Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım anlatablrsin merak ettim umarım faydası olmuştur bu seferde

Amin inşallah bence sonucu alayım o şekilde anlatayım daha doğru olur sonra sizleri şans eseri olmus gibi yanıltmak istemiyorum ama teslerin resimi var 2 ci günden beri yapıyorum atayım buraya varmi sizce

Canım benmde 17 mm vardı iğneye rağmen çatlamamış bide büyümeye devam etmiş bi gittimki doktora 7 cm ulaşmış hemen doğum kontrol hapı 2 ayda anca gitti kimse yaşamasın bu durumu
gecmis olsun canim. bende de 2013 de 1 defa birtane kist olusmustu 3 ay adet olmadim dr sökülsün diye ilac verdi ama ben kullanmadim okuyunca yan etkileri cok fazlaydi diye sonra kendiliginden yok oldu düzeldi hersey 1 ay icinde

Canım benmde oluşmuyordu en fazla 2 tane bu ay klomen ve estrofem kullandım 5 tane oluştu
cok farkli ilac isimleri duyuyorum burda daha önce hic duymamistim. ben bunlari doktoruma söyleyeyim belki aklina gelir ben söylersem. bende 1 tane olussa sükrediyorum ben 4-5 tane olussa cok güzel olur

Canım bence 12.güne kadar bekle çizgi dahada belirginleşmiş görürsen hemen kan verirsin
Diğer gençliğimde 12 yapmıştım test.bide herşey sorucam sizler yaptığınız iğnenin mg kaçtı sizlerde ben iğnenin mg dr en düdüğünü verdi bide tedirginliğin ondanda var aslında ise yararmi

insallah bu defa saglikla tamamlarsin gebeligini canim ve insallah olur. allah birdaha göstermesin

Hayırlısı olsun diyorum yarın bi erken gebelik testi yapasım var gibi ama erken diyorum yinede kafam karisik
canim ben sanki normal gebelik testine daha cok güveniyorum. normal gebelikte silik bile ciksa daha cok belli oluyor. erken gebelik testinde kontrol cizgiside cok acik renk test cizgiside dahada acik oluyor insan zorlaniyor görmekte. yinede sen bilirsin insallah bize güzel haber verirsin :)

Amin inşallah bence sonucu alayım o şekilde anlatayım daha doğru olur sonra sizleri şans eseri olmus gibi yanıltmak istemiyorum ama teslerin resimi var 2 ci günden beri yapıyorum atayım buraya varmi sizce
bende birsürü test var hergün yapiyorum 50 tane oldu sanirim hepsini tutup cöpe atacagim bi taraftanda daha adet olmadigim icin bekleyeyim diyorum olduysa burda paylasirim baskalarinada umut olur diye

bende birsürü test var hergün yapiyorum 50 tane oldu sanirim hepsini tutup cöpe atacagim bi taraftanda daha adet olmadigim icin bekleyeyim diyorum olduysa burda paylasirim baskalarinada umut olur diye
Senin hikayeni az çok okudum bu süreçte esler en az 1 hafta değerlendirme yapmalı bence eşine iğne günüyle birlikte 1 haftalık rapor ayarlayın hem tatil yapmis olursunuz hemde daha az stresli geçer

Senin hikayeni az çok okudum bu süreçte esler en az 1 hafta değerlendirme yapmalı bence eşine iğne günüyle birlikte 1 haftalık rapor ayarlayın hem tatil yapmis olursunuz hemde daha az stresli geçer
haklisin canimda esim anlayissiz ve cok zor birisi anlatamam. cocuk fikrini kendisi baslatti en son bende tamam dedim. sonrada iste böyle ilgilenmiyor banada kiziyor olmuyor diye. kendi kendine olacak degilya bu cocuk gereken günlerde gel dedigimde gelmelisin yada igneyi o güne ayarlayalim ama hicbirsey demiyor kafasina göre gidiyor aniden geliyor hic haber vermiyor. ben geliyorum diyor 2 dakika sonra kapida bitiyor 1-2 saat durup gidiyor. madem yola cikiyorsun gelmek icin haber versene ben yola ciktim geliyorum diye. benide götürmüyor yaninda. evde bos bos duracagima birlikte gidelim diyorum olmaz diyor. kalirim bende kaldigi yerde yada hotelde ama götürmüyor (

Ben de bu ay menagon iğne denedim ilk defa bakalım beklemedeyim bugün çatlatma iğnesinin 12. Günüydü ve 19,95 çıktı bhgc iki gün sonra tekrar yaptırıcam
Ayy hadi hayırlısı inşallah tutmuştur canım güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…