- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.861
kistime baktirdim kücülmüs iyce yamulmus tamamen gider herhalde bugün yarin insallah. femaraya basladim ve diger bitkisel kullanabileceklerime. yumurta kontrolü yaptiracagim iste canim insallah önümüzdeki hafta yumurtalar yetisir catlatma ignesini yaparim sonrada hayirlisi olsunİnşallah canm sen naptin
Femara güzel bir ilaç ben bu ay kullandım güzel büyüdü yumurtalıklarım... sonra da çatlatma iğnesi ovitrelle yaptırdım..kistime baktirdim kücülmüs iyce yamulmus tamamen gider herhalde bugün yarin insallah. femaraya basladim ve diger bitkisel kullanabileceklerime. yumurta kontrolü yaptiracagim iste canim insallah önümüzdeki hafta yumurtalar yetisir catlatma ignesini yaparim sonrada hayirlisi olsun
İnsalalh canm hayirlisi olsunkistime baktirdim kücülmüs iyce yamulmus tamamen gider herhalde bugün yarin insallah. femaraya basladim ve diger bitkisel kullanabileceklerime. yumurta kontrolü yaptiracagim iste canim insallah önümüzdeki hafta yumurtalar yetisir catlatma ignesini yaparim sonrada hayirlisi olsun
cok iyi insallah benimde gelisir. bende 1 tane yumurta oluyor bazen hic olmuyor büyümüyor. bakalim bu defa kürleri kullanmaya basladim. gelisen yumurtalar daha fazla ve daha büyük olursa kürün faydasi olmustur yazarim buraya yine. ama artik önceki gibi heycanli hevesli degilim vazgectim sanki. olursa olur olmazsa olmaz gibi. sanki zaten yine olmayacak bosuna heycan yapma diyor beynim o yüzden böyleyim galibaFemara güzel bir ilaç ben bu ay kullandım güzel büyüdü yumurtalıklarım... sonra da çatlatma iğnesi ovitrelle yaptırdım..
ben sabah aksam birer tane aliyorum yani günde 2 tane. sen nasil aldin ? bazilari sabah 2 aksam 2 aliyormus bazisi sadece sabahlari 1 tane aliyormusFemara güzel bir ilaç ben bu ay kullandım güzel büyüdü yumurtalıklarım... sonra da çatlatma iğnesi ovitrelle yaptırdım..
amin canimm. insallah ramazandan sonra güzel haberler duyalin artik da hepbirlikte sevinelim bizede moral olurİnsalalh canm hayirlisi olsun
Sabah bir akşam bir 5 gün kullandım ben... sen bitene kadar mı ?ben sabah aksam birer tane aliyorum yani günde 2 tane. sen nasil aldin ? bazilari sabah 2 aksam 2 aliyormus bazisi sadece sabahlari 1 tane aliyormus
bende sadece 5 gün kullandim canim. 6-7 gün sonra kontrole gittim sonrada 1-2 gün klomende aldim üstüne. bir kutunun icinde 3 tane 10 luk cikiyor birtanesinide simdi kullanacagim 5 gün yine. pazartesi kontrole gidecegim bakalim kac yumurta ne kadar olmusSabah bir akşam bir 5 gün kullandım ben... sen bitene kadar mı ?
Anladım cnm güzel sağlıklı yumurtaların olur inş :)bende sadece 5 gün kullandim canim. 6-7 gün sonra kontrole gittim sonrada 1-2 gün klomende aldim üstüne. bir kutunun icinde 3 tane 10 luk cikiyor birtanesinide simdi kullanacagim 5 gün yine. pazartesi kontrole gidecegim bakalim kac yumurta ne kadar olmus
aminn insallah bütün güzel dileklerimiz bekleyen hepimiz icin olsunAnladım cnm güzel sağlıklı yumurtaların olur inş :)
Cnm şimdi doktordan geldim nur topu gibi iki tane kist var yumurtalar catlamamis biri 3.5 diğeri 4 cm doğum kontrol hapı verdi bir ay kullan dedi giderse bidahaki ay başlayacağız dedi tekrar hem sağda hem solda olmuş göğüs ağrısıni akıntıyı sordum kistten dedi bir ay boşa gittiinsallah degildir canim
amin canimm. insallah ramazandan sonra güzel haberler duyalin artik da hepbirlikte sevinelim bizede moral olur
Tuh canm ya neyse nasip pcolumsunCnm şimdi doktordan geldim nur topu gibi iki tane kist var yumurtalar catlamamis biri 3.5 diğeri 4 cm doğum kontrol hapı verdi bir ay kullan dedi giderse bidahaki ay başlayacağız dedi tekrar hem sağda hem solda olmuş göğüs ağrısıni akıntıyı sordum kistten dedi bir ay boşa gitti
üzüldüm canim gecmis olsunCnm şimdi doktordan geldim nur topu gibi iki tane kist var yumurtalar catlamamis biri 3.5 diğeri 4 cm doğum kontrol hapı verdi bir ay kullan dedi giderse bidahaki ay başlayacağız dedi tekrar hem sağda hem solda olmuş göğüs ağrısıni akıntıyı sordum kistten dedi bir ay boşa gitti
Eevt cnm maalesefTuh canm ya neyse nasip pcolumsun
aminnnn canim simdi tekrar okuyorumda mesajini insanin ici bi tuhaf oluyor ya allahim kimseyi böyle dualara amin demek zorunda birakmadin kendiliginden kolaylikls birkac ay icinde olsun bebeklerimiz.Anladım cnm güzel sağlıklı yumurtaların olur inş :)
İnşallah cnm bana 1 ay verdi bidahaki adet zamanı gel dedi dönem içinde cagirmadi bakalım kuculdumu diyeüzüldüm canim gecmis olsunbende ögrenmis oldum ama bende akinti olmadi. kendiliginden giderler insallah bendede gidiyor kendiliginden. dr bana 6 ay dogum kontrol hapini vermisti ben kullanmiyorum
canim dr sende pco oldugunu nasil tespit etti ? bende olabilir dedi ama pek bakmadi birseye. nasil teshis ediliyor bu neye göre ?Eevt cnm maalesef
büyük degiller sendekilerde ve normal kist herhalde onlar kendiliginden gidiyor. ben merak ettigim icin gittim dr a kontrole pazartesi öglen 3 cm di adet cogaldi carsamba aksam 1 cm di kist gidiyor hemen insallah seninkilerde adet olunca hemen giderler 1-2 güneİnşallah cnm bana 1 ay verdi bidahaki adet zamanı gel dedi dönem içinde cagirmadi bakalım kuculdumu diye
Canım yanlış düşünüyorsun ben psikoloji okudum yüksek lisans yapıyorum şu an Allah izin verirse psikolog olacağım ve seni çok iyi anlıyorum onun gibi kimseyi sevemeyeceğini düşünüyorsun ama aldatmayan erkek vardır aksine aldatanların kendilerine özgüveni olmadığı için bu şekilde tamamlamaya çalışırlar kendilerini kendini bu şekilde inandırmaya çalışıp mutlu olmaya çalışıyorsun aldatan erkek yoktur aldatanlar sevmeyi bilmiyordur çocuğun olduğunda Allah gönlüne göre versin bir ömür bağlı kalacaksın bunu unutma ben seni düşündüğüm için söylüyorum hepsi buseviyorum esim evlilik ömürlük olur benim gözümde yani eskiden beri hep öyle olsun istedim. aldatmayan erkek yok bence. kimseyi kirmak istemem ama gercekten öyle. sabrediyorum ne yapayim kaderim böyleymis allahim insallah ya onu düzeltir birlikte mutlu bir yuvamiz olur yada hayirlisi olsun iste. cok üzülüyorum ama ne yapayim. esimden ayrilsam ömrümün sonuna kadar yalnizmi gecircem hayatimibir cocugum olsa onunla birlikte yasardim o da yok daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?