- 27 Aralık 2017
- 487
- 235
- 103
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.061
Valla bilmiyorumki dr öyle dedi diye bekliycem mecbur ama adete 3 4 kala idrar testi falan yapari m kesin sabirsizmdaamin canim. ben etkisi ne zaman gidecek merak ettigim icin her sabah yapiyorum. simdilik daha umut oldugu icin moralim bozulmadi. igneden sonra 17. gün cok ya nasil bekliceksin o kadar ben cok sabirsizim. herkezin vücudu farkli kimisi cabuk atiyor kimisinin daha uzun sürüyor. senin cabuk attiysa daha iyi insallah ikinci cizgi belirginlesir ve emin olursun bende gecenkinde direkt gecis yapmistk hic tam negatif olmamisti o yüzden pek emin olamamistim
insallah müjdeyi verirsin bize :)Valla bilmiyorumki dr öyle dedi diye bekliycem mecbur ama adete 3 4 kala idrar testi falan yapari m kesin sabirsizmda
Bence var gibi canım bende bugün yaptım bi gün kaldı bile gölgesi bile çıkmadı ama tabi lapoquickin gebelik testi sıkıntılıdır çizgisi çıkıyor durdukca çoğu zamanKızlaaaar, az önce test yaptım sucu alımı yok diye nasılsaiğneden sonraki 14.günüm, yumurtlamadan sonraki 11.günüm, bata 3 günüm var yani.. testimi yaptım negatif diye incelerken inceeeeee minnaaaaaaak bir çizgi belirmeye başladı. Şu an biraz daha görünüyor gibi ama ilk halini de paylaşıyorum. Emin olamadım alttaki çizginin gölgesi olabilir diye de düşünüyorum. Bir de siz bakın.
Çok durmadı aslında, ilk fotoğrafı 5dk içinde, ikinci fotoğraf maximum 15 dk içinde çekmişimdir. Hatta ilk fotoğrafı çekerken dikkatimi çekti acaba mı diyeBence var gibi canım bende bugün yaptım bi gün kaldı bile gölgesi bile çıkmadı ama tabi lapoquickin gebelik testi sıkıntılıdır çizgisi çıkıyor durdukca çoğu zaman
O zaman bence var canım inşallahta vardır Amin aminÇok durmadı aslında, ilk fotoğrafı 5dk içinde, ikinci fotoğraf maximum 15 dk içinde çekmişimdir. Hatta ilk fotoğrafı çekerken dikkatimi çekti acaba mı diyehakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
canim masallah bende gördüm ikinci cizgiyi cok hafiften. bende cizgi ararken telefonun arka isigi varya cok parliyo onu acip onunla inceliyorumKızlaaaar, az önce test yaptım sucu alımı yok diye nasılsaiğneden sonraki 14.günüm, yumurtlamadan sonraki 11.günüm, bata 3 günüm var yani.. testimi yaptım negatif diye incelerken inceeeeee minnaaaaaaak bir çizgi belirmeye başladı. Şu an biraz daha görünüyor gibi ama ilk halini de paylaşıyorum. Emin olamadım alttaki çizginin gölgesi olabilir diye de düşünüyorum. Bir de siz bakın.
Canım merhaba çizgi gayet güzel görülüyü. Eğer iğnenin etkisi tamamen geçtiyse ki bu zamana kalmaz diye düşünüyorum, o zaman bebişinin geldiğinin göstergesi buKızlaaaar, az önce test yaptım sucu alımı yok diye nasılsaiğneden sonraki 14.günüm, yumurtlamadan sonraki 11.günüm, bata 3 günüm var yani.. testimi yaptım negatif diye incelerken inceeeeee minnaaaaaaak bir çizgi belirmeye başladı. Şu an biraz daha görünüyor gibi ama ilk halini de paylaşıyorum. Emin olamadım alttaki çizginin gölgesi olabilir diye de düşünüyorum. Bir de siz bakın.
iğneden sonraki 11.gün tamamen negatifti canım takip ettimCanım merhaba çizgi gayet güzel görülüyü. Eğer iğnenin etkisi tamamen geçtiyse ki bu zamana kalmaz diye düşünüyorum, o zaman bebişinin geldiğinin göstergesi buinşallah öyledir hayırlı olsun
Yok yok bu gözle görülebilen bi çizgi ve kuruma çizgisine de pek benzemiyo. Çünkü bi çok arkadaş 10-15dk sonra oluşan kuruma çizgisini karıştırıyolar pozitif diye umutlanıyolar. Ama seninkinde bebiş var gibi geldi bana, inşallah öyledir canımiğneden sonraki 11.gün tamamen negatifti canım takip ettimay sanki çizgi değil de alttakinin gölgesi mi acaba diye de meraklanmıyor değilim
İnşallah CanımYok yok bu gözle görülebilen bi çizgi ve kuruma çizgisine de pek benzemiyo. Çünkü bi çok arkadaş 10-15dk sonra oluşan kuruma çizgisini karıştırıyolar pozitif diye umutlanıyolar. Ama seninkinde bebiş var gibi geldi bana, inşallah öyledir canım
İnşallah bidahaki aya olur canmKan verdim kızlar hcg 1.630 nisanda vurulmustum kirmizilari bekliyorum artık doktor arıyorum Ankara'da iyi bir doktor
Üzülme canım vardır bunda da bi hayır bi tane bayan doktorun ismini paylaşmıştı ankaradaydı galiba çok güzel bi doktor muş adı prof. Dr Kutay biberoğluKan verdim kızlar hcg 1.630 nisanda vurulmustum kirmizilari bekliyorum artık doktor arıyorum Ankara'da iyi bir doktor
şu mübatek aylarda allah imtihanımızı azaltsn cnm. bizde bebek sahıbı olalım. denemeye devamKan verdim kızlar hcg 1.630 nisanda vurulmustum kirmizilari bekliyorum artık doktor arıyorum Ankara'da iyi bir doktor
İnşallah canm ama ramazanda kullanmayacam femera Ramazan'dan sonra rahim filmi düşünüyorum yada bilemiyorum ramazandada çekilebilirim kararsizimİnşallah bidahaki aya olur canm
Saol canm AllahÜzülme canım vardır bunda da bi hayır bi tane bayan doktorun ismini paylaşmıştı ankaradaydı galiba çok güzel bi doktor muş adı prof. Dr Kutay biberoğlu
Saol canm Allah razı olsun hepimiz gebe kalalım inşallah doktoru araştırayım bakalimÜzülme canım vardır bunda da bi hayır bi tane bayan doktorun ismini paylaşmıştı ankaradaydı galiba çok güzel bi doktor muş adı prof. Dr Kutay biberoğlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?