- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.361
senin yumurtalar adetin kacinci günü kac mm di ? kac günde büyüdüler hatirliyormusun ?Canım ben klomenle birlikte hayıt suyu içtim. Kefir yaptım onu içtim. Hergün en az 7 tane incir yedim. Adetin 1. Günü başlayıp çatlatma iğnesi olan kadar devam ettim. Bu ay çok sağlıklı iki yumurta olduğunu söyledi. Dene istersen
bu kadar bunaldıysan biraz ara mı versentesekkür ederim canim hormonlara bakmiyor dr söyledim kac defa hangileri gerekiyorsa bakin yapin diyorum gerek yok diyor.
tiroid az calisiyo benim onun icin hap kullaniyorum zaten yillardir. onun disinda vitamin eksiklikleri var bende d vitamini b12 vitamini omega 3 demir aklima gelenler bunlar hepsini takviye olarak aliyorum zaten gecen sene ekimden beri. esimde sorun yok bendede sorun görünmüyor cünkü klomen ve femarayla yumurta olustu hatta 1 defa kimyasal gecirdim yani oluyor bir sorun görünmüyor. gercekten cok yoruldum artik. bazen aklima kötü kötü seyler geliyor nasilsa cocuk olmuyorsa herseyi birak esindende bosa adam bari kurtulsun diyorum. cok kötü oluyorum. artik bundan sonra positif olmaz adet olmayi bekliyorum daha bir belirtide yok bir an önce olsamda yeni tedaviye baslasam. son defa daha sansimi denicem yumurta bu ayin sonuna kadar ilaclarla hazir olursa insallah birdaha catlatma ignesiyle denicez. adet basladiginda ilaclara basliyorum zaten bu defa bal cörek otu tarcin kürünü cok okudum onu yapmayi düsünüyorum. cekilmis yada ögütülmüs cörek otu nasil birsey bilmiyorum aktarlsra soracagim sabah aksam ondanda alacagim son bir defa daha denicem istetest filanda yapmayacagim bu defa. adet olmayi beklicem olursa olur olmazsa olmaz artik gercekten cok yiprandim (((((
canim zaten cok fazla ara veriyoruz biz esim sürekli sehir disinda yurt disinda. yumurtlama zamaninda yilda 2-3 defa denk getirip birlikte olabiliyoruz. o yüzden daha cok stres yapiyorum. simdi zaten bir defa daha denicem yumurtalar yetisirse esim gitmeden hazir olurlarsa bir defa daha denicez ondan sonra tekrar agustos sonu yada kasim filan olabilir.bu kadar bunaldıysan biraz ara mı versenben de bu ay aşılama yaptırdım çok yorulduğumu hissettim olumsuz sonuçlanırsa ve kendimi iyi hissetmezsem ara vericem
Canım ben de senin gibi klomenle denedim ve en başta sadece bir tane yunurta vardı 16 mm e kadar büyüdü doktor ili gün sonra çatlatma iğnesi verdi yaptırdım ama meğer yumurtam 16mm de kalmış çatlamamışaranizda gonal f kullanan varmi bu nasil ?
ben cünkü klomen ve femara kullandim yüksek dozdada kullandim sadece zar zor 1 tane yumurta olusuyor o da cok gec olusuyor. bazen olusmadi büyümedi.
simdi 1-3 haziran arasi son sansimiz o zaman birdaha denemek istiyorum ama yumurtalari nasil cabuk büyütecegim ben ?
birseyler deneyen varmi ? ne yaptiysaniz bende deneyeyim daha kisa sürede daha cok yumurta olussun son bir defa daha denemek istiyorum
nolur bana yardimci olun kizlar kür filan diyen olmustu. ne yapacagim bilemedim(
merhaba canım gelişme sıfırkızlar meraba nasilsiniz varmı gelismesi olan @Alene @AloeeVeraa hamilelik nasıl gidiyorOcean @maldelmor canım sen nasilsin nasıl oldun @Umutumut82
canım hamilesin tebrikler :)Arkadaşlar merhaba bugün çatlatma iğnesinden sonraki 12.günüm iki saatlik idrarla bi test yapayım bakalım dedim sonuç bu yorumlarınızı merak ediyorum.3.denemem klomen çatlatma iğnesi. Rabbim şu güzel günlerde dileklerimizi kabul etsin inşallah.
canım gonal f ben kullandımaranizda gonal f kullanan varmi bu nasil ?
ben cünkü klomen ve femara kullandim yüksek dozdada kullandim sadece zar zor 1 tane yumurta olusuyor o da cok gec olusuyor. bazen olusmadi büyümedi.
simdi 1-3 haziran arasi son sansimiz o zaman birdaha denemek istiyorum ama yumurtalari nasil cabuk büyütecegim ben ?
birseyler deneyen varmi ? ne yaptiysaniz bende deneyeyim daha kisa sürede daha cok yumurta olussun son bir defa daha denemek istiyorum
nolur bana yardimci olun kizlar kür filan diyen olmustu. ne yapacagim bilemedim(
doktoruma senin dedigin menogon ignesini sorayim canim sagol. seninkisi kesinlikle igne etkisinden degildir bebekten o insallah dahada yükselir katlanarak devam ederCanım ben de senin gibi klomenle denedim ve en başta sadece bir tane yunurta vardı 16 mm e kadar büyüdü doktor ili gün sonra çatlatma iğnesi verdi yaptırdım ama meğer yumurtam 16mm de kalmış çatlamamışklomen işe yaramayınca doktorum bir ay ara verdirdi sadece ultrasonla takip etti ama olmadı yine bir sonraki ay da yani bu ay menogon iğne başlattı. Bu iğne çok iyi geldi iki yumurtam oluştu ve çatlama boyutuna geldiler 12 gün önce yani 4 mayısta çatlatma iğnemi oldum. Yaklaşık bir hafta 10 gündür de basit kaset testlerden yapıyorum evde iğne in 10. Günü iyice silikleşen çizgi 11. Gün ve bugün giderek tekrar koyulaşmaya başladı. Sabah dayanamayıp gidip kan verdim 19,95 çıktı.. ama sevinemiyorum tabi iğne etkisidir diye.. hatta doktoruma bile yazmadım. O cumartesi yani 14. Günde kan ver demişti. O gün yine kan vericem bakalım ikiye katlayacak mı..
senin adetin kacinci günde yumurtalar kac mm olmustu ?Canım ben de senin gibi klomenle denedim ve en başta sadece bir tane yunurta vardı 16 mm e kadar büyüdü doktor ili gün sonra çatlatma iğnesi verdi yaptırdım ama meğer yumurtam 16mm de kalmış çatlamamışklomen işe yaramayınca doktorum bir ay ara verdirdi sadece ultrasonla takip etti ama olmadı yine bir sonraki ay da yani bu ay menogon iğne başlattı. Bu iğne çok iyi geldi iki yumurtam oluştu ve çatlama boyutuna geldiler 12 gün önce yani 4 mayısta çatlatma iğnemi oldum. Yaklaşık bir hafta 10 gündür de basit kaset testlerden yapıyorum evde iğne in 10. Günü iyice silikleşen çizgi 11. Gün ve bugün giderek tekrar koyulaşmaya başladı. Sabah dayanamayıp gidip kan verdim 19,95 çıktı.. ama sevinemiyorum tabi iğne etkisidir diye.. hatta doktoruma bile yazmadım. O cumartesi yani 14. Günde kan ver demişti. O gün yine kan vericem bakalım ikiye katlayacak mı..
canim 16 catlatmak icin cok kücük daha. minimum 17 olmasi lazimmis. bende 1 defa 17 yken bir defada 20 ken igne yapildi. ikiside catladi cok sükür ama birsey yok isteCanım ben de senin gibi klomenle denedim ve en başta sadece bir tane yunurta vardı 16 mm e kadar büyüdü doktor ili gün sonra çatlatma iğnesi verdi yaptırdım ama meğer yumurtam 16mm de kalmış çatlamamışklomen işe yaramayınca doktorum bir ay ara verdirdi sadece ultrasonla takip etti ama olmadı yine bir sonraki ay da yani bu ay menogon iğne başlattı. Bu iğne çok iyi geldi iki yumurtam oluştu ve çatlama boyutuna geldiler 12 gün önce yani 4 mayısta çatlatma iğnemi oldum. Yaklaşık bir hafta 10 gündür de basit kaset testlerden yapıyorum evde iğne in 10. Günü iyice silikleşen çizgi 11. Gün ve bugün giderek tekrar koyulaşmaya başladı. Sabah dayanamayıp gidip kan verdim 19,95 çıktı.. ama sevinemiyorum tabi iğne etkisidir diye.. hatta doktoruma bile yazmadım. O cumartesi yani 14. Günde kan ver demişti. O gün yine kan vericem bakalım ikiye katlayacak mı..
insallah sorun neyse bulunup cözülür canim. bende klomen ve femara kullandim ikiside fayda etmedi yüksek dozda kullandim yine olmuyor daha güclü birsey lazim. sen özelemi gidiyorsun doktor bakmis bu kadar böyle ? özelde bile dr ilgilenmiyor ne yapcam bilmiyorumcanım gonal f ben kullandım
ilk ay sadece gonal f, 2. ay gonal f+merional iğne kullandım
2 ayda da yumurta gelişmedi. e2 değerim kımıldamadı bile.
doktor da şaşırdı bu kadar iğneye rağmen olmaması için başka bir sebep olmalı dedi o araştırılacak.
pko luyum ben, normalde çok kolay yumurta elde edilirdi ama nooldum bilmiyorum
özele gidiyorum canıminsallah sorun neyse bulunup cözülür canim. bende klomen ve femara kullandim ikiside fayda etmedi yüksek dozda kullandim yine olmuyor daha güclü birsey lazim. sen özelemi gidiyorsun doktor bakmis bu kadar böyle ? özelde bile dr ilgilenmiyor ne yapcam bilmiyorum
hayirlisi olsun canim artik olsun hepimizin.özele gidiyorum canım
çok şükür doktorum çok iyi
sabırla bekledik ama gelişmedi folikül.
bakalım zamanında regl olabilirsem 4-5 güne kadar olmam lazım
regl iken gideceğim araştırılacak bakalım hayırlısı
İki günde 18 mm i de geçer daha da büyür diye iki gün sonraya vermişti zaten canım çatlatma iğnemi şehir dışına çıktığım için yazdı iğneyi ben gittiğim yerde yaptırdım. Ama işte klomene hiç cevap vermedi senin yumurtaların dedi.. benim de amh değerim çok düşük çıktı yaşıma göre bu nedenle yumurta rezervlerimin azaldığını söylüyorlar.. 0,85 çıktı amh.. senin bakkldı mı amh hormonuna?canim 16 catlatmak icin cok kücük daha. minimum 17 olmasi lazimmis. bende 1 defa 17 yken bir defada 20 ken igne yapildi. ikiside catladi cok sükür ama birsey yok iste
ona baktirdim eve cok sükür iyi dedi dr 3,74 mü öyle birseydi 4 e yakin. cok sükür o iyi cikti. doktorlara yalvara yalvara test yaptirtiyoruz cogu zateb yapmiyor. burdan arkadaslarin dediklerine göre kendim laboratuvara gidip parasini verip yaptirmistim bazi birseyleri ben kendim parasini veripde. ama doktor ilgilenmiyor o baskaİki günde 18 mm i de geçer daha da büyür diye iki gün sonraya vermişti zaten canım çatlatma iğnemi şehir dışına çıktığım için yazdı iğneyi ben gittiğim yerde yaptırdım. Ama işte klomene hiç cevap vermedi senin yumurtaların dedi.. benim de amh değerim çok düşük çıktı yaşıma göre bu nedenle yumurta rezervlerimin azaldığını söylüyorlar.. 0,85 çıktı amh.. senin bakkldı mı amh hormonuna?
taman canim evet büyüyebilir günde 1-2 milim büyüyorlarmis galiba. bende 17, 18, 20 bu büyüklüklerde vermislerdi catlatma ignelerini. 18 deki tutmustu ama kimyasal oldu malesef kaybettimİki günde 18 mm i de geçer daha da büyür diye iki gün sonraya vermişti zaten canım çatlatma iğnemi şehir dışına çıktığım için yazdı iğneyi ben gittiğim yerde yaptırdım. Ama işte klomene hiç cevap vermedi senin yumurtaların dedi.. benim de amh değerim çok düşük çıktı yaşıma göre bu nedenle yumurta rezervlerimin azaldığını söylüyorlar.. 0,85 çıktı amh.. senin bakkldı mı amh hormonuna?
Üzülme canım ben ekim ayının sonunda 17 haftalık bebeğimi kaybettim. Rabbim yine verir inşallah. 12 saat suni sancı verdiler ve hayatımın en kötü günüydü.. yan odada doğum yapıp bebeğini kucağına alan kadınlar varken senin sancın devam ediyor ve en sonunda doğum yapıyorsun ve bebeğini alıp götürüyorlar. Kızım olacağını öğrendikten bir hafta sonra kızımı kaybettim.. hala acısı çok taze.. psikolojik destek alıyorum şükür ki daha iyiyim.. bu halimize de şükür. 9 aylık bebeğini doğumda kaybedenler var:,(taman canim evet büyüyebilir günde 1-2 milim büyüyorlarmis galiba. bende 17, 18, 20 bu büyüklüklerde vermislerdi catlatma ignelerini. 18 deki tutmustu ama kimyasal oldu malesef kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?