Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tamam canim yazacagim. polenindemi faydasi oluyor ? o zaman ondanda alip yaptigim karisimin icine katayim cok sagol. gelismeleri yazarim sadece yumurta catlatilip iliski olduktan sonra catlamismi diye en fazla kontrol ettirecegim. bekleme sürecinde test filan yapmicam kendimide dinlememeye caliscam

gözüm aydin canim seni hatirliyorum ilk zamanlar da burdaydin cok sevindim senin adina saglikla tamamla insallah gebeligini

aminnnn canım bende seni hatırladım umarım sende tez zamanda muradına erersin
amin canim insallah 2 aydir ugrasiyoruz yine olmadi simdi en son tekrar denicem bugün adetin 3. günü femara aldim sabah aksam. dr a da gidecegim bakalim hayirlisi insallah arife gününden önce catlatabilirsek deneme yapacagiz

kendimi sıkmamaya calisiyorum baska islerle oyalanmaya calisiyorum dünmemek icin. ara sira buraya geliyorum iste hayirlisi olsun

amin canim insallah 2 aydir ugrasiyoruz yine olmadi simdi en son tekrar denicem bugün adetin 3. günü femara aldim sabah aksam. dr a da gidecegim bakalim hayirlisi insallah arife gününden önce catlatabilirsek deneme yapacagiz
bende çok çekmişti onlardan çatladığı halde bir türlü tutmamıştı. canım benden sana tavsiye komple kafan sildiğinde ovü testi yap ve olsada olmasada pek umursama. kafanı dağıtacak şeylerle uğraş. ben durmadan puzzle yapmıştım. sürekli arkadaşlarımla görüştüm. gezdim yedim içtim. kafamdan çıkardım ama bi taraftanda test yaptım. o psikolojiyi ayarlamak çok zor ama inan çok işe yarışyormuş kendimde gördüm resmen. ilaçlara ara verdiğinde ovülasyon testini mutlaka düşün derim.

Ben hepsini doktor kontrolüyle kullandım. arada klomeni bırakıp başka ilaçlarda kullandım tabiki. ama 13 ay boyunca içmediğim ilaç yapmadığım şey kalmamıştı
doktor kontrolünde olsa bile 6 dan fazla kullandırmıyorlar
iğneli tedaviye geçiyorlar
neyse çok şükür gebe kalmışsın Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

doktor kontrolünde olsa bile 6 dan fazla kullandırmıyorlar
iğneli tedaviye geçiyorlar
neyse çok şükür gebe kalmışsın Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
en son çok kullandığım için iğneli tedavi görmüştüm canım 3 ay önce oda tutmayınca ara verdim kendimce. o sırada oldu çok şükür. aminnnn teşekkür ederm

Övü testi için ilaçlara ara vermek şart mı ? Ben bu ay femara ve iğne kullandım... eğer bu ay olmazsa nasıl bir yol izler doktor bilmiyorum ama bırakırım büyük ihtimalle

Övü testi için ilaçlara ara vermek şart mı ? Ben bu ay femara ve iğne kullandım... eğer bu ay olmazsa nasıl bir yol izler doktor bilmiyorum ama bırakırım büyük ihtimalle
yoo şart değil ama gerekte yok çünkü doktor yumurtanın olup olmadığını yada çatladığını söylüyor zaten. yinede yapmak istersen yap tabi canım

Kızlar bende sizin gibi heycanliydim ama geçen ay negatif sonuç aldim isnalalh siz pozitif sonuç alırsınız kafamızda takmayın bende tüm belirtiler vardı adet oldum bugün rahim filmine gittim Allah'a şükür temiz çıktı inşallah gebelik gelişir bu ay hepinizi de rabbim yüzünüzü guldursun

Nurov canim cok soru sordum kusura bakma rahatsiz etmiyorum umarim.
Cnm ya bişey soracağım bugün iftara yarım saat kala çok çok az bir akıntıyla karışık kahve renginde kan geldi ama akıntıyla karışık şimdi ne gelen var ne giden kist olabilir mi diye düşünmeye başladım sende nasıl oldu sancı varmıydi karında şişlik falan diyor kistte sende varmıydi

Kızlar benim bu ay da olmadı doktorum bu ay normal takip edecek diğer ay gonal f kullanacağım hiç kullanan var mı aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…