- 27 Ağustos 2015
- 271
- -66
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.581
Canım bence sen çocuktan önce konuş daha gecnsin çocuğun da olur herseyinde bu kadar ezdirme kendini kalk kendin git de kendin al de seni üzmek istemem ama biraz değişik geldi bana. Bu kadar taviz verme koca kocaligini bilecek annen arkanda bende güzel bir göz dağı hakkediyor duzelirse yola devam duzelmezse yolunu ayirman daha doğru evet sevgi ama unutulur herşey cesaret gerekkiyamiyorum iste. bazen söylüyorum bu defa sinirleniyor cikiyor gidiyor bende gitmesin diye birsey yapamiyorum. ben ona degil tam tersine o bana muhtac. o kadar calisiyor ama sürekli heryerde borclari oldugunu söylüyor eve hic para getirmez bana ayda bi 5 lira filan verir. evde bise olmayinca kizar. bende söylüyorum sunun fiyati su kadar bununki bu kadar diye inanmiyor bana. mantar cani istemis mantar almistim bir defasinda. bende laf arasinda muhabbetde gecmisti alisveris filan bende dedim bunun kilosu 20 lira diye en ucuzu bunu bulabildim istedigin cinsten dedim o da o kadar olurmu en fazla 5 liradir diyo. benden ilac istiyor git eczaneden al diyor yada baska seyler cok utaniyorum eczanede isterken kendisi almiyor beni gönderiyor. söylüyorum mesela bu istedigin hapin 4 tane 185 lira diye inanmiyor öyle olmaz o 20-30 liraya var en fazla 40 lira diyor. hep ben calisiyorum eve bakiyorum biriktirdiklerimden filan ben idare ediyorum herseyi. yani ben olmasam dagilir bence sokakta kalir kalacak evi bile olmaz belki dicem ama agzi cok iyi laf yapiyor hemen birlikte oldugu kadinlardan birisini kandirir onun evine yerlesirbende esimi seviyorum bosanmak istemiyorum benim icin evlilik ömürlük olur. seviyorumda onu herseye ragmen. birtek onu tanidim onu bildim onu sevdim. daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. ama o farkediyor ben biraz belli edince artik bu defa hemen güzel sözler söylüyo kandiriyor beni. bakalim insallah bir oglumuz olur sonrada bir kizimiz esimde evine baglanir degisir baskalarindan uzak durur ve mutlu oluruz insallah. yoksa daha bilmiyorum ama 2-3 yil daha beklicem bakalim ve cocuk icin denicem. ondan sonra oturup ciddi ciddi konusacagim esimle
biz muhabbete daldik sayfalari doldurduk diger arkadaslarimizi unuttuk :)Ay cnm ablam yazmayı unutmuşum anlamin kocasından bahsettim sakin yanlış anlama
Canım sen biraz daha düşün bence seni kırmak üzmek değil niyetim nolur yanlış anlama ama ben bu yaptıklarındn sevgi göremiyorumbirakmaz canim neredeyse cocuklugundan beri iciyormus. banada zorla icirmeye kalkti kac defa agzima zorla döktü. biraktiramadim. icip icip dövmez sadece sakadan 1-2 tokat vurur. hazir alkollüyken söyleyeceklerimi söyleyeyim diye derim o da öyle yapar. en kötüsü alkollüyken birliktelik cok kötü iskence yapiyor bana. ama alkollüykende güzel konusur bana güzel sözler söyler sadece alkollüyken. yani her yaptiginin hem cok iyi hemde cok kötü yönleri var
Valla eşinde ne desen var sevgin nasıl böle baki kalıyor anlamıyorum ama biraz gözünü açsan hani bi kardeşin olarak söyliyorum ben bunu.bide ayda 5 lira bırakıyorsa sen neyle nasıl geciniyorsunbirakmaz canim neredeyse cocuklugundan beri iciyormus. banada zorla icirmeye kalkti kac defa agzima zorla döktü. biraktiramadim. icip icip dövmez sadece sakadan 1-2 tokat vurur. hazir alkollüyken söyleyeceklerimi söyleyeyim diye derim o da öyle yapar. en kötüsü alkollüyken birliktelik cok kötü iskence yapiyor bana. ama alkollüykende güzel konusur bana güzel sözler söyler sadece alkollüyken. yani her yaptiginin hem cok iyi hemde cok kötü yönleri var
annem arkamda zaten ayrilmami istiyor neden cekiyorsun diye kiziyor. herseyi bilmiyor ama bircok seyi kendisi zaten farkediyor. ama esim diye iste katlaniyorum. yuvamiz var evlendik. sonra ne yapacagim ben baska birisini istemem yabanci birini.Canım bence sen çocuktan önce konuş daha gecnsin çocuğun da olur herseyinde bu kadar ezdirme kendini kalk kendin git de kendin al de seni üzmek istemem ama biraz değişik geldi bana. Bu kadar taviz verme koca kocaligini bilecek annen arkanda bende güzel bir göz dağı hakkediyor duzelirse yola devam duzelmezse yolunu ayirman daha doğru evet sevgi ama unutulur herşey cesaret gerek
yok canim yanlis anlamiyorum dogru söylüyorsun bende farkindayim. zaten cok denedik olmadi sonra ben vazgectim esim beni tekrar ikna etti bende kabul ettim ondan slnra bende cok istedim. hem cocugumuz olursa düzelir belki. düzelmesede en azindan benim yanimda bir cocugum olur yine ayrilirim ikimiz yasariz cocugumlaCanım sen biraz daha düşün bence seni kırmak üzmek değil niyetim nolur yanlış anlama ama ben bu yaptıklarındn sevgi göremiyorum
iste canim ailem yardim ediyor annem yardim ediyor ben calisiyorum bulup bulusturup yapiyorum birseyler. benim bir masrafim yok öyle gezip eglenmem sokakta para harcamam uygun fiyata alir evimde yaparim herseyi. helal para olunca bereleti oluyor cok sükür benim kazandigim öyle ama sanki esiminkinde hic bereket yok cünkü geldigi gibi gidiyor hicbirsey göremiyorum ben. beni islerine karistirtmaz zaten.Valla eşinde ne desen var sevgin nasıl böle baki kalıyor anlamıyorum ama biraz gözünü açsan hani bi kardeşin olarak söyliyorum ben bunu.bide ayda 5 lira bırakıyorsa sen neyle nasıl geciniyorsun
Canım herşeyden önce din iman esime hep derim aldatsan yakalarsam sonun bu ama yakalamazsam Allah görüyor hesabın ona derim eşim dinine çok bağlı ben daha demeden bazen ben senden korkmuyorum ben Allah'tan korkuyorum yapsam senden korkuma değil Allah'tan korkuma yapmam der bide eşim hemen hemen herkesten tiskinir öyle de bı huyu var o yüzden inancım var ona ama işte yine erkek milleti benim esimde şehir disinda çalışır ozleyince eve gelir durmaz düşünüyorum bazen bu kadar zahmete girmez yapıyorsa gelmez gider başka yerde ihtiyacını görür uykusuz uykusuz çıkar yola gelirevetde canim aldatmayan erkek yok. gercekten yok. ben farkediyorum hep eslerinden gizli neler yapiyorlar cogu kadin ya farketmiyor yada bilmemezlikten geliyor iste. ben simdiye kadar aldatmayan bir erkek görmedim
canim konu degisimi cok iyi olduHanımlar buda 10 günün testi sizce varmi bi seyler
canım çocuk yuva duzeltmez emin ol buna bir sürü örnek verebilirim sana hatta daha kötüye gidiyor evlilikleri bitenlerde oldu ama hiç düzenleni görmedim yol uzun belki karışma seni sevecek değer verecek biri çıkacak o zaman daha mutlu olacaksın onunla bir yavrun olur o zaman aşkın meyvesi oluryok canim yanlis anlamiyorum dogru söylüyorsun bende farkindayim. zaten cok denedik olmadi sonra ben vazgectim esim beni tekrar ikna etti bende kabul ettim ondan slnra bende cok istedim. hem cocugumuz olursa düzelir belki. düzelmesede en azindan benim yanimda bir cocugum olur yine ayrilirim ikimiz yasariz cocugumla
masallah darisi bize artikCanım herşeyden önce din iman esime hep derim aldatsan yakalarsam sonun bu ama yakalamazsam Allah görüyor hesabın ona derim eşim dinine çok bağlı ben daha demeden bazen ben senden korkmuyorum ben Allah'tan korkuyorum yapsam senden korkuma değil Allah'tan korkuma yapmam der bide eşim hemen hemen herkesten tiskinir öyle de bı huyu var o yüzden inancım var ona ama işte yine erkek milleti benim esimde şehir disinda çalışır ozleyince eve gelir durmaz düşünüyorum bazen bu kadar zahmete girmez yapıyorsa gelmez gider başka yerde ihtiyacını görür uykusuz uykusuz çıkar yola gelir
allahim hayirlisi neyse onu versin bakacagim artik ben bilemiyorum düsünemiyorum allahim dogru yolu göstersin banacanım çocuk yuva duzeltmez emin ol buna bir sürü örnek verebilirim sana hatta daha kötüye gidiyor evlilikleri bitenlerde oldu ama hiç düzenleni görmedim yol uzun belki karışma seni sevecek değer verecek biri çıkacak o zaman daha mutlu olacaksın onunla bir yavrun olur o zaman aşkın meyvesi olur
Valla öyle yaptık neyse asıl konuya dönelim diger arkadaşlardan helallik alalım arkadaşlar hakkınızı helal edinbiz muhabbete daldik sayfalari doldurduk diger arkadaslarimizi unuttuk :)
evet hakkinizi helal edin kafanizi sisirdim allah razi olsun bana kizmadiniz icimi dökmeme izin verdiniz yardimci oldunuz sende yol gösterdin sagol canim.Valla öyle yaptık neyse asıl konuya dönelim diger arkadaşlardan helallik alalım arkadaşlar hakkınızı helal edin ☺☺☺
10 gün bence artık bitse diyorum su etki diğer gebelikte 12 belli olmuştu 2 gün dahamı var ay bunaldimcanim konu degisimi cok iyi olducizgi görünüyor daha sende ama igne etkisidir daha büyük ihtimal
insallah yarinki daha koyulasir iki testi karsilastirinca anlarsin10 gün bence artık bitse diyorum su etki diğer gebelikte 12 belli olmuştu 2 gün dahamı var ay bunaldim
Amin inşallah cnm ama umudumu kaybettim sanki bugün 13 bütün belirtiler var ama kan negatifevet hakkinizi helal edin kafanizi sisirdim allah razi olsun bana kizmadiniz icimi dökmeme izin verdiniz yardimci oldunuz sende yol gösterdin sagol canim.
seninde az kalmis 10. gün ilerletmissin baya. beklemesi cok zor insallah mutlulukla sonuclanir bu bekleyisin canim
ben 16. gündeyim adeti bekliyorum
Zaten son günler geçmiyor cnm az daha sabır keşke hiç yapmasaydim adete kadar beklesydim diyorum daha çok karıştı kafam.10 gün bence artık bitse diyorum su etki diğer gebelikte 12 belli olmuştu 2 gün dahamı var ay bunaldim
Erken gebelik testi yapicam 12 gün etki bence buğun bile yoktur artikinsallah yarinki daha koyulasir iki testi karsilastirinca anlarsin
5 in altinda hepsine negatif diyorlar ama degeri yükselenler oldu insallah seninde yükselirrAmin inşallah cnm ama umudumu kaybettim sanki bugün 13 bütün belirtiler var ama kan negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?