- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.761
canim 14. güne igne kalmaz bence. bende kimyasal oldugunda cizgi sadece 1 gün görememistim ben yoksa hep sürekli silik cizgi cikti. sen kacinci günde kan vermistin en son ve kac cikmisti ? birdaha kan ver bence insallah vardirBenim bugün 14. Gün bugün de idrar testinde silik çıktı şunu anladım iğneyle verilen hcg idrarda kalıyo kana geçmiyo. Adet olmayı bekliyorum artık bugün yarın siz ne durumdasınız
aynisini bende düsünmüstüm kimyasal oldugunda ve ilk defa öyle oldugu icin anlayamamistim canim insallah sende koyulasirHayır yok geç döllenme olacağını da sanmıyorum. Çatlatma iğnesiyle tedavi aşamasında idrar testi yapmamak gerekiyomuş demekki sizlere de örnek olsun. Ya da benim bünyem bir türlü atamadı
min canim insallahCnm pes etmek yok Allah büyük bakarsın adetle atarsın kisti moral bozmak yok çabalarının karşılığını mutlaka verecektir rabbim
üst üste fazla kullanmadim gecen aralikta klomen kullandim martta klomen kullandim nisanda femara kullandim. bu defa nasil bir yol ilerleyecegiz bilmiyorum insallah igne filan verir daha güclü birsey verir cünkü bu kadar ilaca ragmen zar zor tek bi yumurta olusuyordu yada hic olusmuyordu. söyle en azindan 3-4 yumurtam olsa daha rahat olacagim cogul gebelik sorun degil benim icin ikizlerim olsun cok isterim
Çok iyimsersin canım teşekkür ederim ama pazar günü verdim kanı eğer olsa orda çıkması gerekirdi bence bu kadar geç döllenme olamaz. Nasp artık inşallah bende de kist yoktur da bi an önce adet olurumaynisini bende düsünmüstüm kimyasal oldugunda ve ilk defa öyle oldugu icin anlayamamistim canim insallah sende koyulasir
Klomen sonrası femara kullandım o da bu ay işte çatlatma iğnesi yaptırdım ama günde 2 kere de progestan içiyorum inş bu ay olurmerhaba bende ayni sizin gibi
merhaba canim. insallah artik hamile kaliriz hepimizmerhaba bende ayni sizin gibi
insallah canim en azindan kist olmasin o zaman cabuk adet baslasinki yeni tedaviyede baslayalimÇok iyimsersin canım teşekkür ederim ama pazar günü verdim kanı eğer olsa orda çıkması gerekirdi bence bu kadar geç döllenme olamaz. Nasp artık inşallah bende de kist yoktur da bi an önce adet olurum
Amin inşmerhaba canim. insallah artik hamile kaliriz hepimiz
insallah olur canim. doktor bana hic progestan vermedi hormonlarimada hic bakmadi progesteron eksikmi degilmi diyeKlomen sonrası femara kullandım o da bu ay işte çatlatma iğnesi yaptırdım ama günde 2 kere de progestan içiyorum inş bu ay olur
insallah. beklemesi cok zor ya saniyeler gecmiyor resmen. ama buralarda arkadaslarla sohbet edince insan oyalaniyor iyi geliyor moral oluyorAmin inşayın 28 ni bekliyorum bakalım bu defa olur inş
Benim hipofiz bezi ile yani beyinde ki hormanlarla alakalı sıkıntım çıktı o yüzden kullanılıyorum... siz hiç hormon testi yaptırmadınız mı ?insallah olur canim. doktor bana hic progestan vermedi hormonlarimada hic bakmadi progesteron eksikmi degilmi diye
insallah iylesir o da canim yada kullandigin ilaclar dayda eder insallah. ben özellikle adetin 3. günü 2 farkli doktora gittim bakilsin diye bakmadilar. yumurta catlatilacagi zaman östeojene baktirdim. benim tiroid az calisiyo hap kullaniyorum ama onu kadin dogum dr u degil normal dahiliye doktorum bakiyo. hormon testleri yapmiyorlar bende. kimyasal gebelik oldugunda belkide progesteron eksikligi vardi o yüzden düstü belki alsam kurtarirdik ama doktor hic bakmadi gelme bekle dedi beklerken o sira kaybettim malesefBenim hipofiz bezi ile yani beyinde ki hormanlarla alakalı sıkıntım çıktı o yüzden kullanılıyorum... siz hiç hormon testi yaptırmadınız mı ?
Aaa çok üzüldüm... aklında kalmasın ama gitmelisin bence... benim de troid falan baştan aşağı bakıldı.. cinsel perhiz testine bile girdim ama bir şey çıkmadı... işte bu hipofiz hormonlarıma sen hamilesin diomuşinsallah iylesir o da canim yada kullandigin ilaclar dayda eder insallah. ben özellikle adetin 3. günü 2 farkli doktora gittim bakilsin diye bakmadilar. yumurta catlatilacagi zaman östeojene baktirdim. benim tiroid az calisiyo hap kullaniyorum ama onu kadin dogum dr u degil normal dahiliye doktorum bakiyo. hormon testleri yapmiyorlar bende. kimyasal gebelik oldugunda belkide progesteron eksikligi vardi o yüzden düstü belki alsam kurtarirdik ama doktor hic bakmadi gelme bekle dedi beklerken o sira kaybettim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?