- 4 Nisan 2018
- 60
- 34
- 88
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.481
Ben belirtilere çok inanmıyorum her insanın yapısı farklıdır sonuçta yaptırdığımız iğnece bi kimyasal ve etkileri vücutta ağır olabiliyor ben 2 gün kolumu bacağımı kaldıramadım mesela ama sen evde test dene geç döllenme olabilirİnşallah cnm ya ama göğüs ağrısı beni çok umutlandırdı iğneden olsa değer yine yüksek çıkardı ama bu ağrı neyin nesi onu anlamadım
Normal testlerden mi yoksa erken gebelik testi mi cnm iğnenin etkisini bilmiyorum kaldimi kiBen belirtilere çok inanmıyorum her insanın yapısı farklıdır sonuçta yaptırdığımız iğnece bi kimyasal ve etkileri vücutta ağır olabiliyor ben 2 gün kolumu bacağımı kaldıramadım mesela ama sen evde test dene geç döllenme olabilir
Ben normal testle başladım 12 günümde erken yapmayı planlıyorum yani elinde erken gebelik testi varsa o daha doğru sonuç verir ama maliyetli tabi takip icinNormal testlerden mi yoksa erken gebelik testi mi cnm iğnenin etkisini bilmiyorum kaldimi ki
Nasıp bende iğnenin bugünden itibaren 10 gününde oluyorum bakalım rabbim bana 2 kez anneliği tatiracakmiBide onu denim cnm napalim kismet nasip artık inşallah senin vardır Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Adet olmadığın sürece umut var demektir bence geç döllenme yaşayan çok insan var neyse 4 5 saat sonra uyanicam hala uyumadım bugün ilk idrarla bi test yap buraya at bakalım bi iyi uykularİnşallah cnm Allah herkesin gönlüne göre versin olur inşallah benim umutlar tükendi gibi senin umudun var inşallah olur
İnşallah canım eczane uzak gidebilirsem alır yaparım cnm iyi uykularAdet olmadığın sürece umut var demektir bence geç döllenme yaşayan çok insan var neyse 4 5 saat sonra uyanicam hala uyumadım bugün ilk idrarla bi test yap buraya at bakalım bi iyi uykular
doktora sorayim gittigimde zaten en gec adet baslayinca gidecegim. o bitkisel karisimlari ve igneleri sorayim o zaman önce doktora tesekkür ederim ben düsünmemistim.ay o ne zor ermiş öle seni ne çıkarmıyor kaç yaşında bu bey sende peygamber sabri varmis maşallah sana yatsın kalksın senin kıymetini bilsin bence.canim o otların bazende kişilere zararı olabilir hormonları bile farklilastiriyor bence tıbbi olmayan şeyleri hemen deneme ama bence güzel bi gez toz alışveriş yap sana en güzel ilaç bence bu
alisveris derkende bu bitkisel seyleri alacaktim canim. yoksa öyle masraf yapmam 5-6 yilda bir kiyafet canta ayakkabi alirim mecbur olmadikca ihtiyac olmayan birseyi almam.ay o ne zor ermiş öle seni ne çıkarmıyor kaç yaşında bu bey sende peygamber sabri varmis maşallah sana yatsın kalksın senin kıymetini bilsin bence.canim o otların bazende kişilere zararı olabilir hormonları bile farklilastiriyor bence tıbbi olmayan şeyleri hemen deneme ama bence güzel bi gez toz alışveriş yap sana en güzel ilaç bence bu
tamam canim. ovitrelle gibi karindan yapiliyorsa ben kendimde yapabilirdim yani bi tehlikesi yoksa kendim yaparim. igne icin hastaneye gidince acil degil diye saatlerce bekletiyorlar insani. ben burada konustugumuz herseyi not alayim en iyisi hep önemli bilgiler. doktora sorayim gittigimdeYok hastanede yapılıyor ister kol ister karın ben karından oldum 5 gün 5 tane
testler hep negatif canim o yüzden üzüldüm. ama burda sizinle sohbet etmek iyi geliyor. bende adeti bekliyorum. belirli bir gün yok düzensiz. ovitrelle den sonraki 16. gündeyim simdi 16. gün dolacak 5 saat sonra 17. gün baslayacak. her an adet olmam lazim artik. bir belirti yok daha. kan da vermedim. testler negatif cikinca canim gitmek istemedi. bakalim öglen belki arkadasi ziyarete gideriz gitmiskende kan veririm arkadas hastanedeNeden kötüsün canım bende 13 günüm kaldı adetime bekliyorum
senin daha cok varmis adetine canim insallah olumlu sonuc alirsin bize müjde verirsin güzel haberler duymaya ihtiyacimiz varNeden kötüsün canım bende 13 günüm kaldı adetime bekliyorum
o zaman iyi kendimde yaparim ben catlatma ignelerinide kendim yaptimBenim eşim yaptı karnımdan
canim bos yere ümitlendirmek istemem ama daha yükselebilir 12. gün erken daha. 14. gün tekrar ver insallah katlanir degerin artar. daha yeni birisi yazmisti 12. gün kan 1,3 civari birseymis 14. gün 50 gibi olmus yanlis hatirlamiyorsam. igneden sonra 12. gün icin deger iyi bence insallah cogalirArkadaşlar merhaba bugün çatlatma ignesinin 12. Günüydü kan verdim 1.69 çıktı doktor negatif en az 5 olmasi lazım dedi erken mi yaptım yada değer şimdilik normalmi bilemedim göğüs ucum ağrıyor akintim var hafif ara ara kasıkta batma var iğnenin etkisimi yaşayan varmı böyle bir durum kafam allak bullak oldu
birtane yabanci sayfa var orda ne kadarlik igne yapilmis kac kilosun ve igneden sonra kac gün gecmis yaziyorsun kaninda kalan degerin araligi yaziyor. 5 in alti olursa artik gecmis sayiliyormusNormal testlerden mi yoksa erken gebelik testi mi cnm iğnenin etkisini bilmiyorum kaldimi ki
canim gec döllenme olsa ne kadar sonra oluyor kac gün gibi mesela ? bende artik olamaz diye düsünüyorum cünkü cok fazla uzadi ve silik cizgi bile yokAdet olmadığın sürece umut var demektir bence geç döllenme yaşayan çok insan var neyse 4 5 saat sonra uyanicam hala uyumadım bugün ilk idrarla bi test yap buraya at bakalım bi iyi uykular
Yaparsın canım çatlatma iğnesini yaptıysan menogonu da yaparsın. Sadece menogonun ilacını enjekte ederken ilaç biraz ağrı yapıyor o kadaro zaman iyi kendimde yaparim ben catlatma ignelerinide kendim yaptim
Koyulaşma var gbi canım amin inşallah yarın daha net olur her şey senin içinSanki heycan yapmaya başladım üsteki 12. Gün alttaki 13 hepimizin yüzü güler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?