Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14 gün çok geç bi süre bence 12 erken gebelik testi yap varsa gebesin
Maalesef evimde değilimm pazar günü yapacağım erken gebelik testini. Bi de kızlar benim her zaman adetten 10 gün öncesi göğüslerim çok şişer ve ağrırdı dokunamazdım bu ay hiç ağrı yok ilaç etkisi mi sizce sizde böyle bi etkisi veya tersi bi etkisi oldu mu

Aynen canım sende varmı bişeyler belirti vs kaç yumurtan vardı
Benim 3 yumurta vardı 2 boyutu küçüktü 20 mm olunca biri vurdu dr iğneyi diğerleri gelişmez sanırım artık belirti olarak ben sadece koku hassasiyetim var onun dışında pek belirti yaşamıyorum ilk gebeligimdede anlamamistim

Benimde 7 yumurtam çok iyi oluşmuş

Arkadaşlar dün tekrar öğleden sonra vermiştim kan sonuç 3.5 yani öğleden geceye kadar bu kadar yükselir mi

Birini oglen verdim birini gece 3.5 çıkmış gece verdiğim ama ayrı yerler sıkıntı o arada bu kadar fark oynarmi iki labaratuvar arasında
bilmiyorum o konuda bilgim yok ama bu kadar cok oynayacagini sanmiyorum canim. belki 0,5 filan oynar en fazla. tecrübesi olanlar daha iyi yardimci olabilir. iyi düsün canim umut var sende. tekrar kan ver yarin filan bizede haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…