- 27 Ağustos 2015
- 271
- -66
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.521
Canım bu ne diyor hiç bişey anlamadımaminnn canim. götürememki. doktora hastaneye kesinlikle götüremem. herseyi ben tek basima yapiyorum. doktorlara ben gidince soruyorum ne yapayim diye bazilari bir tavsiye verirse deniyorum evde ama faydasi yok kendisi istemeli kendisi gitmeli ama farkinda degilkiyada beni böyle ezerek kendi egosunu tatmin ediyor ne bileyim. fazla kiskanclik yapiyor öyle ama kimi zaman 1-2 hafta hic arayip sormuyor hic yazmiyorda. bende neden aramadin deyince ben sana güveniyorum diyor. e madem güveniyorsun o zaman neden cok zaman farkli davraniyorsun her yaptigima kiziyorsun beni evden cikartmiyorsun ?
Cnm ben hiç bişey anlamadım ki oruçtan mi nedir kafam basmıyor ne dediğini anlayamadım varmı yokmu hiç anlayamadimDirekt altında yazıyor zaten hesapla gibi bir butona basmak gerekmiyor canım
rica ederim canim daha öncede bu sayfada paylasmistim birisi daha sormustu ama cok geri sayfalarda kaldiÇok faydalı bir paylaşım oldu canım teşekkür ederiz
Altında iki değer yazıyor benim 10 gün olarak hesapladım 8 ve 2 arası çıktı meselaCnm ben hiç bişey anlamadım ki oruçtan mi nedir kafam basmıyor ne dediğini anlayamadım varmı yokmu hiç anlayamadim
canim butona basmana gerek yok sen yazarken zaten o renkli kutu varya onun altinda rakamlar degisiyor otomatik görünüyor ben yapip isaretleyip koyayim fotografini tekrar burayaCanım yazdım hepsini ama hesapla butonunu bulamadım
ne güzel. ama benim esim evde durmuyorki hep disarida. is dolayisiyla zaten uzakta oluyor yanima geldigindede evde durmuyor icirememki öyle. hem korkarim bi yakalarsa cok kötü olur cok uyanik herseyi hemen farkediyor. eve geldiginde ilk önce bütün evi dolasip inceliyor kontrol ediyor herseyi dolaplarin iclerini bile. ne ariyorsa anlamadim artikCanım benim yeğenim eside öyleydi goturemedi kendi bı psikolaga gitmiş durumu anlatmis ona bir ilaç vermiş gizli gizli içir kendi gelir demiş oda aynen öyle yaptı adam kuzu kuzu gitti ilaca başladı doktor eskiden ağlıyordu böyle hayatmi olur ne bu bosanacagim ölmek istiyorum diyordu şimdi ilaca başladı kocam çok değişti çok seviyorum onsuz olamam o gitti sanki yerine baskasi geldi diyor yani dusun
canim bende anlamiyorum sadece alttaki rakama bakacaksin sonuc mesela 3-5 arasiysa daha igne etkisi gecmemis ama sonuc 1-3 aradiysa igne etkisi gecmis gebelik tesi yaptiginda daha güvenimir gercek sonuc verecek anlamindaCanım bu ne diyor hiç bişey anlamadımTürkçe çeviri yaptim ama yok anlamadım sanırım oruçtan kafa basmadi
Buldum cnm şükür sonucu 0 gösteriyor cnmcanim butona basmana gerek yok sen yazarken zaten o renkli kutu varya onun altinda rakamlar degisiyor otomatik görünüyor ben yapip isaretleyip koyayim fotografini tekrar buraya
Oda çok korkuyordu ama çaya koy demiş doktor oda çayın üst demligine koymuş az yapmış çayı hiç farketmedi dedi aylar sonra iyileşince demiş oda iyi yapmışsın demişne güzel. ama benim esim evde durmuyorki hep disarida. is dolayisiyla zaten uzakta oluyor yanima geldigindede evde durmuyor icirememki öyle. hem korkarim bi yakalarsa cok kötü olur cok uyanik herseyi hemen farkediyor. eve geldiginde ilk önce bütün evi dolasip inceliyor kontrol ediyor herseyi dolaplarin iclerini bile. ne ariyorsa anlamadim artik
Benim 8 ve 2 geçmemiş mi oluyor sence canımcanim bende anlamiyorum sadece alttaki rakama bakacaksin sonuc mesela 3-5 arasiysa daha igne etkisi gecmemis ama sonuc 1-3 aradiysa igne etkisi gecmis gebelik tesi yaptiginda daha güvenimir gercek sonuc verecek anlaminda
tek 1 rakam göstermiyor hep 2 rakam gösteriyor o aralikta 3-0 arasi meselaBuldum su
Buldum cnm şükür sonucu 0 gösteriyor cnm
fotografi eklemeyi unutmusumcanim bak ben kendim icin yaptim. altta kirmizi altini cizgim 1-0 arasi yaziyor yani 5 in altinda. benim gebelin testinde ikinci cizgi ciksaydi bu igneden degil bebekten anlaminda olacakti
ne güzel. zaten ben saklayamazdim sonra dogruyu söylerdim vicdanim cok rahatsiz olur esimden birseyi gizlersem duramam. saka olsun diye bazen birsey demiyorum ama en fazla 10 saniye dayanabiliyorum sonra hemen dogruyu söylüyorum :))Oda çok korkuyordu ama çaya koy demiş doktor oda çayın üst demligine koymuş az yapmış çayı hiç farketmedi dedi aylar sonra iyileşince demiş oda iyi yapmışsın demiş
fotografi eklemeyi unutmusum
8-2 arasiy yani daha 5 in üzerinde en yüksek sayi. gebelik testinde ikinci cizgi cikarsa daha 100 de 100 garanti degil demek. 5 in altina düsmesini beklemeliyiz tam emin olmak icin.Benim 8 ve 2 geçmemiş mi oluyor sence canım
Bende aynıyım cnm bişey saklayamam oda o kadar zor zamanlar yaşadıki en son çare bu yolu denedi düşün yani akrabamizin çocuğu vardı 13 yaşında o halı yikiyormus çocuk camda kıza bıçak çekmiş aranızda bişey var diye o derecene güzel. zaten ben saklayamazdim sonra dogruyu söylerdim vicdanim cok rahatsiz olur esimden birseyi gizlersem duramam. saka olsun diye bazen birsey demiyorum ama en fazla 10 saniye dayanabiliyorum sonra hemen dogruyu söylüyorum :))
benim esim herzaman yanimda degil devamli icirememki. ayda belki en fazla 3-4 defa icirebiliyorum sonra uzaga gittiginde yilda toplaminda 2-3 defa böyle zaman denk getirebilirim. onunda faydasi olmaz. gercek bir hoca bulabilsem gidip baktiracagim neden böyle davraniyor eviyle daha cok ilgilenmesi icin bir dua birsey varsa yaptiracagim ama yok herkez dolandirici düzgün gercek birisi yokkiOda çok korkuyordu ama çaya koy demiş doktor oda çayın üst demligine koymuş az yapmış çayı hiç farketmedi dedi aylar sonra iyileşince demiş oda iyi yapmışsın demiş
evet gercekten normal degil benimkide o derece. kücücük cocugu yada dedem yasindaki insandan kiskaniyor beni. üstelik birde akrabamiz yani benim aklimi. ucundan bile gecmeyecek düsünceleri varBende aynıyım cnm bişey saklayamam oda o kadar zor zamanlar yaşadıki en son çare bu yolu denedi düşün yani akrabamizin çocuğu vardı 13 yaşında o halı yikiyormus çocuk camda kıza bıçak çekmiş aranızda bişey var diye o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?