- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.121
bende öyle cnm ayağa kalkınca rahim dğşck sankı. rabbim bilir en iyisini inş vardır ikimizde de cnmSende umut var canım ama bende hiç yok çünkü göremedim hiç o çift çizgiyi 3 gün boyunca sanki adet olcak gibi hissediyorum
İnsallah canım ya yarın güzel haberlerini bekliyoruzbende öyle cnm ayağa kalkınca rahim dğşck sankı. rabbim bilir en iyisini inş vardır ikimizde de cnm
inş cnm. korkuyorm yaaİnsallah canım ya yarın güzel haberlerini bekliyoruz
belki yerlesme kanamasi olabilir canim insallah öyledirIyiakşamlar nasılsınız? Bisey merak ettim iğne vurulduktan sonra adet gününden daha erken adet olan oldumu ? Benim adete 6 gün var bugün 2 3 damla kan geldi öğlende, adet oluyorum sandım ama hala daha bişey gelmedi sokulemedi herhalde diye düşünüyorum ama neden böyle erken oldum sizce ?
Canım bence tabiki var 14. Güne kadar negatif sonra pozitif gören çok kişi gördümbende bu sabah yine test yaptim ovulasyon testinde biraz görünüyor 2. cizgi cok koyu degil cok silikde degil ama gebelik testi hala tek cizgisizce hala umut varmi ? igneden sonraki 12. günüm
Vermedin mi kan canıminş cnm. korkuyorm yaa
verdim gldm cnm. sonç beklıorm. hemşire kaset testlere güvenme dedi. onlarda pozitif çıkıo kanda negatif desiVermedin mi kan canım
Yaa boşver sen onları inşallah kandada pozitif çıkar seninki çizgi bariz belli yani çoğu kişide kaset testten öğreniyor zaten gebeliğiniverdim gldm cnm. sonç beklıorm. hemşire kaset testlere güvenme dedi. onlarda pozitif çıkıo kanda negatif desi
insallah canim ya. günler baya ilerledigi icin insanin umudu tükeniyor.Canım bence tabiki var 14. Güne kadar negatif sonra pozitif gören çok kişi gördüm
hayırlısı cnm bnm önceden de pozitidti kanda negatif .ıkmştı. sevınemıormYaa boşver sen onları inşallah kandada pozitif çıkar seninki çizgi bariz belli yani çoğu kişide kaset testten öğreniyor zaten gebeliğini
sonucunun cikmasina ne kadar kaldi canim ? cok merak ettimverdim gldm cnm. sonç beklıorm. hemşire kaset testlere güvenme dedi. onlarda pozitif çıkıo kanda negatif desi
Vardır herşey de bi hayır canım sıkma canını inşallah bu sefer pozitif çıkar kaç saate çıkacak sonuçhayırlısı cnm bnm önceden de pozitidti kanda negatif .ıkmştı. sevınemıorm
Canım sanki kuruma izi gibi zar zor bi beyazlık gibi bişey görünüyorsabah yaptigim test duruyordu baktim birdaha cok dikkatli bakinca sanki 2. cizginin yeri belli oluyor gibi yoksa banami öyle geliyor bilmiyorum isigi filan tutup siyah beyaz yapinca sanki. ama teste o kadar cok baktimki hayal görmüsde olabilirim :) birde siz bakin kizlar
evet canim cok dikkatli bakmak ugrasmak gerekiyor görebilmek icin. yarin sabah erken gebelik testi de yapacagim insallah onda belli olur. bir poset test birikti :)) insallah olumlu olurda burda paylasirim bende bütün testleri sirasiyla. belki birine umut olurum bende. öyle sirayla hergün yapilan baya cok teste rastlamadim ben bir yerde sadece 1-2 gün önce burdan bir arkadas paylasmisti.Canım sanki kuruma izi gibi zar zor bi beyazlık gibi bişey görünüyor
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım acele etme stres yapma nasibimizde varsa zaten olur benimde 15 inci günüm Arada gelen adet sancılarım var adetimi bekliyorım artık sık sık test yapmakta insanın hiç aklından çıkartmıyor gebeliğievet canim cok dikkatli bakmak ugrasmak gerekiyor görebilmek icin. yarin sabah erken gebelik testi de yapacagim insallah onda belli olur. bir poset test birikti :)) insallah olumlu olurda burda paylasirim bende bütün testleri sirasiyla. belki birine umut olurum bende. öyle sirayla hergün yapilan baya cok teste rastlamadim ben bir yerde sadece 1-2 gün önce burdan bir arkadas paylasmisti.
1 de falan çıkr cnmsonucunun cikmasina ne kadar kaldi canim ? cok merak ettim
1 de çıkck cnm bakalm sonuçVardır herşey de bi hayır canım sıkma canını inşallah bu sefer pozitif çıkar kaç saate çıkacak sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?