Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bilmiyorumki dr öyle dedi diye bekliycem mecbur ama adete 3 4 kala idrar testi falan yapari m kesin sabirsizmda

galiba artik bugünkü testte igne etkisi gecmis tamamen. ikinci cizgiyi göremedim. ovitrelle yaptiktan sonra negatifi kacinci günde gördünüz ve negatiften kac gün sonra positifi gördünüz ? bende igne 1 mayisda olmustu bugün 10. gün. yumurta catladiktan sonraki 8.-9. gün. acaba daha umut varmi ? igne etkisiylede olsa 2. cizgiyi görmek güzeldi. simdi gecmis insallah tekrar yükselir ve görünür 2. cizgi. sizde nasil olmustu ? kacinci gün negatif sonra kacinci gün 2. cizgiyi tekrar gördünüz ?

Kızlaaaar, az önce test yaptım sucu alımı yok diye nasılsa iğneden sonraki 14.günüm, yumurtlamadan sonraki 11.günüm, bata 3 günüm var yani.. testimi yaptım negatif diye incelerken inceeeeee minnaaaaaaak bir çizgi belirmeye başladı. Şu an biraz daha görünüyor gibi ama ilk halini de paylaşıyorum. Emin olamadım alttaki çizginin gölgesi olabilir diye de düşünüyorum. Bir de siz bakın.

Eklentiler

• F007866F-9D09-48C2-A64F-101681DADB7E.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 70
  • DFD4130C-55C0-44F4-AB01-5AE0ABFC67CF.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 67
Bence var gibi canım bende bugün yaptım bi gün kaldı bile gölgesi bile çıkmadı ama tabi lapoquickin gebelik testi sıkıntılıdır çizgisi çıkıyor durdukca çoğu zaman

Bence var gibi canım bende bugün yaptım bi gün kaldı bile gölgesi bile çıkmadı ama tabi lapoquickin gebelik testi sıkıntılıdır çizgisi çıkıyor durdukca çoğu zaman
Çok durmadı aslında, ilk fotoğrafı 5dk içinde, ikinci fotoğraf maximum 15 dk içinde çekmişimdir. Hatta ilk fotoğrafı çekerken dikkatimi çekti acaba mı diye hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

canim masallah bende gördüm ikinci cizgiyi cok hafiften. bende cizgi ararken telefonun arka isigi varya cok parliyo onu acip onunla inceliyorum öyle bakarsan daha cok belli olur. insallah önümüzdeki günlerde daha belirginlesir. kan testiylede garantilenir :)

Canım merhaba çizgi gayet güzel görülüyü. Eğer iğnenin etkisi tamamen geçtiyse ki bu zamana kalmaz diye düşünüyorum, o zaman bebişinin geldiğinin göstergesi bu inşallah öyledir hayırlı olsun

iğneden sonraki 11.gün tamamen negatifti canım takip ettim ay sanki çizgi değil de alttakinin gölgesi mi acaba diye de meraklanmıyor değilim

bende sürekli acim kizlar ya hic doymuyorum sanki. yiyorum daha sofrayi toplamadan tekrar acikiyorum. internette okudum cok kisi daha hamile oldugunu bilmeden böyle yiyormus. ben cok az yerdim önceleri. günde 1 dilim ekmek yesem 2 gün dururdum onunla hic acikmazdimda. gecenki kimyasal gebelikte cok kisa 2-3 defa aciktigimi farketmistim ama sonra gecmisti. bu defa sürekli acikiyorum. testlerde hala daha negatif. sizinde böyle oldumu daha önce gebelikten önce filan ?

iğneden sonraki 11.gün tamamen negatifti canım takip ettim ay sanki çizgi değil de alttakinin gölgesi mi acaba diye de meraklanmıyor değilim
Yok yok bu gözle görülebilen bi çizgi ve kuruma çizgisine de pek benzemiyo. Çünkü bi çok arkadaş 10-15dk sonra oluşan kuruma çizgisini karıştırıyolar pozitif diye umutlanıyolar. Ama seninkinde bebiş var gibi geldi bana, inşallah öyledir canım

İnşallah Canım bir iki güne kadar daha görünür olursa emin olurum

Kan verdim kızlar hcg 1.6 30 nisanda vurulmustum kirmizilari bekliyorum artık doktor arıyorum Ankara'da iyi bir doktor
Üzülme canım vardır bunda da bi hayır bi tane bayan doktorun ismini paylaşmıştı ankaradaydı galiba çok güzel bi doktor muş adı prof. Dr Kutay biberoğlu

Üzülme canım vardır bunda da bi hayır bi tane bayan doktorun ismini paylaşmıştı ankaradaydı galiba çok güzel bi doktor muş adı prof. Dr Kutay biberoğlu
Saol canm Allah
Saol canm Allah razı olsun hepimiz gebe kalalım inşallah doktoru araştırayım bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…