- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.741
ilaçlar düzeni bozuyor birazkizlar bi fikriniz varmi acaba benim durumumla ilgili ? sizdede olmusmuydu böyle ?
igneden sonraki 18. gün bugün adet olma zamani ama cok az kan geldi birkac damla kadar cok az oldu sonrada durdu. parca filan yok. karnimda hic agrimadi. normalde adet olacagim zaman cok agrirdi batardi simdi hic öyle birsey olmadan biraz kan geldi ve durdu sadece bu gün icinde. cogalir diye bekledim cogalmadida.
bazilarinda tam adet zamani az kanama oluyormus yerlesme kanamasi ama bende o olamaz testlerde hep negatif cikti silik bile degildi bembeyaz. birde hic belirti yok biraz bas dönmesi mide yanmasi disinda. belirti olsa testler bozul derdim o da yok.
acaba bu aldigim haplardan dolayimi böyle azcik oldu ? adet miydi bu ? sizde böyle birsey yasadinizmi ? bu kadar hap ilac yüzündenmi böyle oldu dicem ama daha öncede kullanmistim yumurta gelistirici hap ve catlatma ignesi böyle olmamisti herzamanki gibi normaldi adetim. anlamadim hicbirsey
yarin doktora gidip kan verecegim ondan sonrada yeni tedaviye baslamak icin ne gerekiyorsa doktorla görüsüp baslayacagiz insallah. birde su adet normal olsa rahatlayacaktim.
böyle cok az adet olup sonraki denemede gebelik oldumu birinizde ?
böyle birsey yasayan tecrübesi bilgisi olan bana yardimci olabilirmi lütfen ?(
Cnm sen napıyosun, nasılsın, eskilerden kimse kalmadı bu aralarilaçlar düzeni bozuyor biraz
büyük ihtimalle sökülür bir kaç güne adetin
eğer olmazsa kanda gebelik baktır
amin canim sagol bizim cabalamamizla olmuyorki allah neyi nasip ettiyse onu yasiyoruzRabbim gönlüne göre versin inşallah hiç kimsenin emeklerini boş çıkartmasın seninkini de birlikte inşallah canım çok çabalıyorsun mesajlarını okuyorum mükafatını alırsın inşallah ya ❤
kistten dolayi olmuyormus galiba. olur herhalde kendiliginden. dr adet söktürücü verdide nasilsa yumurtalar gelismeyecekse bilmiyorum ne yapayimilaçlar düzeni bozuyor biraz
büyük ihtimalle sökülür bir kaç güne adetin
eğer olmazsa kanda gebelik baktır
Hepimiz burda benzer şeyler yaşıyoruz canım bozma moralini salma kendini allah büyüktür bir sonraki aya kalmaz belki kistlerindr gittin kan sonucu 2 nin altinda gösteriyo hemsire 0 dedi deger yani tahmin ettigim gibi gebelik yok. yumurtam catladiginda birtane yaninda daha birtane yumurta vardi o büyümüs kist olmus 3 cmbirdaha deneyemeyecegiz. yoruldum zaten bende hicbirsey yapmayacagim olmuyor
O kistler adetle atiliyor canim,uzme kendini bu da bizim sinavimiz,umut hep var,bi gun bizde anne olacagizdr gittin kan sonucu 2 nin altinda gösteriyo hemsire 0 dedi deger yani tahmin ettigim gibi gebelik yok. yumurtam catladiginda birtane yaninda daha birtane yumurta vardi o büyümüs kist olmus 3 cmbirdaha deneyemeyecegiz. yoruldum zaten bende hicbirsey yapmayacagim olmuyor
Canını sıkma adetle atarsın onu canımm yine devam edersindr gittin kan sonucu 2 nin altinda gösteriyo hemsire 0 dedi deger yani tahmin ettigim gibi gebelik yok. yumurtam catladiginda birtane yaninda daha birtane yumurta vardi o büyümüs kist olmus 3 cmbirdaha deneyemeyecegiz. yoruldum zaten bende hicbirsey yapmayacagim olmuyor
Benim bugün 14. Gün bugün de idrar testinde silik çıktı şunu anladım iğneyle verilen hcg idrarda kalıyo kana geçmiyo. Adet olmayı bekliyorum artık bugün yarın siz ne durumdasınızKızlar kimin kaçıncı günü test yapanlar varmı güzel haberler alalım inşallah
Canım peki koyulaşma varmı belki geç döllenme olablrBenim bugün 14. Gün bugün de idrar testinde silik çıktı şunu anladım iğneyle verilen hcg idrarda kalıyo kana geçmiyo. Adet olmayı bekliyorum artık bugün yarın siz ne durumdasınız
Hayır yok geç döllenme olacağını da sanmıyorum. Çatlatma iğnesiyle tedavi aşamasında idrar testi yapmamak gerekiyomuş demekki sizlere de örnek olsun. Ya da benim bünyem bir türlü atamadıCanım peki koyulaşma varmı belki geç döllenme olablr
Benm bünyemde geç atıyor canım anlayabiliyorum seni :)Hayır yok geç döllenme olacağını da sanmıyorum. Çatlatma iğnesiyle tedavi aşamasında idrar testi yapmamak gerekiyomuş demekki sizlere de örnek olsun. Ya da benim bünyem bir türlü atamadı
Cnm pes etmek yok Allah büyük bakarsın adetle atarsın kisti moral bozmak yok çabalarının karşılığını mutlaka verecektir rabbimdr gittin kan sonucu 2 nin altinda gösteriyo hemsire 0 dedi deger yani tahmin ettigim gibi gebelik yok. yumurtam catladiginda birtane yaninda daha birtane yumurta vardi o büyümüs kist olmus 3 cmbirdaha deneyemeyecegiz. yoruldum zaten bende hicbirsey yapmayacagim olmuyor
regli bekliyorum canımCnm sen napıyosun, nasılsın, eskilerden kimse kalmadı bu aralar
insallah canim birtane vardi kist doktor dogum kontrol hapi kullan baska zaman denersin diyor bana en az 3 ay dogum kontrol hapi kullan dedi. kistim cok kücüktüki sadece 3 cm di. yarin tekrar doktora gidecegim insallah kücüldüyse yada tamamen gittiyse ben tekrar yumurta büyüten haplardan alacagim sonrada yumurta büyüklügüne göre catlatma ignesi yapacagim insallah yetisecek esim gitmeden. ben son bi defa daha denemek istiyorum sansimi olursa olur olmazsa sonra deneriz yine sma böyle bos bos hicbirsey yapmadan duramiyorum. yarin kist kücüldüyse bal cörek otu tarcin kürünü denicem. kist kaybolmadan alirsam o da kisti büyültürse diyede korkuyorumHepimiz burda benzer şeyler yaşıyoruz canım bozma moralini salma kendini allah büyüktür bir sonraki aya kalmaz belki kistlerin
insallah artik olalim hatta hepimiz ayni anda olalim birlikte topigin basliginida degistiririz :)O kistler adetle atiliyor canim,uzme kendini bu da bizim sinavimiz,umut hep var,bi gun bizde anne olacagiz
canim senin tecrüben varmi ? adet oldugunda kacinci günde atiliyor hic kontrol ettirdinmi sen ? benim simdi adet kanamasi cogaldi normal oldu insallah kist gitmistir tamamenO kistler adetle atiliyor canim,uzme kendini bu da bizim sinavimiz,umut hep var,bi gun bizde anne olacagiz
insallah yarin baktiracagim üstten bakincada görünür herhalde. insallah gitmistirde femaraya baslarim. klomen rahim duvarini inceltiyormus femara yapmiyormus öyle okumustum ama bende tam tersi oldu sanki klomen kullanirken rahim duvara kalinligi cok iyiydi femarada kücük kaldiCanını sıkma adetle atarsın onu canımm yine devam edersin
insallah canim insallah hepimizin emeklerinin karsiligini tez vakitte verirCnm pes etmek yok Allah büyük bakarsın adetle atarsın kisti moral bozmak yok çabalarının karşılığını mutlaka verecektir rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?