- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.101
bu mübarek günde insallah o mucizeyi yasarsinbende pzt gitcm cnm kan vermeye. ben ümitlenmıyorum. vücudum geç atıo iğnenin etkısını. gözlemlemek için testleri her gün yptm bazen iki tane yptm. hakkımzda hayırlısı cnm. iğne etkısı değilse mucize olck
kasıklarım çok ağrıyo. bstmalar oluyor. sende de varmı cnm.
bende acıkma gibi bişi yok cnm. üşüyorum. yorgunum. bıçak saplanıyo sankı kasıklarıma. iştahsızım. niyetliyim herhalde ondan başkada bi şey yokbende igneden sonraki 7.-9. gün arasi cok hafiften batma cekilme gibi oldu ama cok hafifti dikkat etmesem farketmezdim bile. normalde adet olmadan 1-2 gün önce baslar gittikce siddetlenir sonrada adet olurdum 1,5 gün kadar sonra. igneden sonraki 9. gün aksami 1 damla akintiyla kan vardi. 2-3 gündürde yorgun hissediyorum kendimi birde sürekli acikiyorum. dün aksam ve bugün gögüslerde cok hafiften bi agri oluyor dokununca. birde son 1 haftadir aralarda basim agriyor 5-10 saniye sonra geciyor. baska bir belirti farketmedim ben. bugün erken gebelik testi yapti tek cizgi cikti. insallah önümüzdeki günlerde cikar bende bekliyorum.
kimyasal gebelikte olanlarla simdikileri hatirlayip karsilastirmaya calisiyorum.
sende baska nasil belirtiler var neleri farkettin ?
aksamlari üsüme bendede oluyor ama sabahlarida cok fazla sicakliyorum. kasik batmasi ben sadece kimyasal gebelikte yasadim 40 dakika kadar cok keskin bi agriydi bebegimi kaybettigimi anladim o anda zaten ondan 5-6 saat sonrada hafiften kanamalar baslamisti. acaba sendede yerlesiyorda ondanmi oluyor bilmiyorumki.bende acıkma gibi bişi yok cnm. üşüyorum. yorgunum. bıçak saplanıyo sankı kasıklarıma. iştahsızım. niyetliyim herhalde ondan başkada bi şey yok
bılmıyorum kı cnm neden oluyo anlamadm yanı hiç. ben hiç hamıle kalamadım :)aksamlari üsüme bendede oluyor ama sabahlarida cok fazla sicakliyorum. kasik batmasi ben sadece kimyasal gebelikte yasadim 40 dakika kadar cok keskin bi agriydi bebegimi kaybettigimi anladim o anda zaten ondan 5-6 saat sonrada hafiften kanamalar baslamisti. acaba sendede yerlesiyorda ondanmi oluyor bilmiyorumki.
aynen cnm birbirimize destek olalım inş.burda eski sayfalara baktim az önce 1000 sayfadan fazla geriye gittim o zamanlar ne kadar cok muhabbet ediyormusuz burada :) günde 15-20 sayfa muhabbet ediyormusuz.
o zaman hamile arkadaslarda cok vardi burada basa yardimci olmuslar sagolsunlar.
eski sayfalari okuyunca önce üzüldüm sonra umutlandim en sonda yine üzüldüm.
o zamanlar erken gebelik testinde bile en erken igneden 14 gün sonra cikmis ve 19. gün de en yüksek cikmis bende ama kimyasal olmustu o zaman malesef. insallah bu defa daha erken yükselir.
kafam cok karisiyor düsünemiyorum. o zamanlarda kendim hic düsünememisim sonradan okuyunca daha iyi anlayip farkettim.
birbirimize yorum yapip yardimci olmamiz gercekten cok güzel ve önemli. insan kendisi göremiyor bazen düsünemiyor.
burada böyle sizlerle hepbirlikte beklemek daha kolay oluyor. zamanda gecmiyor((
Oo maşallah var canım kesin inşallahkızlar hcg testim. yarın kan vericem
hayırlısı olsn cnm. inş iyi haberler alırızOo maşallah var canım kesin inşallah ☺☺
Kacıncı günün canımhayırlısı olsn cnm. inş iyi haberler alırız
aşılama 14. günKacıncı günün canım
Benimle aynı gün yani 29 unda mı vuruldun iğneni canımaşılama 14. gün
Benimle aynı gün yani 29 unda mı vuruldun iğneni canım
evt 29 cnm. ama vucut geç atıo bende iğne etkısını. sende nasl durumlarBenimle aynı gün yani 29 unda mı vuruldun iğneni canım
hadi insallah bize yarin müjdeyi verirsin canimkızlar hcg testim. yarın kan vericem
cnm bende o kadar merak edıyorm anlatamam. iğne etkısı geçmştr herjalde. nasibi ile gelck inş. yenıde ev almştk yenı ev yenı bebek. başka izmirde tedavi gören varmı aramızdahadi insallah bize yarin müjdeyi verirsin canim
Bende 12 inci günden yapmaya başladım hep negatif malesef yaevt 29 cnm. ama vucut geç atıo bende iğne etkısını. sende nasl durumlar
cnm bn 6 mayısta kanda baktm 2.9 testte silk bile görünmüyodu. son 3 gündür belli.Bende 12 inci günden yapmaya başladım hep negatif malesef ya
Sende umut var canım ama bende hiç yok çünkü göremedim hiç o çift çizgiyi 3 gün boyunca sanki adet olcak gibi hissediyorumcnm bn 6 mayısta kanda baktm 2.9 testte silk bile görünmüyodu. son 3 gündür belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?