Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ilaçlar düzeni bozuyor biraz
büyük ihtimalle sökülür bir kaç güne adetin
eğer olmazsa kanda gebelik baktır

dr gittin kan sonucu 2 nin altinda gösteriyo hemsire 0 dedi deger yani tahmin ettigim gibi gebelik yok. yumurtam catladiginda birtane yaninda daha birtane yumurta vardi o büyümüs kist olmus 3 cm birdaha deneyemeyecegiz. yoruldum zaten bende hicbirsey yapmayacagim olmuyor

Hepimiz burda benzer şeyler yaşıyoruz canım bozma moralini salma kendini allah büyüktür bir sonraki aya kalmaz belki kistlerin

O kistler adetle atiliyor canim,uzme kendini bu da bizim sinavimiz,umut hep var,bi gun bizde anne olacagiz

Canını sıkma adetle atarsın onu canımm yine devam edersin

Kızlar kimin kaçıncı günü test yapanlar varmı güzel haberler alalım inşallah
Benim bugün 14. Gün bugün de idrar testinde silik çıktı şunu anladım iğneyle verilen hcg idrarda kalıyo kana geçmiyo. Adet olmayı bekliyorum artık bugün yarın siz ne durumdasınız

Cnm pes etmek yok Allah büyük bakarsın adetle atarsın kisti moral bozmak yok çabalarının karşılığını mutlaka verecektir rabbim

Hepimiz burda benzer şeyler yaşıyoruz canım bozma moralini salma kendini allah büyüktür bir sonraki aya kalmaz belki kistlerin
insallah canim birtane vardi kist doktor dogum kontrol hapi kullan baska zaman denersin diyor bana en az 3 ay dogum kontrol hapi kullan dedi. kistim cok kücüktüki sadece 3 cm di. yarin tekrar doktora gidecegim insallah kücüldüyse yada tamamen gittiyse ben tekrar yumurta büyüten haplardan alacagim sonrada yumurta büyüklügüne göre catlatma ignesi yapacagim insallah yetisecek esim gitmeden. ben son bi defa daha denemek istiyorum sansimi olursa olur olmazsa sonra deneriz yine sma böyle bos bos hicbirsey yapmadan duramiyorum. yarin kist kücüldüyse bal cörek otu tarcin kürünü denicem. kist kaybolmadan alirsam o da kisti büyültürse diyede korkuyorum

Canını sıkma adetle atarsın onu canımm yine devam edersin
insallah yarin baktiracagim üstten bakincada görünür herhalde. insallah gitmistirde femaraya baslarim. klomen rahim duvarini inceltiyormus femara yapmiyormus öyle okumustum ama bende tam tersi oldu sanki klomen kullanirken rahim duvara kalinligi cok iyiydi femarada kücük kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…