- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.781
o hormon gencligimde bendede yüksek cikmisti bir defa. ama simdi doktorlar bakmiyorlar hic iste ne yapacagim bilmiyorum.Aaa çok üzüldüm... aklında kalmasın ama gitmelisin bence... benim de troid falan baştan aşağı bakıldı.. cinsel perhiz testine bile girdim ama bir şey çıkmadı... işte bu hipofiz hormonlarıma sen hamilesin diomuşvücutta kendini hamile sanıyormuş süt hormonum yüksek çıktı mesela geçen ay ilaç kullandım sütü kesmek için
Gençliğim derkeno hormon gencligimde bendede yüksek cikmisti bir defa. ama simdi doktorlar bakmiyorlar hic iste ne yapacagim bilmiyorum.
en azindan sende hersey tespit ediömis cok güzel. insallah bu tedavilerinin faydasi olurda vücudun gercekten hamile olup sana öyle gercek sinysller verir
32 :)) sen kac yasindasin canim ?Gençliğim derkenyaş kaç pardon
İnanamıyorum ben 50 üzeri sandım32 :)) sen kac yasindasin canim ?
İnanamıyorum ben 50 üzeri sandımbende 32 yaşındayım
Evetkendimi cok yasli hissediyorum ya sorma. bu sorunlar beni cok üzüyor. beni tanimayanlar beni 17-18 saniyor cok kücük gösteriyorum. yasitmisiz seninle
evet sende haklisin. biraz kendimize deger verip vakit ayirmamiz gerekiyor. insallah allahim bizlerede evlat nasip edecekEvetama neden böyle yapıyorsun ki bence en güzel en kadın yaşlarımız bunlar Kıymet bilmek gerekli
Amin inş :)allah korusun ya insallah 50 üstü olana kadar en az 2 cocugum olur büyügü erkek kücügü kiz yada ikiz ikisi ayni anda :))
Sende şu an Benim gibi beklemedesin değil miAmin inş :)
canim ben 1 mayista catlatma ignesi oldum yumurta catladi ama gebelik olusmadi. baska birtane yumurtadan kist olusmus suan adet var. yarin kiste baktiracagim eger gittiyse femaraya baslayacagim sonra tekrar catlatma ignesi insallah en gec 1-2 hazirana kadar biter bu isler.Sende şu an Benim gibi beklemedesin değil mi
Ne güzel düşünmüşsün... evet kist genellikle adet döneminde kayboluyor Benim ki öyle oldu yani :) inş olur femara güzel bir ilaç benim kini 22 mm kadar büyüttü bu ay... yarin iyi sonuçlar alırsın inşbirde bal cörek otu tarcin kürünü denicem insallah. daha cabuk yumurta olusuyormus öyle. allahim nasip ettiyse insallah vesile eder bunlari. birde test yapmayacagim zaten. dahada fazla stres yapiyor o insana. anca adet 1 - 2 hafta filan gecerse doktora gidecegim doktor onayladiktan sonra idrar testi yapacagim o da saklamak icin hatira olsun diye :)
insallah canim yine denicem sabah aksam 1 tane vermisti doktor yine öyle alacagim.Ne güzel düşünmüşsün... evet kist genellikle adet döneminde kayboluyor Benim ki öyle oldu yani :) inş olur femara güzel bir ilaç benim kini 22 mm kadar büyüttü bu ay... yarin iyi sonuçlar alırsın inş
sagol canim evet ne yapayim cok fazla stres oluyor cok etkiliyor dr dedi ciftlerin cogu tam vazgectiklerinde oluyor dedi. bende zaten vazgecmek üzereyim. bu defa son sansimi denicem bakalim zaten büyük ihtimal olmaz. yinede denemeden icim rahat etmez o yüzden bos gecmesin bu ayNe güzel düşünmüşsün... evet kist genellikle adet döneminde kayboluyor Benim ki öyle oldu yani :) inş olur femara güzel bir ilaç benim kini 22 mm kadar büyüttü bu ay... yarin iyi sonuçlar alırsın inş
benim yumurtayi 20 ye kadar büyüttügünde dr catlatma ignesini yaptirdi daha önce 18 ve 17 yken yapmistim igneleri. bakalim bu defa kaca denk gelecek. igneyi yaptiktan sonra kendime oyalanacsk birseyler bulmam lazim kendime baska odak noktalari bulayimki unutayim tedavi gördügümü. bir hobi filan bulmaliyimNe güzel düşünmüşsün... evet kist genellikle adet döneminde kayboluyor Benim ki öyle oldu yani :) inş olur femara güzel bir ilaç benim kini 22 mm kadar büyüttü bu ay... yarin iyi sonuçlar alırsın inş
Evet aklına getirmemeye çalış...evet dr ler öyle söylüyor ama inş olur tatlım sıkma canını streste yapmamaya çalış bi süre unut onusagol canim evet ne yapayim cok fazla stres oluyor cok etkiliyor dr dedi ciftlerin cogu tam vazgectiklerinde oluyor dedi. bende zaten vazgecmek üzereyim. bu defa son sansimi denicem bakalim zaten büyük ihtimal olmaz. yinede denemeden icim rahat etmez o yüzden bos gecmesin bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?