- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.641
Ay böyle bir site ilk defa görüyorum ben de çok teşekkürler canım paylaşım içincanim bak o bu sayfa linki bu
HCG-Abbau-Rechner
Unser HCG-Abbau-Rechner dient dazu, den Abbau von Schwangerschaftshormon im Körper zu berechnen, wenn hCG zum Auslösen des Eisprungs oder zur Unterstützung der Gelbkörperphase gespritzt wurde.www.wunschkinder.net
orasa 3 tane yer var yazabilecegin. en üstteki yere kaclil catlatma ignesi yapildigi. icinde yaziyor kac oldugu. yani mesela ovitrelle 250 yaziyor ya o 250 degil icinde 6 500 yaziyo (choriomon igne 5 000 lik 2 tane choriomon yapilirsa 10 000 yazmalisin) onu yazcan oraya ortadaki yere kendi kilonu yazacaksin en altada igneyi yaptiktan sonra kac gün gecti gün sayisini yazmamalisin igne gününü saymicaksin mesela bugün saat 14 de igne olduysan yarin saat 14 de 1 gün dolmus oluyor 1 yazacaksin. ona göre senin kaninda bulunabilecek olan miktar yaziyo altta hangi aralikta olabilir diye. eger oradaki sayinin en düsük rakami 5 in altindaysa artik igne etkisi kalmamistir ve gebelik testlerinde dogru cevap alma ihtimali daha yüksek anlaminda oluyor. bi dene bak farkli rakamlar yaz canim ugrasinca zamanla oluyor :)
rica ederim canim bende cok sevinmistim gecen sene buldugumda. cok fazla arastirmistim o zaman her cikan yere tikliyordum bakiyordum bir yerde denk geldi hemen not ettim.Ay böyle bir site ilk defa görüyorum ben de çok teşekkürler canım paylaşım için
İnşallah cnm acaba yenimi başladı kana karışmaya diye umut etmeye başladım akintim da arttı düne göre göğüs agrimda inşallah boş çıkmaz umut var hala yarın bidaha yapım test olursa geç döllenme olacak demek mutlaka haber veririm cnmbilmiyorum o konuda bilgim yok ama bu kadar cok oynayacagini sanmiyorum canim. belki 0,5 filan oynar en fazla. tecrübesi olanlar daha iyi yardimci olabilir. iyi düsün canim umut var sende. tekrar kan ver yarin filan bizede haber ver
inşallah canım daha çok var seninde bebşin seninle olursenin daha cok varmis adetine canim insallah olumlu sonuc alirsin bize müjde verirsin güzel haberler duymaya ihtiyacimiz var
insallah da bende umut yok artik. igneden sonra 16. gün testler hala bembeyaz ve hic belirtimde yok. adeti bekliyorum. pazartesiye kadar olmazsam kan verip neden olmadigina baktiracagim cok gec olduinşallah canım daha çok var seninde bebşin seninle olur
Canım nasiplen öte yol yok bak ben bebeğimi doğuma 1 ay kala kaybettim herşey imtihan vardır zamanı ama dualarınızı eksik tamamlamayin bi hamile kalayim die devam ettirmeyin saglikli uzun omurlu evlatlar versin rabbim hepimizeinsallah da bende umut yok artik. igneden sonra 16. gün testler hala bembeyaz ve hic belirtimde yok. adeti bekliyorum. pazartesiye kadar olmazsam kan verip neden olmadigina baktiracagim cok gec oldu
amin canim evet öyle. allahim bize hayirli saglikli evlatlar yetismeyi nasip etsin insallah.Canım nasiplen öte yol yok bak ben bebeğimi doğuma 1 ay kala kaybettim herşey imtihan vardır zamanı ama dualarınızı eksik tamamlamayin bi hamile kalayim die devam ettirmeyin saglikli uzun omurlu evlatlar versin rabbim hepimize
Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Muhtemelen yediğin dokunmuştur canım mide bulantın karın ağrın var mı? İstifra etsen rahatlarsın belkibaska konularda uygun bir baslik bulamadigim icin yine buraya yaziyorum kizlar
ben yaklasik 1-2 saattir iyi degilim icim bulaniyor ayaga kalkinca basim dönüyor icim cekiliyor yüzüm bembeyaz oluyor hemen yatmazsam bayilcak gibi oluyorum.
ter basiyor titriyorum.
hala daha bir tuhafim tansiyonum düstü. niye böyle oldum ben ?
icim bulandiginda acaba iftarda yedigimiz yagli yiyecekmi dokundu dedim ama simdi icim cekilince yüzümde sararinca aklima geldi acaba adet olamadigim icinmi böyle oluyor ?
adetiniz olacagi zaman geciktiginde böyle bir durum yasayan varmi aranizda ?
benim basima ilk defa geliyor bu anlayamadim.
yalnizimda evde kimseyide telaslandirmak istemem kimseye haber vermem size yazmak istedim. en yakin arkadasim sizler oldunuz.
Muhtemelen yediğin dokunmuştur canım mide bulantın karın ağrın var mı? İstifra etsen rahatlarsın belki
Canım bilemedim ki gebelikte olabiliyor bunlar tansiyon düşünce çıkınca da oluyor tansiyon aletin varsa evde bi bak istersenbaska konularda uygun bir baslik bulamadigim icin yine buraya yaziyorum kizlar
ben yaklasik 1-2 saattir iyi degilim icim bulaniyor ayaga kalkinca basim dönüyor icim cekiliyor yüzüm bembeyaz oluyor hemen yatmazsam bayilcak gibi oluyorum.
ter basiyor titriyorum.
hala daha bir tuhafim tansiyonum düstü. niye böyle oldum ben ?
icim bulandiginda acaba iftarda yedigimiz yagli yiyecekmi dokundu dedim ama simdi icim cekilince yüzümde sararinca aklima geldi acaba adet olamadigim icinmi böyle oluyor ?
adetiniz olacagi zaman geciktiginde böyle bir durum yasayan varmi aranizda ?
benim basima ilk defa geliyor bu anlayamadim.
yalnizimda evde kimseyide telaslandirmak istemem kimseye haber vermem size yazmak istedim. en yakin arkadasim sizler oldunuz.
bulamadim canim fazla ayakta kalamadim geri yattim hemen. gebelik olamaz artik bende.Canım bilemedim ki gebelikte olabiliyor bunlar tansiyon düşünce çıkınca da oluyor tansiyon aletin varsa evde bi bak istersen
Tabiki hayır canim . Kupkuru olandan var akıntısı olanda . Biraz bünye meselesi .Kızlar illa akıntı olmak zorunda mı belirti arasında
yumurtanin catladigini bu defa hissetmedim canim 1 inde vuruldu 3 ünde kontrol edildi yoktu.Cnm yumurtanın catladigini hisaettinmi benim iğnenin 4. Günü çok agrim oldu doktoru aradım sordum oda yumurta çatlıyor dedi yani benimki iğne 4deydi 9da catladi doktorun demesi bu akşamda daha çok arttı göğüs ağrısı kaşık ağrısı akıntı yürürken bile ağrımaya başladı önceden ucundaydi şimdi komple oldu bide bende tansiyon düşüklüğü var 3 kadar düştüğü oluyor baş dönmesi göz kararması yapıyor sadece öyle mide bulantısı falan olmuyor sen bı kan testi ver bence cnm bı yerde okumuştum kimisinin ki baya bir zaman idrar da cikmiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?