- 4 Nisan 2018
- 60
- 34
- 88
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.601
sen bence benim gibi günlük test yapmalıydın hem iğnenin vücuttan nezaman attığını takip etmiş olurdunZaten son günler geçmiyor cnm az daha sabır keşke hiç yapmasaydim adete kadar beklesydim diyorum daha çok karıştı kafam.
İnşallah canım bakacağım cumartesi günü eşim geliyor birkez daha yapacağım adet olmazsam sonucu bildirecegim cnm belki olursa başkasına da umut olur5 in altinda hepsine negatif diyorlar ama degeri yükselenler oldu insallah seninde yükselirr
Cnm yapacaktım ama sonra imdada hayal kırıklığı olur diye korktum ama adet olursam bu ay yapacagimsen bence benim gibi günlük test yapmalıydın hem iğnenin vücuttan nezaman attığını takip etmiş olurdun
Cnm yapacaktım ama sonra imdada hayal kırıklığı olur diye korktum ama adet olursam bu ay yapacagim
Hanımlar sizin esler ne iş yapıyor. Evde yanlız durabiliyormusunuz ben hiç yanlız kalamiyorum5 in altinda hepsine negatif diyorlar ama degeri yükselenler oldu insallah seninde yükselirr
Maşallah sizlere ozaman ben çok kalamıyorum yanlız çocukluğumdan bölgeyim korkarım evdeKalıyorum mecbur cnm robot operatörü cnm benimki
Bende çok korkuyorum normalde artık alistimMaşallah sizlere ozaman ben çok kalamıyorum yanlız çocukluğumdan bölgeyim korkarım evde
Yok cnm çalışmıyorum esim çalışmaya karşı ben bakarım evimi diyor çok şükür hiç birşeyimi eksik etmez hemen alır gelir normalde güzellik uzmaniyim ama calistirmiyor[QUOTE="Sessizolllll, post: 59954656, member: 701815"[/QUOT
çalışıyor musunuz ben eşimden dolayı doğunun bi ilcesindeyim malesef. öğretmenim ama aranamadım eşimde öğretmen o gündüzleri okulda bende evde çalışma imkanım olsa yapicam burda ama ilçe küçük iş imkanı yok
Valla cnm bende tam olarak anlamadımKızlar ben 10. Gün test yaptım silik çizgi çıktı. Şimdi bı verdiğiniz siteden bide 10. Güne baktım 5-1arası gözüktü sizce iğne etkisimi
Sizdemi 10 gununuz bende 10 gundeyim ay neguzel birlikte takip edelimKızlar ben 10. Gün test yaptım silik çizgi çıktı. Şimdi bı verdiğiniz siteden bide 10. Güne baktım 5-1arası gözüktü sizce iğne etkisimi
Branşın ne canım ben de öğretmenim ben de atanamadım[QUOTE="Sessizolllll, post: 59954656, member: 701815"[/QUOT]
çalışıyor musunuz ben eşimden dolayı doğunun bi ilcesindeyim malesef. öğretmenim ama aranamadım eşimde öğretmen o gündüzleri okulda bende evde çalışma imkanım olsa yapicam burda ama ilçe küçük iş imkanı yok
Ben de 7 mayısta oldum iğneyi benim de 10 gün oldu kızlarSizdemi 10 gununuz bende 10 gundeyim ay neguzel birlikte takip edelim
Muhasebe ogretmeniyim ben sizBranşın ne canım ben de öğretmenim ben de atanamadım
Ben 8 de oldum senin 11 günün iğne günü 1 gün olarak sayiliyormusBen de 7 mayısta oldum iğneyi benim de 10 gün oldu kızlar
Görsel sanatlar benim deMuhasebe ogretmeniyim ben siz
Bekleyelim bakalım 14. Günü neler göreceğizBen 8 de oldum senin 11 günün iğne günü 1 gün olarak sayiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?