Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar az önce kan sonucumu aldım 1.20 bu testler dalga geçiyor insanla madem bu kadar düşüktü neden pozitif çıktı silik de olsa

hayirlisi olsun canim böyle olunca kimyasal oluyor diye biliyorum insallah vardiysa tutunur sana bebegin
İnşallah cnm bekliyorum adet olacaksam da olayım artık goguslerim acaip ağrıyor akıntı desen su gibi ne olacak bu halimiz bilmiyorum pek nazlı çıktı bizim bebisler gelmeye pek niyetli değiller sanki

Ne renkti cnm kanaman kahve ve pembe yerleşme kanaması diye biliyorum kırmızı adet kanı

Kızlar az önce kan sonucumu aldım 1.20 bu testler dalga geçiyor insanla madem bu kadar düşüktü neden pozitif çıktı silik de olsa
Klomen,catlatma ignesi vs. de kaset testler hep yaniltiyor canim,ben bi daha tovbeliyim,adetim gecmeden test yaptrmycam,insan alt ust oluyor,uzulme bir dahaki aya kanalize ol

Klomen,catlatma ignesi vs. de kaset testler hep yaniltiyor canim,ben bi daha tovbeliyim,adetim gecmeden test yaptrmycam,insan alt ust oluyor,uzulme bir dahaki aya kanalize ol
İdrarda çıkacak kadar olan hcg kanda hiç yok çok ilginç gerçekten zaten tedavi olarak zor şeyler yaşıyoruz bu durum da çok can sıkıcıymış..

Yerleşme 3 gün sürenler vardı canım bnce kan a baktır derim eğer yoksada doktora gidersin en azından yeni sürece başlamış olursun
evet canim sürebilir ama bu kadar gec olmaz hem hic belirtim yok hemde testler negatifti ama adet olurlen karnim agrirdi hic agri bise yok yarin gidecegim doktora artik

İnşallah cnm bekliyorum adet olacaksam da olayım artık goguslerim acaip ağrıyor akıntı desen su gibi ne olacak bu halimiz bilmiyorum pek nazlı çıktı bizim bebisler gelmeye pek niyetli değiller sanki
sorma. eskiden filmlerde görürdük hemen tek seferde hamile kalirlardi korkardim bendede öyle olacak diye evlenince. ama nerdeee

sorma. eskiden filmlerde görürdük hemen tek seferde hamile kalirlardi korkardim bendede öyle olacak diye evlenince. ama nerdeee
Aynen cnm ablamlar hemen hamile kalıyor hatta bı tabir kullanırlar kocam ceketini üstüme atsa hamile kalıyoruz diye bizde uğraşıyoruz onlar hamile kaldım diye odleri kopuyor biz gün saat sayıyoruz nasip kısmet artık

evet aynen ya keske bende de öyle olsa cok cocugum olsa bile raziyim hic sikayet etmem ailemde yardim eder zaten tek basima olmam yeterki olsun

evet canim sürebilir ama bu kadar gec olmaz hem hic belirtim yok hemde testler negatifti ama adet olurlen karnim agrirdi hic agri bise yok yarin gidecegim doktora artik
Canım benimde aynen seninki gibi oldu ilk defa kullandım bende çatlama iğnesi iki gün boyunca damla şeklinde geliyordu resmen sancıdan yoktu normalde aşırı sancı olan biriyim sonra 3 üncü gün sancı ve kanamam başladı ertesi günleri yine azaldı bu ilaç ve iğne etkisinden oluyor büyük ihtimalle

tesekkür ederim canim. benim bu 3. ignem ilk ikisinde hersey normaldi sadece bu defa böyle oldu. bakalim önümüzdeki günlerde nasil ilerleyecek zaten yeni ilaclara ve kürlere baslayacagim insallah doktorun onayinida aldiktan sonra yarin.

Üst üste ilaç kullanma canım vucuduna hormonlarına zarar verir hiç rahim filmi falan çektirmiş misin canım yada alttan muane falan oldun mı sadece ultrasonla üsten bakmakla belli olmuyor çünkü bende bayramdan sonra bi kadın doğumcuya gidip alttan muane ermesini isticem rahim filmi de isticem

bende her defasinda alttan muayene oluyor zaten canim. rahim filmi cekilmedi ama bir deda kimyasal gecirdim yani hamile kalabiliyorum demek. o zamanda doktorun ihmali yüzünden kaybettim büyük ihtimal

üst üste fazla kullanmadim gecen aralikta klomen kullandim martta klomen kullandim nisanda femara kullandim. bu defa nasil bir yol ilerleyecegiz bilmiyorum insallah igne filan verir daha güclü birsey verir cünkü bu kadar ilaca ragmen zar zor tek bi yumurta olusuyordu yada hic olusmuyordu. söyle en azindan 3-4 yumurtam olsa daha rahat olacagim cogul gebelik sorun degil benim icin ikizlerim olsun cok isterim

Rabbim gönlüne göre versin inşallah hiç kimsenin emeklerini boş çıkartmasın seninkini de birlikte inşallah canım çok çabalıyorsun mesajlarını okuyorum mükafatını alırsın inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…