Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey sorucam yarın dişçide randevum var dolgu yaptıracağım daha beklenen adetime var ama diyelim hamileyim bir problem olur mu bu zamanlarda işlem yaptırmış olmak bilgisi olan var mı?

uyusturmak icin yapilan 2 cesit igne var diye biliyorum birisi herkeze yapiliyo daha iyi öbürü hamile kisilere yapiliyo galiba. cünkü dr soruyor hep hamile olma ihtimalin varmi diye bende. birde hangisi olursa olsun daha cok erken oldugu icin anne ve bebegin kani birbirine karismamis ve senin kanindaki o maddeler bebege gecmez daha cok erken diye düsünüyorum. yinede sen discine söyle hamile olma ihtimalim var diye en iyi yine o aciklama yapar canim

Öyle iki çeşit iğne olduğunu bilmiyodum canım teşekkür ederim söylerim

kizlar bu defa olmadiysa birdahakine adet basladiginda gidecegim hormonlara baktirmak icin. gecen defada öyle yapmistim ama kan bakmadilar hormonlara bakmadilar neden acaba ? sizde bakildiginda hangi degerlere bakiliyor adetin 3. günü gittiginizde ? dr a söyledim ne gerekiyorsa hangi hormonlara bakilmasi gerekiyorsa bakin dedim gerek yok dedi.

nedense ben yillardir birtane düzgün dr bulamadim hicbiri ilgilenmiyor ugrasmiyor

Canım bnm E2 prolaktin lh tsh fsh bunları hatırlıyorum

Bakmamaları ilginç canım her şey yolunda mı diye vücudunda bence bakılması lazım ben bir senede iki kere baktırdım smear testi yaptırdım doktorum istedi daha doğrusu. Nerde yaşıyosunuz

Bakmamaları ilginç canım her şey yolunda mı diye vücudunda bence bakılması lazım ben bir senede iki kere baktırdım smear testi yaptırdım doktorum istedi daha doğrusu. Nerde yaşıyosunuz
smear ne oluyor canim ? suan bursadayim buradaki doktorlara gidiyorum. 3 farkli devlet hastanesine gittim 2 tanede özelede gittim. devlet hastanelerindede hep farkli farkli dr lara gittim hicbiri ilgilenmedi tam olarak. ben kendim dedim bütün hormonlara bakin bu cocuk konusuyla ilgili hangileei gerekiyorsa siz daha iyi biliyorsunuz yapin dedim gerek yok diyorlar. ya 20 yasinda olsam anlicam daha erken bekle derler ama yas 32, 33 olacak yakinda. daha fazla gecikmeden olmali artik allah nasip ettiyse dr larda elinden geleni yapip vesile olmaya calismalilar ama hicbirsey yapmiyorlar iste

Rahim ağzından bir parça alıyolar canım Ama parça dediysem korkutucu bişey değil akıntı alıyolar da diyebilirim tam emin değilim. Onu da cinsel hayatı başlamış kadınların belli zaman aralıklarıyla yaptırması gerekiyor
Devlet hastaneleri önemsemiyor olabilir ama özel hastanelerdeki doktorların ilgilenmemesi ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…