Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde bugün 2-3 damla kan geldi ama adetmi anlayamadim karnim agrimiyor hic adet belirtisi yok karnim agrimasi lazim agrimiyor. belki bu kadar ilaclara hormonlara vücudum iyce karismistir sadece cok az olur o da adet olabilir. bakalim cogalacakmi

yarin artik mutlaka doktora gidecegim yeni tedaviye baslamak icin. öncesinde mecburen kan vermem gerekir olmadigini ispatlamak icin yoksa yeni tedaviye baslamaz herhalde

Kızlar bugün 13. Günüm iğneden sonraki az önce erken gebelik testinden yaptım çok ince bir çizgi çıktı sizce iğnenin etkisi sürüyor olabilir mi?

Kızlar bugün 13. Günüm iğneden sonraki az önce erken gebelik testinden yaptım çok ince bir çizgi çıktı sizce iğnenin etkisi sürüyor olabilir mi?
daha önceki testlerle karsilastirdinmi canim ? yarinda yap bakalim 13 güne igne etkisi kalmaz gibi bence :) testlerini burayada at canim yarinkinide at bende heycanlandim

daha önceki testlerle karsilastirdinmi canim ? yarinda yap bakalim 13 güne igne etkisi kalmaz gibi bence :) testlerini burayada at canim yarinkinide at bende heycanlandim
Çok çok ince bi çizgi canım ışıkta belli oluyo önceki testime göre daha silik tabi ki önceki testimi çarşamba günü yapmıştım. Adet olacakmışım gibi ağrım var 2-3 gündür pek umudum yok ama merak da ediyorum :) oruçlu olmasam gidip kan testi yaptıracağım

Eklentiler

• 2244AAD7-523B-4316-88EB-18FEFB0F31C4.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 64
evet görebiliyorum bende canim. önümüzdeki günlerdeki testlerde belli olur.
benim bildigim kan vermek orucu bozmaz. cünkü vücuduna besin alabilecegin birsey girmiyor sadece icinden kan cikiyor ama yinede bir hocaya sormak lazim. yada aksama iftardan sonra gidersin az kaldi. insallah bebegin seninledir insallah müjde verirsin bize.

Ben de bozmuyor diye biliyorum ama tansiyonum düşsün istemedim ondan canım. Eşim de yaptırmayalım bir gün daha bekleyelim diyo ama ben bu kadar silikken kanda kaç çıkacağını merak ettiğimden yaptırmak istiyorum açıkçası

sendeni erken gebelik restine benziyor sanki. ben tahmin etmeye calisiyordum kendimdeyken hep de cok yakin tutturuyordum. sendeki gebelik testi kaclik ona bakmak lazim sonrada yandaki cizgiyle kiyaslayarak tahmin yürütülebilinir.

Canım her şey olablr adetse yarın anlarsın sökülmesi lazım devamı gelmezse bi kanda baktır derim
canim dün gece yarisi azcik geldi saat gece 2 -3 gibi sonra öglen gibi ve ögleden sonra hep birkac damla. yok cogalmiyor normalde böyle en gec 5-6 saat sonra cogaliyordu bekledim 24 saat oldu nerdeyse ama cogalmadi. karnimda agrimiyor adette agrirdi cok. azaldi aksine bitti

Yerleşme 3 gün sürenler vardı canım bnce kan a baktır derim eğer yoksada doktora gidersin en azından yeni sürece başlamış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…