Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm bu gec dillenme konusunda pek bilgim yok sadece duymuslugum okumuslugum var sende arastirabilirsin adet donemi duzensiz olan kisilerde yumurta geç çatlarınınsan oluyormuş genelde araştır istersen
evet canim ama o iste kendiliginden olursa gec döllenme olabilir diye düsünüyorum. beimde adet düzensiz ama sürekli kontrol edildigi icin yumurta hangi aralikta catladi belli. o yüzden gec döllenme ihtimalini pek bulmuyorum bende. birde yerlesme ne kadar erken olursa o kadar iyiymis onu okumustum bir sayfada. yumurta döllendikten sonra yerlesme 7 gün icinde olursa daha iyiymis 7 günü gecerse tutunamama ihtimali ve kimyasal gebelik olma ihtimali daha yüksekmis. benim kimyasalda öyle oldu ikinci silik cizgi cok fazla gec cikmisti ve tutunamadi. ne kadar erken o kadar iyi

amin canim eve sabunu daldirip cikartabilirim denerim. esim cok fazla uyanik herseyi farkediyor hemen. herseyi anliyor gözleri fildir fildir dönüyor. insallah allahim vesile edecekse fsrkettirmesin ona sonucta iyiligimiz icin ugrasiyorum kötü birsey degil

cok güzel insallah bizdede faydasi olur. acaba esim disarsayken ben bu zikri yapsam esim eve gelirmi evde dururmu daha cok. denicem bakalim hepsini

Cnm sirke şifa bile kötülüğe birşey yapmıyorsun sonuçta anlarsa saçın dökülmesin diye de espiriye vur

cok güzel insallah bizdede faydasi olur. acaba esim disarsayken ben bu zikri yapsam esim eve gelirmi evde dururmu daha cok. denicem bakalim hepsini
Canım valla söyle diyim sana o dediğim arkadaş aynı evdeydiler ama ayrı oldalarda kalıyorlardı birbirlerini gormuyorlardi adam gözüme gozukme yılan gibi görünüyorsun bana demiş aylarca çektiler bir yıldan fazla bile en son hoca bu zikri söylemişti arkadaşım evde de durmazdi o yüzden ama yine çekiyordu sonra kaç gün aramadı aradım nerdesin iyimisin diye balayindayim kızım dedi sastim kaldım eşi yüzük almış balayı yapalım yillar sonra demiş almış tatile gitmişler sastm kaldım şimdi iyiler çok şükür ama o çekiyorum sürekli diyor birakmadm diyor görsen sanki yeni evliler inşallah sana da aynısı olur canım rabbim kimseyi yuvasiyla imtihan etmesin

masallah ne güzel. bizde esim eve geliyor yemek yiyor alkol alkiyor benimle birlikte oluyor dus yapiyor sonra cikiyor gidiyor yine. sabaha karsi geliyor yatiyor cok zaman hic gelmiyor.

tamam sacinin dökülmesine cok takik zaten :) bana kalsin olabildigi kadar cirkin olsun daha iyi en azindan sadece bana kalir :) baska kadinlara gitmez begenmezler onu.
Oda güzel bende öyle düşünüyorum eşim giyinirken çok yakissa olmadı çok kötü oldu çıkar derim bazen anlar cikarmak istemez zorla cikaririm çirkin ol kimse bakmasın isterim

Sen bi silkelen bence eşine de bulunmaz hint kumaşıymış gibi davranma yapmak zorunda olduğunu bilmesi gerek 48 yaşındaki insan bunu anlamadıysa normal yoldan sen bunu bastıra bastıra anlat.esin evi gelince geziyor araştırıyorsa seni evde bukadar yanlız bırakıcam birakiyorsada hicbir söz söylemeye hakkı yok sen çok kendini ona muhtaçmışsın gibi göstermişsin bence bunu yapma gerekirse giderse gitsin o su yaştan sonra sen gibisini bulamaz değerini bil ne güzel anneciginde arkandadır eminim

masallah ne güzel. bizde esim eve geliyor yemek yiyor alkol alkiyor benimle birlikte oluyor dus yapiyor sonra cikiyor gidiyor yine. sabaha karsi geliyor yatiyor cok zaman hic gelmiyor.
Seninkinin birazda alkol problemi var cnm ondan da olabilir huzursuzlugunuz biraktirma şansın yokmu çok dua et cnm bol bol Allah onu o illetten kurtarsın yuvaniza huzur versin inşallah

Oda güzel bende öyle düşünüyorum eşim giyinirken çok yakissa olmadı çok kötü oldu çıkar derim bazen anlar cikarmak istemez zorla cikaririm çirkin ol kimse bakmasın isterim
benimki beni dinlemezki. bana cok sükür öyle beni kötü görüdügünü falan söylemiyor. güzel sözde söylemiyor. ama cevremdeki herkez benim cok güzel oldugumu söylüyor. o gittigi kadinlar cok cirkin igrenc insanlar nasil yapabiliyor anlamiyorum sonra ben igreniyorum ondan birkac gün. huyu böyle piskolojisi bozuk o yüzden sürekli baska kadinlarda ama elimden gelen birsey yok o zikri söylicem.

Cnm ne dersek diyelim çok seviyor ondan galiba adam da ne din kalmış ne iman sapığın pisliğin teki ama yine vazgeciremiyoruz seviyorum diyor başka birşey demiyor ne yaptiysak duzeltemedik ikisinide bıraktık kendi haline sevgi mi yoksa bağlılık mi bilemedim

Nebileyim bu bayanın iyi niyetini çok sevdim ama eşine taviz vermesini bayan olarak ben hazmedemiyorum aynı şehirde olsam gidip silkelicem

Dene canım inşallah imana gelir yola gelir Allah affetsin nerde bir çirkin günah var onu yapıyor inşallah düzelir ama eğer kadınlara gidiyorsa biraz sert ol fazla ilgi sevgi gorterme hop de Allah başa vermesin ama eşime hep söylerim herşeyini kabul ederim ama asla ve asla bir kadına tahammül etmem basarım tekmeyi gözünün yaşına bakmam çünkü bir kere affedince ardı arkası kesilmez çevremde çok örnek var o yüzden ilkinde basarım tekmeyi atarım kapıya

Ay cnm ablam yazmayı unutmuşum anlamin kocasından bahsettim sakin yanlış anlama

kiyamiyorum iste. bazen söylüyorum bu defa sinirleniyor cikiyor gidiyor bende gitmesin diye birsey yapamiyorum. ben ona degil tam tersine o bana muhtac. o kadar calisiyor ama sürekli heryerde borclari oldugunu söylüyor eve hic para getirmez bana ayda bi 5 lira filan verir. evde bise olmayinca kizar. bende söylüyorum sunun fiyati su kadar bununki bu kadar diye inanmiyor bana. mantar cani istemis mantar almistim bir defasinda. bende laf arasinda muhabbetde gecmisti alisveris filan bende dedim bunun kilosu 20 lira diye en ucuzu bunu bulabildim istedigin cinsten dedim o da o kadar olurmu en fazla 5 liradir diyo. benden ilac istiyor git eczaneden al diyor yada baska seyler cok utaniyorum eczanede isterken kendisi almiyor beni gönderiyor. söylüyorum mesela bu istedigin hapin 4 tane 185 lira diye inanmiyor öyle olmaz o 20-30 liraya var en fazla 40 lira diyor. hep ben calisiyorum eve bakiyorum biriktirdiklerimden filan ben idare ediyorum herseyi. yani ben olmasam dagilir bence sokakta kalir kalacak evi bile olmaz belki dicem ama agzi cok iyi laf yapiyor hemen birlikte oldugu kadinlardan birisini kandirir onun evine yerlesir bende esimi seviyorum bosanmak istemiyorum benim icin evlilik ömürlük olur. seviyorumda onu herseye ragmen. birtek onu tanidim onu bildim onu sevdim. daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. ama o farkediyor ben biraz belli edince artik bu defa hemen güzel sözler söylüyo kandiriyor beni. bakalim insallah bir oglumuz olur sonrada bir kizimiz esimde evine baglanir degisir baskalarindan uzak durur ve mutlu oluruz insallah. yoksa daha bilmiyorum ama 2-3 yil daha beklicem bakalim ve cocuk icin denicem. ondan sonra oturup ciddi ciddi konusacagim esimle

Seninkinin birazda alkol problemi var cnm ondan da olabilir huzursuzlugunuz biraktirma şansın yokmu çok dua et cnm bol bol Allah onu o illetten kurtarsın yuvaniza huzur versin inşallah
birakmaz canim neredeyse cocuklugundan beri iciyormus. banada zorla icirmeye kalkti kac defa agzima zorla döktü. biraktiramadim. icip icip dövmez sadece sakadan 1-2 tokat vurur. hazir alkollüyken söyleyeceklerimi söyleyeyim diye derim o da öyle yapar. en kötüsü alkollüyken birliktelik cok kötü iskence yapiyor bana. ama alkollüykende güzel konusur bana güzel sözler söyler sadece alkollüyken. yani her yaptiginin hem cok iyi hemde cok kötü yönleri var

evetde canim aldatmayan erkek yok. gercekten yok. ben farkediyorum hep eslerinden gizli neler yapiyorlar cogu kadin ya farketmiyor yada bilmemezlikten geliyor iste. ben simdiye kadar aldatmayan bir erkek görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…