Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bak dikkat et üzmek istemem seni ama aldatıyor falan olmasın sakın tam aldatan erkek profili bir de çocuk istiyorsun dikkat et sadece arkadaş tavsiyesi lütfen yanlış anlama

Canım neden katlanıyorsun böyle birşeye kendini düşün bence hiç bir kadın aldatılmamalı kendine lütfen böyle şeylere layık görme Allah korusun hastalık falan bulaşır sen neden çekiyorsun çok mu seviyorsun normalde dayanılamaz bir eşin var ve sen çok sabırlısın

evet canim haklisin. ovulasyon testide yapmak istemiyorum artik birsürü para verdim eczaneden almistim denedim olmadi. nasilsa ilaclardan sonra catlatma ignesi yapilacak ya igneden sonra catliyor zaten 36 saat icinde igneyi yaptiktan 24 saat kadar sonrasina denk getirmeliyiz birlikteligi. sonrada olursa olur olmazsa olmaz dedigin gibi bende birsey bulmaliyim kendime gezicem insallah :)

amin canim. cok sükür insallah birdahaki denemende sonuc alirsin

Canım bak dikkat et üzmek istemem seni ama aldatıyor falan olmasın sakın tam aldatan erkek profili bir de çocuk istiyorsun dikkat et sadece arkadaş tavsiyesi lütfen yanlış anlama
tesekkür ederim canim yanlis anlamiyorum sagol bana samimi bir sekilde gercekleri söylüyorsun. arkadas da böyle olmali haklisin. ne kadar kendimi kandirsamda artik eminim hemde en az 4-5 farkli kisi oldugunu düsünüyorum. hic acik vermiyor ama hissediyorum ben icimden bir ses söylüyor bana gercekleri. bu son defa gecen ekimde kendisi beni ikna etmisti ben vazgecmistim esim söyledi söyle olur böyle olur diye hayal kurdu heveslendirdi tamam dedim denemeye tekrar basladik bende cok istedim ondan sonra. hala deniyoruz bakalim bilmiyorum hayirlisi neyse o olsun. cok yoruldum herseyden oluruna biraktim

seviyorum esim evlilik ömürlük olur benim gözümde yani eskiden beri hep öyle olsun istedim. aldatmayan erkek yok bence. kimseyi kirmak istemem ama gercekten öyle. sabrediyorum ne yapayim kaderim böyleymis allahim insallah ya onu düzeltir birlikte mutlu bir yuvamiz olur yada hayirlisi olsun iste. cok üzülüyorum ama ne yapayim. esimden ayrilsam ömrümün sonuna kadar yalnizmi gecircem hayatimi bir cocugum olsa onunla birlikte yasardim o da yok daha.

canim bende sadece 2 defa kist oldu. ilkinde 4 ay kadar adet olmadim. 3 ay adet olmayinca kendim karnimi elledim bastirdim kist oldugunu farkettim elime geliyordu. cok hafiften barma cekilmeler oluyordu o zaman. dr a gittim kist vardi ama tam kac cm di hatirlayamadim galiba 7 olmustu. 8 olsa ameliyat olmasi gerekiyormus. doktor ilac verdi bana ilacin yan etkileri cok diye icmedim hic bilgim yoktu o zamanlar umursamamistim kendiliginden gecmisti cok sükür adet oldum kistte gitti farkettim gittigini cok kanamisti. cikolata ksitiydi o zamanki galiba. simdi bu defa da adet olcak gibiydim ama olmadim cok az birkac damla kan geldi. cok cok hafiften cekilmeler oldu. ben gebelik icin kendimi cok takip ettim dikkat ettim öyle farkettim yoksa farketmezdim. 3 cm lik bir kist varmis.

sadece böyle 2 gün boyunca cok az damla damla kahverengiye yakin damla olarak geldi. akinti olmadi bende.

bekle bakalim senin adet günün ne zaman ? adet gününü 2-3 gün gecerse hala cogalmazsa dr a git istersen 2-3 günde cok fazla degil ama en gec adet gününü 1 hafta gectikten sonrada adet gelmezse doktora git kesinlikle derim.

herkezde yine farkli olabilir belki bende adet gecikmesi disinda birsey farketmedim

karinda sisligi ben farketmedim elimle sadece baya bi bastirdim karnima hertarafini ellemeye calistim saga sola öyle karsilastirirken farkettim cok hafiften birsey oldugunu ilk kistte. ikincisi kücük oldugu icin fazla farkedilmedi

kizlar doktor bakti bugün kist pazartesi 3 cm di bugün cok sükür 1 cm kalmis insallah yarin filan tamamen kaybolur artik. bugün femaraya basladim tekrar. aktardan malzemeleride aldim kullanmaya baslayacagim ara sirada yumurta kontrolüne gidecegim insallah birde catlatma ignesini yapip sonrada umursamamaya calisacagim :))

catlatma ignesini sadece kadin dogumcumu yazabiliyor yoksa baska bölümden bir doktorda yazabilirmi ? ovitrelle olsa daha iyi olur.
ilkinde choriomon alacaktim receteye gerek yok demisti eczaci ama dr acaba sisteme girdigi icinmi dedi bilmiyorum. nasil oluyor bunlar biliyormusunuh ? recetesiz alinan varmi yada kadin dogum uzmani disinda basla bölümden herhangi bir doktorda yazabilirmi receteye ?

canim sen suan tedavinin hangi asamasindasin ? takip edemedim tam. adet zamanina yakin kan acik pembe veya kahverengi birde akinti yerlesme kanamasi olabiliyormus belkide.

canim sen suan tedavinin hangi asamasindasin ? takip edemedim tam. adet zamanina yakin kan acik pembe veya kahverengi birde akinti yerlesme kanamasi olabiliyormus belkide.
Sağol cnm yarın randevu aldım bakacağım sonuç ne yarın yazarım inşallah kist değildir ama kist diye şüphe etmeye başladım

Günaydın... yani ne bilim ben biraz pimpirikliyim dir o yüzden
günaydin canim. bende öyleyim canim ama bu cocuk konusunda ne gerekiyorsa hepsinden deniyorum iste ne yapayim bi umut. normal zamanda hic yapmayacagim seyleri bile herseyi yaptim deniyorum. birinden biri belki vesile olur diye bir umut iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…