Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senin yumurtalar adetin kacinci günü kac mm di ? kac günde büyüdüler hatirliyormusun ?

bu kadar bunaldıysan biraz ara mı versen ben de bu ay aşılama yaptırdım çok yorulduğumu hissettim olumsuz sonuçlanırsa ve kendimi iyi hissetmezsem ara vericem

bu kadar bunaldıysan biraz ara mı versen ben de bu ay aşılama yaptırdım çok yorulduğumu hissettim olumsuz sonuçlanırsa ve kendimi iyi hissetmezsem ara vericem
canim zaten cok fazla ara veriyoruz biz esim sürekli sehir disinda yurt disinda. yumurtlama zamaninda yilda 2-3 defa denk getirip birlikte olabiliyoruz. o yüzden daha cok stres yapiyorum. simdi zaten bir defa daha denicem yumurtalar yetisirse esim gitmeden hazir olurlarsa bir defa daha denicez ondan sonra tekrar agustos sonu yada kasim filan olabilir. ( ama bu defa kendime stres yapmamak icin hic test yapmicam evde. sadece gerekli günü degerlendirip baska isler bulacagim kendime oyalanmak icin. anca ilk adet oldugum günden itibaren 5-6 hafta filan gecerse ve hala adet olmadiysam o zaman gidecegim doktora

birde belki tuhaf gelicek yada dalga geciceksiniz ama. icimden bir ses bana birsey demisti. ben bu topikte en basindan beri varim söyle 1400 lü sayfalardaydik galiba o zaman icimden bir ses bana dedi bu topik 3 000 sayfaya ulasinca olacak müjdeyi verceksin diye. bende sanki totem yaptim gibi bilmiyorum bekliyorum. bu defaki denemede daha cok eksik sayfa var o yüzden zaten daha olmadi gibi hissediyordum :)) birdahaki denemeden sonra ögrenebe kadar temmuz basi olur insallah o zamana kadar sayfalarda tamamlanir belki gercekten öyle denk gelir :))

Canım ben de senin gibi klomenle denedim ve en başta sadece bir tane yunurta vardı 16 mm e kadar büyüdü doktor ili gün sonra çatlatma iğnesi verdi yaptırdım ama meğer yumurtam 16mm de kalmış çatlamamış klomen işe yaramayınca doktorum bir ay ara verdirdi sadece ultrasonla takip etti ama olmadı yine bir sonraki ay da yani bu ay menogon iğne başlattı. Bu iğne çok iyi geldi iki yumurtam oluştu ve çatlama boyutuna geldiler 12 gün önce yani 4 mayısta çatlatma iğnemi oldum. Yaklaşık bir hafta 10 gündür de basit kaset testlerden yapıyorum evde iğne in 10. Günü iyice silikleşen çizgi 11. Gün ve bugün giderek tekrar koyulaşmaya başladı. Sabah dayanamayıp gidip kan verdim 19,95 çıktı.. ama sevinemiyorum tabi iğne etkisidir diye.. hatta doktoruma bile yazmadım. O cumartesi yani 14. Günde kan ver demişti. O gün yine kan vericem bakalım ikiye katlayacak mı..

canım hamilesin tebrikler :)

canım gonal f ben kullandım
ilk ay sadece gonal f, 2. ay gonal f+merional iğne kullandım
2 ayda da yumurta gelişmedi. e2 değerim kımıldamadı bile.
doktor da şaşırdı bu kadar iğneye rağmen olmaması için başka bir sebep olmalı dedi o araştırılacak.
pko luyum ben, normalde çok kolay yumurta elde edilirdi ama nooldum bilmiyorum

doktoruma senin dedigin menogon ignesini sorayim canim sagol. seninkisi kesinlikle igne etkisinden degildir bebekten o insallah dahada yükselir katlanarak devam eder

senin adetin kacinci günde yumurtalar kac mm olmustu ?

canim 16 catlatmak icin cok kücük daha. minimum 17 olmasi lazimmis. bende 1 defa 17 yken bir defada 20 ken igne yapildi. ikiside catladi cok sükür ama birsey yok iste

insallah sorun neyse bulunup cözülür canim. bende klomen ve femara kullandim ikiside fayda etmedi yüksek dozda kullandim yine olmuyor daha güclü birsey lazim. sen özelemi gidiyorsun doktor bakmis bu kadar böyle ? özelde bile dr ilgilenmiyor ne yapcam bilmiyorum

özele gidiyorum canım
çok şükür doktorum çok iyi
sabırla bekledik ama gelişmedi folikül.
bakalım zamanında regl olabilirsem 4-5 güne kadar olmam lazım
regl iken gideceğim araştırılacak bakalım hayırlısı

hayirlisi olsun canim artik olsun hepimizin.
bende adet olmayi bekliyorum pazar günü olurum diye tahmin ediyorum pazarteside gitmek istiyorum özele insallah doktor bu defa ilgilenir ne gerekiyorsa yapar artik (

canim 16 catlatmak icin cok kücük daha. minimum 17 olmasi lazimmis. bende 1 defa 17 yken bir defada 20 ken igne yapildi. ikiside catladi cok sükür ama birsey yok iste
İki günde 18 mm i de geçer daha da büyür diye iki gün sonraya vermişti zaten canım çatlatma iğnemi şehir dışına çıktığım için yazdı iğneyi ben gittiğim yerde yaptırdım. Ama işte klomene hiç cevap vermedi senin yumurtaların dedi.. benim de amh değerim çok düşük çıktı yaşıma göre bu nedenle yumurta rezervlerimin azaldığını söylüyorlar.. 0,85 çıktı amh.. senin bakkldı mı amh hormonuna?

bekleyen ve sonucu positif olan arkadaslarimiz yokmu ? hepimizin negatif mi cikti ? güzel haberler duymaya ihtiyacimiz var icimiz karardi

ona baktirdim eve cok sükür iyi dedi dr 3,74 mü öyle birseydi 4 e yakin. cok sükür o iyi cikti. doktorlara yalvara yalvara test yaptirtiyoruz cogu zateb yapmiyor. burdan arkadaslarin dediklerine göre kendim laboratuvara gidip parasini verip yaptirmistim bazi birseyleri ben kendim parasini veripde. ama doktor ilgilenmiyor o baska

taman canim evet büyüyebilir günde 1-2 milim büyüyorlarmis galiba. bende 17, 18, 20 bu büyüklüklerde vermislerdi catlatma ignelerini. 18 deki tutmustu ama kimyasal oldu malesef kaybettim

taman canim evet büyüyebilir günde 1-2 milim büyüyorlarmis galiba. bende 17, 18, 20 bu büyüklüklerde vermislerdi catlatma ignelerini. 18 deki tutmustu ama kimyasal oldu malesef kaybettim
Üzülme canım ben ekim ayının sonunda 17 haftalık bebeğimi kaybettim. Rabbim yine verir inşallah. 12 saat suni sancı verdiler ve hayatımın en kötü günüydü.. yan odada doğum yapıp bebeğini kucağına alan kadınlar varken senin sancın devam ediyor ve en sonunda doğum yapıyorsun ve bebeğini alıp götürüyorlar. Kızım olacağını öğrendikten bir hafta sonra kızımı kaybettim.. hala acısı çok taze.. psikolojik destek alıyorum şükür ki daha iyiyim.. bu halimize de şükür. 9 aylık bebeğini doğumda kaybedenler var:,(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…