Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bugün 14. Gün bugün de idrar testinde silik çıktı şunu anladım iğneyle verilen hcg idrarda kalıyo kana geçmiyo. Adet olmayı bekliyorum artık bugün yarın siz ne durumdasınız
canim 14. güne igne kalmaz bence. bende kimyasal oldugunda cizgi sadece 1 gün görememistim ben yoksa hep sürekli silik cizgi cikti. sen kacinci günde kan vermistin en son ve kac cikmisti ? birdaha kan ver bence insallah vardir

Hayır yok geç döllenme olacağını da sanmıyorum. Çatlatma iğnesiyle tedavi aşamasında idrar testi yapmamak gerekiyomuş demekki sizlere de örnek olsun. Ya da benim bünyem bir türlü atamadı
aynisini bende düsünmüstüm kimyasal oldugunda ve ilk defa öyle oldugu icin anlayamamistim canim insallah sende koyulasir

giremedim birkac gündür sanki haftalarca gelemedim gibi hissettim. kistin oldugu tarafta agri var simdi bugünden beri insallah kist gidiyordur ondandir ve yarin kontrole gittigimde kist kaybolmus olur insallah

allahim su mübarek ayinda bu topikten en az 3 tane müjdeli haber duymayi nasip et en azda 3 kisi bu ay icinde hamile kalsin bayramda yada bayram sonrasida onlarin müjdelerini alalim.

bu topik sanli geldi bircok kisi hamile kaldi insallah bizde artik kaliriz burasi hep güzel haberlerle dolsun insallah

mesajlarin hepsine sirayla bakmaya calistim kizlar kusura bakmayin farkedemediklerim varsa. hepinize cok tesekkür ederim bana destek oluyorsunuz moral oluyorsunuz allahimda sizin yüzlerinizi güldürsün agziniz kulaklarinizda dolasin insallah beklediginiz haberleri duyupda :)))

herkez kacinci günde simdi ? igneden sonra kacinci gündesiniz ? adet olup igne olmayi bekleyenler varmi ? fazla kisi kalmadik galiba

merhaba bende ayni sizin gibi

aynisini bende düsünmüstüm kimyasal oldugunda ve ilk defa öyle oldugu icin anlayamamistim canim insallah sende koyulasir
Çok iyimsersin canım teşekkür ederim ama pazar günü verdim kanı eğer olsa orda çıkması gerekirdi bence bu kadar geç döllenme olamaz. Nasp artık inşallah bende de kist yoktur da bi an önce adet olurum

Çok iyimsersin canım teşekkür ederim ama pazar günü verdim kanı eğer olsa orda çıkması gerekirdi bence bu kadar geç döllenme olamaz. Nasp artık inşallah bende de kist yoktur da bi an önce adet olurum
insallah canim en azindan kist olmasin o zaman cabuk adet baslasinki yeni tedaviyede baslayalim

Benim hipofiz bezi ile yani beyinde ki hormanlarla alakalı sıkıntım çıktı o yüzden kullanılıyorum... siz hiç hormon testi yaptırmadınız mı ?
insallah iylesir o da canim yada kullandigin ilaclar dayda eder insallah. ben özellikle adetin 3. günü 2 farkli doktora gittim bakilsin diye bakmadilar. yumurta catlatilacagi zaman östeojene baktirdim. benim tiroid az calisiyo hap kullaniyorum ama onu kadin dogum dr u degil normal dahiliye doktorum bakiyo. hormon testleri yapmiyorlar bende. kimyasal gebelik oldugunda belkide progesteron eksikligi vardi o yüzden düstü belki alsam kurtarirdik ama doktor hic bakmadi gelme bekle dedi beklerken o sira kaybettim malesef

Aaa çok üzüldüm... aklında kalmasın ama gitmelisin bence... benim de troid falan baştan aşağı bakıldı.. cinsel perhiz testine bile girdim ama bir şey çıkmadı... işte bu hipofiz hormonlarıma sen hamilesin diomuş vücutta kendini hamile sanıyormuş süt hormonum yüksek çıktı mesela geçen ay ilaç kullandım sütü kesmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…