- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.801
a.slm canim bende doz arttirmisti. ondan sonra femaraya gecti. bazisi igne veriyormus o daha iyi en zayifindan en gec güclüye dogru ilerliyorlar tedavide.Selamlar kızlar, haziranda ikinci klomen denicez biz yine aynı şekilde mi yoksa farklı bir tedavi mi uygulanır acaba, doz arttırımı olcak sanıyorum ama famera falan duydum heyecanla bekliyorum ama 9 ay oldu çocuk denemelerimizin bi sorun mu var acaba diye düşünmeye başlıcam artık
aynen kendime meskale bulcam unutcam. sagol canim bu defa sikmayacagim cünkü zaten bu defa olma olasiligi cok zor kadere biraktim zaten olmaz öylesine bos gecmesin diye denicem sonra temmuz agustos olabilir bakalim belki daha fazla ara veririmEvet aklına getirmemeye çalış...evet dr ler öyle söylüyor ama inş olur tatlım sıkma canını streste yapmamaya çalış bi süre unut onu
Biz denk getiremiyoruz ya o yüzden erteledik hep yumurtlama gününe bile denk getiremedik ama kısmet tabi inşallah haziran ayında eşimin görevi olmazsa ikinci klomeni yapcaz bakalım, bir an önce kavuşalım bebeklerimizea.slm canim bende doz arttirmisti. ondan sonra femaraya gecti. bazisi igne veriyormus o daha iyi en zayifindan en gec güclüye dogru ilerliyorlar tedavide.
Canim ben adetimin 3. Gunu gittim hep doktora,doktor karindan usg ile bakiyor gecen aydan kalan folikul vs yok diyor, adetle atilmis her sey cok iyi diyordu,klomene basliyorduk,benim maalesef sorun esimde sperm hizi dusuk, bu iki ayda deneyecegim olmazsa tup bebekcanim senin tecrüben varmi ? adet oldugunda kacinci günde atiliyor hic kontrol ettirdinmi sen ? benim simdi adet kanamasi cogaldi normal oldu insallah kist gitmistir tamamen
aynen bizde denk getiremiyoruz o yüzden dahada cok uzuyor böyle. dr o yüzden direkt ilac tedavisi ve catlatma ignesiyle basladi durumu anlatinca. amin insallah kavusalkm artikBiz denk getiremiyoruz ya o yüzden erteledik hep yumurtlama gününe bile denk getiremedik ama kısmet tabi inşallah haziran ayında eşimin görevi olmazsa ikinci klomeni yapcaz bakalım, bir an önce kavuşalım bebeklerimize
cok tesekkür ederim canim icimi rahatlattin bendekide sadece 3 cm lik olan normal bir kistti benimde gitmis olmasi gerekiyor herhalde. bende femarada var klomende var hangisiyle baslayayim bilmiyorum ilk klomende tek hap aldim adetin 17. günü 17 mm lik yumurta vardi kimyasal oldu ikinci denemede sabahlari 2 tane klomen aldim ondada yumurtalar 10 mm den sonrasi büyümedi kaldi öyle adet söktürücü kullandim sonra femaraya basladi dr bu defa adetin 12. günü 17 mm lik yumurta olustu adetin 14. günüde 20 mm deyken catlatma ignesini oldum. ama birsey olmadi malesef. kimyasal oldugunda cok üzülmüstüm kimyasal olacagina hic olmasin yada tam olsun demistim belkide böylesi daha iyi oldu. klomen birde rahim duvarini inceltiyormus. femarayla daha cabuk olacagini düsündügüm icin femara, bitkisel karisimlar var farkli farkli iyi gelen ondan, dr birde gynositol vermisti diger vitamin haplariyla birlikte hepsini kullanmayi düsünüyorum insallah esim gitmeden son denemeye yetisir allahim denk getirir olacagi varsada olur artik insallah. bu defa stres de yapmiycam. insanin elinde degil birde o kadar cok denemek icin firsat olmayinca dahada fazla stres yapiyor insan ama olacagi varsa zaten olur olmayacaksada ne yapsan nafile. onun icin elimden geleni yapip kendime bir meskale bulup oyalanacagim iste.Canim ben adetimin 3. Gunu gittim hep doktora,doktor karindan usg ile bakiyor gecen aydan kalan folikul vs yok diyor, adetle atilmis her sey cok iyi diyordu,klomene basliyorduk,benim maalesef sorun esimde sperm hizi dusuk, bu iki ayda deneyecegim olmazsa tup bebek
bende adet pazartesi basladi cok az geldi aksamina cogaldi ve öyle cok devam ediyor benimde gitmistir diye tahmin ediyorum. seninde öylemiydi yani adetin ilk gün az sonrasinda cogaliyormuydu ? kist yok olurken birsey hissediyormuydun batma filan olmusmuydu ? ilacsiz gitmesi cok iyi insallah benimde öyle olur doktorun birisi yoksa en az 6 ay dogum kontrol hapi kullanmami söyledi. bana cok uzun geldi bu süre. son bi sansimi deneyecegim insallahCanim ben adetimin 3. Gunu gittim hep doktora,doktor karindan usg ile bakiyor gecen aydan kalan folikul vs yok diyor, adetle atilmis her sey cok iyi diyordu,klomene basliyorduk,benim maalesef sorun esimde sperm hizi dusuk, bu iki ayda deneyecegim olmazsa tup bebek
Aynen benimde adetim ilk gun az gelir kahverengi ve camur gibi,sonraki gunler yogunlasir,kafana gore ilaca baslama canim doktor seni yonlendirecektir,dedigim gibi adetin 3. Gunu git gorus,ayni zamanda ben her gun bir yumurta yedim birde bi tatli kadigi polen,yumurtanin gelismesine yardimci oluyor,insallah gitmistir kistin,gelismeleri yazbende adet pazartesi basladi cok az geldi aksamina cogaldi ve öyle cok devam ediyor benimde gitmistir diye tahmin ediyorum. seninde öylemiydi yani adetin ilk gün az sonrasinda cogaliyormuydu ? kist yok olurken birsey hissediyormuydun batma filan olmusmuydu ? ilacsiz gitmesi cok iyi insallah benimde öyle olur doktorun birisi yoksa en az 6 ay dogum kontrol hapi kullanmami söyledi. bana cok uzun geldi bu süre. son bi sansimi deneyecegim insallah
Merhaba çok sevindim....ovü testi nasıl oluyor acaba doktor kontrolünde mi yani... biraz açıklarsan sevinirimcanlar hepinize selam olsun, uzun bi aradan sonra çok güzel haberlerle geldim. Ovülasyon testi yaptım ve sonuç çok güzelsonunda oldu şuan hamileyim ptesi keseyi görmeye gideceğiz. ovü testiyle 3.denememde hamile kaldım. sakın umudunuzu yitirmeyiz ben 2 aşılama, 1 çatlama iğnesi ve 13 ay boyunda klomen ilacı kullandım yine de olmadı. sonunda bıraktım yazdan sonra tekrar tedaviye başlarım demiştim. Ama bir gebenin günlüğü ebru hanımın vesilesiyle ovü testiyle hamile kaldım çok şükürrrrr
Cnm merhaba gittin mi doktora?canim ben 1 mayista catlatma ignesi oldum yumurta catladi ama gebelik olusmadi. baska birtane yumurtadan kist olusmus suan adet var. yarin kiste baktiracagim eger gittiyse femaraya baslayacagim sonra tekrar catlatma ignesi insallah en gec 1-2 hazirana kadar biter bu isler.
tabi canım açıklarımMerhaba çok sevindim....ovü testi nasıl oluyor acaba doktor kontrolünde mi yani... biraz açıklarsan sevinirim
Teşekkür ederim detaylı olmuş :))) peki Eczanelerden alabilirim galibatabi canım açıklarımdoktor kontrolünde değil canım. gebelik testi gibi kullanımı idrara batırıyorsun testi. Yani; reglin bitince 2. yada 3.günü, öğlen 2 ile 4 arası, akşamda 8 ile 10 arası sıvı alımını 1 saat önce durdurmak şartıyla testlerini temiz bir bardağa idrarını yapıp gebelik testi gibi testi batırıyorsun. çift çizgi çıkana kadar hergün bu testi tekrarlıyorsun.çift çizgi çıkarsa yani iki çizgide koyu olursa yumurtlaman olmuş demektir. ertesi günü tine testi yapıyorsun o çizgi silikleşirse çatlama gerçekleşmiş demektir. oyüzden koyu çizgiyi gördüğün günü ve ertesi günki silik çizgiyi gördüğün günü hatta sonraki günü değerlendiriyorsun. yani koyu çizginin olduğu gün dahil 3 gün birliktelik yapıyorsun. 14-17 gün sonrada gebelik testi
eczanelerde çok pahalı oluyor. benim kullandığım test hassas testlerden di. doğruluğu yüksekti. LH ovülasyon testi diye geçiyor. instagramda bir gebenin günlüğü diye site satılıyor. diğer marka testlerde internette heryerde satılıyor. ben 3 defa denedim bu markayla en doğru sonucu aldım bilgin olsun :)))Teşekkür ederim detaylı olmuş :))) peki Eczanelerden alabilirim galiba
Aaa tamam bakarım ama instagram kullanmıyorum ben... numarası falan bana verebilirmisin rica etsem ... kusura bakmaeczanelerde çok pahalı oluyor. benim kullandığım test hassas testlerden di. doğruluğu yüksekti. LH ovülasyon testi diye geçiyor. instagramda bir gebenin günlüğü diye site satılıyor. diğer marka testlerde internette heryerde satılıyor. ben 3 defa denedim bu markayla en doğru sonucu aldım bilgin olsun :)))
Yok ne kusuru hemen veriyorum. 0553 904 58 42 telefon numarasında detaylı bilgi alabilirsin canım :)))Aaa tamam bakarım ama instagram kullanmıyorum ben... numarası falan bana verebilirmisin rica etsem ... kusura bakma
Çok teşekkür ederimYok ne kusuru hemen veriyorum. 0553 904 58 42 telefon numarasında detaylı bilgi alabilirsin canım :)))
13 ay klomen mi kullandın?canlar hepinize selam olsun, uzun bi aradan sonra çok güzel haberlerle geldim. Ovülasyon testi yaptım ve sonuç çok güzelsonunda oldu şuan hamileyim ptesi keseyi görmeye gideceğiz. ovü testiyle 3.denememde hamile kaldım. sakın umudunuzu yitirmeyiz ben 2 aşılama, 1 çatlama iğnesi ve 13 ay boyunda klomen ilacı kullandım yine de olmadı. sonunda bıraktım yazdan sonra tekrar tedaviye başlarım demiştim. Ama bir gebenin günlüğü ebru hanımın vesilesiyle ovü testiyle hamile kaldım çok şükürrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?