Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen cnm ama sana bir zikir söyleyeyim onu çek bol bol benim bir arkadaş yapmıştı kocası önce seni yılan gibi görüyorum diyormuş bu zikiri çekmiş onada hoca demiş şimdi yağ bal gibiler bazen eşim sinirlenince hemen çekerim 5 dakka sonra biseyi kalmaz Ya Vedud Allah'ın ismi cekebildigin kadar çek her 100.sayıda Allah'ım eşimin kalbine benim askımi ver de

İşte bide sampuanina sirke koy cnm onla yıkansin anlamaz bile çok az koy fazla kokmasin onuda komşum yaptı güzel sonuçlar aldı büyü var demişler düzeldi sonra şimdi iyiler

allah razi olsun canim bunu hemen yaziyorum bir yere. yapicam bunu

Aaa ona hiç bakmadım cnm çok oldu vurulali attım da
canim hangi igneden vuruldun ? ovitrelle se hepsinde ayni oluyor yani hepsi 6500 choriomon 5 000 lik var 2 tane yaparsan 10 000 yazmalisin ben kendim bunlari denedigim icin sadece bunu biliyorum.
sen neden 250 yazdin ? galiba üzerinde yaziyordu aklinda öyle kalmis bendede öyleydi cünkü bende 250 zannediyordum sonra arastirdim 6500 müs canim

İşte bide sampuanina sirke koy cnm onla yıkansin anlamaz bile çok az koy fazla kokmasin onuda komşum yaptı güzel sonuçlar aldı büyü var demişler düzeldi sonra şimdi iyiler
hmm sirke büyüyü cözüyor yani ? bunu yapmakta zor cünkü esim sabunla yikaniyor. cok zor ya gercekten. gercek bir hoca bulabilsem gidip dualar filan yazdiracagim ben üzerimde tasiyayim yada evimize koyayim veya tek seferlil yedirmek gibi olabilir anca. böyle devamli islerde cok zor yapilmaz onda.

Cnm üstünde 250 yazıyordu attım içine falan da bakmadım hiç zaten bir yumurta vardı şimdi programa 6500 yazdım 2 0 arası diyor

allah razi olsun bana birsürü faydali bilgi verdin ben yapabildiklerimi yapacagim hic olmadi o zukri söylerim onu herzaman yapabilirim. belkide esimin daha cok eviyle benimle ilgilenmesine vesile olacaksin allahda senin yuvanin mutlulugubi daim etsin ve saglikli evlatlarla taclandirsin insallah canim

Doğru mantık yürüttün canım zaten şuan evimde değilim test yapamıyorum bir kere çarşamba günü yaptım. Pazar ya da pazartesi erken gebelik testi yapacağım o zaman kesin belli olur heralde

Elbiselerini falan sirkeyle yıka evin her tarafını sirkeyle sil sirke büyü bozuyormus yok cnm böyle gerçek bir hoca hepsi paragöz olmuş

Ama sen kendini neden bukar ikinci planda bırakıyorsun esin hep disarda ve senden şüpheleniyor valla öle bir dünya yok ha kiskaniyorsada senide evde yanlız bırakmayacak genç kadınsın sen ya gez toz yap alisverisini kendine deger vermezsen baskasi hic deger vermez sana bunu unutma .bide canım eşinin yaşından dolayı başka çocuğu varmi onada bence sperm testi yaptırın sorun sende olmaya bilir

Doğru mantık yürüttün canım zaten şuan evimde değilim test yapamıyorum bir kere çarşamba günü yaptım. Pazar ya da pazartesi erken gebelik testi yapacağım o zaman kesin belli olur heralde
artik yillardir düsüne düsüne insan böyle kendini umutlandirmak icin yollar buluyor iste.
ben kimyasal gecirdigimde erken gebelik tedtide normal gebelin testide yapmistim sanki normal gebelin testleri daha güvenilir. daha koyu cikiyor erken gebelik tedti cok silik cikiyor görmekte daha cok zorlaniyorsun sanki hem cok pahali. sen bilirsin yinede hangi testten yaparsan yap allah sana insallah kopkoyu iki cizgi görmeyi nasip etsin

Elbiselerini falan sirkeyle yıka evin her tarafını sirkeyle sil sirke büyü bozuyormus yok cnm böyle gerçek bir hoca hepsi paragöz olmuş
evet canim o yüzden iste güvenmiyorum cünkü gercek hoca allah rizasi icin yardim eder ve yardim ettigi kisininde durumuna göre gönlünden ne hediye kopuyorsa onu verir ama öyle biri yok. dedigini uygulayscagim camasir makinasina biraz sirke katarin ilaci koydugum yere evide öyle sirkeli suyla silerim kendimizde öyle yikanmaya calisiriz. daha olmadi esimi ben yikadigimda 1 defa yanlislikla biraz benim sampuanimdan dökerim kafasina :)

Amin canım Allah senden de razı olsun bildiklerimizi paylasmazsak bilmenin ne anlamı var inşallah vesile olurum cnm bide çok sinirlenince ya Vedud ya Vedud ağzını bagla dilini tut de üst üste sonra üfle sakinlesiyor benim eşim çok sınırlı anında sinirlenir çok yaparım ben bu zikri hemen sakinlesir

Amin hepimize nasip etsin adetim daha geçmediği için erken gebelik testini düşündüm aslında eve bi gideyim bakarım artık

canim gec döllenme olsa ne kadar sonra oluyor kac gün gibi mesela ? bende artik olamaz diye düsünüyorum cünkü cok fazla uzadi ve silik cizgi bile yok
Canm bu gec dillenme konusunda pek bilgim yok sadece duymuslugum okumuslugum var sende arastirabilirsin adet donemi duzensiz olan kisilerde yumurta geç çatlarınınsan oluyormuş genelde araştır istersen

annemde ayni senin dedigin sözleri diyor kendine deger verki baskasida versin diye. yapamiyorumki yapim böyle hep önce baskalarini düsünüyorum.
esimin ilk evliliginden cocuklar var canim. saglikli saglam esim. doktora götüremiyorum test icin. ben evden götürmüstüm kendim dr bakmisti öyle sorun yok demisti. cok oldu. esim alkol ve sigara iciyor spor yapmiyor onlar kötü ama eve geldiginde ben birsürü cesit saglikli cok güzel yemekler yapiyorum. hem mutlu olsun hem faydasi olsun diye. allahim ne zaman nasip ettiyse o zaman verir insallah. bir an önce adet olsamda yeni yumurtalari büyütebilsek esim yine sehir disina cikmadan

Bak o olur yada duş jeli kullanıyorsa ona koy olamadı o yikanmadan sirkeye Ban sabunu anlamaz kurursa sabun bulaşık makinasına herşeye kullan canm hiç bir şey yapmazsan bile evde bulundur yapan faydasını gördü inşallah sende görürsün cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…