Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah cnm ya ama göğüs ağrısı beni çok umutlandırdı iğneden olsa değer yine yüksek çıkardı ama bu ağrı neyin nesi onu anlamadım
Ben belirtilere çok inanmıyorum her insanın yapısı farklıdır sonuçta yaptırdığımız iğnece bi kimyasal ve etkileri vücutta ağır olabiliyor ben 2 gün kolumu bacağımı kaldıramadım mesela ama sen evde test dene geç döllenme olabilir

Normal testlerden mi yoksa erken gebelik testi mi cnm iğnenin etkisini bilmiyorum kaldimi ki

İnşallah cnm Allah herkesin gönlüne göre versin olur inşallah benim umutlar tükendi gibi senin umudun var inşallah olur

İnşallah cnm Allah herkesin gönlüne göre versin olur inşallah benim umutlar tükendi gibi senin umudun var inşallah olur
Adet olmadığın sürece umut var demektir bence geç döllenme yaşayan çok insan var neyse 4 5 saat sonra uyanicam hala uyumadım bugün ilk idrarla bi test yap buraya at bakalım bi iyi uykular

Adet olmadığın sürece umut var demektir bence geç döllenme yaşayan çok insan var neyse 4 5 saat sonra uyanicam hala uyumadım bugün ilk idrarla bi test yap buraya at bakalım bi iyi uykular
İnşallah canım eczane uzak gidebilirsem alır yaparım cnm iyi uykular

doktora sorayim gittigimde zaten en gec adet baslayinca gidecegim. o bitkisel karisimlari ve igneleri sorayim o zaman önce doktora tesekkür ederim ben düsünmemistim.

:) bencede benden baskasi cekmezdi bunu.
48 yasinda canim esim.
benim düsüncem kendisi yalan söylüyor güvenilir degil. zaten birsürü yalanini ve beni cok üzen olaylari yakaladim hissediyorumda görüyorumda. herseye ragmen kabul ediyorum onu affediyorum her defasinda ama yine ayni yine ayni. o yüzden benide kendisi gibi saniyor baska erkeklerle görüsüyorum saniyor. sürekli kontrol ediyor agzimi aramak icin olmayan birseyi varmis gibi gösteriyor sanki beni takip ediyormus gibi hissettiriyor capraz sorguya aliyor. ben herzaman dogruyu söyledigim icinde sasiriyor sonra ama yine güvensizlik yine aynisi. bir yanlisim olmus olsa ondan sonra böyle bir süphe olussa yine anlarim ama ben birtek onu tanidim birtek onu bildim cevremde hic arkadasimda kalmadi herkezi uzaklastirdi benden. yani normal degil davranislari ama olsun yinede cok seviyorum ben onu herseye ragmen esim. insallah hersey güzel olacak. oglumuz bize sans getirecek insallah

alisveris derkende bu bitkisel seyleri alacaktim canim. yoksa öyle masraf yapmam 5-6 yilda bir kiyafet canta ayakkabi alirim mecbur olmadikca ihtiyac olmayan birseyi almam.
aslinda bana en iyi ilac esimle güzel vakit gecirmek gezmek sohbet etmek ve en azindan 1-2 tane cocugumuz. hayirlisi olsun

Yok hastanede yapılıyor ister kol ister karın ben karından oldum 5 gün 5 tane
tamam canim. ovitrelle gibi karindan yapiliyorsa ben kendimde yapabilirdim yani bi tehlikesi yoksa kendim yaparim. igne icin hastaneye gidince acil degil diye saatlerce bekletiyorlar insani. ben burada konustugumuz herseyi not alayim en iyisi hep önemli bilgiler. doktora sorayim gittigimde

Neden kötüsün canım bende 13 günüm kaldı adetime bekliyorum
testler hep negatif canim o yüzden üzüldüm. ama burda sizinle sohbet etmek iyi geliyor. bende adeti bekliyorum. belirli bir gün yok düzensiz. ovitrelle den sonraki 16. gündeyim simdi 16. gün dolacak 5 saat sonra 17. gün baslayacak. her an adet olmam lazim artik. bir belirti yok daha. kan da vermedim. testler negatif cikinca canim gitmek istemedi. bakalim öglen belki arkadasi ziyarete gideriz gitmiskende kan veririm arkadas hastanede

canim bos yere ümitlendirmek istemem ama daha yükselebilir 12. gün erken daha. 14. gün tekrar ver insallah katlanir degerin artar. daha yeni birisi yazmisti 12. gün kan 1,3 civari birseymis 14. gün 50 gibi olmus yanlis hatirlamiyorsam. igneden sonra 12. gün icin deger iyi bence insallah cogalir

canim gec döllenme olsa ne kadar sonra oluyor kac gün gibi mesela ? bende artik olamaz diye düsünüyorum cünkü cok fazla uzadi ve silik cizgi bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…