Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana verilen iğne tüp bebek tedavisinde çok yumurta toplanabilmesi için anneye vurulan iğneymiş. Benim doktorum daha tüp bebek düşünmediğimiz için bol yumurta geliştirtip çatlama iğnesi kullandırdı

Ay cnm inşallah ya insan negatifi görünce üzülüyor bian önce adet olsam diye bakıyordum bende iki gün sonra tekrarlim bari çok sağol cnm ya

inşallah duaların kabul olur cnm bence psikolojik durumu var eşinin çünkü kimi yapan var karısı yapsada ses etmeyen var goture bilirsen bı psikolaga götür fazla kıskançlık güvensizlik iyi değil Rabbim inşallah dualarını kabul eder evli mutlu çocuklu olursun...

birtane yabanci sayfa var orda ne kadarlik igne yapilmis kac kilosun ve igneden sonra kac gün gecmis yaziyorsun kaninda kalan degerin araligi yaziyor. 5 in alti olursa artik gecmis sayiliyormus
Sayfanın başlığı ne canım varsa linki atabilir misin

Bana verilen iğne tüp bebek tedavisinde çok yumurta toplanabilmesi için anneye vurulan iğneymiş. Benim doktorum daha tüp bebek düşünmediğimiz için bol yumurta geliştirtip çatlama iğnesi kullandırdı
cok iyi fikir. 7 tane yumurtaya igne yaptinmi ? agri olur bi sendrom varmis o olur diye korkuyor doktorlar bende ondan korkuyorum

canim bak o bu sayfa linki bu

orasa 3 tane yer var yazabilecegin. en üstteki yere kaclil catlatma ignesi yapildigi. icinde yaziyor kac oldugu. yani mesela ovitrelle 250 yaziyor ya o 250 degil icinde 6 500 yaziyo (choriomon igne 5 000 lik 2 tane choriomon yapilirsa 10 000 yazmalisin) onu yazcan oraya ortadaki yere kendi kilonu yazacaksin en altada igneyi yaptiktan sonra kac gün gecti gün sayisini yazmamalisin igne gününü saymicaksin mesela bugün saat 14 de igne olduysan yarin saat 14 de 1 gün dolmus oluyor 1 yazacaksin. ona göre senin kaninda bulunabilecek olan miktar yaziyo altta hangi aralikta olabilir diye. eger oradaki sayinin en düsük rakami 5 in altindaysa artik igne etkisi kalmamistir ve gebelik testlerinde dogru cevap alma ihtimali daha yüksek anlaminda oluyor. bi dene bak farkli rakamlar yaz canim ugrasinca zamanla oluyor :)

linki koydum buraya ama insallah yasak degildir yine yasaklanmayayim. gecende sitede sorun olmustu girememistim bende anlamadim sorun bu sitedemi yoksa bendemi bi yardimci olabilecek birisini bulmak icin bir derdim var bölümüne yazdim ceza aldim yasaklandim giremedim siteye 1,5 gün kadar. dert degilmi bu giremedim tam konustugum yerler vardi.

Benimkinin enjektörü yoktu ampuldü hep ondan hastanede oldum çatlatma iğnesi gibi değildi
benim ilk aldigim igneninde enjektörü yoktu sasece 2 ampul vardi biri sivi biri toz bende eczaneden kendim 2 tane igne aldim birisi normal o ikisini karistirmak icin biriside insülin ignesi ince olandan onunlada karnima yaptim kendim canim

Ay cnm inşallah ya insan negatifi görünce üzülüyor bian önce adet olsam diye bakıyordum bende iki gün sonra tekrarlim bari çok sağol cnm ya

evet cok üzülüyor hemde. insallah yükselir daha senin. bende testlerim hep negatif ama adet de olmadim bir an önce olayim diye bekliyorum bende

aminnn canim. götürememki. doktora hastaneye kesinlikle götüremem. herseyi ben tek basima yapiyorum. doktorlara ben gidince soruyorum ne yapayim diye bazilari bir tavsiye verirse deniyorum evde ama faydasi yok kendisi istemeli kendisi gitmeli ama farkinda degilki yada beni böyle ezerek kendi egosunu tatmin ediyor ne bileyim. fazla kiskanclik yapiyor öyle ama kimi zaman 1-2 hafta hic arayip sormuyor hic yazmiyorda. bende neden aramadin deyince ben sana güveniyorum diyor. e madem güveniyorsun o zaman neden cok zaman farkli davraniyorsun her yaptigima kiziyorsun beni evden cikartmiyorsun ?

Çok faydalı bir paylaşım oldu canım teşekkür ederiz

Canım yazdım hepsini ama hesapla butonunu bulamadım

Canım benim yeğenim eside öyleydi goturemedi kendi bı psikolaga gitmiş durumu anlatmis ona bir ilaç vermiş gizli gizli içir kendi gelir demiş oda aynen öyle yaptı adam kuzu kuzu gitti ilaca başladı doktor eskiden ağlıyordu böyle hayatmi olur ne bu bosanacagim ölmek istiyorum diyordu şimdi ilaca başladı kocam çok değişti çok seviyorum onsuz olamam o gitti sanki yerine baskasi geldi diyor yani dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…