- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.661
tebrikler canimKızlaarrr bu sabah yine kan verdim 75,88 çıktı:) iki gün önce 19,95 ti doktoruma yazdım gebelik var dedi:) bugün iğnenin 14. Günüydü. Darısı başınıza inşallah hayırlısıyla!
Ben kup kuruyum iğnemin 12. Günü ve çok gribim mecburen hastaneye gidicem şimdi baktırıcam yoksa diye çok korkuyorumTabiki hayır canim . Kupkuru olandan var akıntısı olanda . Biraz bünye meselesi .
Baktır canim bizede haber ver güzel sonuçlarla gel insallahBen kup kuruyum iğnemin 12. Günü ve çok gribim mecburen hastaneye gidicem şimdi baktırıcam yoksa diye çok korkuyorum
Sağol canım innşallah en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alalım hepimiz bebeklerimizi..tebrikler canimsaglikla tamamla insallah gebeligini aminn
Gözün aydın cnm Allah tamamına erdirsin sağ Salim kucağına almayı nasip etsinKızlaarrr bu sabah yine kan verdim 75,88 çıktı:) iki gün önce 19,95 ti doktoruma yazdım gebelik var dedi:) bugün iğnenin 14. Günüydü. Darısı başınıza inşallah hayırlısıyla!
Cnm her gebelik hemen belirti vermez ki dusugumde hiç bişey yoktu günüm geçti test yaptım vardı oğlumda 1 buçuk aylık olana kadar hiç birşey anlamadım ondan sonra başladı belirtiyumurtanin catladigini bu defa hissetmedim canim 1 inde vuruldu 3 ünde kontrol edildi yoktu.
evet bende duymustum bazilari hatta 6-8 haftalik hamileyken bile negatif cikan oluyormus. ama bende belirti yok olsa yine düsünürdüm. adet de hala gelmedi daha. pazartesiye kadar gelmezse doktora gidecegim. korkmaya basladim adet olmam gerekiyor ama adet belirtiside yok.
Hadi hayırlı haberlerin olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallahKızlar kan tahlili vericem dualarınızı esirgemeyinn
dualarimiz seninle canim hayirli sonuclar al insallahKızlar kan tahlili vericem dualarınızı esirgemeyinn
sagol canim hayirlisi olsun. ben bir an önce adet olayim ve yeni yumurtalar büyütmeye baslayalim istiyorum 2 haziran birliktelik icin son sansimiz yumurta 1 haziranda en gec yeteri büyüklüge ulasmali. insallah doktorum anlayis gösterip yardimci olur cabuk büyütmek icin. keske dr banada bu defa tüp bebekte yumurta toplama islemi öncesinde yumurta gelistirici ignelerden verse. onlarla daha cok yumurta olusuyormus ve daha cabuk olusuyormus. suan bursadayim bildiginiz iyi bir doktor varmi özel filan farketmez artik pazartesi gidecegim bir doktoraCnm her gebelik hemen belirti vermez ki dusugumde hiç bişey yoktu günüm geçti test yaptım vardı oğlumda 1 buçuk aylık olana kadar hiç birşey anlamadım ondan sonra başladı belirti
Gebeliğin hayırlı olsun canim benim Allah sağ sayım kucağına almayı nasip etsin insallahSağol canım innşallah en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alalım hepimiz bebeklerimizi..
Gözün aydın canım tebrikler:)Kızlaarrr bu sabah yine kan verdim 75,88 çıktı:) iki gün önce 19,95 ti doktoruma yazdım gebelik var dedi:) bugün iğnenin 14. Günüydü. Darısı başınıza inşallah hayırlısıyla!
Güzel haberle gel canım inşallahhhKızlar kan tahlili vericem dualarınızı esirgemeyinn
hayirlisi olsun canim insallah birdahaki denemende allah nasip etsin.Malesef 7 yumurtam oluşmuş olduğu halde 2. Denememde negatif çok moralim bozuk çok
Canm ona bakarsan benim de adetime 10 gün var ama akıntım çok hamilelikle alakalı değil kişiden kişiye degişiyoKızlar illa akıntı olmak zorunda mı belirti arasında
Umudum kalmadı çok moralim bozuk kimseyle konuşmak bile istemiyo canım sanırım benm hiç çocuğum olmayacakhayirlisi olsun canim insallah birdahaki denemende allah nasip etsin.
aynisini bende düsünüyorum düsünüyordum bugün biraz daha toparlandim. hemen adet olsamda yeni tedaviye baslasam. dua ediyorum burda dua topiginde birsürü farkli yerler var istersen sende katil birisine yada kendin oku kendine. iyi geliyorUmudum kalmadı çok moralim bozuk kimseyle konuşmak bile istemiyo canım sanırım benm hiç çocuğum olmayacak
Aklım almıyor artık eşimde sorun yok benm bu ay 7 yumurtam olmuştu ya 7 kat daha fazla dddi doktor şabsın bu şansımın çok haliyse artık ne diyim. Eşinde çocuk isteksiz ben istiyorum diye he diyo yanii onum yüzünden galiba isteksizliğinden tutmuyoraynisini bende düsünüyorum düsünüyordum bugün biraz daha toparlandim. hemen adet olsamda yeni tedaviye baslasam. dua ediyorum burda dua topiginde birsürü farkli yerler var istersen sende katil birisine yada kendin oku kendine. iyi geliyor
canim allah diledigine veriyor emanetleri diledigine vermiyor. herseyde bir hayir vardir. sabretmemiz gerekiyor allah nasip etmedikten sonra olmuyor iste malesefAklım almıyor artık eşimde sorun yok benm bu ay 7 yumurtam olmuştu ya 7 kat daha fazla dddi doktor şabsın bu şansımın çok haliyse artık ne diyim. Eşinde çocuk isteksiz ben istiyorum diye he diyo yanii onum yüzünden galiba isteksizliğinden tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?