Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canm sen naptin
kistime baktirdim kücülmüs iyce yamulmus tamamen gider herhalde bugün yarin insallah. femaraya basladim ve diger bitkisel kullanabileceklerime. yumurta kontrolü yaptiracagim iste canim insallah önümüzdeki hafta yumurtalar yetisir catlatma ignesini yaparim sonrada hayirlisi olsun

Femara güzel bir ilaç ben bu ay kullandım güzel büyüdü yumurtalıklarım... sonra da çatlatma iğnesi ovitrelle yaptırdım..

İnsalalh canm hayirlisi olsun

Femara güzel bir ilaç ben bu ay kullandım güzel büyüdü yumurtalıklarım... sonra da çatlatma iğnesi ovitrelle yaptırdım..
cok iyi insallah benimde gelisir. bende 1 tane yumurta oluyor bazen hic olmuyor büyümüyor. bakalim bu defa kürleri kullanmaya basladim. gelisen yumurtalar daha fazla ve daha büyük olursa kürün faydasi olmustur yazarim buraya yine. ama artik önceki gibi heycanli hevesli degilim vazgectim sanki. olursa olur olmazsa olmaz gibi. sanki zaten yine olmayacak bosuna heycan yapma diyor beynim o yüzden böyleyim galiba

Sabah bir akşam bir 5 gün kullandım ben... sen bitene kadar mı ?
bende sadece 5 gün kullandim canim. 6-7 gün sonra kontrole gittim sonrada 1-2 gün klomende aldim üstüne. bir kutunun icinde 3 tane 10 luk cikiyor birtanesinide simdi kullanacagim 5 gün yine. pazartesi kontrole gidecegim bakalim kac yumurta ne kadar olmus

Anladım cnm güzel sağlıklı yumurtaların olur inş :)

insallah degildir canim
Cnm şimdi doktordan geldim nur topu gibi iki tane kist var yumurtalar catlamamis biri 3.5 diğeri 4 cm doğum kontrol hapı verdi bir ay kullan dedi giderse bidahaki ay başlayacağız dedi tekrar hem sağda hem solda olmuş göğüs ağrısıni akıntıyı sordum kistten dedi bir ay boşa gitti

Tuh canm ya neyse nasip pcolumsun

üzüldüm canim gecmis olsun bende ögrenmis oldum ama bende akinti olmadi. kendiliginden giderler insallah bendede gidiyor kendiliginden. dr bana 6 ay dogum kontrol hapini vermisti ben kullanmiyorum

üzüldüm canim gecmis olsun bende ögrenmis oldum ama bende akinti olmadi. kendiliginden giderler insallah bendede gidiyor kendiliginden. dr bana 6 ay dogum kontrol hapini vermisti ben kullanmiyorum
İnşallah cnm bana 1 ay verdi bidahaki adet zamanı gel dedi dönem içinde cagirmadi bakalım kuculdumu diye

İnşallah cnm bana 1 ay verdi bidahaki adet zamanı gel dedi dönem içinde cagirmadi bakalım kuculdumu diye
büyük degiller sendekilerde ve normal kist herhalde onlar kendiliginden gidiyor. ben merak ettigim icin gittim dr a kontrole pazartesi öglen 3 cm di adet cogaldi carsamba aksam 1 cm di kist gidiyor hemen insallah seninkilerde adet olunca hemen giderler 1-2 güne

Canım yanlış düşünüyorsun ben psikoloji okudum yüksek lisans yapıyorum şu an Allah izin verirse psikolog olacağım ve seni çok iyi anlıyorum onun gibi kimseyi sevemeyeceğini düşünüyorsun ama aldatmayan erkek vardır aksine aldatanların kendilerine özgüveni olmadığı için bu şekilde tamamlamaya çalışırlar kendilerini kendini bu şekilde inandırmaya çalışıp mutlu olmaya çalışıyorsun aldatan erkek yoktur aldatanlar sevmeyi bilmiyordur çocuğun olduğunda Allah gönlüne göre versin bir ömür bağlı kalacaksın bunu unutma ben seni düşündüğüm için söylüyorum hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…