Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah şu erkeklerin bitmeyen ben hakliyim egosu konusturtmuyorlar sonrada hadi bebek sanki bakkalda satiliyor.ama seni o kadar yanlız bırakmasında sorun işi olabilir ama bukadar sıklıktaysa bence yanında olmalısın bence zorla da olsa git alıştır kendini buna. evlilik zor iş ikibuçuk yıllık evliyim birbuçuk yılını eşimi evliliğe alıştırmaya bu sırada kendimide alıştirmaya calismakla geçirdim zor ya.

aramizda hicbir belirti yasama
evet öyle canim. alisacak gibi degil alismis sürekli gezmeye. evde durmuyor. yiyor iciyor yatiyor dus yapip gidiyor kendimi kullaniliyormus gibi hissediyorum. hic muhabbet yok birlikte gezmek birseyler yapmak yok. ilk baslarda yine ayda bir de olsa cafelere filan gider bi cay icerdik sonra o da yok. sürekli param yok diyor. benim hicbir masrafim yok hep evdeyim. baska bir kadin olsa benim yerimde durmazdi onun yaninda hickimse cekmezdi. katlaniyoruz bakalim bebegimiz olursa insallah degisir

genele yazacaktim senin yazina cevap yazarken karismis :))

aramizda hicbir belirti yasamadan testleride negatif cikipda sonradan hamile oldugunu ögrenen oldumu yada cevrenizden duydunuzmu böyle birsey ? cok sabirsizlaniyorum ya adet olacaksam olayim bir an önce

Anliyorum bu psikolojiyle bide bebek ozlemi ama ne olursa olsun esinle git en azından bi seyahatinde git birinde evde kal esin beyde kâğıtta evlilik yaşamasın.benim bu defada tutarsa ayrıntılarıyla anlatıcam sizlere belki bi faydam olur

canim zorla gidememki götürmez kizar kavga cikartir bana birsey yapar öyle israr edemem üstüne gidemem kacar gider sonra tamamen. ondan habersiz gitsem yakinda oldugu zaman süpriz yapayim desem bu defa cok fena olur bosar bile beni. korkuyorum hicbirsey yapamiyorum ne derse tamam demeliyim hic karsi cikmamaliyim evdende hic cikmamaliyim hickimseylede görüsmeyecegim ne disari cikabilirim nede eve kimse gelebilir. bence piskolojisi normal degil. benimde piskolojimi bozacak. insallah bakalim allahin izniyle bir bebegimiz olsa bir oglumuz olsun cok isterim. hem esimin yoklugunda onunla oyalanirim hemde erkek diye esim bebegimede banada deger verir belki.

insallah canim. ben adet olmayi bekliyorum adet oldugumda burada tavsiye ettikleri kürlerden uygulayacagim hayit tohumu birde bal cörek otu tarcin bunlari düsünüyorum insallah birinden biri birsey vesile olurda olur artik bu mübarek ayda olsun cok isterim

yarin annemle birlikte bir arkadasi ziyarete gidecegim cok bunaldim evde 1 haftayi gecti disariya cikmadim. arkadas hastanede calisiyor ziyaret etmisken mümkün olursa kan da veririm belki en azindan garantilenir.

sabah igneden sonraki 16. gün olacak. birsey varsa en azindan 1 den yukari bir deger cikmasi lazim. yoksa zaten 1 in altinda cikar belki adet söktürücü kullanirim hemen adet olayim diye.

bir gelisme olursa oaylasirim zaten burada. bu sayfa benim ilk yogun bir sekilde denemeye basladigimdan beri girdigim bir yer. insallah birgün burada müjde vermekde nasip olur.

ay o ne zor ermiş öle seni ne çıkarmıyor kaç yaşında bu bey sende peygamber sabri varmis maşallah sana yatsın kalksın senin kıymetini bilsin bence.canim o otların bazende kişilere zararı olabilir hormonları bile farklilastiriyor bence tıbbi olmayan şeyleri hemen deneme ama bence güzel bi gez toz alışveriş yap sana en güzel ilaç bence bu

Arkadaşlar merhaba bugün çatlatma ignesinin 12. Günüydü kan verdim 1.69 çıktı doktor negatif en az 5 olmasi lazım dedi erken mi yaptım yada değer şimdilik normalmi bilemedim göğüs ucum ağrıyor akintim var hafif ara ara kasıkta batma var iğnenin etkisimi yaşayan varmı böyle bir durum kafam allak bullak oldu

Canım seni üzmek istemem ama kan sonucu en doğru sonuçtur hiç test yaptinmi koyulaşma oluyormuydu

İnşallah cnm ya ama göğüs ağrısı beni çok umutlandırdı iğneden olsa değer yine yüksek çıkardı ama bu ağrı neyin nesi onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…