- 27 Ağustos 2015
- 271
- -66
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.541
Aynen cnm ama sana bir zikir söyleyeyim onu çek bol bol benim bir arkadaş yapmıştı kocası önce seni yılan gibi görüyorum diyormuş bu zikiri çekmiş onada hoca demiş şimdi yağ bal gibiler bazen eşim sinirlenince hemen çekerim 5 dakka sonra biseyi kalmaz Ya Vedud Allah'ın ismi cekebildigin kadar çek her 100.sayıda Allah'ım eşimin kalbine benim askımi ver debenim esim herzaman yanimda degil devamli icirememki. ayda belki en fazla 3-4 defa icirebiliyorum sonra uzaga gittiginde yilda toplaminda 2-3 defa böyle zaman denk getirebilirim. onunda faydasi olmaz. gercek bir hoca bulabilsem gidip baktiracagim neden böyle davraniyor eviyle daha cok ilgilenmesi icin bir dua birsey varsa yaptiracagim ama yok herkez dolandirici düzgün gercek birisi yokki
Aaa ona hiç bakmadım cnm çok oldu vurulali attım dacanim sen 250 yapmissin ovitrelle yaptiysan 6500 olacak o kartonun üzerinde yazan degil kagitta yaziyor icinde "IE" olarak yani ovitrelle de 6500 IE yaziyor zaten 250 lik olmaz genelde böyle 5-6 bin oluyor en düsügü
İşte bide sampuanina sirke koy cnm onla yıkansin anlamaz bile çok az koy fazla kokmasin onuda komşum yaptı güzel sonuçlar aldı büyü var demişler düzeldi sonra şimdi iyilerevet gercekten normal degil benimkide o derece. kücücük cocugu yada dedem yasindaki insandan kiskaniyor beni. üstelik birde akrabamiz yani benim aklimi. ucundan bile gecmeyecek düsünceleri var
ben esimden hicbirsey saklamam ama o benden herseyi saklar hicbirsey söylemezbenide kendisi gibi saniyor iste
allah razi olsun canim bunu hemen yaziyorum bir yere. yapicam bunuAynen cnm ama sana bir zikir söyleyeyim onu çek bol bol benim bir arkadaş yapmıştı kocası önce seni yılan gibi görüyorum diyormuş bu zikiri çekmiş onada hoca demiş şimdi yağ bal gibiler bazen eşim sinirlenince hemen çekerim 5 dakka sonra biseyi kalmaz Ya Vedud Allah'ın ismi cekebildigin kadar çek her 100.sayıda Allah'ım eşimin kalbine benim askımi ver de
canim hangi igneden vuruldun ? ovitrelle se hepsinde ayni oluyor yani hepsi 6500 choriomon 5 000 lik var 2 tane yaparsan 10 000 yazmalisin ben kendim bunlari denedigim icin sadece bunu biliyorum.Aaa ona hiç bakmadım cnm çok oldu vurulali attım da
hmm sirke büyüyü cözüyor yani ? bunu yapmakta zor cünkü esim sabunla yikaniyor. cok zor ya gercekten. gercek bir hoca bulabilsem gidip dualar filan yazdiracagim ben üzerimde tasiyayim yada evimize koyayim veya tek seferlil yedirmek gibi olabilir anca. böyle devamli islerde cok zor yapilmaz onda.İşte bide sampuanina sirke koy cnm onla yıkansin anlamaz bile çok az koy fazla kokmasin onuda komşum yaptı güzel sonuçlar aldı büyü var demişler düzeldi sonra şimdi iyiler
Cnm üstünde 250 yazıyordu attım içine falan da bakmadım hiç zaten bir yumurta vardı şimdi programa 6500 yazdım 2 0 arası diyorcanim hangi igneden vuruldun ? ovitrelle se hepsinde ayni oluyor yani hepsi 6500 choriomon 5 000 lik var 2 tane yaparsan 10 000 yazmalisin ben kendim bunlari denedigim icin sadece bunu biliyorum.
sen neden 250 yazdin ? galiba üzerinde yaziyordu aklinda öyle kalmis bendede öyleydi cünkü bende 250 zannediyordum sonra arastirdim 6500 müs canim
allah razi olsun bana birsürü faydali bilgi verdin ben yapabildiklerimi yapacagim hic olmadi o zukri söylerim onu herzaman yapabilirim. belkide esimin daha cok eviyle benimle ilgilenmesine vesile olacaksin allahda senin yuvanin mutlulugubi daim etsin ve saglikli evlatlarla taclandirsin insallah canimİşte bide sampuanina sirke koy cnm onla yıkansin anlamaz bile çok az koy fazla kokmasin onuda komşum yaptı güzel sonuçlar aldı büyü var demişler düzeldi sonra şimdi iyiler
Doğru mantık yürüttün canım zaten şuan evimde değilim test yapamıyorum bir kere çarşamba günü yaptım. Pazar ya da pazartesi erken gebelik testi yapacağım o zaman kesin belli olur heralde8-2 arasiy yani daha 5 in üzerinde en yüksek sayi. gebelik testinde ikinci cizgi cikarsa daha 100 de 100 garanti degil demek. 5 in altina düsmesini beklemeliyiz tam emin olmak icin.
ama insan öncesindende tahmin edebiliyor mesela benkm degerim 8-2 arasiysa ama gebelik testinde cizgi baya cok koyu cikiyorsa yinede dogru olma ihtimali cok yüksek cünkü normal gebelik testleri 50 lik oluyor genelde. eger 50 likte en az kontrol cizgisink. yarisi kadar kalinliginda cikiyorsa t cizgisi 20-25 var anlaminda gibi oluyor ama bu hesaplamada 8-2 arasi diyor yani daha tam garanti degil ama cok büyük ihtimalle dogru. böyle tahmin yürütebiliyor insan
evet o dogru dur yani 5 in altinda cikiyor en yüksel sayi. gebelik testinde ikinci vizgi silik cikarsa gebelin olma ihtimalin cok yüksekCnm üstünde 250 yazıyordu attım içine falan da bakmadım hiç zaten bir yumurta vardı şimdi programa 6500 yazdım 2 0 arası diyor
Elbiselerini falan sirkeyle yıka evin her tarafını sirkeyle sil sirke büyü bozuyormus yok cnm böyle gerçek bir hoca hepsi paragöz olmuşhmm sirke büyüyü cözüyor yani ? bunu yapmakta zor cünkü esim sabunla yikaniyor. cok zor ya gercekten. gercek bir hoca bulabilsem gidip dualar filan yazdiracagim ben üzerimde tasiyayim yada evimize koyayim veya tek seferlil yedirmek gibi olabilir anca. böyle devamli islerde cok zor yapilmaz onda.
Ama sen kendini neden bukar ikinci planda bırakıyorsun esin hep disarda ve senden şüpheleniyor valla öle bir dünya yok ha kiskaniyorsada senide evde yanlız bırakmayacak genç kadınsın sen ya gez toz yap alisverisini kendine deger vermezsen baskasi hic deger vermez sana bunu unutma .bide canım eşinin yaşından dolayı başka çocuğu varmi onada bence sperm testi yaptırın sorun sende olmaya bilirdoktora sorayim gittigimde zaten en gec adet baslayinca gidecegim. o bitkisel karisimlari ve igneleri sorayim o zaman önce doktora tesekkür ederim ben düsünmemistim.
:) bencede benden baskasi cekmezdi bunu.
48 yasinda canim esim.
benim düsüncem kendisi yalan söylüyor güvenilir degil. zaten birsürü yalanini ve beni cok üzen olaylari yakaladim hissediyorumda görüyorumda. herseye ragmen kabul ediyorum onu affediyorum her defasinda ama yine ayni yine ayni. o yüzden benide kendisi gibi saniyor baska erkeklerle görüsüyorum saniyor. sürekli kontrol ediyor agzimi aramak icin olmayan birseyi varmis gibi gösteriyor sanki beni takip ediyormus gibi hissettiriyor capraz sorguya aliyor. ben herzaman dogruyu söyledigim icinde sasiriyor sonra ama yine güvensizlik yine aynisi. bir yanlisim olmus olsa ondan sonra böyle bir süphe olussa yine anlarim ama ben birtek onu tanidim birtek onu bildim cevremde hic arkadasimda kalmadi herkezi uzaklastirdi benden. yani normal degil davranislari ama olsun yinede cok seviyorum ben onu herseye ragmen esim. insallah hersey güzel olacak. oglumuz bize sans getirecek insallah
artik yillardir düsüne düsüne insan böyle kendini umutlandirmak icin yollar buluyor iste.Doğru mantık yürüttün canım zaten şuan evimde değilim test yapamıyorum bir kere çarşamba günü yaptım. Pazar ya da pazartesi erken gebelik testi yapacağım o zaman kesin belli olur heralde
evet canim o yüzden iste güvenmiyorum cünkü gercek hoca allah rizasi icin yardim eder ve yardim ettigi kisininde durumuna göre gönlünden ne hediye kopuyorsa onu verir ama öyle biri yok. dedigini uygulayscagim camasir makinasina biraz sirke katarin ilaci koydugum yere evide öyle sirkeli suyla silerim kendimizde öyle yikanmaya calisiriz. daha olmadi esimi ben yikadigimda 1 defa yanlislikla biraz benim sampuanimdan dökerim kafasina :)Elbiselerini falan sirkeyle yıka evin her tarafını sirkeyle sil sirke büyü bozuyormus yok cnm böyle gerçek bir hoca hepsi paragöz olmuş
Amin canım Allah senden de razı olsun bildiklerimizi paylasmazsak bilmenin ne anlamı var inşallah vesile olurum cnm bide çok sinirlenince ya Vedud ya Vedud ağzını bagla dilini tut de üst üste sonra üfle sakinlesiyor benim eşim çok sınırlı anında sinirlenir çok yaparım ben bu zikri hemen sakinlesirallah razi olsun bana birsürü faydali bilgi verdin ben yapabildiklerimi yapacagim hic olmadi o zukri söylerim onu herzaman yapabilirim. belkide esimin daha cok eviyle benimle ilgilenmesine vesile olacaksin allahda senin yuvanin mutlulugubi daim etsin ve saglikli evlatlarla taclandirsin insallah canim
Amin hepimize nasip etsinartik yillardir düsüne düsüne insan böyle kendini umutlandirmak icin yollar buluyor iste.
ben kimyasal gecirdigimde erken gebelik tedtide normal gebelin testide yapmistim sanki normal gebelin testleri daha güvenilir. daha koyu cikiyor erken gebelik tedti cok silik cikiyor görmekte daha cok zorlaniyorsun sanki hem cok pahali. sen bilirsin yinede hangi testten yaparsan yap allah sana insallah kopkoyu iki cizgi görmeyi nasip etsin❤
Canm bu gec dillenme konusunda pek bilgim yok sadece duymuslugum okumuslugum var sende arastirabilirsin adet donemi duzensiz olan kisilerde yumurta geç çatlarınınsan oluyormuş genelde araştır istersencanim gec döllenme olsa ne kadar sonra oluyor kac gün gibi mesela ? bende artik olamaz diye düsünüyorum cünkü cok fazla uzadi ve silik cizgi bile yok
annemde ayni senin dedigin sözleri diyor kendine deger verki baskasida versin diye. yapamiyorumki yapim böyle hep önce baskalarini düsünüyorum.Ama sen kendini neden bukar ikinci planda bırakıyorsun esin hep disarda ve senden şüpheleniyor valla öle bir dünya yok ha kiskaniyorsada senide evde yanlız bırakmayacak genç kadınsın sen ya gez toz yap alisverisini kendine deger vermezsen baskasi hic deger vermez sana bunu unutma .bide canım eşinin yaşından dolayı başka çocuğu varmi onada bence sperm testi yaptırın sorun sende olmaya bilir
Bak o olur yada duş jeli kullanıyorsa ona koy olamadı o yikanmadan sirkeye Ban sabunu anlamaz kurursa sabun bulaşık makinasına herşeye kullan canm hiç bir şey yapmazsan bile evde bulundur yapan faydasını gördü inşallah sende görürsün cnmevet canim o yüzden iste güvenmiyorum cünkü gercek hoca allah rizasi icin yardim eder ve yardim ettigi kisininde durumuna göre gönlünden ne hediye kopuyorsa onu verir ama öyle biri yok. dedigini uygulayscagim camasir makinasina biraz sirke katarin ilaci koydugum yere evide öyle sirkeli suyla silerim kendimizde öyle yikanmaya calisiriz. daha olmadi esimi ben yikadigimda 1 defa yanlislikla biraz benim sampuanimdan dökerim kafasina :)
amin canim tamam bizede haber ver insallah müjde verirsin bizeAmin hepimize nasip etsinadetim daha geçmediği için erken gebelik testini düşündüm aslında eve bi gideyim bakarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?