- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.421
Canım henüz hamile miyim değilmiyim bilmiyorum ama eğer hamileysem enn büyük belirtim göğüslerim oldu. Normalde adetten bir yada şki gün önce maksimum 4-5 gün önce dolgunlaşırdı. Ama adete 12-13 gün kala bile dolgunlaştı bu ay. Hatta ağrıyor bayaa.. bir de su gibi renksiz akıntım var son bir hafta dır falan. Çok fazla ama gün içindesık sık adet mi oldum diye tuvalete gider oldum.. umarı. Gebelşk vardır ve bunlar onun belirtileridirCnm belirti yaşadın mı
Canım kaçıncı gün iğnenin baya güzel belirtilern var hamilesindr inşallahCanım henüz hamile miyim değilmiyim bilmiyorum ama eğer hamileysem enn büyük belirtim göğüslerim oldu. Normalde adetten bir yada şki gün önce maksimum 4-5 gün önce dolgunlaşırdı. Ama adete 12-13 gün kala bile dolgunlaştı bu ay. Hatta ağrıyor bayaa.. bir de su gibi renksiz akıntım var son bir hafta dır falan. Çok fazla ama gün içindesık sık adet mi oldum diye tuvalete gider oldum.. umarı. Gebelşk vardır ve bunlar onun belirtileridir
İnşallah canım 7 yumurtam olduğu için doktor 7 kat daha şanslısın hatta çoğul bile tutabilir tutarsa dddi ama korkuyorum da
Senin değern yüksek ama gebelik var resmen 12. gün kanda bakılıyor zaten. Bende de göğüs dolgunluğu var ama akıntı yok kasık batmalarım oluyor sırt ağrım oluyor galba psikolojik ama 10. Günüm test yaptım silik çizgi bakalmCanım henüz hamile miyim değilmiyim bilmiyorum ama eğer hamileysem enn büyük belirtim göğüslerim oldu. Normalde adetten bir yada şki gün önce maksimum 4-5 gün önce dolgunlaşırdı. Ama adete 12-13 gün kala bile dolgunlaştı bu ay. Hatta ağrıyor bayaa.. bir de su gibi renksiz akıntım var son bir hafta dır falan. Çok fazla ama gün içindesık sık adet mi oldum diye tuvalete gider oldum.. umarı. Gebelşk vardır ve bunlar onun belirtileridir
Tuttumu senin pekiBenimde 5 tane vardı canım çoğul olablr demişti şansın baya yüksek
Bugun vuruldum canım ben dahaTuttumu senin peki
Hayırlısı olsun inşallahhBugun vuruldum canım ben daha
12. Gün canım 10. Gün idrar testinde ikinci çizgi neredeyse yok oldu. Daha sonra 11 ve 12. Günlerde tekrar koyulaşınca bu sabah erkenden tahlil verdim 19,95 çıktı sonuç. Aslında çatlatma iğnesini akşam 8 de vurulduğum için tam 12 bile sayılmaz 11. Gün gibi oluyorCanım kaçıncı gün iğnenin baya güzel belirtilern var hamilesindr inşallah
Canım değer yüksek ben 12. Gün gidip kan verdiğimde 0,5 çıkmıştı çok çok yüksek ihtimal hamilesin tebrikler :)12. Gün canım 10. Gün idrar testinde ikinci çizgi neredeyse yok oldu. Daha sonra 11 ve 12. Günlerde tekrar koyulaşınca bu sabah erkenden tahlil verdim 19,95 çıktı sonuç. Aslında çatlatma iğnesini akşam 8 de vurulduğum için tam 12 bile sayılmaz 11. Gün gibi oluyor
Ben 6. Günden beri idrar testi yapıyordum epey beelirgşn olan ikinci çizgi 10. Gün o kadar silikleşti ki beyaz bir ışık altında gözlükle bakmadan göremiyordum. Sonra 11 ve 12. Günlerde tekrar koyulaşmaya başladı hatta erken gebelik testi denedim bir de bugün onda bayaa kırmızı çıktı ikinci çizgiSenin değern yüksek ama gebelik var resmen 12. gün kanda bakılıyor zaten. Bende de göğüs dolgunluğu var ama akıntı yok kasık batmalarım oluyor sırt ağrım oluyor galba psikolojik ama 10. Günüm test yaptım silik çizgi bakalm
İnşallah canım yaaa inşallah Rabbim kimseye daha fazla aratmasın enn sağlıklı enn hayırlısından bizlere de evlat nasip etsinCanım değer yüksek ben 12. Gün gidip kan verdiğimde 0,5 çıkmıştı çok çok yüksek ihtimal hamilesin tebrikler :)
Amin canm inşallahİnşallah canım yaaa inşallah Rabbim kimseye daha fazla aratmasın enn sağlıklı enn hayırlısından bizlere de evlat nasip etsin
ins canim. igne olunca mutlaka catliyorBeni yarın kontrole çağırdı çatlamışmı diye bakıcak inş çatlamştır
Canım bir iki tane olsa tamam dicem ama 5 taneye inş hepsi çatlar yoksa kist oluyor onla uğraşıyosun sonrains canim. igne olunca mutlaka catliyor
insallah gönlünden gecen olsun canim. bende o kadar ilaca duaya ragmen sadece birtane zar zor yumurta olusuyor bazen olusmuyor bile. sen sanslisin ne güzel. korkma allah kimseye tasiyamayacagindan fazla yük vermez. hakkinda hayirlisi olsunİnşallah canım 7 yumurtam olduğu için doktor 7 kat daha şanslısın hatta çoğul bile tutabilir tutarsa dddi ama korkuyorum da
kisti bilmiyorum canim bende 2 yumurta vardi ama 10 mm de kaldi büyümedi sonra kist filanda olusmadi cok sükür. bu defada 9 mm lik yumurta kalmisti 20 lik catladi öbürüne ne olur diye sormustum büyürde catlarmi diye o da onu vücut birdahaki adetle atar dedi bana. insallah sende gerekenler döllenir ve tutunur geri kalanlarida kendi kendine yok olurCanım bir iki tane olsa tamam dicem ama 5 taneye inş hepsi çatlar yoksa kist oluyor onla uğraşıyosun sonra
Canım benmde 17 mm vardı iğneye rağmen çatlamamış bide büyümeye devam etmiş bi gittimki doktora 7 cm ulaşmış hemen doğum kontrol hapı 2 ayda anca gitti kimse yaşamasın bu durumukisti bilmiyorum canim bende 2 yumurta vardi ama 10 mm de kaldi büyümedi sonra kist filanda olusmadi cok sükür. bu defada 9 mm lik yumurta kalmisti 20 lik catladi öbürüne ne olur diye sormustum büyürde catlarmi diye o da onu vücut birdahaki adetle atar dedi bana. insallah sende gerekenler döllenir ve tutunur geri kalanlarida kendi kendine yok olur
insallah gönlünden gecen olsun canim. bende o kadar ilaca duaya ragmen sadece birtane zar zor yumurta olusuyor bazen olusmuyor bile. sen sanslisin ne güzel. korkma allah kimseye tasiyamayacagindan fazla yük vermez. hakkinda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?