- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.821
tamam canim yazacagim. polenindemi faydasi oluyor ? o zaman ondanda alip yaptigim karisimin icine katayim cok sagol. gelismeleri yazarim sadece yumurta catlatilip iliski olduktan sonra catlamismi diye en fazla kontrol ettirecegim. bekleme sürecinde test filan yapmicam kendimide dinlememeye caliscamAynen benimde adetim ilk gun az gelir kahverengi ve camur gibi,sonraki gunler yogunlasir,kafana gore ilaca baslama canim doktor seni yonlendirecektir,dedigim gibi adetin 3. Gunu git gorus,ayni zamanda ben her gun bir yumurta yedim birde bi tatli kadigi polen,yumurtanin gelismesine yardimci oluyor,insallah gitmistir kistin,gelismeleri yaz
gözüm aydin canim seni hatirliyorum ilk zamanlar da burdaydin cok sevindim senin adina saglikla tamamla insallah gebeliginicanlar hepinize selam olsun, uzun bi aradan sonra çok güzel haberlerle geldim. Ovülasyon testi yaptım ve sonuç çok güzelsonunda oldu şuan hamileyim ptesi keseyi görmeye gideceğiz. ovü testiyle 3.denememde hamile kaldım. sakın umudunuzu yitirmeyiz ben 2 aşılama, 1 çatlama iğnesi ve 13 ay boyunda klomen ilacı kullandım yine de olmadı. sonunda bıraktım yazdan sonra tekrar tedaviye başlarım demiştim. Ama bir gebenin günlüğü ebru hanımın vesilesiyle ovü testiyle hamile kaldım çok şükürrrrr
Ben hepsini doktor kontrolüyle kullandım. arada klomeni bırakıp başka ilaçlarda kullandım tabiki. ama 13 ay boyunca içmediğim ilaç yapmadığım şey kalmamıştı13 ay klomen mi kullandın?
en fazla 6 ay kullanılır klomen.
sen test yapiyormusun canim ? kan verdinmi veya kendinde bir belirti hissediyormusun ? az kalmisBenim bir haftam kldı adetime sen hamile miydin. Canm
aminnnn canım bende seni hatırladımgözüm aydin canim seni hatirliyorum ilk zamanlar da burdaydin cok sevindim senin adina saglikla tamamla insallah gebeligini ❤
yok daha gitmedim aksama dogru gidecegim iftar vakti bos olur o zaman yoksa cok bekletiyorlar. evden daha cikmadan birazdan cikip ilk önce aktara ugrayip öyle gidecegim doktoraCnm merhaba gittin mi doktora?
amin canim insallah 2 aydir ugrasiyoruz yine olmadi simdi en son tekrar denicem bugün adetin 3. günü femara aldim sabah aksam. dr a da gidecegim bakalim hayirlisi insallah arife gününden önce catlatabilirsek deneme yapacagizaminnnn canım bende seni hatırladımumarım sende tez zamanda muradına erersin
bende çok çekmişti onlardan çatladığı halde bir türlü tutmamıştı. canım benden sana tavsiye komple kafan sildiğinde ovü testi yap ve olsada olmasada pek umursama. kafanı dağıtacak şeylerle uğraş. ben durmadan puzzle yapmıştım. sürekli arkadaşlarımla görüştüm. gezdim yedim içtim. kafamdan çıkardım ama bi taraftanda test yaptım. o psikolojiyi ayarlamak çok zor ama inan çok işe yarışyormuş kendimde gördüm resmen. ilaçlara ara verdiğinde ovülasyon testini mutlaka düşün derim.amin canim insallah 2 aydir ugrasiyoruz yine olmadi simdi en son tekrar denicem bugün adetin 3. günü femara aldim sabah aksam. dr a da gidecegim bakalim hayirlisi insallah arife gününden önce catlatabilirsek deneme yapacagiz
ben buraya bile gelmedim okuyup heveslenmemek içinkendimi sıkmamaya calisiyorum baska islerle oyalanmaya calisiyorum dünmemek icin. ara sira buraya geliyorum iste hayirlisi olsun
doktor kontrolünde olsa bile 6 dan fazla kullandırmıyorlarBen hepsini doktor kontrolüyle kullandım. arada klomeni bırakıp başka ilaçlarda kullandım tabiki. ama 13 ay boyunca içmediğim ilaç yapmadığım şey kalmamıştı
en son çok kullandığım için iğneli tedavi görmüştüm canım 3 ay önce oda tutmayınca ara verdim kendimce. o sırada oldu çok şükür. aminnnn teşekkür edermdoktor kontrolünde olsa bile 6 dan fazla kullandırmıyorlar
iğneli tedaviye geçiyorlar
neyse çok şükür gebe kalmışsın Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Ama tam bir araştır öle al aktar malzemelerini de tamam mı ....yok daha gitmedim aksama dogru gidecegim iftar vakti bos olur o zaman yoksa cok bekletiyorlar. evden daha cikmadan birazdan cikip ilk önce aktara ugrayip öyle gidecegim doktora
Övü testi için ilaçlara ara vermek şart mı ? Ben bu ay femara ve iğne kullandım... eğer bu ay olmazsa nasıl bir yol izler doktor bilmiyorum ama bırakırım büyük ihtimallebende çok çekmişti onlardan çatladığı halde bir türlü tutmamıştı. canım benden sana tavsiye komple kafan sildiğinde ovü testi yap ve olsada olmasada pek umursama. kafanı dağıtacak şeylerle uğraş. ben durmadan puzzle yapmıştım. sürekli arkadaşlarımla görüştüm. gezdim yedim içtim. kafamdan çıkardım ama bi taraftanda test yaptım. o psikolojiyi ayarlamak çok zor ama inan çok işe yarışyormuş kendimde gördüm resmen. ilaçlara ara verdiğinde ovülasyon testini mutlaka düşün derim.
yoo şart değil ama gerekte yok çünkü doktor yumurtanın olup olmadığını yada çatladığını söylüyor zaten. yinede yapmak istersen yap tabi canımÖvü testi için ilaçlara ara vermek şart mı ? Ben bu ay femara ve iğne kullandım... eğer bu ay olmazsa nasıl bir yol izler doktor bilmiyorum ama bırakırım büyük ihtimalle
Yok hiç bişe hissetmiyorum canmsen test yapiyormusun canim ? kan verdinmi veya kendinde bir belirti hissediyormusun ? az kalmis
Cnm ya bişey soracağım bugün iftara yarım saat kala çok çok az bir akıntıyla karışık kahve renginde kan geldi ama akıntıyla karışık şimdi ne gelen var ne giden kist olabilir mi diye düşünmeye başladım sende nasıl oldu sancı varmıydi karında şişlik falan diyor kistte sende varmıydiNurov canim cok soru sordum kusura bakma rahatsiz etmiyorum umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?