Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay böyle bir site ilk defa görüyorum ben de çok teşekkürler canım paylaşım için

bilmiyorum o konuda bilgim yok ama bu kadar cok oynayacagini sanmiyorum canim. belki 0,5 filan oynar en fazla. tecrübesi olanlar daha iyi yardimci olabilir. iyi düsün canim umut var sende. tekrar kan ver yarin filan bizede haber ver
İnşallah cnm acaba yenimi başladı kana karışmaya diye umut etmeye başladım akintim da arttı düne göre göğüs agrimda inşallah boş çıkmaz umut var hala yarın bidaha yapım test olursa geç döllenme olacak demek mutlaka haber veririm cnm

insallah da bende umut yok artik. igneden sonra 16. gün testler hala bembeyaz ve hic belirtimde yok. adeti bekliyorum. pazartesiye kadar olmazsam kan verip neden olmadigina baktiracagim cok gec oldu
Canım nasiplen öte yol yok bak ben bebeğimi doğuma 1 ay kala kaybettim herşey imtihan vardır zamanı ama dualarınızı eksik tamamlamayin bi hamile kalayim die devam ettirmeyin saglikli uzun omurlu evlatlar versin rabbim hepimize

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

amin canim evet öyle. allahim bize hayirli saglikli evlatlar yetismeyi nasip etsin insallah.

canim yumurtlamadan sonra 5 gün sonra yerlesme baslayabilirmis. bazilarinda adete 1 hafta kala bazilarinda adet günlerinde denk geliyormus bu kanama. yakinlarimda adet gününde denk geldigini söyleyenler olmustu.

kahverengi veya acik pembe olabiliyormus bu.

benim yapilan catlatma ignesinden sonra 9. gün aksam bir damla pembe kan geldi akintiyla birlikte. cok umutlanmistim bu defa oldu diye ilk defa öyle bi damla kan olmustu ama benim testlerim hep negatif cikti dün sabah igneden sonraki 16. gün test yaptim hala negatif yani artik olmadiysa bundan sonrada yoktur adeti bekliyorum

baska konularda uygun bir baslik bulamadigim icin yine buraya yaziyorum kizlar

ben yaklasik 1-2 saattir iyi degilim icim bulaniyor ayaga kalkinca basim dönüyor icim cekiliyor yüzüm bembeyaz oluyor hemen yatmazsam bayilcak gibi oluyorum.
ter basiyor titriyorum.
hala daha bir tuhafim tansiyonum düstü. niye böyle oldum ben ?

icim bulandiginda acaba iftarda yedigimiz yagli yiyecekmi dokundu dedim ama simdi icim cekilince yüzümde sararinca aklima geldi acaba adet olamadigim icinmi böyle oluyor ?

adetiniz olacagi zaman geciktiginde böyle bir durum yasayan varmi aranizda ?
benim basima ilk defa geliyor bu anlayamadim.

yalnizimda evde kimseyide telaslandirmak istemem kimseye haber vermem size yazmak istedim. en yakin arkadasim sizler oldunuz.

Muhtemelen yediğin dokunmuştur canım mide bulantın karın ağrın var mı? İstifra etsen rahatlarsın belki

Muhtemelen yediğin dokunmuştur canım mide bulantın karın ağrın var mı? İstifra etsen rahatlarsın belki

agri filan yok canim

mide yanmasi ve bulanti var. ben en son 7 yasimdayken istifra etmistim :) kendimi tutuyorum hep yagli geldi galiba bilmiyorum herzaman yedigim seyler

tansiyonum düsük yüzümde bembeyaz o telaslandirdi beni yatiyorum. gözüm karardigi icin adet olamadigim icinmi oldu acaba diye düsündüm.

Canım bilemedim ki gebelikte olabiliyor bunlar tansiyon düşünce çıkınca da oluyor tansiyon aletin varsa evde bi bak istersen

Canım bilemedim ki gebelikte olabiliyor bunlar tansiyon düşünce çıkınca da oluyor tansiyon aletin varsa evde bi bak istersen
bulamadim canim fazla ayakta kalamadim geri yattim hemen. gebelik olamaz artik bende.
adet olamadigim icin oldu gibime geldi bana.
adet olamayanlarda böyle oluyormu bilmiyorum.

tansiyonum düstü bence gözüm karardi yüzüm beyazladi soguk terledim titredim icim bulandi hemen geri yattim.
(bir ara bunlari cok arastirmistim yasli akrabalar icin tansiyonlari acaba ciktimi düstümü diye düsünürlerken internetten bakmistim nasil ayirt edebilecegimize) o yüzden düstügünü tahmin ediyorum. yarin kalkinca bulayim tansiyon aletini ölcerim ara sira.

igneden sonraki 17. gün yumurta catladiktan sonraki 15/16. gün adet olamadim daha ya

Cnm yumurtanın catladigini hisaettinmi benim iğnenin 4. Günü çok agrim oldu doktoru aradım sordum oda yumurta çatlıyor dedi yani benimki iğne 4deydi 9da catladi doktorun demesi bu akşamda daha çok arttı göğüs ağrısı kaşık ağrısı akıntı yürürken bile ağrımaya başladı önceden ucundaydi şimdi komple oldu bide bende tansiyon düşüklüğü var 3 kadar düştüğü oluyor baş dönmesi göz kararması yapıyor sadece öyle mide bulantısı falan olmuyor sen bı kan testi ver bence cnm bı yerde okumuştum kimisinin ki baya bir zaman idrar da cikmiyormus

yumurtanin catladigini bu defa hissetmedim canim 1 inde vuruldu 3 ünde kontrol edildi yoktu.
evet bende duymustum bazilari hatta 6-8 haftalik hamileyken bile negatif cikan oluyormus. ama bende belirti yok olsa yine düsünürdüm. adet de hala gelmedi daha. pazartesiye kadar gelmezse doktora gidecegim. korkmaya basladim adet olmam gerekiyor ama adet belirtiside yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…