- 8 Ocak 2019
- 4.582
- 12.110
- 208
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.401
Sende görmezsin inş adeti canımİnşallah hamile olursun bu sefer bende adet günümü brkliyorum
İnşallah canımSende görmezsin inş adeti canım
Ayy inşallah canım ya bır tık da olsa sanki 8. Güne göre daha koyu.Canım silikleşmesi gerekiyor artıyorsa gebeliktendir
Evet canım çatlatma iğnesi olduğun gün bırak hayıtı ana incir yada kefire devam edebilirsin benim yarın 13. Günüm devam ediyorum. Rabbim tez zamanda hayırlı bi şekilde yüzümüzü güldürsün inşallahmasallah canim cok güzel. yarin alisverise cikmayi düsünüyorum kac haftadir evdeyin igneyi yaptigimdan beri 2 haftadir sadece 1 defa disariya ciktim kisacanim birsey yapmak istemiyor hic. yarin cikayim alayim dediklerini. bu hayit tohumuni cörek otu bal tarcin filan bunlari catlatma ignesi yapana kadar devam edicem demi ? yani adet basladiginda kullanmaya baslayacagim catlatma ignesini yaptigimdan itibaren artik kullanmicam öylemi ? kuru incir bu defa günde 1 defa yemeyi denedim ilk basta ama tadini hic sevemedim icim kaldirirsa yine günde en az 1 tane yemeye calisacagim. allah razi olsun insallah banada vesile olur bu hayit tohumu. 10 gün cok iyi bayramdan önce deneyebiliriz insallah. dua edinde esimin tam o zaman isi cikmasin gelsin eve gerektiginde insallah
Ben de bu ay menagon iğne denedim ilk defa bakalım beklemedeyim bugün çatlatma iğnesinin 12. Günüydü ve 19,95 çıktı bhgc iki gün sonra tekrar yaptırıcamKıslar benim bir başarısız klomen deneyimim oldu, şimdi adetimi bekliyorum meganon denicez dedi doktor böyle yapan var mı durumlar nedir
Cnm belirti yaşadın mıBen de bu ay menagon iğne denedim ilk defa bakalım beklemedeyim bugün çatlatma iğnesinin 12. Günüydü ve 19,95 çıktı bhgc iki gün sonra tekrar yaptırıcam
canin önce siliklesip sonra koyulasiyorsa olma ihtimali yüksek. insallah vardir 7 yumurtada sansin yüksek benceÇatlatma iğnesi oldum 7 yumurtam vardı 6.8. Ve 10 gün test yaptım 10. Gün yaptığım test daha bir belirgin çıktı sizce varmı bişey erken olduğunu biliyorum ama siliklik dahada artması gerekmiyor mu
amin insallahAmin insallah.Allah isterse dilerse herşey olur .Biz sadece sabırla şükürle bekleyip hayırlısıni isteyelim
a.slm canim ben cok karisik ve kötüyüm sen nasilsin ? durumlar neSlm kızlar nasılsınız
bu meganonmu menogon mu ? bir arkadas bugün bahsetmisti acaba aynisimi ?Kıslar benim bir başarısız klomen deneyimim oldu, şimdi adetimi bekliyorum meganon denicez dedi doktor böyle yapan var mı durumlar nedir
amin canim. insallah. tamam öyle yaparim sagol. incir prolaktini yükseltiyormus o da iyi degilmis galiba anlamiyorum pekEvet canım çatlatma iğnesi olduğun gün bırak hayıtı ana incir yada kefire devam edebilirsin benim yarın 13. Günüm devam ediyorum. Rabbim tez zamanda hayırlı bi şekilde yüzümüzü güldürsün inşallah
Canım yarında yap elinde varsa sonra kan verirsinAyy inşallah canım ya bır tık da olsa sanki 8. Güne göre daha koyu.
Doktorda öyle dedi ama bazen var gibi hissediyorum bazen yok gibi geliyor kasık ağrım oluyor göğüslerim dolgun sırt ağrım çok var kürek kemiğimin altı ama hiç akıntı vs yok kupkuruyum desem yericanin önce siliklesip sonra koyulasiyorsa olma ihtimali yüksek. insallah vardir 7 yumurtada sansin yüksek bence
Doktorda öyle dedi ama bazen var gibi hissediyorum bazen yok gibi geliyor kasık ağrım oluyor göğüslerim dolgun sırt ağrım çok var kürek kemiğimin altı ama hiç akıntı vs yok kupkuruyum desem yeri
herkezde farkli belirtiler oluyor insallah sende vardir canim. bizede güzel haber verirsin insallahDoktorda öyle dedi ama bazen var gibi hissediyorum bazen yok gibi geliyor kasık ağrım oluyor göğüslerim dolgun sırt ağrım çok var kürek kemiğimin altı ama hiç akıntı vs yok kupkuruyum desem yeri
ben ilkinde ve sonkinde farketmedim. 2. sinde tam saatini farkettim. sabah 8-12 agri oldu 11 de en cok agri olmustu o ara catladigini hissettim. baya bir batma oldu yumurtanin oldugu tarafta. ara sira nefesimi tuttum elimle üzerine bastirdim cok agrimisti batmisti. bu da yine belki herkezde ve her catlamada farkli olabilirKızlar çatlatma iğnesinden sonra hissettinizmi çatladığını nasıl bişey olmuştu benm kasıklarımda dolaşan sanki iğne batırırmış gbi ağrılar oldu bugün
Beni yarın kontrole çağırdı çatlamışmı diye bakıcak inş çatlamştırben ilkinde ve sonkinde farketmedim. 2. sinde tam saatini farkettim. sabah 8-12 agri oldu 11 de en cok agri olmustu o ara catladigini hissettim. baya bir batma oldu yumurtanin oldugu tarafta. ara sira nefesimi tuttum elimle üzerine bastirdim cok agrimisti batmisti. bu da yine belki herkezde ve her catlamada farkli olabilir
İnşallah canım 7 yumurtam olduğu için doktor 7 kat daha şanslısın hatta çoğul bile tutabilir tutarsa dddi ama korkuyorum daherkezde farkli belirtiler oluyor insallah sende vardir canim. bizede güzel haber verirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?