- 8 Ocak 2019
- 4.582
- 12.110
- 208
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.461
Aynısıdır canım yanlış yazmış olabilirim benbu meganonmu menogon mu ? bir arkadas bugün bahsetmisti acaba aynisimi ?
tamam canim sagol ben yazdim doktora söyleyince bilir herhalde hangisi oldugunu anlar insallahAynısıdır canım yanlış yazmış olabilirim ben
Ah şu erkeklerin bitmeyen ben hakliyim egosu konusturtmuyorlar sonrada hadi bebek sanki bakkalda satiliyor.ama seni o kadar yanlız bırakmasında sorun işi olabilir ama bukadar sıklıktaysa bence yanında olmalısın bence zorla da olsa git alıştır kendini buna. evlilik zor iş ikibuçuk yıllık evliyim birbuçuk yılını eşimi evliliğe alıştırmaya bu sırada kendimide alıştirmaya calismakla geçirdim zor ya.haklisin canimda esim anlayissiz ve cok zor birisi anlatamam. cocuk fikrini kendisi baslatti en son bende tamam dedim. sonrada iste böyle ilgilenmiyor banada kiziyor olmuyor diye. kendi kendine olacak degilya bu cocuk gereken günlerde gel dedigimde gelmelisin yada igneyi o güne ayarlayalim ama hicbirsey demiyor kafasina göre gidiyor aniden geliyor hic haber vermiyor. ben geliyorum diyor 2 dakika sonra kapida bitiyor 1-2 saat durup gidiyor. madem yola cikiyorsun gelmek icin haber versene ben yola ciktim geliyorum diye. benide götürmüyor yaninda. evde bos bos duracagima birlikte gidelim diyorum olmaz diyor. kalirim bende kaldigi yerde yada hotelde ama götürmüyor(
evet öyle canim. alisacak gibi degil alismis sürekli gezmeye. evde durmuyor. yiyor iciyor yatiyor dus yapip gidiyorAh şu erkeklerin bitmeyen ben hakliyim egosu konusturtmuyorlar sonrada hadi bebek sanki bakkalda satiliyor.ama seni o kadar yanlız bırakmasında sorun işi olabilir ama bukadar sıklıktaysa bence yanında olmalısın bence zorla da olsa git alıştır kendini buna. evlilik zor iş ikibuçuk yıllık evliyim birbuçuk yılını eşimi evliliğe alıştırmaya bu sırada kendimide alıştirmaya calismakla geçirdim zor ya.
Anliyorum bu psikolojiyle bide bebek ozlemi ama ne olursa olsun esinle git en azından bi seyahatinde git birinde evde kal esin beyde kâğıtta evlilik yaşamasın.benim bu defada tutarsa ayrıntılarıyla anlatıcam sizlere belki bi faydam oluraramizda hicbir belirti yasama
evet öyle canim. alisacak gibi degil alismis sürekli gezmeye. evde durmuyor. yiyor iciyor yatiyor dus yapip gidiyorkendimi kullaniliyormus gibi hissediyorum. hic muhabbet yok birlikte gezmek birseyler yapmak yok. ilk baslarda yine ayda bir de olsa cafelere filan gider bi cay icerdik sonra o da yok. sürekli param yok diyor. benim hicbir masrafim yok hep evdeyim. baska bir kadin olsa benim yerimde durmazdi onun yaninda hickimse cekmezdi. katlaniyoruz bakalim bebegimiz olursa insallah degisir
canim zorla gidememki götürmez kizar kavga cikartir bana birsey yapar öyle israr edemem üstüne gidemem kacar gider sonra tamamen. ondan habersiz gitsem yakinda oldugu zaman süpriz yapayim desem bu defa cok fena olur bosar bile beni. korkuyorum hicbirsey yapamiyorum ne derse tamam demeliyim hic karsi cikmamaliyim evdende hic cikmamaliyim hickimseylede görüsmeyecegim ne disari cikabilirim nede eve kimse gelebilir. bence piskolojisi normal degil. benimde piskolojimi bozacak. insallah bakalim allahin izniyle bir bebegimiz olsa bir oglumuz olsun cok isterim. hem esimin yoklugunda onunla oyalanirim hemde erkek diye esim bebegimede banada deger verir belki.Ah şu erkeklerin bitmeyen ben hakliyim egosu konusturtmuyorlar sonrada hadi bebek sanki bakkalda satiliyor.ama seni o kadar yanlız bırakmasında sorun işi olabilir ama bukadar sıklıktaysa bence yanında olmalısın bence zorla da olsa git alıştır kendini buna. evlilik zor iş ikibuçuk yıllık evliyim birbuçuk yılını eşimi evliliğe alıştırmaya bu sırada kendimide alıştirmaya calismakla geçirdim zor ya.
insallah canim. ben adet olmayi bekliyorum adet oldugumda burada tavsiye ettikleri kürlerden uygulayacagim hayit tohumu birde bal cörek otu tarcin bunlari düsünüyorum insallah birinden biri birsey vesile olurda olur artik bu mübarek ayda olsun cok isterimAnliyorum bu psikolojiyle bide bebek ozlemi ama ne olursa olsun esinle git en azından bi seyahatinde git birinde evde kal esin beyde kâğıtta evlilik yaşamasın.benim bu defada tutarsa ayrıntılarıyla anlatıcam sizlere belki bi faydam olur
ay o ne zor ermiş öle seni ne çıkarmıyor kaç yaşında bu bey sende peygamber sabri varmis maşallah sana yatsın kalksın senin kıymetini bilsin bence.canim o otların bazende kişilere zararı olabilir hormonları bile farklilastiriyor bence tıbbi olmayan şeyleri hemen deneme ama bence güzel bi gez toz alışveriş yap sana en güzel ilaç bence buinsallah canim. ben adet olmayi bekliyorum adet oldugumda burada tavsiye ettikleri kürlerden uygulayacagim hayit tohumu birde bal cörek otu tarcin bunlari düsünüyorum insallah birinden biri birsey vesile olurda olur artik bu mübarek ayda olsun cok isterim
Yok hastanede yapılıyor ister kol ister karın ben karından oldum 5 gün 5 taneher gün 1 tanemi igne oluyor canim ? bu ignelerde catlatma ignesi gibi karindanmi yapiliyo kendin yapabiliyormusun
Neden kötüsün canım bende 13 günüm kaldı adetime bekliyoruma.slm canim ben cok karisik ve kötüyüm sen nasilsin ? durumlar ne
İnşallah hepimiz veeelim o güzel haberleri buradaAyy hadi hayırlısı inşallah tutmuştur canım güzel haberlerini alırız
Benim eşim yaptı karnımdanYok hastanede yapılıyor ister kol ister karın ben karından oldum 5 gün 5 tane
Canım seni üzmek istemem ama kan sonucu en doğru sonuçtur hiç test yaptinmi koyulaşma oluyormuyduArkadaşlar merhaba bugün çatlatma ignesinin 12. Günüydü kan verdim 1.69 çıktı doktor negatif en az 5 olmasi lazım dedi erken mi yaptım yada değer şimdilik normalmi bilemedim göğüs ucum ağrıyor akintim var hafif ara ara kasıkta batma var iğnenin etkisimi yaşayan varmı böyle bir durum kafam allak bullak oldu
Yok canım hiç yapmadım ama yumurtam 9 Mayıs'tada catladi çünkü o gün çok ağrım oldu yani o gün catlasa üstünden 7 gün gecmisCanım seni üzmek istemem ama kan sonucu en doğru sonuçtur hiç test yaptinmi koyulaşma oluyormuydu
Ozaman değişebilir sonuç geç döllenme olmus olabilir ama sen test yapmaya basla 4 5 gün tekrarla artma olursa inşallah hamilesindir.Yok canım hiç yapmadım ama yumurtam 9 Mayıs'tada catladi çünkü o gün çok ağrım oldu yani o gün catlasa üstünden 7 gün gecmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?