Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet dogru diyorsun bende kendimi öyle teselli ettim daha büyük kaybetseydim yada dogduktan sonra yada gencliginde öyle olsa daha büyük aci cok sükür yinede kimyasal oldu.

sana cok gecmis olsun canim basin sagolsun. böyle bir durumda diyecek söz bitiyor sadece gözlerim doluyor cok kötü birsey. allahim birdaha yasatmasin böyle kötü günler. bebeklerimizi sag saglim kucagimiza alip büyütmeyi nasip etsin insallah.

benim yasimdakiler anneanne babaanne oluyorlar benim daha cocugum olmadi hic

gonalf kullndm cnm bn

Kaç yaşındasın ki canım?

32 dolacak yakinda 33 olcam canim. 16 yasimda cocugum olsaydi onunda 16 yasinda cocugu olsaydi simdi büyükanne olabilirdim :) bazi arkadaslar var 33-35 yaslarinda babaanne olmuslar
Çok değilmişsin canım öyle düşünme. Bak ben 28 yaşındayım geçen sene 27 yaşındayken öylesine gittiğim kadın doğum kontrolünde yumurta rezervlerimin menopoz başlangıcı bir kadınla aynı olduğunu öğrendim.. senin amh iyiymiş en azından.. ama menogon iğneyle benim bile iki yumurtam gayet iyi gelişti.. bence sen de doktoruna gittiğinde iğneye başlamak istediğini söyle..

Canım evet kuru incir yedim. Hayıt tohumunu aktardan alıyorsun bir kupa sıcak suya 1 tatlı kaşığı atıp 10 dakika dinlendirip süzüp içiyorsun sabah akşam aç karnına ben öyle yaptım. Kardeşimde böyle hamile kaldı. İnşallah sanada vesile olur. Benim 10. Günde 17 mm olmuştu

igneyi sorcam canim pazartesi gitmek istiyorum. belki fiyat yüksek oldugu icin igne vermiyordur ben söyleyeyim insallah verir artik ne vesile olacaksa ne faydali olacaksa onu versin

masallah canim cok güzel. yarin alisverise cikmayi düsünüyorum kac haftadir evdeyin igneyi yaptigimdan beri 2 haftadir sadece 1 defa disariya ciktim kisa canim birsey yapmak istemiyor hic. yarin cikayim alayim dediklerini. bu hayit tohumuni cörek otu bal tarcin filan bunlari catlatma ignesi yapana kadar devam edicem demi ? yani adet basladiginda kullanmaya baslayacagim catlatma ignesini yaptigimdan itibaren artik kullanmicam öylemi ? kuru incir bu defa günde 1 defa yemeyi denedim ilk basta ama tadini hic sevemedim icim kaldirirsa yine günde en az 1 tane yemeye calisacagim. allah razi olsun insallah banada vesile olur bu hayit tohumu. 10 gün cok iyi bayramdan önce deneyebiliriz insallah. dua edinde esimin tam o zaman isi cikmasin gelsin eve gerektiginde insallah

Bana hiçbir faydasi olmamışti ovitrellenın.10 ay boyunca klomen +ovitrella .aşilama yumurtalar oldu ama hamilelik olmadi.Bende tedaviyi biraktim sebebi bilinmeyen infertiliteydi.Doktor tup bebek dedi bende olursa olur olmazsada yaptirmam dedim kendime.1 sene ilac igne vurul hepsi fiyasko.Cunku allah ne zaman yazdıysa o zaman olucakti tedaviyi biraktim 6 ay sonra normal yolla hamile kaldim.ilk hamielik nuaynesinde dr hamile olsugumu duyunca şasırdi.Hersey kafada bitiyormuş aslinda insan kafadan atinca oluyormus.Şukur allahim oglum simdi 10 yaşinda ama yanimda degil 4 yil sonunda hamile kaldim bosaninca cocugum babasinda kalmak zorunda kaldi ayri sehirlerdeyiz.Benimde imtihanim boyle iste kizlarallahim bir verdi doyamadan oglumdan ayri kaldim napjm imtihanim benimde simdi 2.evliyim bu sefer eşim azosperm o yüzden cocuk olmasi imkansiz dogal yolla tedavide olmam .

Bazen tek ilişkiyle bile olabiliyor canım seninki de inşallah er ya da geç olacak

Bazen tek ilişkiyle bile olabiliyor canım seninki de inşallah er ya da geç olacak
insallah. tekrar gitmeden bir defa denk gelsin yada gitse bile yumurtlama zamaninda kisa gelip gitsin öyle dua ediyorum. daha adet olmadim ya bir an önce olsamda baslasam yeni aya. adet belirtiside yok daha

Çatlatma iğnesi oldum 7 yumurtam vardı 6.8. Ve 10 gün test yaptım 10. Gün yaptığım test daha bir belirgin çıktı sizce varmı bişey erken olduğunu biliyorum ama siliklik dahada artması gerekmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…