- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.621
Aynen canım sende varmı bişeyler belirti vs kaç yumurtan vardıSizdemi 10 gununuz bende 10 gundeyim ay neguzel birlikte takip edelim
Bende anaokulu öğretmeniyim :))Görsel sanatlar benim de
Ne güzel hepiniz meslektaş çıktık :))Bende anaokulu öğretmeniyim :))
14 gün çok geç bi süre bence 12 erken gebelik testi yap varsa gebesinBekleyelim bakalım 14. Günü neler göreceğiz
Maalesef evimde değilimm pazar günü yapacağım erken gebelik testini. Bi de kızlar benim her zaman adetten 10 gün öncesi göğüslerim çok şişer ve ağrırdı dokunamazdım bu ay hiç ağrı yok ilaç etkisi mi sizce sizde böyle bi etkisi veya tersi bi etkisi oldu mu14 gün çok geç bi süre bence 12 erken gebelik testi yap varsa gebesin
Benim 3 yumurta vardı 2 boyutu küçüktü 20 mm olunca biri vurdu dr iğneyi diğerleri gelişmez sanırım artık belirti olarak ben sadece koku hassasiyetim var onun dışında pek belirti yaşamıyorum ilk gebeligimdede anlamamistimAynen canım sende varmı bişeyler belirti vs kaç yumurtan vardı
insallah olur canimİnşallah canım bakacağım cumartesi günü eşim geliyor birkez daha yapacağım adet olmazsam sonucu bildirecegim cnm belki olursa başkasına da umut olur
alistik artik canim ilk basta bende cok korkuyordum daha gencken. alistimHanımlar sizin esler ne iş yapıyor. Evde yanlız durabiliyormusunuz ben hiç yanlız kalamiyorum
vücudunda ne kadar igne etkisi kaldigini gösteriyor canimEki Görüntüle 2269777
Kızlar ne demek şimdi bu bende yaptım ama anlayamadm
bazen grip bile gebelik belitisi olabiliyormusKızlar ben 6 mayısta oldum bu gün 11. Gün dün gebelik testinde silik çizgi çıktı bu gün evde kalmadığı için yapamadımm ve şansıma grip oldum
Benimde 7 yumurtam çok iyi oluşmuşBenim 3 yumurta vardı 2 boyutu küçüktü 20 mm olunca biri vurdu dr iğneyi diğerleri gelişmez sanırım artık belirti olarak ben sadece koku hassasiyetim var onun dışında pek belirti yaşamıyorum ilk gebeligimdede anlamamistim
Onuda duydum oluyomuş bazenbazen grip bile gebelik belitisi olabiliyormus
bende kimyasalda grip olmustum. insallah seninki vardir ve saglikla tamamlanirOnuda duydum oluyomuş bazen
İnşallah canmbende kimyasalda grip olmustum. insallah seninki vardir ve saglikla tamamlanir
yarim günde 1,69 dan 3,5 a mi cikti ? bu cok iyi canimArkadaşlar dün tekrar öğleden sonra vermiştim kan sonuç 3.5 yani öğleden geceye kadar bu kadar yükselir mi
Bence umut varArkadaşlar dün tekrar öğleden sonra vermiştim kan sonuç 3.5 yani öğleden geceye kadar bu kadar yükselir mi
Birini oglen verdim birini gece 3.5 çıkmış gece verdiğim ama ayrı yerler sıkıntı o arada bu kadar fark oynarmi iki labaratuvar arasındayarim günde 1,69 dan 3,5 a mi cikti ? bu cok iyi canim
İnşallah cnm yaBence umut var
bilmiyorum o konuda bilgim yok ama bu kadar cok oynayacagini sanmiyorum canim. belki 0,5 filan oynar en fazla. tecrübesi olanlar daha iyi yardimci olabilir. iyi düsün canim umut var sende. tekrar kan ver yarin filan bizede haber verBirini oglen verdim birini gece 3.5 çıkmış gece verdiğim ama ayrı yerler sıkıntı o arada bu kadar fark oynarmi iki labaratuvar arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?