Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kasıklarım çok ağrıyo. bstmalar oluyor. sende de varmı cnm.

bende igneden sonraki 7.-9. gün arasi cok hafiften batma cekilme gibi oldu ama cok hafifti dikkat etmesem farketmezdim bile. normalde adet olmadan 1-2 gün önce baslar gittikce siddetlenir sonrada adet olurdum 1,5 gün kadar sonra. igneden sonraki 9. gün aksami 1 damla akintiyla kan vardi. 2-3 gündürde yorgun hissediyorum kendimi birde sürekli acikiyorum. dün aksam ve bugün gögüslerde cok hafiften bi agri oluyor dokununca. birde son 1 haftadir aralarda basim agriyor 5-10 saniye sonra geciyor. baska bir belirti farketmedim ben. bugün erken gebelik testi yapti tek cizgi cikti. insallah önümüzdeki günlerde cikar bende bekliyorum.
kimyasal gebelikte olanlarla simdikileri hatirlayip karsilastirmaya calisiyorum.
sende baska nasil belirtiler var neleri farkettin ?

bende acıkma gibi bişi yok cnm. üşüyorum. yorgunum. bıçak saplanıyo sankı kasıklarıma. iştahsızım. niyetliyim herhalde ondan başkada bi şey yok

bende acıkma gibi bişi yok cnm. üşüyorum. yorgunum. bıçak saplanıyo sankı kasıklarıma. iştahsızım. niyetliyim herhalde ondan başkada bi şey yok
aksamlari üsüme bendede oluyor ama sabahlarida cok fazla sicakliyorum. kasik batmasi ben sadece kimyasal gebelikte yasadim 40 dakika kadar cok keskin bi agriydi bebegimi kaybettigimi anladim o anda zaten ondan 5-6 saat sonrada hafiften kanamalar baslamisti. acaba sendede yerlesiyorda ondanmi oluyor bilmiyorumki.

bılmıyorum kı cnm neden oluyo anlamadm yanı hiç. ben hiç hamıle kalamadım :)

burda eski sayfalara baktim az önce 1000 sayfadan fazla geriye gittim o zamanlar ne kadar cok muhabbet ediyormusuz burada :) günde 15-20 sayfa muhabbet ediyormusuz.

o zaman hamile arkadaslarda cok vardi burada basa yardimci olmuslar sagolsunlar.

eski sayfalari okuyunca önce üzüldüm sonra umutlandim en sonda yine üzüldüm.

o zamanlar erken gebelik testinde bile en erken igneden 14 gün sonra cikmis ve 19. gün de en yüksek cikmis bende ama kimyasal olmustu o zaman malesef. insallah bu defa daha erken yükselir.

kafam cok karisiyor düsünemiyorum. o zamanlarda kendim hic düsünememisim sonradan okuyunca daha iyi anlayip farkettim.

birbirimize yorum yapip yardimci olmamiz gercekten cok güzel ve önemli. insan kendisi göremiyor bazen düsünemiyor.

burada böyle sizlerle hepbirlikte beklemek daha kolay oluyor. zamanda gecmiyor ((

Kızlar bende gebelik testlerinde negatif çıkıyor bi tane ovulasyon tes yaptım da böyle olması normal mi sizce bugün iğnenin 14 üncü günü

Eklentiler

• IMG_20190512_220938.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 46
aynen cnm birbirimize destek olalım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…