- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.081
Aynen canm amin hepimiz mutlu haberler alalım inşallahmıxlar
şu mübatek aylarda allah imtihanımızı azaltsn cnm. bizde bebek sahıbı olalım. denemeye devam
canim igneyi vurdurali daha sadece 12 gün olmus bu baslikta daha önceki sayfalarda arkadaslar vardi 11-12. gün negatif görüpde 14. günden itibaren positif gören. 2 gün sonra sende bir tekrarla istersen 48 saat sonra. deger cogalmismi azalmismi diye.Kan verdim kızlar hcg 1.630 nisanda vurulmustum kirmizilari bekliyorum artık doktor arıyorum Ankara'da iyi bir doktor
Umutumut82 kuzum sen nasılsın, ameliyat oldun mu nasılsın şu an?
Allahım acil şifalar versin sana şu mübarek günlerde canım. Her şey yoluna giriyodur hiç merak etme senKuzum 15gündür hastanedeyim. Pazartesi 2 ameliyat olucak. Bazen iyi bazen cok kötüyüm
Çok geçmiş olsun bitanem, Bi an önce atlatıp aramıza dön lütfenKuzum 15gündür hastanedeyim. Pazartesi 2 ameliyat olucak. Bazen iyi bazen cok kötüyüm
bnm vr cnm ama ne faydaBenimde 14 uncu günüm test yaptım bugün yine kocaman tek çizgi off offf
Canım 12 inci günden sonra çoğu kişinin iğnenin etkisi geçiyormuş artık bence senin bebektendir o çizgi kan versenebnm vr cnm ama ne faydaya iğne etkısıyse
yarın gidicem canm bende bakalm artk hayırlısı. hakkımızdaCanım 12 inci günden sonra çoğu kişinin iğnenin etkisi geçiyormuş artık bence senin bebektendir o çizgi kan versene
Aminn canım inşallah çıkar bende beklicem 16 ıncı güne kadar adet olmazsam kan vercemyarın gidicem canm bende bakalm artk hayırlısı. hakkımızda
bende de böyle belkı iğne etkısı geçmedı cnm. ümitlnmk istemıorAminn canım inşallah çıkar bende beklicem 16 ıncı güne kadar adet olmazsam kan vercem
Kız bu ne gebelik testi koleksiyonu yapmışsın resmenbende de böyle belkı iğne etkısı geçmedı cnm. ümitlnmk istemıor
her güne bi tane cnm :)Kız bu ne gebelik testi koleksiyonu yapmışsın resmençizgi hep varda inşallah iğne etkisi değildir
fotografin hangi tarafindan baslamistin canim ? resimde üst tarafmi alt taraf mi ilk yaptigin test ?bende de böyle belkı iğne etkısı geçmedı cnm. ümitlnmk istemıor
cnm üsten başladm. 27 mayıs iğne ypmştm. 2 mayısta başladmfotografin hangi tarafindan baslamistin canim ? resimde üst tarafmi alt taraf mi ilk yaptigin test ?
o zaman igne etkisi olmus olsaydi fotografin alt tarafina dogru azalmasi gerekirdi 2. cizgi. ama sende devamli baya koyu görünüyor. bence bebekten gibi geldi bana insallah öyledir.cnm üsten başladm. 27 mayıs iğne ypmştm. 2 mayısta başladm
bende pzt gitcm cnm kan vermeye. ben ümitlenmıyorum. vücudum geç atıo iğnenin etkısını. gözlemlemek için testleri her gün yptm bazen iki tane yptm. hakkımzda hayırlısı cnm. iğne etkısı değilse mucize olcko zaman igne etkisi olmus olsaydi fotografin alt tarafina dogru azalmasi gerekirdi 2. cizgi. ama sende devamli baya koyu görünüyor. bence bebekten gibi geldi bana insallah öyledir.
bende 29 nisanda basladim ovulasyon ve gebelik testi yapmaya hergün bir tane yapiyorum 1 mayista igne yaptim bende gittikce azaldi 2. cizgi igneden sonra 8. günden itibaren ikinci cizgi tamamen gitti bende. insallah belli olur diye bekliyorum bende daha erken diye birazda olsa umut var. sendeki gibi olsaydi bende dayanamaz gider kan testi ysptirirdim :) ben pazartesi kan vermeyi düsünüyordum ama testlerde hicbirsey cikmayincs vazmi gecsem diye düsünüyorum. bence sende var gibi geliyor bana canim
kasıklarım çok ağrıyo. bstmalar oluyor. sende de varmı cnm.o zaman igne etkisi olmus olsaydi fotografin alt tarafina dogru azalmasi gerekirdi 2. cizgi. ama sende devamli baya koyu görünüyor. bence bebekten gibi geldi bana insallah öyledir.
bende 29 nisanda basladim ovulasyon ve gebelik testi yapmaya hergün bir tane yapiyorum 1 mayista igne yaptim bende gittikce azaldi 2. cizgi igneden sonra 8. günden itibaren ikinci cizgi tamamen gitti bende. insallah belli olur diye bekliyorum bende daha erken diye birazda olsa umut var. sendeki gibi olsaydi bende dayanamaz gider kan testi ysptirirdim :) ben pazartesi kan vermeyi düsünüyordum ama testlerde hicbirsey cikmayincs vazmi gecsem diye düsünüyorum. bence sende var gibi geliyor bana canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?