerken biraz oyalaniyor insan ama yinede gecmiyo zaman bende pazartesiyi bekliyorum kan vermek icin.
canim sen daha cok gencmissin insallah olur kendiliginden en yakin zamanda. erkeklerde yas pek sorun olmuyor. allah ne zaman nasip ederse o zaman verir insallah sen takmamaya calis sana baski yapanlari. rahat olmaliyiz. stres engel oluyormus.22 yım ama 5 yıllık evliyim eşim senle yaşıt canm baskı çok fazla ustumde
hic bilmiyorum canim ben gebelik testleri yapiyorum ordan tahmin etmeye calisiyorum igne etkisi bende baya gecti. insallah pazartesiye kadar testte yükselirde pazarteside belirgin sekilde yüksek olur insallah. 3 kisi pazartesi kan vercez cok heycanli ya :)) hepimiz sonuclarimizi paylasalim burda ve nasil yükseldiginide takip edelim. 2 günde bir kan verilmeli galiba.Ay bugün gidesim var kan vermeye ama çıkmaz mı imkansiz yüksek cikar kesin
Bende femara kullanma aşamasındayım bakalım Pazartesi kontrole gidicem iğne vurulduktan sonrası geçmiyor Allah sevinçli haberler almayı nasip eder inşallahhic bilmiyorum canim ben gebelik testleri yapiyorum ordan tahmin etmeye calisiyorum igne etkisi bende baya gecti. insallah pazartesiye kadar testte yükselirde pazarteside belirgin sekilde yüksek olur insallah. 3 kisi pazartesi kan vercez cok heycanli ya :)) hepimiz sonuclarimizi paylasalim burda ve nasil yükseldiginide takip edelim. 2 günde bir kan verilmeli galiba.
Aynen canım ya inşallah yüksek cikar değerinin dua edelim birbirimize adınızı yazarmisiniz ben ayse kızlar herkes birbirine isim isim dua etsin aklı fikri yerinde eli ayağı düzgün sağlıklı evlat ver rabbim diyehic bilmiyorum canim ben gebelik testleri yapiyorum ordan tahmin etmeye calisiyorum igne etkisi bende baya gecti. insallah pazartesiye kadar testte yükselirde pazarteside belirgin sekilde yüksek olur insallah. 3 kisi pazartesi kan vercez cok heycanli ya :)) hepimiz sonuclarimizi paylasalim burda ve nasil yükseldiginide takip edelim. 2 günde bir kan verilmeli galiba.
sende haklısın canım bende 30 tl verdim 6 kere yaptım ama boşÇok erken canm pozitif çıkması lazım yarın filan belki yaparım şimdi bir sürü yaparım yapsam dayanamam burda bir test 6 TL yazık parama
amin canim insallah. bende 1 tane klomen kullandim günde 1 defa sonra tekrar klomen kullandim günde 2 tane simdide femara kullandim ilk defa günde 2 tane sabah aksamBende femara kullanma aşamasındayım bakalım Pazartesi kontrole gidicem iğne vurulduktan sonrası geçmiyor Allah sevinçli haberler almayı nasip eder inşallah
amin canim. burda baska bir baslik altinda biz birbirimize okuyoruz 2-3 hafta oldu suan 3. duadayiz istersen sende gel devamli katilabilirsen. evlat sahibi olabilmek icin okuyoruz baslik bu. benim ismim burcu canimAynen canım ya inşallah yüksek cikar değerinin dua edelim birbirimize adınızı yazarmisiniz ben ayse kızlar herkes birbirine isim isim dua etsin aklı fikri yerinde eli ayağı düzgün sağlıklı evlat ver rabbim diye
Ayy inşallah vardır canm bence yerleşme kanaması bu inşallah en yakın zamanda kana git benceay kizlar cok heycanlandim sizinle paylasmak istedim hemen ilk olarak. ben 1 mayisda catlatma ignesi oldum yumurtanin catladigini hissetmedim cuma ögleden sonra bakildi yumurta catlamis. dün ve bugün cok arada böyle hafiften sanki adet baslayacakmis gibi azcik agri oldu cok cok az dikkat etmesem farketmezdim bile. ve az önce lavaboda farkettim cok azcik pembemsi kan gibi var 1-2 damla kadar. afedersiniz ama az akintiyla birlikte oldugu icin bilemedim ama böyle bir bezelye kadar azcik hafif kan vardi akintiyla karisik. acaba bu yerlesme kanamasi olabilirmi ? ve yerlesme kanamasi yerlesmeye baslarkenmi yoksa biterkenmi oluyor ? tecrübesi ve bilgisi olan benimle paylasirsa cok sevinecegim.
Katılamam şu an ama dua ederim isnallah canmamin canim. burda baska bir baslik altinda biz birbirimize okuyoruz 2-3 hafta oldu suan 3. duadayiz istersen sende gel devamli katilabilirsen. evlat sahibi olabilmek icin okuyoruz baslik bu. benim ismim burcu canim
insallah canim. pazartesi gidecegim kan vermeye insallahAyy inşallah vardır canm bence yerleşme kanaması bu inşallah en yakın zamanda kana git bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?