- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.681
Belirti arama canim ya en çok belirti ararken stres yapıyoruz . En büyük belirti göğüs hassasiyeti %90 oraninda oluyo ama o bile olmayabilir. Adet belirtisiyle ayni hemen hemen hiç kafanı bulandırma bak ne güzel 1 hafta bitmiş bende yarin iğnemi yaptiricam daha çok var :)Kızlar merhaba bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay ilk defa. Henüz iğnenin üzerinden 7 gün geçti. Daha çok erken zaten hiç belirtim yoksadece akıntım oluyor. İğnenin etkiside geçmedi ovülasyon testi ile kontrol ediyorumda ikinci çzgi daha tam silikleşmedi.
Benim göğüslerim adet olmadan 10-7 gün önce şişmeye ağrımaya başlar. O yüzden onu belirtiden saymıyorum ben canım ama şuanda 9 gün kaldı adetime henüz ağrı falan yok :)Belirti arama canim ya en çok belirti ararken stres yapıyoruz . En büyük belirti göğüs hassasiyeti %90 oraninda oluyo ama o bile olmayabilir. Adet belirtisiyle ayni hemen hemen hiç kafanı bulandırma bak ne güzel 1 hafta bitmiş bende yarin iğnemi yaptiricam daha çok var :)
canim yumurtanin catlayip catlamadigi ovulasyon testiyle tam anlasilmaz catlatma ignesi yapinca. iki hormon birbirine benzediyi icin yüksek cikar ilk baslarda. adet olmaya yakin ovulasyon cok fazla koyu cikarsa gebelik var anlaminda oluyormus. igne etkisi genelde 11. gün filan gidiyor o zamandan baslayip arka arkaya birkacgün gebelik testi yap koyulasma olursa gebelikten ikinci cizgi oluyor.Kızlar merhaba bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay ilk defa. Henüz iğnenin üzerinden 7 gün geçti. Daha çok erken zaten hiç belirtim yoksadece akıntım oluyor. İğnenin etkiside geçmedi ovülasyon testi ile kontrol ediyorumda ikinci çzgi daha tam silikleşmedi.
gögüs gercekten baya bir belirti olabilir. ben daha önce kendime hic dikkat etmiyordum belirtilere kimyasal gecirdigimde agrimisti hafiften bende anlayamadim adettenmi gebeliktenmi diye. simdi bu defada cok hafif agri var gögüste ama bu defa adetten büyük ihtimal daha olmadim ama olacagim insallah yakinda. gebelik olustugunda daha farkli agri oluyor daha cok agriyor aciyor.Belirti arama canim ya en çok belirti ararken stres yapıyoruz . En büyük belirti göğüs hassasiyeti %90 oraninda oluyo ama o bile olmayabilir. Adet belirtisiyle ayni hemen hemen hiç kafanı bulandırma bak ne güzel 1 hafta bitmiş bende yarin iğnemi yaptiricam daha çok var :)
Benm göğüsler çok şişti ama malesef negatif sonuç çok kötü hissediyorum çok moralim bpzukgögüs gercekten baya bir belirti olabilir. ben daha önce kendime hic dikkat etmiyordum belirtilere kimyasal gecirdigimde agrimisti hafiften bende anlayamadim adettenmi gebeliktenmi diye. simdi bu defada cok hafif agri var gögüste ama bu defa adetten büyük ihtimal daha olmadim ama olacagim insallah yakinda. gebelik olustugunda daha farkli agri oluyor daha cok agriyor aciyor.
insallah ikimizinde adeti hemen baslarda yeni deneme icin calismalara baslariz canim senin igneden sonraki 14. gündü degilmi ?Benm göğüsler çok şişti ama malesef negatif sonuç çok kötü hissediyorum çok moralim bpzuk
Cnm Bursa'da bildiğim bı doktor yok vardır belki Bursa da oturan birileri bilirsagol canim hayirlisi olsun. ben bir an önce adet olayim ve yeni yumurtalar büyütmeye baslayalim istiyorum 2 haziran birliktelik icin son sansimiz yumurta 1 haziranda en gec yeteri büyüklüge ulasmali. insallah doktorum anlayis gösterip yardimci olur cabuk büyütmek icin. keske dr banada bu defa tüp bebekte yumurta toplama islemi öncesinde yumurta gelistirici ignelerden verse. onlarla daha cok yumurta olusuyormus ve daha cabuk olusuyormus. suan bursadayim bildiginiz iyi bir doktor varmi özel filan farketmez artik pazartesi gidecegim bir doktora
Evet yumurtamın çatladığını testten anlamadım çünkü kop koyu çift çizgi çıkıyordu. Doktor kontrol etti çatladığını ve yumurtlama olduğunu söyledi. Daha 4 günüm falan var o zaman vekliycem mecburcanim yumurtanin catlayip catlamadigi ovulasyon testiyle tam anlasilmaz catlatma ignesi yapinca. iki hormon birbirine benzediyi icin yüksek cikar ilk baslarda. adet olmaya yakin ovulasyon cok fazla koyu cikarsa gebelik var anlaminda oluyormus. igne etkisi genelde 11. gün filan gidiyor o zamandan baslayip arka arkaya birkacgün gebelik testi yap koyulasma olursa gebelikten ikinci cizgi oluyor.
bilmiyorum bende denemedigim hastanede doltor kalmadi bütün cevre illerde. pazartesi yine özelde birisine gidecegim. birde tüp bebek tedavisi yumurta toplama islemi icin verilen ignelerden isticem insallah yapar.Cnm Bursa'da bildiğim bı doktor yok vardır belki Bursa da oturan birileri bilir
hayirlisi canim müjdeler gelsin artik bizede iyi geliyor böyle arkadaslarimizdan güzel haberleri duymakEvet yumurtamın çatladığını testten anlamadım çünkü kop koyu çift çizgi çıkıyordu. Doktor kontrol etti çatladığını ve yumurtlama olduğunu söyledi. Daha 4 günüm falan var o zaman vekliycem mecbur
Özelde vereceğini düşünüyorum cnm iste sen inşallah gerek kalmaz hamile haberini alırız senindebilmiyorum bende denemedigim hastanede doltor kalmadi bütün cevre illerde. pazartesi yine özelde birisine gidecegim. birde tüp bebek tedavisi yumurta toplama islemi icin verilen ignelerden isticem insallah yapar.
canim önce bir an önce adet olmaliyim igneden sonraki 18. gün olacak adet olamadim daha. olmaliyimki yeni yumurta 1 haziranda catlatmaya hazir olsun 2 hazirani degerlendiririz sonra yine ayrilikÖzelde vereceğini düşünüyorum cnm iste sen inşallah gerek kalmaz hamile haberini alırız seninde
Benimde ayni şekilde hep agrir :) az kalmış hadi hayırlısıBenim göğüslerim adet olmadan 10-7 gün önce şişmeye ağrımaya başlar. O yüzden onu belirtiden saymıyorum ben canım ama şuanda 9 gün kaldı adetime henüz ağrı falan yok :)
Evet çoğunluk daha çok ağrıdığıni soyluyo dolgunlasiyo bide . Adet olmaya 2 gün kala falan benim göğüs agrim geciyo anlıyorum adet olucamigögüs gercekten baya bir belirti olabilir. ben daha önce kendime hic dikkat etmiyordum belirtilere kimyasal gecirdigimde agrimisti hafiften bende anlayamadim adettenmi gebeliktenmi diye. simdi bu defada cok hafif agri var gögüste ama bu defa adetten büyük ihtimal daha olmadim ama olacagim insallah yakinda. gebelik olustugunda daha farkli agri oluyor daha cok agriyor aciyor.
12 di canıminsallah ikimizinde adeti hemen baslarda yeni deneme icin calismalara baslariz canim senin igneden sonraki 14. gündü degilmi ?
Sağol canım :)Gözün aydın canım tebrikler:)
12 de baya erkenmis ama. hayirlisi olsun12 di canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?