Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu ne diyor hiç bişey anlamadım Türkçe çeviri yaptim ama yok anlamadım sanırım oruçtan kafa basmadi

ne güzel. ama benim esim evde durmuyorki hep disarida. is dolayisiyla zaten uzakta oluyor yanima geldigindede evde durmuyor icirememki öyle. hem korkarim bi yakalarsa cok kötü olur cok uyanik herseyi hemen farkediyor. eve geldiginde ilk önce bütün evi dolasip inceliyor kontrol ediyor herseyi dolaplarin iclerini bile. ne ariyorsa anlamadim artik

Canım bu ne diyor hiç bişey anlamadım Türkçe çeviri yaptim ama yok anlamadım sanırım oruçtan kafa basmadi
canim bende anlamiyorum sadece alttaki rakama bakacaksin sonuc mesela 3-5 arasiysa daha igne etkisi gecmemis ama sonuc 1-3 aradiysa igne etkisi gecmis gebelik tesi yaptiginda daha güvenimir gercek sonuc verecek anlaminda

Oda çok korkuyordu ama çaya koy demiş doktor oda çayın üst demligine koymuş az yapmış çayı hiç farketmedi dedi aylar sonra iyileşince demiş oda iyi yapmışsın demiş

canim bak ben kendim icin yaptim. altta kirmizi altini cizgim 1-0 arasi yaziyor yani 5 in altinda. benim gebelin testinde ikinci cizgi ciksaydi bu igneden degil bebekten anlaminda olacakti

canim bak ben kendim icin yaptim. altta kirmizi altini cizgim 1-0 arasi yaziyor yani 5 in altinda. benim gebelin testinde ikinci cizgi ciksaydi bu igneden degil bebekten anlaminda olacakti
fotografi eklemeyi unutmusum

Eklentiler

• 8C2A90DD-02C6-4493-8A05-9CBFBCCAC5D9.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 24
Oda çok korkuyordu ama çaya koy demiş doktor oda çayın üst demligine koymuş az yapmış çayı hiç farketmedi dedi aylar sonra iyileşince demiş oda iyi yapmışsın demiş
ne güzel. zaten ben saklayamazdim sonra dogruyu söylerdim vicdanim cok rahatsiz olur esimden birseyi gizlersem duramam. saka olsun diye bazen birsey demiyorum ama en fazla 10 saniye dayanabiliyorum sonra hemen dogruyu söylüyorum :))

Benim 8 ve 2 geçmemiş mi oluyor sence canım
8-2 arasiy yani daha 5 in üzerinde en yüksek sayi. gebelik testinde ikinci cizgi cikarsa daha 100 de 100 garanti degil demek. 5 in altina düsmesini beklemeliyiz tam emin olmak icin.

ama insan öncesindende tahmin edebiliyor mesela benkm degerim 8-2 arasiysa ama gebelik testinde cizgi baya cok koyu cikiyorsa yinede dogru olma ihtimali cok yüksek cünkü normal gebelik testleri 50 lik oluyor genelde. eger 50 likte en az kontrol cizgisink. yarisi kadar kalinliginda cikiyorsa t cizgisi 20-25 var anlaminda gibi oluyor ama bu hesaplamada 8-2 arasi diyor yani daha tam garanti degil ama cok büyük ihtimalle dogru. böyle tahmin yürütebiliyor insan

ne güzel. zaten ben saklayamazdim sonra dogruyu söylerdim vicdanim cok rahatsiz olur esimden birseyi gizlersem duramam. saka olsun diye bazen birsey demiyorum ama en fazla 10 saniye dayanabiliyorum sonra hemen dogruyu söylüyorum :))
Bende aynıyım cnm bişey saklayamam oda o kadar zor zamanlar yaşadıki en son çare bu yolu denedi düşün yani akrabamizin çocuğu vardı 13 yaşında o halı yikiyormus çocuk camda kıza bıçak çekmiş aranızda bişey var diye o derece

benim esim herzaman yanimda degil devamli icirememki. ayda belki en fazla 3-4 defa icirebiliyorum sonra uzaga gittiginde yilda toplaminda 2-3 defa böyle zaman denk getirebilirim. onunda faydasi olmaz. gercek bir hoca bulabilsem gidip baktiracagim neden böyle davraniyor eviyle daha cok ilgilenmesi icin bir dua birsey varsa yaptiracagim ama yok herkez dolandirici düzgün gercek birisi yokki

evet gercekten normal degil benimkide o derece. kücücük cocugu yada dedem yasindaki insandan kiskaniyor beni. üstelik birde akrabamiz yani benim aklimi. ucundan bile gecmeyecek düsünceleri var

ben esimden hicbirsey saklamam ama o benden herseyi saklar hicbirsey söylemez benide kendisi gibi saniyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…