- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.341
evet zaten devlette cok denedim memnun kalmadigin icin özellere gittim ama onlardanda memnun degilim. yapilmasi gerekenleri yapsalar en azindan elimizden geleni biz yaptik derimRahim ağzından bir parça alıyolar canım Ama parça dediysem korkutucu bişey değil akıntı alıyolar da diyebilirim tam emin değilim. Onu da cinsel hayatı başlamış kadınların belli zaman aralıklarıyla yaptırması gerekiyor
Devlet hastaneleri önemsemiyor olabilir ama özel hastanelerdeki doktorların ilgilenmemesi ilginç
bakalim yarin ne olacak. bir tarafim bos yere hayal kurma düsük cikacak diyor bir tarafimda cok umutlu. cünkü yumurtlamadan 7-8 gün sonra bir damla kan gördüm akintiyla birlikte ve yerlesme kanamasi oldugunu tahmin ettim. az önce farkli yerlerde okudum internette o sira istah artmask ve yorgunluk oluyormus bendede aynilari olmustu dün bugün istahim öyle ondan önceki günler gibi degil daha az acikiyorum. yorgunlukta normal. sürekli kanepede yada yatakta uzaniyorum zaten kendimi yormamak icin. ne olacak cok merak ediyorum. bircok kisinin bat tan daha 5 gün sonra bile testleri negatif cikmis 10. gün filan positif cikanlar olmus. heycandan uyuyamiyorum simdi yarinki test icin allahim insallah yarin degerimk yüksek cikartirCanım bana bir kere bakıldı daha bakılmadı
sağlık olsn cmm. bi daha deneyeceğim bir ay sonraCanimmm regli mi oldun ? Uzulme dilerim en kisa zamanda gelir bebisinn
kendini iyiye odakla iyi olack gzl olck cnm her şey.bakalim yarin ne olacak. bir tarafim bos yere hayal kurma düsük cikacak diyor bir tarafimda cok umutlu. cünkü yumurtlamadan 7-8 gün sonra bir damla kan gördüm akintiyla birlikte ve yerlesme kanamasi oldugunu tahmin ettim. az önce farkli yerlerde okudum internette o sira istah artmask ve yorgunluk oluyormus bendede aynilari olmustu dün bugün istahim öyle ondan önceki günler gibi degil daha az acikiyorum. yorgunlukta normal. sürekli kanepede yada yatakta uzaniyorum zaten kendimi yormamak icin. ne olacak cok merak ediyorum. bircok kisinin bat tan daha 5 gün sonra bile testleri negatif cikmis 10. gün filan positif cikanlar olmus. heycandan uyuyamiyorum simdi yarinki test icin allahim insallah yarin degerimk yüksek cikartir
insallah canimkendini iyiye odakla iyi olack gzl olck cnm her şey.
Canım genelde 17. 18. Günlerde adet görenler var bence bi kaç gün daha bekle eğer olmazsan kan ver derim negatif çıkmış çnkübugün igneden sonraki 15. gün
en üstteki erken gebelik testi
ortadaki normal gebelik testi
en alttaki ovulasyon testi
cok sükür daha adet olmadim bir belirtide yok
bugün kan vermeye gitmeyi düsünüyorum. hic canim gitmek istemiyor testlerde cikmiyor diye(
bugün igneden sonraki 15. gün
en üstteki erken gebelik testi
ortadaki normal gebelik testi
en alttaki ovulasyon testi
cok sükür daha adet olmadim bir belirtide yok
bugün kan vermeye gitmeyi düsünüyorum. hic canim gitmek istemiyor testlerde cikmiyor diye(
evet hic silik bile degilCanım genelde 17. 18. Günlerde adet görenler var bence bi kaç gün daha bekle eğer olmazsan kan ver derim negatif çıkmış çnkü
evet o yüzden hic gitmiyorum ben. silik ciksa yine giderdim merak ettigim icin. ama hicbirsey yok öyle düsük kan sonucu görecegime direkt adet göreyim daha iyiGidip düşüksonuç veya negatif sonuç alınca insan daha çok yıkılıyor
canim igne etkisi olsaydi bu kadar koyu cikmazdi 12. gün diye tahmin ediyorum ama 2 gün sonra tekrar yap veya kan ver kesinlesir öyle insallah bebegin seninledirArkadaşlar merhaba bugün çatlatma iğnesinden sonraki 12.günüm iki saatlik idrarla bi test yapayım bakalım dedim sonuç bu yorumlarınızı merak ediyorum.3.denemem klomen çatlatma iğnesi. Rabbim şu güzel günlerde dileklerimizi kabul etsin inşallah.
İnşallah canım şimdilik çok ümitlenmek istemiyorum gerçekten çok zor bir süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun.canim igne etkisi olsaydi bu kadar koyu cikmazdi 12. gün diye tahmin ediyorum ama 2 gün sonra tekrar yap veya kan ver kesinlesir öyle insallah bebegin seninledir
canım önceki yorumlarını hatırlamıyorum o yüzden aklıma gelenleri yazıyım, öncelikle mutlaka hormonlarına baktır, kan değerlerine de baktır, d vitamini, demir, tiroid, insilün direnci gibi, rahim filmi ve sperm testi yaptırın.. bunların sonucunda bi problem çıkarsa tedavi gerekir bir an önce başlarsınız, problem yoksa doğal yollarla da 1 yıldır olmuyorsa önce hormon ilaçları ve yumurtalık takibi, onla da olmazsa aşılama öneriliyor, onun dışında yumurtalık geliştirmek için hormonlarda bi sıkıntın yoksa forumlarda genel olarak çörek otu ve incir kürü öneriliyor, hormon değerlerini etkileyebiliyormuş diye yoksa diyorum, eşin için de keçiboynuzu kürü ve değerleri düşükse vitamin takviyesiaranizda gonal f kullanan varmi bu nasil ?
ben cünkü klomen ve femara kullandim yüksek dozdada kullandim sadece zar zor 1 tane yumurta olusuyor o da cok gec olusuyor. bazen olusmadi büyümedi.
simdi 1-3 haziran arasi son sansimiz o zaman birdaha denemek istiyorum ama yumurtalari nasil cabuk büyütecegim ben ?
birseyler deneyen varmi ? ne yaptiysaniz bende deneyeyim daha kisa sürede daha cok yumurta olussun son bir defa daha denemek istiyorum
nolur bana yardimci olun kizlar kür filan diyen olmustu. ne yapacagim bilemedim(
amin canim evet cok zor ama en azindan cikmis sende 2. cizgi cok sükürİnşallah canım şimdilik çok ümitlenmek istemiyorum gerçekten çok zor bir süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Canım ben klomenle birlikte hayıt suyu içtim. Kefir yaptım onu içtim. Hergün en az 7 tane incir yedim. Adetin 1. Günü başlayıp çatlatma iğnesi olan kadar devam ettim. Bu ay çok sağlıklı iki yumurta olduğunu söyledi. Dene istersenaranizda gonal f kullanan varmi bu nasil ?
ben cünkü klomen ve femara kullandim yüksek dozdada kullandim sadece zar zor 1 tane yumurta olusuyor o da cok gec olusuyor. bazen olusmadi büyümedi.
simdi 1-3 haziran arasi son sansimiz o zaman birdaha denemek istiyorum ama yumurtalari nasil cabuk büyütecegim ben ?
birseyler deneyen varmi ? ne yaptiysaniz bende deneyeyim daha kisa sürede daha cok yumurta olussun son bir defa daha denemek istiyorum
nolur bana yardimci olun kizlar kür filan diyen olmustu. ne yapacagim bilemedim(
tesekkür ederim canim hormonlara bakmiyor dr söyledim kac defa hangileri gerekiyorsa bakin yapin diyorum gerek yok diyor.canım önceki yorumlarını hatırlamıyorum o yüzden aklıma gelenleri yazıyım, öncelikle mutlaka hormonlarına baktır, kan değerlerine de baktır, d vitamini, demir, tiroid, insilün direnci gibi, rahim filmi ve sperm testi yaptırın.. bunların sonucunda bi problem çıkarsa tedavi gerekir bir an önce başlarsınız, problem yoksa doğal yollarla da 1 yıldır olmuyorsa önce hormon ilaçları ve yumurtalık takibi, onla da olmazsa aşılama öneriliyor, onun dışında yumurtalık geliştirmek için hormonlarda bi sıkıntın yoksa forumlarda genel olarak çörek otu ve incir kürü öneriliyor, hormon değerlerini etkileyebiliyormuş diye yoksa diyorum, eşin için de keçiboynuzu kürü ve değerleri düşükse vitamin takviyesi
hayit suyu nasil birsey nerden aliniyor ? kefir dedigin yogurt gibi eksi birsey galiba onu midem kaldirmaz ama hayit suyunu denerim bitkisel birsey galiba. kuru incirmi yedin ? bende kuru incir almistim günde 1 tane filan yedim yumurta olusana kadar. 7 tanede cok fazla ama onuda yapicam incir bal cörek otu tarcin karisimi ve dr artik habgi hapi verirse ondan birde gynositol diye bir ilac verdi ondanda icerim hepsi birlikte olusur insallah. birde hizli büyürler insallah. allah razi olsun ben yarin pazara cikip bu dediklerinizi alayim. icimdeki duygulari anlatamam hem öfke hem hüzün caresizlik. bu mübarek ayda allahim sabrinida versin insallah isyan ettirmesinCanım ben klomenle birlikte hayıt suyu içtim. Kefir yaptım onu içtim. Hergün en az 7 tane incir yedim. Adetin 1. Günü başlayıp çatlatma iğnesi olan kadar devam ettim. Bu ay çok sağlıklı iki yumurta olduğunu söyledi. Dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?