Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan verdim kızlar hcg 1.6 30 nisanda vurulmustum kirmizilari bekliyorum artık doktor arıyorum Ankara'da iyi bir doktor
canim igneyi vurdurali daha sadece 12 gün olmus bu baslikta daha önceki sayfalarda arkadaslar vardi 11-12. gün negatif görüpde 14. günden itibaren positif gören. 2 gün sonra sende bir tekrarla istersen 48 saat sonra. deger cogalmismi azalmismi diye.

bende az önce idrar testi yaptim. tek cizgi cikti. igneden 11 gün sonra yumurtlamadan tahmini 9-10 gün sonra erken gebelik testinde cikarmiydi olsaydi ? cikmaliydi galiba. böyle erken gebelik testinde negatif görüp sonradan positif olan varmi ? erken gebelik testinde ?

meraba kızlar nasılsınız. benm yrn test günüm. aşılamanın 15. günü. testte ikinici çizgi belirgin. ben yinede endişeliyşm. geçen yılkı tedavımde iğnenın etkısı geçmemişti. negatif sonuç aldm.

cnm üsten başladm. 27 mayıs iğne ypmştm. 2 mayısta başladm
o zaman igne etkisi olmus olsaydi fotografin alt tarafina dogru azalmasi gerekirdi 2. cizgi. ama sende devamli baya koyu görünüyor. bence bebekten gibi geldi bana insallah öyledir.
bende 29 nisanda basladim ovulasyon ve gebelik testi yapmaya hergün bir tane yapiyorum 1 mayista igne yaptim bende gittikce azaldi 2. cizgi igneden sonra 8. günden itibaren ikinci cizgi tamamen gitti bende. insallah belli olur diye bekliyorum bende daha erken diye birazda olsa umut var. sendeki gibi olsaydi bende dayanamaz gider kan testi ysptirirdim :) ben pazartesi kan vermeyi düsünüyordum ama testlerde hicbirsey cikmayincs vazmi gecsem diye düsünüyorum. bence sende var gibi geliyor bana canim

bende pzt gitcm cnm kan vermeye. ben ümitlenmıyorum. vücudum geç atıo iğnenin etkısını. gözlemlemek için testleri her gün yptm bazen iki tane yptm. hakkımzda hayırlısı cnm. iğne etkısı değilse mucize olck

kasıklarım çok ağrıyo. bstmalar oluyor. sende de varmı cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…