Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyiakşamlar nasılsınız? Bisey merak ettim iğne vurulduktan sonra adet gününden daha erken adet olan oldumu ? Benim adete 6 gün var bugün 2 3 damla kan geldi öğlende, adet oluyorum sandım ama hala daha bişey gelmedi sokulemedi herhalde diye düşünüyorum ama neden böyle erken oldum sizce ?

belki yerlesme kanamasi olabilir canim insallah öyledir

bende bu sabah yine test yaptim ovulasyon testinde biraz görünüyor 2. cizgi cok koyu degil cok silikde degil ama gebelik testi hala tek cizgi sizce hala umut varmi ? igneden sonraki 12. günüm

sabah yaptigim test duruyordu baktim birdaha cok dikkatli bakinca sanki 2. cizginin yeri belli oluyor gibi yoksa banami öyle geliyor bilmiyorum isigi filan tutup siyah beyaz yapinca sanki. ama teste o kadar cok baktimki hayal görmüsde olabilirim :) birde siz bakin kizlar

Eklentiler

• 170679E9-F019-4DEA-B18C-749E099DC3D0.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 38
  • 8E2BA855-61CC-432C-8087-BE5603CBDD7B.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 41
  • 66F2E434-80AB-46CA-9814-75619E7498D6.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 40
Canım sanki kuruma izi gibi zar zor bi beyazlık gibi bişey görünüyor

Canım sanki kuruma izi gibi zar zor bi beyazlık gibi bişey görünüyor
evet canim cok dikkatli bakmak ugrasmak gerekiyor görebilmek icin. yarin sabah erken gebelik testi de yapacagim insallah onda belli olur. bir poset test birikti :)) insallah olumlu olurda burda paylasirim bende bütün testleri sirasiyla. belki birine umut olurum bende. öyle sirayla hergün yapilan baya cok teste rastlamadim ben bir yerde sadece 1-2 gün önce burdan bir arkadas paylasmisti.

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım acele etme stres yapma nasibimizde varsa zaten olur benimde 15 inci günüm Arada gelen adet sancılarım var adetimi bekliyorım artık sık sık test yapmakta insanın hiç aklından çıkartmıyor gebeliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…