- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.381
Üzülme canım ben ekim ayının sonunda 17 haftalık bebeğimi kaybettim. Rabbim yine verir inşallah. 12 saat suni sancı verdiler ve hayatımın en kötü günüydü.. yan odada doğum yapıp bebeğini kucağına alan kadınlar varken senin sancın devam ediyor ve en sonunda doğum yapıyorsun ve bebeğini alıp götürüyorlar. Kızım olacağını öğrendikten bir hafta sonra kızımı kaybettim.. hala acısı çok taze.. psikolojik destek alıyorum şükür ki daha iyiyim.. bu halimize de şükür. 9 aylık bebeğini doğumda kaybedenler var:,(
gonalf kullndm cnm bnaranizda gonal f kullanan varmi bu nasil ?
ben cünkü klomen ve femara kullandim yüksek dozdada kullandim sadece zar zor 1 tane yumurta olusuyor o da cok gec olusuyor. bazen olusmadi büyümedi.
simdi 1-3 haziran arasi son sansimiz o zaman birdaha denemek istiyorum ama yumurtalari nasil cabuk büyütecegim ben ?
birseyler deneyen varmi ? ne yaptiysaniz bende deneyeyim daha kisa sürede daha cok yumurta olussun son bir defa daha denemek istiyorum
nolur bana yardimci olun kizlar kür filan diyen olmustu. ne yapacagim bilemedim(
Kaç yaşındasın ki canım?evet dogru diyorsun bende kendimi öyle teselli ettim daha büyük kaybetseydim yada dogduktan sonra yada gencliginde öyle olsa daha büyük aci cok sükür yinede kimyasal oldu.
sana cok gecmis olsun canim basin sagolsun. böyle bir durumda diyecek söz bitiyor sadece gözlerim doluyor cok kötü birsey. allahim birdaha yasatmasin böyle kötü günler. bebeklerimizi sag saglim kucagimiza alip büyütmeyi nasip etsin insallah.
benim yasimdakiler anneanne babaanne oluyorlar benim daha cocugum olmadi hic
ilk hangi ilacla basladin canim sonuclari nasildi hangilerinde yumurta en iyi gelisti nasildi ? bende klomen ve femaranin pek faydasi olmadi acaba birdahakine hangisi faydali olurgonalf kullndm cnm bn
32 dolacak yakinda 33 olcam canim. 16 yasimda cocugum olsaydi onunda 16 yasinda cocugu olsaydi simdi büyükanne olabilirdim :) bazi arkadaslar var 33-35 yaslarinda babaanne olmuslarKaç yaşındasın ki canım?
Çok değilmişsin canım öyle düşünme. Bak ben 28 yaşındayım geçen sene 27 yaşındayken öylesine gittiğim kadın doğum kontrolünde yumurta rezervlerimin menopoz başlangıcı bir kadınla aynı olduğunu öğrendim.. senin amh iyiymiş en azından.. ama menogon iğneyle benim bile iki yumurtam gayet iyi gelişti.. bence sen de doktoruna gittiğinde iğneye başlamak istediğini söyle..32 dolacak yakinda 33 olcam canim. 16 yasimda cocugum olsaydi onunda 16 yasinda cocugu olsaydi simdi büyükanne olabilirdim :) bazi arkadaslar var 33-35 yaslarinda babaanne olmuslar
Canım evet kuru incir yedim. Hayıt tohumunu aktardan alıyorsun bir kupa sıcak suya 1 tatlı kaşığı atıp 10 dakika dinlendirip süzüp içiyorsun sabah akşam aç karnına ben öyle yaptım. Kardeşimde böyle hamile kaldı. İnşallah sanada vesile olur. Benim 10. Günde 17 mm olmuştuhayit suyu nasil birsey nerden aliniyor ? kefir dedigin yogurt gibi eksi birsey galiba onu midem kaldirmaz ama hayit suyunu denerim bitkisel birsey galiba. kuru incirmi yedin ? bende kuru incir almistim günde 1 tane filan yedim yumurta olusana kadar. 7 tanede cok fazla ama onuda yapicam incir bal cörek otu tarcin karisimi ve dr artik habgi hapi verirse ondan birde gynositol diye bir ilac verdi ondanda icerim hepsi birlikte olusur insallah. birde hizli büyürler insallah. allah razi olsun ben yarin pazara cikip bu dediklerinizi alayim. icimdeki duygulari anlatamam hem öfke hem hüzün caresizlik. bu mübarek ayda allahim sabrinida versin insallah isyan ettirmesin
igneyi sorcam canim pazartesi gitmek istiyorum. belki fiyat yüksek oldugu icin igne vermiyordur ben söyleyeyim insallah verir artik ne vesile olacaksa ne faydali olacaksa onu versinÇok değilmişsin canım öyle düşünme. Bak ben 28 yaşındayım geçen sene 27 yaşındayken öylesine gittiğim kadın doğum kontrolünde yumurta rezervlerimin menopoz başlangıcı bir kadınla aynı olduğunu öğrendim.. senin amh iyiymiş en azından.. ama menogon iğneyle benim bile iki yumurtam gayet iyi gelişti.. bence sen de doktoruna gittiğinde iğneye başlamak istediğini söyle..
masallah canim cok güzel. yarin alisverise cikmayi düsünüyorum kac haftadir evdeyin igneyi yaptigimdan beri 2 haftadir sadece 1 defa disariya ciktim kisaCanım evet kuru incir yedim. Hayıt tohumunu aktardan alıyorsun bir kupa sıcak suya 1 tatlı kaşığı atıp 10 dakika dinlendirip süzüp içiyorsun sabah akşam aç karnına ben öyle yaptım. Kardeşimde böyle hamile kaldı. İnşallah sanada vesile olur. Benim 10. Günde 17 mm olmuştu
Bazen tek ilişkiyle bile olabiliyor canım seninki de inşallah er ya da geç olacakcanim zaten cok fazla ara veriyoruz biz esim sürekli sehir disinda yurt disinda. yumurtlama zamaninda yilda 2-3 defa denk getirip birlikte olabiliyoruz. o yüzden daha cok stres yapiyorum. simdi zaten bir defa daha denicem yumurtalar yetisirse esim gitmeden hazir olurlarsa bir defa daha denicez ondan sonra tekrar agustos sonu yada kasim filan olabilir.( ama bu defa kendime stres yapmamak icin hic test yapmicam evde. sadece gerekli günü degerlendirip baska isler bulacagim kendime oyalanmak icin. anca ilk adet oldugum günden itibaren 5-6 hafta filan gecerse ve hala adet olmadiysam o zaman gidecegim doktora
Bende mucize gibi tek seferde kalmıştimBazen tek ilişkiyle bile olabiliyor canım seninki de inşallah er ya da geç olacak
insallah. tekrar gitmeden bir defa denk gelsin yada gitse bile yumurtlama zamaninda kisa gelip gitsin öyle dua ediyorum. daha adet olmadim ya bir an önce olsamda baslasam yeni aya. adet belirtiside yok dahaBazen tek ilişkiyle bile olabiliyor canım seninki de inşallah er ya da geç olacak
insallah o mucizeyi bende yasayabilirim yakindaBende mucize gibi tek seferde kalmıştim
Amin insallah.Allah isterse dilerse herşey olur .Biz sadece sabırla şükürle bekleyip hayırlısıni isteyeliminsallah o mucizeyi bende yasayabilirim yakinda
Canım silikleşmesi gerekiyor artıyorsa gebeliktendirÇatlatma iğnesi oldum 7 yumurtam vardı 6.8. Ve 10 gün test yaptım 10. Gün yaptığım test daha bir belirgin çıktı sizce varmı bişey erken olduğunu biliyorum ama siliklik dahada artması gerekmiyor mu
Slm kızlar nasılsınız
İnşallah hamile olursun bu sefer bende adet günümü brkliyorumİyi canım bugun iğnemi oldum beklemedeym artık sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?