- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.321
Kızlar bişey sorucam yarın dişçide randevum var dolgu yaptıracağım daha beklenen adetime var ama diyelim hamileyim bir problem olur mu bu zamanlarda işlem yaptırmış olmak bilgisi olan var mı?
Öyle iki çeşit iğne olduğunu bilmiyodum canım teşekkür ederim söylerimuyusturmak icin yapilan 2 cesit igne var diye biliyorum birisi herkeze yapiliyo daha iyi öbürü hamile kisilere yapiliyo galiba. cünkü dr soruyor hep hamile olma ihtimalin varmi diye bende. birde hangisi olursa olsun daha cok erken oldugu icin anne ve bebegin kani birbirine karismamis ve senin kanindaki o maddeler bebege gecmez daha cok erken diye düsünüyorum. yinede sen discine söyle hamile olma ihtimalim var diye en iyi yine o aciklama yapar canim
canim bende tam emin degilim sen doktora sor dr a söyle belki her doktorda yada her muayenehanede yoktur farklidir. allahim bebegini korusun varsa.Öyle iki çeşit iğne olduğunu bilmiyodum canım teşekkür ederim söylerim
Amin canım çok sağolcanim bende tam emin degilim sen doktora sor dr a söyle belki her doktorda yada her muayenehanede yoktur farklidir. allahim bebegini korusun varsa.
105 lira verdm canım ovitrelleMrb canim catlama ignesinin paralimi
Parayliysa ne kadara aldiniz
Vala bende şok oldum canım geçen ay femara kullandım hiç oluşmadı bilmiyorum ki hiç vurul dedi vurulup beklicem bakalım canımmasallah cok güzel olusmus yumurtalarin. insallah birinden biri tutar canim. 5 yumurtada baya cok igne icin sanki. bazi yerlerde 3 yumurtada igne yapmiyorlar.
Sıvı alımına bağlı değişiyor canım ama garanti 14. Gün ve sonrasındaki çizgi diyebilirmBaya uzun bir süre kalıyor o zaman
hayirlisi olsun canimVala bende şok oldum canım geçen ay femara kullandım hiç oluşmadı bilmiyorum ki hiç vurul dedi vurulup beklicem bakalım canım
Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah bebeğin canımtesekkür ederim canim sagol. galiba bende bu defa da olmadi. insallah tekrar deneyebiliriz en yakin zamanda
amin canim insallah. yarin deger yüksek cikarsa sok olurum hic beklemiyorum cünkü insallah bir mucize verir rabbimHayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah bebeğin canım
Ramazan dolayısıyla sıvı alımı da kısıtlı napalım artık teşekkür ederimSıvı alımına bağlı değişiyor canım ama garanti 14. Gün ve sonrasındaki çizgi diyebilirm
Ne demek canım inşallah meleğin şuan seninledir negatif hiç görmezsinRamazan dolayısıyla sıvı alımı da kısıtlı napalım artık teşekkür ederim
Canım bnm E2 prolaktin lh tsh fsh bunları hatırlıyorumkizlar bu defa olmadiysa birdahakine adet basladiginda gidecegim hormonlara baktirmak icin. gecen defada öyle yapmistim ama kan bakmadilar hormonlara bakmadilar neden acaba ? sizde bakildiginda hangi degerlere bakiliyor adetin 3. günü gittiginizde ? dr a söyledim ne gerekiyorsa hangi hormonlara bakilmasi gerekiyorsa bakin dedim gerek yok dedi.
nedense ben yillardir birtane düzgün dr bulamadim hicbiri ilgilenmiyor ugrasmiyor
Bakmamaları ilginç canım her şey yolunda mı diye vücudunda bence bakılması lazım ben bir senede iki kere baktırdım smear testi yaptırdım doktorum istedi daha doğrusu. Nerde yaşıyosunuzkizlar bu defa olmadiysa birdahakine adet basladiginda gidecegim hormonlara baktirmak icin. gecen defada öyle yapmistim ama kan bakmadilar hormonlara bakmadilar neden acaba ? sizde bakildiginda hangi degerlere bakiliyor adetin 3. günü gittiginizde ? dr a söyledim ne gerekiyorsa hangi hormonlara bakilmasi gerekiyorsa bakin dedim gerek yok dedi.
nedense ben yillardir birtane düzgün dr bulamadim hicbiri ilgilenmiyor ugrasmiyor
bende niye bakmiyorlar ya. siz özel bir sikayetinizmi söylüyorsunuzda bakiyorlar acaba anlamadim. insallah bu defa bir mucize olurda bende dr lara gitmekten kurtulurumCanım bnm E2 prolaktin lh tsh fsh bunları hatırlıyorum
smear ne oluyor canim ? suan bursadayim buradaki doktorlara gidiyorum. 3 farkli devlet hastanesine gittim 2 tanede özelede gittim. devlet hastanelerindede hep farkli farkli dr lara gittim hicbiri ilgilenmedi tam olarak. ben kendim dedim bütün hormonlara bakin bu cocuk konusuyla ilgili hangileei gerekiyorsa siz daha iyi biliyorsunuz yapin dedim gerek yok diyorlar. ya 20 yasinda olsam anlicam daha erken bekle derler ama yas 32, 33 olacak yakinda. daha fazla gecikmeden olmali artik allah nasip ettiyse dr larda elinden geleni yapip vesile olmaya calismalilar ama hicbirsey yapmiyorlar isteBakmamaları ilginç canım her şey yolunda mı diye vücudunda bence bakılması lazım ben bir senede iki kere baktırdım smear testi yaptırdım doktorum istedi daha doğrusu. Nerde yaşıyosunuz
Rahim ağzından bir parça alıyolar canım Ama parça dediysem korkutucu bişey değil akıntı alıyolar da diyebilirim tam emin değilim. Onu da cinsel hayatı başlamış kadınların belli zaman aralıklarıyla yaptırması gerekiyorsmear ne oluyor canim ? suan bursadayim buradaki doktorlara gidiyorum. 3 farkli devlet hastanesine gittim 2 tanede özelede gittim. devlet hastanelerindede hep farkli farkli dr lara gittim hicbiri ilgilenmedi tam olarak. ben kendim dedim bütün hormonlara bakin bu cocuk konusuyla ilgili hangileei gerekiyorsa siz daha iyi biliyorsunuz yapin dedim gerek yok diyorlar. ya 20 yasinda olsam anlicam daha erken bekle derler ama yas 32, 33 olacak yakinda. daha fazla gecikmeden olmali artik allah nasip ettiyse dr larda elinden geleni yapip vesile olmaya calismalilar ama hicbirsey yapmiyorlar iste
Canım bana bir kere bakıldı daha bakılmadıbende niye bakmiyorlar ya. siz özel bir sikayetinizmi söylüyorsunuzda bakiyorlar acaba anlamadim. insallah bu defa bir mucize olurda bende dr lara gitmekten kurtulurum
Canimmm regli mi oldun ? Uzulme dilerim en kisa zamanda gelir bebisinnypk cnm bndekı regl. 9mgün önce geldi. hiç beklememıştm bu kadar erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?