Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaarrr bu sabah yine kan verdim 75,88 çıktı:) iki gün önce 19,95 ti doktoruma yazdım gebelik var dedi:) bugün iğnenin 14. Günüydü. Darısı başınıza inşallah hayırlısıyla!
Gözün aydın cnm Allah tamamına erdirsin sağ Salim kucağına almayı nasip etsin

Cnm her gebelik hemen belirti vermez ki dusugumde hiç bişey yoktu günüm geçti test yaptım vardı oğlumda 1 buçuk aylık olana kadar hiç birşey anlamadım ondan sonra başladı belirti

Cnm her gebelik hemen belirti vermez ki dusugumde hiç bişey yoktu günüm geçti test yaptım vardı oğlumda 1 buçuk aylık olana kadar hiç birşey anlamadım ondan sonra başladı belirti
sagol canim hayirlisi olsun. ben bir an önce adet olayim ve yeni yumurtalar büyütmeye baslayalim istiyorum 2 haziran birliktelik icin son sansimiz yumurta 1 haziranda en gec yeteri büyüklüge ulasmali. insallah doktorum anlayis gösterip yardimci olur cabuk büyütmek icin. keske dr banada bu defa tüp bebekte yumurta toplama islemi öncesinde yumurta gelistirici ignelerden verse. onlarla daha cok yumurta olusuyormus ve daha cabuk olusuyormus. suan bursadayim bildiginiz iyi bir doktor varmi özel filan farketmez artik pazartesi gidecegim bir doktora

Umudum kalmadı çok moralim bozuk kimseyle konuşmak bile istemiyo canım sanırım benm hiç çocuğum olmayacak
aynisini bende düsünüyorum düsünüyordum bugün biraz daha toparlandim. hemen adet olsamda yeni tedaviye baslasam. dua ediyorum burda dua topiginde birsürü farkli yerler var istersen sende katil birisine yada kendin oku kendine. iyi geliyor

Aklım almıyor artık eşimde sorun yok benm bu ay 7 yumurtam olmuştu ya 7 kat daha fazla dddi doktor şabsın bu şansımın çok haliyse artık ne diyim. Eşinde çocuk isteksiz ben istiyorum diye he diyo yanii onum yüzünden galiba isteksizliğinden tutmuyor

canim allah diledigine veriyor emanetleri diledigine vermiyor. herseyde bir hayir vardir. sabretmemiz gerekiyor allah nasip etmedikten sonra olmuyor iste malesef insallah artik yakinda nasip eder bize bu kadar dualarimizi kabul edip ona actigimiz ellerimizi bos geri cevirmez. herseyin bir zamani var o zaman gelmeyince ne yapsaksa bosa. belki birdahaki ay sadece 1 tane yumurtan olacak ama o tutacak bilemeyiz allahin ol demesi yeter insallah bizede ol desinde oluversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…