- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.701
Gelişmemiş olanlar geri sönüyo diyenler var canım bu benim de merak ettiğim bişeydiKizlar catlatma ignesi vurulduktan sonra mesela 3 yumurta varsa 3 ude ayni anda mi catliyor,bilgisi olan var mi
daha önceki testlerle karsilastirdinmi canim ? yarinda yap bakalim 13 güne igne etkisi kalmaz gibi bence :) testlerini burayada at canim yarinkinide at bende heycanlandimKızlar bugün 13. Günüm iğneden sonraki az önce erken gebelik testinden yaptım çok ince bir çizgi çıktı sizce iğnenin etkisi sürüyor olabilir mi?
Çok çok ince bi çizgi canım ışıkta belli oluyo önceki testime göre daha silik tabi ki önceki testimi çarşamba günü yapmıştım. Adet olacakmışım gibi ağrım var 2-3 gündür pek umudum yok ama merak da ediyorum :) oruçlu olmasam gidip kan testi yaptıracağımdaha önceki testlerle karsilastirdinmi canim ? yarinda yap bakalim 13 güne igne etkisi kalmaz gibi bence :) testlerini burayada at canim yarinkinide at bende heycanlandim
evet görebiliyorum bende canim. önümüzdeki günlerdeki testlerde belli olur.Çok çok ince bi çizgi canım ışıkta belli oluyo önceki testime göre daha silik tabi ki önceki testimi çarşamba günü yapmıştım. Adet olacakmışım gibi ağrım var 2-3 gündür pek umudum yok ama merak da ediyorum :) oruçlu olmasam gidip kan testi yaptıracağım
Ben de bozmuyor diye biliyorum ama tansiyonum düşsün istemedim ondan canım. Eşim de yaptırmayalım bir gün daha bekleyelim diyo ama ben bu kadar silikken kanda kaç çıkacağını merak ettiğimden yaptırmak istiyorum açıkçasıevet görebiliyorum bende canim. önümüzdeki günlerdeki testlerde belli olur.
benim bildigim kan vermek orucu bozmaz. cünkü vücuduna besin alabilecegin birsey girmiyor sadece icinden kan cikiyor ama yinede bir hocaya sormak lazim. yada aksama iftardan sonra gidersin az kaldi. insallah bebegin seninledir insallah müjde verirsin bize.
sendeni erken gebelik restine benziyor sanki. ben tahmin etmeye calisiyordum kendimdeyken hep de cok yakin tutturuyordum. sendeki gebelik testi kaclik ona bakmak lazim sonrada yandaki cizgiyle kiyaslayarak tahmin yürütülebilinir.Ben de bozmuyor diye biliyorum ama tansiyonum düşsün istemedim ondan canım. Eşim de yaptırmayalım bir gün daha bekleyelim diyo ama ben bu kadar silikken kanda kaç çıkacağını merak ettiğimden yaptırmak istiyorum açıkçası
Nasıl bakacağım kaçlık olduğuna pekisendeni erken gebelik restine benziyor sanki. ben tahmin etmeye calisiyordum kendimdeyken hep de cok yakin tutturuyordum. sendeki gebelik testi kaclik ona bakmak lazim sonrada yandaki cizgiyle kiyaslayarak tahmin yürütülebilinir.
Yok canım bnm bu ay 5 yumurtam vardı iğneyi vurduktan bi gün sonra gittim sağdaki 3 ü çatlamış dedi soldaki 2 si çatlamak üzereler dediKizlar catlatma ignesi vurulduktan sonra mesela 3 yumurta varsa 3 ude ayni anda mi catliyor,bilgisi olan var mi
Evet kizlar catlatma iğnesi vurulanlar buyrun topigime gün gün belirtileri alalim geçsin günler gelsin bebislerrr
Anneyimbenanne35
@AleooVeraa
@Umutumut82
@Morasigi
@Hivahivron
@10N
@Esrasvn
@snglrf
@neiraida
@Serap-_-
canim dün gece yarisi azcik geldi saat gece 2 -3 gibi sonra öglen gibi ve ögleden sonra hep birkac damla. yok cogalmiyor normalde böyle en gec 5-6 saat sonra cogaliyordu bekledim 24 saat oldu nerdeyse ama cogalmadi. karnimda agrimiyor adette agrirdi cok. azaldi aksine bittiCanım her şey olablr adetse yarın anlarsın sökülmesi lazım devamı gelmezse bi kanda baktır derim
Yerleşme 3 gün sürenler vardı canım bnce kan a baktır derim eğer yoksada doktora gidersin en azından yeni sürece başlamış olursuncanim dün gece yarisi azcik geldi saat gece 2 -3 gibi sonra öglen gibi ve ögleden sonra hep birkac damla. yok cogalmiyor normalde böyle en gec 5-6 saat sonra cogaliyordu bekledim 24 saat oldu nerdeyse ama cogalmadi. karnimda agrimiyor adette agrirdi cok
Hoşgeldin canım kaç yumurtan oluştu ne zaman vuruldun iğneyiMerhaba arkadaşlar yeniyim ama bende çatlatma iğnesi oldum ve bu 2nci ayım
Hoşgeldin canım kaç yumurtan oluştu ne zaman vuruldun iğneyi
[/QUOT
Hoş buldumfamera die bir ilaç kullandım sonrasında gittiğimde ayın 13nde ovitrelle yaptırdım tatlım 2 yumurta oluşmuştu
Teşekkür ederimİnşallah bu ay güzel haberi alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?