- 30 Ocak 2018
- 387
- 307
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.841
Canım bak dikkat et üzmek istemem seni ama aldatıyor falan olmasın sakın tam aldatan erkek profili bir de çocuk istiyorsun dikkat et sadece arkadaş tavsiyesi lütfen yanlış anlamaaramizda hicbir belirti yasama
evet öyle canim. alisacak gibi degil alismis sürekli gezmeye. evde durmuyor. yiyor iciyor yatiyor dus yapip gidiyorkendimi kullaniliyormus gibi hissediyorum. hic muhabbet yok birlikte gezmek birseyler yapmak yok. ilk baslarda yine ayda bir de olsa cafelere filan gider bi cay icerdik sonra o da yok. sürekli param yok diyor. benim hicbir masrafim yok hep evdeyim. baska bir kadin olsa benim yerimde durmazdi onun yaninda hickimse cekmezdi. katlaniyoruz bakalim bebegimiz olursa insallah degisir
Canım neden katlanıyorsun böyle birşeye kendini düşün bence hiç bir kadın aldatılmamalı kendine lütfen böyle şeylere layık görme Allah korusun hastalık falan bulaşır sen neden çekiyorsun çok mu seviyorsun normalde dayanılamaz bir eşin var ve sen çok sabırlısınbenimki beni dinlemezki. bana cok sükür öyle beni kötü görüdügünü falan söylemiyor. güzel sözde söylemiyor. ama cevremdeki herkez benim cok güzel oldugumu söylüyor. o gittigi kadinlar cok cirkin igrenc insanlar nasil yapabiliyor anlamiyorum sonra ben igreniyorum ondan birkac gün. huyu böyle piskolojisi bozuk o yüzden sürekli baska kadinlarda ama elimden gelen birsey yok o zikri söylicem.
evet canim haklisin. ovulasyon testide yapmak istemiyorum artik birsürü para verdim eczaneden almistim denedim olmadi. nasilsa ilaclardan sonra catlatma ignesi yapilacak ya igneden sonra catliyor zaten 36 saat icinde igneyi yaptiktan 24 saat kadar sonrasina denk getirmeliyiz birlikteligi. sonrada olursa olur olmazsa olmaz dedigin gibi bende birsey bulmaliyim kendime gezicem insallah :)bende çok çekmişti onlardan çatladığı halde bir türlü tutmamıştı. canım benden sana tavsiye komple kafan sildiğinde ovü testi yap ve olsada olmasada pek umursama. kafanı dağıtacak şeylerle uğraş. ben durmadan puzzle yapmıştım. sürekli arkadaşlarımla görüştüm. gezdim yedim içtim. kafamdan çıkardım ama bi taraftanda test yaptım. o psikolojiyi ayarlamak çok zor ama inan çok işe yarışyormuş kendimde gördüm resmen. ilaçlara ara verdiğinde ovülasyon testini mutlaka düşün derim.
bende bir denemede gelmemistim bekleyeyim bakalim dedim yine olmadi. ara sira yine gelirim vakit buldukca. bagimlilik yapiyor bu site :))ben buraya bile gelmedim okuyup heveslenmemek için
canim aktardan aldim malzemeleri sabah baslayacagim insallahAma tam bir araştır öle al aktar malzemelerini de tamam mı ....
nasil arastirayim canim ? aktarda bir kiz vardi yardimci oldu söyledikleride dogru gibi geldi bana sirf malzeme satmak icin degil dogrusunu samimi bir sekilde söyledi aldim az azAma tam bir araştır öle al aktar malzemelerini de tamam mı ....
amin canim. cok sükür insallah birdahaki denemende sonuc alirsinKızlar bende sizin gibi heycanliydim ama geçen ay negatif sonuç aldim isnalalh siz pozitif sonuç alırsınız kafamızda takmayın bende tüm belirtiler vardı adet oldum bugün rahim filmine gittim Allah'a şükür temiz çıktı inşallah gebelik gelişir bu ay hepinizi de rabbim yüzünüzü guldursun
insallah belirti hissetmedende olur canim ya.Yok hiç bişe hissetmiyorum canm
tesekkür ederim canim yanlis anlamiyorum sagol bana samimi bir sekilde gercekleri söylüyorsun. arkadas da böyle olmaliCanım bak dikkat et üzmek istemem seni ama aldatıyor falan olmasın sakın tam aldatan erkek profili bir de çocuk istiyorsun dikkat et sadece arkadaş tavsiyesi lütfen yanlış anlama
seviyorum esim evlilik ömürlük olur benim gözümde yani eskiden beri hep öyle olsun istedim. aldatmayan erkek yok bence. kimseyi kirmak istemem ama gercekten öyle. sabrediyorum ne yapayim kaderim böyleymis allahim insallah ya onu düzeltir birlikte mutlu bir yuvamiz olur yada hayirlisi olsun iste. cok üzülüyorum ama ne yapayim. esimden ayrilsam ömrümün sonuna kadar yalnizmi gecircem hayatimiCanım neden katlanıyorsun böyle birşeye kendini düşün bence hiç bir kadın aldatılmamalı kendine lütfen böyle şeylere layık görme Allah korusun hastalık falan bulaşır sen neden çekiyorsun çok mu seviyorsun normalde dayanılamaz bir eşin var ve sen çok sabırlısın
canim bende sadece 2 defa kist oldu. ilkinde 4 ay kadar adet olmadim. 3 ay adet olmayinca kendim karnimi elledim bastirdim kist oldugunu farkettim elime geliyordu. cok hafiften barma cekilmeler oluyordu o zaman. dr a gittim kist vardi ama tam kac cm di hatirlayamadim galiba 7 olmustu. 8 olsa ameliyat olmasi gerekiyormus. doktor ilac verdi bana ilacin yan etkileri cok diye icmedim hic bilgim yoktu o zamanlar umursamamistim kendiliginden gecmisti cok sükür adet oldum kistte gitti farkettim gittigini cok kanamisti. cikolata ksitiydi o zamanki galiba. simdi bu defa da adet olcak gibiydim ama olmadim cok az birkac damla kan geldi. cok cok hafiften cekilmeler oldu. ben gebelik icin kendimi cok takip ettim dikkat ettim öyle farkettim yoksa farketmezdim. 3 cm lik bir kist varmis.Cnm ya bişey soracağım bugün iftara yarım saat kala çok çok az bir akıntıyla karışık kahve renginde kan geldi ama akıntıyla karışık şimdi ne gelen var ne giden kist olabilir mi diye düşünmeye başladım sende nasıl oldu sancı varmıydi karında şişlik falan diyor kistte sende varmıydi
karinda sisligi ben farketmedim elimle sadece baya bi bastirdim karnima hertarafini ellemeye calistim saga sola öyle karsilastirirken farkettim cok hafiften birsey oldugunu ilk kistte. ikincisi kücük oldugu icin fazla farkedilmediCnm ya bişey soracağım bugün iftara yarım saat kala çok çok az bir akıntıyla karışık kahve renginde kan geldi ama akıntıyla karışık şimdi ne gelen var ne giden kist olabilir mi diye düşünmeye başladım sende nasıl oldu sancı varmıydi karında şişlik falan diyor kistte sende varmıydi
Cnm ya bişey soracağım bugün iftara yarım saat kala çok çok az bir akıntıyla karışık kahve renginde kan geldi ama akıntıyla karışık şimdi ne gelen var ne giden kist olabilir mi diye düşünmeye başladım sende nasıl oldu sancı varmıydi karında şişlik falan diyor kistte sende varmıydi
Sağol cnm yarın randevu aldım bakacağım sonuç ne yarın yazarım inşallah kist değildir ama kist diye şüphe etmeye başladımcanim sen suan tedavinin hangi asamasindasin ? takip edemedim tam. adet zamanina yakin kan acik pembe veya kahverengi birde akinti yerlesme kanamasi olabiliyormus belkide.
insallah degildir canimSağol cnm yarın randevu aldım bakacağım sonuç ne yarın yazarım inşallah kist değildir ama kist diye şüphe etmeye başladım
Günaydın... yani ne bilim ben biraz pimpirikliyim dir o yüzdencanim aktardan aldim malzemeleri sabah baslayacagim insallah
amin canim. cok sükür insallah birdahaki denemende sonuc alirsin
günaydin canim. bende öyleyim canim ama bu cocuk konusunda ne gerekiyorsa hepsinden deniyorum iste ne yapayim bi umut. normal zamanda hic yapmayacagim seyleri bile herseyi yaptim deniyorum. birinden biri belki vesile olur diye bir umut iste.Günaydın... yani ne bilim ben biraz pimpirikliyim dir o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?